Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 27 May, 13:18

Liknande nyheter

Taggar: Här tar, tjuven, insamlingsbössanför , sjuka, barn
Corren - 20 feb 14 kl. 17:40

Här tar de insamlingsbössan

Insamlingsbössan stals på McDonalds. En god gärning, enligt den misstänkte tjuven..

Kristianstadsbladet - 01 okt 13 kl. 20:06

Krögare tar över Kristianstadsmässan

Foto: Johanna Wallin
Krögarna bakom Bånken tar över Kristianstadsmässan. Det står klart sedan de gamla parhästarna Jan Jönsson och Kenneth Svensson kastar in handduken efter 15 år som ägare.
?

UT - 19 nov 13 kl. 14:57

Insamlingsbössa stals i Ulricehamn

I måndags upptäcktes att en av Voiprojektets insamlingsbössor hos en företagare i Ulricehamn har stulits. Stölden upptäcktes i måndags förmiddag, men bössan kan ha stulits i slutet av förra veckan. – Bössan var nästan full så det kan ha handlat om ett par tusen kronor.

Västerbottens Folkblad - 21 mar 14 kl. 12:29

Kvinna stal insamlingsbössa

Insamlingsbössan innehöll minst 1.000 kronor i sedlar och mynt. Då stals den.

UNT - 16 aug 13 kl. 19:43

Åtalas för stöld av insamlingsbössa

Mannen misstänks ha stulit insamlingsbössan till Röda Korset, som stod uppställd i kassan på en av Systembolagets butiker i Uppsala..

YLE - 06 feb 15 kl. 04:10

Båtmässan är dyr för båttillverkare

Mellan den 6 och 15 februari ordnas mässan Vene 15 Båt i Mässcentret i Helsingfors. Att ställa ut sina båtar på mässan kräver både tid och pengar, och alla båttillverkare kan inte vara på plats. Freja Marine är ett av de Borgåföretag som har en monter på båtmässan i år.

Cornucopia - 08 feb 18 kl. 16:50

Bland gubbar och *krafter på Båtmässan

Båtmässan i Göteborg är en gammal och kär institution, som tydligt visar målgruppen för nya båtar. Män i åldern 50+ där barnen flyttat hemifrån och miljonerna i kreditvärdighet bara ligger på hög och väntar på uppmärksamhet, gärna via Swedbank.
En av två segelbåtar på mässan.

LV - 19 maj 17 kl. 16:46

23 år med insamlingsbössan i handen

2 000 000 kronor, och några hundra tusen till, så mycket har Linköpingssonen Erik Qvarnström samlat in till hjälporganisationen Röda Korset. ”Lika gärna som att sitta hemma och ha det tråkigt kan man gå ut och göra något vettigt”, säger eld-själen när vår tidning möter honom vid Stora Torget, där han så ofta håller hus..

YLE - 06 feb 13 kl. 09:46

Båtmässan är ett måste för Botnia Marin

På fredag börjar den stora båtmässan i Helsingfors. Ett av företagen som deltar är Botnia Marin i Malax. Företaget ställer ut fem båtar på mässan och att bygga upp mässmontern kräver en hel del arbete.

Expressen - 30 aug 15 kl. 06:46

Publikfest när jakt och fiskemässan firar stort

Allt fler kvinnor tar upp bössan – det märks inte minst på jakt- och fiskemässan i Bosjökloster. – Vi är ett jagande folk, säger Julia Bonde, marknadsansvarig..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Studentfirandet – en dyr historia

Studentexamen kan bli en dyr historia för den som inte rycker i handbromsen. Studenterna själva räknar med att spendera cirka 5 300 kronor – men de faktiska kostnaderna är ofta betydligt större. Mössa, flak, kläder och mottagning – listan kan göras lång.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hus i Helsingborg har fått nya ägare – 3 350 000 kronor blev priset

Fastigheten på Piteågatan i Helsingborg har fått nya ägare..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

MP har klubbat valmanifest

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterföring och permanenta uppehållstillstånd. Språkröret Isabella Lövin vill vinna valet på hopp och framtid, inte rädsla och hårda tag. Miljöpartiets kongress i Väster.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Så påverkas Skåne av tunnlarna under Fehmarn Bält

Malmö står värd för högnivåmöte med tre nordeuropeiska trafikministrar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny kanotsuccé för Stensils

Linnea Stensils har öppnat världscupssäsongen i kanot starkt. Efter att ha tagit karriärens första världscupsseger i 500 meter under lördagen så följde hon upp med en andraplats i ett tufft startfält på K1 200 meter i Duisburg, Tyskland. Vaxholmssprinte.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ung man drunknade i Härnösand

På lördagskvällen försvann en ung man när han badade med sina kompisar i vattnet bakom simhallen i centrala Härnösand. Efter en stunds sökande hittades mannen av räddningstjänsten och fördes till sjukhus. Polisen meddelar nu att mannen har avlidit.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Miljöpartiet vill satsa stort på nattåg från Malmö ut i Europa

Trafikverket ska upphandla nattliga tågförbindelser från Malmö till Berlin, Bryssel och Paris..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svensktoppen: Avicii kvar i topp

Topp tre är oförändrad på Svensktoppen denna vecka med Avicii och Sandro Cavazza i topp med "Without you". Ingen utmanare tog sig in på listan, men nästa vecka har bland andra Arvingarna och Peter Jöback chansen. 1.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Iggy Pop släpper singel med Underworld

Den amerikanske punkfarbrorn Iggy Pop släpper singel tillsammans med den brittiska dansduon Underworld, skriver NME. Singeln "Bells & circles" spelades in under en "afternoon tea"-bjudning (brittiskt, någon?) och innehåller bland annat ett spoken word-f.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Farida – mig äger ingen

Rakel Chukri träffar en ung kvinna som flydde men kanske aldrig blir fri..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.