Expressen > Nöje

Sunday, 19 August, 08:10

Expressen - 16 maj 18 kl. 15:12

Här är alla deltagare i "Allt för Sverige" 2018Tio färgstarka amerikaner är redo att möta Sverige och förhoppningsvis återförenas med sin svenska släkt.Hösten 2018 sänds den åttonde säsongen av ”Allt för Sverige ” i SVT1..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Allt, Sverige, SVT1

Dela artikeln

808 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är alla deltagarei Allt för , Sverige, 2018
Dagensanalys.se - 15 jan 18 kl. 15:34

Detta händer hos Google Sverige 2018

Vi passade på att fråga Carl Wåreus – Partneransvarig på Google – om vad som händer hos ett av världens största företag inom digital. Calle nu har du varit på Google under 2017. Kan du ge en framtidsspaning om vad du tror om utvecklingen 2018 inom era områden?

DN - 31 dec 17 kl. 21:52

Fem viktiga händelser i Sverige 2018

Ett år läggs till handlingarna och ett nytt står inför dörren. DN har listat fem saker som händer i och för Sverige under 2018. .

Expressen - 24 jul 18 kl. 13:03

Allt du behöver veta om skogsbränderna i Sverige 2018

Sommaren bedöms vara den varmaste på över 260 år, torkan är extrem och Sverige står i lågor. Omkring 25 000 hektar mark brinner och åtta europeiska länder deltar i släckningsarbetet. – Sverige befinner sig i ett mycket allvarligt läge, säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson.

Kristianstadsbladet - 01 aug 11 kl. 09:16

Det långväga öriket har endast två deltagare

Några av jamboreens mest långväga deltagare kommer från Kiribati. De två ungdomarna utgör en procent av den samlade scoutrörelsen från det lilla landet i Stilla havet.
RINKABY ?

Alliansfritt Sverige - 31 jul 12 kl. 15:34

Fas 3-deltagare ersätter personal

ARBETSLINJEN. Fas 3 är en arbetsmarknadsinsats för människor som varit arbetslösa länge. Idén är att det ska sysselsätta människor, vilket ska underlätta för dem att få jobb i framtiden.

DalaDemokraten - 03 nov 16 kl. 14:45

Inga storregioner 2018 – tidplanen för snäv och stödet svagt

Det blir ingen ny länsindelning av Sverige 2018.
Regeringen skjuter upp storregionen enligt svt.se..

Dalarnas tidningar - 03 nov 16 kl. 14:45

Inga storregioner 2018 – tidplanen för snäv och stödet svagt

Det blir ingen ny länsindelning av Sverige 2018.
Regeringen skjuter upp storregionen enligt svt.se..

DN - 06 jun 18 kl. 11:07

”Öppna era hjärtan” – en satirroman om Sverige

Valrörelse i Sverige 2018. Med rädsla som metod skördar det nystartade partiet Sverige Först stora framgångar. DN publicerar på nationaldagen ett utdrag ur författaren Niklas Ekdals politiska satirroman ”Öppna era hjärtan”..

SR - 07 jul 17 kl. 07:00

Mer trans och kvinnor när Sverige får Europride

Stockholm och Göteborg tog i helgen över världskapet för Europride, en europeisk hbtq-festival, som ska hållas i Sverige 2018. Fokus för festivalen ska bli att lyfta fram kvinnor och transpersoner inom hbtq-rörelsen..

NSD - 21 maj 18 kl. 17:00

Kuttainen - grymmaste hålan i Sverige

Byn Kuttainen i Kiruna kommun är utsedd till den grymmaste hålan i Sverige 2018..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Rennie Mirro utsatt för övergrepp - nu berättar han

Rennie Mirro avslöjar i ”Sommar i P1” att han utsattes för sexuella övergrepp som barn, något artisten höll hemligt fram till att han själv blev pappa.Först då kom de undertryckta rädslorna från barndomen upp till ytan, och tillvaron gick till slut inte hantera – nu berättar han öppet om sina tunga erfarenheter.– Jag hoppas innerligt att det kan hjälpa andra.

Expressen - 2 timmar sedan

Biancas bröstavslöjande – om mamma Pernilla

Bianca Ingrosso beundrar mamma Pernilla Wahlgrens bröst och kallar dem för "drömbröst".Det avslöjar hon i ett avsnitt av Kanal 5-programmet "Wahlgrens värld". – De är liksom fasta, runda, de är hårda - de är drömbröst!

Expressen - 8 timmar sedan

Leif GW:s beslut för sin hälsa: ”Orkar inte längre”

Leif GW Persson känner att han måste trappa ner.Han ska ta det lugnare med jobbet – och alkoholen.– Jag orkar ju inte längre.

Expressen - 10 timmar sedan

Jenny Alversjö slår tillbaka mot hatet

I torsdagens avsnitt av "Nyhetsmorgon" fick Jenny Alversjö testa surströmming. "Som att äta en brakskit", säger hon i direktsändning – vilket fick tittarna kritisera programledaren."Tycker uppriktigt synd om alla ni som känner ett så starkt behov att vara elak och uttrycka hat över min åsikt om en liten fisk i en konservburk", skriver hon på sin Instagram..

Expressen - 11 timmar sedan

Tilde de Paula rasande – utsatt för bedrägeri

Just nu sprids fejkartiklar om Tilde de Paula Eby.Där påstås det att hon lämnar "TV4 Nyhetsmorgon" för att starta ett eget varumärke med produkter som får kvinnor att se yngre ut.– Jag är jättearg och jättebesviken på det här bedrägeriet.

Expressen - 13 timmar sedan

Anders Timells bröllopslycka med kärleken Charlotte

Anders Timell och kärleken Charlotte "Lotti" Wiktorsson gifte sig under lördagen. På bröllopet närvarade välkända personer så som programledaren Gry Forssell och fotbollsjournalisten Olof Lundh."Gifta!

Expressen - 14 timmar sedan

Därför stöttes Diana bort av prins Charles

Prins Charles och lady Diana lovade att älska varandra i nöd lust då de gifte sig 1981.Men snart efter bröllopet blev prins Charles avundsjuk på prinsessans Dianas popularitet hos det brittiska folket.– Diana förvandlades till en väldigt elegant blond skönhet, Prins Charles insåg att människor kom för att se hans fru, säger Elizabeth Anson, drottning Elizabeths kusin, till People..

Expressen - 16 timmar sedan

Tomas Ledins lycka på sonens bröllop

Tomas Ledins son, John Ledin, gifter sig med kärleken och grevinnan Alexandra Hamilton under lördagen.På plats vid vigseln finns välkända personer som Efva Attling och frun Eva Dahlgren – och Tomas Ledin kärlekshyllar sonen.– Det känns väldigt bra, det är en stor dag för oss.

Expressen - 17 timmar sedan

Sara Danius låter bilan falla över Horace Engdahl

Svenska Akademien – ett laglöst vilda västern.Sara Danius låter sannerligen bilan falla över Horace Engdahl. .

Expressen - 18 timmar sedan

Adeles starka ord om psykosen

Adele drabbades av en depression när hon födde sin son, nu går hon ut i sina sociala medier och berättar om ännu en tung erfarenhet.Adeles bästa vän fick en förlossningspsykos – och det var världsstjärnan som upptäckte det.”Mammor, prata om hur ni mår, för i vissa fall kan det rädda ditt eller någon annans liv”, uppmanar Adele på Instagram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.