Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:58

Liknande nyheter

Taggar: Höganäsungdomarvann , SM-guldi , bowling

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Ryska VM-spelare inte dopade

Inga spelare i det ryska VM-laget har begått något dopningsbrott. Det slår det internationella fotbollsförbundet Fifa fast efter att ha utrett saken. "Fifa kan meddela att utredningen av de ryska spelarna som tagits ut i den preliminära truppen till VM.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Pilot troligen medvetslös när MH370 kraschade

Piloten på det försvunna malaysiska passagerarflygplanet MH370 var troligen medvetslös när planet kraschade i Indiska oceanen, uppgav Peter Foley, chef för den australiska sökinsatsen, vid ett senatsförhör i Canberra på tisdagen. Det är också den offici.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Främmande man erbjöd skolbarn godis

Vid två tillfällen den senaste månaden ska barn ha erbjudits godis utanför Näsetskolan i västra Göteborg. Skolan varnar föräldrar och barn och har gjort en polisanmälan. I fredags berättade ett barn på skolan om en bilist som stannat och försökt bjuda p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Yates behåller ledartröjan

Simon Yates behåller den rosa ledartröjan i Giro d'Italia. På tisdagens tidstempoetapp var britten 1.37 minuter efter den australiensiske segraren Rohan Dennis, vilket räckte för att hålla totaltvåan Tom Dumoulin, Nederländerna, bakom sig i resultatlist.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tolv dödade vid miljöprotest i Indien

Minst tolv personer har dödats av polis i samband med protester utanför en kopparfabrik i delstaten Tamil Nadu i södra Indien. Folkmassan samlades för att kräva att kopparfabriken i orten Tuticorin ska stängas, med anledning av dess stora utsläpp. När d.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Havsfontänen kan bli kvar på torra land – i år igen

Kostade en halv miljon – fortfarande inga besked om när den sjösätts..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Så ska sexuella trakasserier förebyggas redan på lågstadiet

Skånska kommunanställda erbjuds utbildning för en mer jämställd skola..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Mjau kattmat kan innehålla farligt föremål

Kattmatstillverkaren Mjau återkallar ett begränsat parti kattmat som kan innehålla ett främmande föremål i form av en hård bit. Det kan vara farligt för katten, skriver Mjau i ett pressmeddelande. Det rör sig om kalkonmousse i portionsförpackning, som s.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man åtalas för elpistolsmuggling

En 27-årig man åtalas i Blekinge tingsrätt för elpistolsmuggling. De 19 elpistolerna låg i kartonger med bilder på ficklampor. Mannen hävdar att han trodde att det verkligen var ficklampor i dem och att han hade tänkt sälja dem vidare eller ge bort dem.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Olycka på E6 vid Lundåkra – ett körfält avstängt

Vid klockan 16.21 var två bilar i en olycka på E6 norrgående riktning vid trafikplats Lundåkra. Ett körfält är avstängt, enligt Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.