SVT > Inrikes

Wednesday, 23 January, 22:50

Liknande nyheter

Taggar: Det har du rätt till om flygbolaget, gåri , konkurs
Expressen - 03 feb 12 kl. 15:55

Flygbolaget gick i konkurs - Naim blev fast

Det ungerska flygbolaget Malev slutade på fredagen omedelbart att flyga. - En kille öppnade luckan och sa att nej, vi har gått i konkurs, säger Naim Murseli, en av många drabbade resenärer. .

Nya Wermlands Tidningen - 22 maj 12 kl. 06:59

Flygbolaget Skyways i konkurs

Flygbolaget Skyways med sitt dotterbolag City Airline kommer under förmiddagen att begära sig själva i konkurs, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. Beskedet vid 06-tiden på tisdagsmorgonen drabbade bland annat resenärer från Karlstad mot Köpenhamn 05.50 och Stockholm 06.

DN - 16 maj 18 kl. 13:05

Flygbolaget Nextjet i konkurs

Flygbolaget Nextjet har ansökt om konkurs. Alla flygningar ställs in..

ÖstersundsPosten - 06 jul 15 kl. 14:08

Kritiserade flygbolaget Avies i konkurs

Flygbolaget Avies, som tidigare trafikerade Sveg, har nu gått i konkursförklarats av en domstol i Estland..

SVT - 28 jan 12 kl. 09:38

Spanair i konkurs

Flygbolaget Spanair stoppar alla sina flygningar. Orsaken är att flygbolaget ansökt om konkurs..

Vagabond - 16 maj 18 kl. 13:52

Flygbolag i konkurs – så kan du få pengarna tillbaka

Under onsdagen ansökte det svenska flygbolaget Nextjet om konkurs. Samtliga flyg ställdes in med omedelbar verkan. Att få tillbaka sina pengar för biljetten kan vara svårt, men har du betalat med kort kan det finnas hopp..

Aftonbladet - 06 jan 13 kl. 11:14

Flygbolaget Aerosvit i konkurs

Svenskar strandade i Kiev.

BT - 03 feb 12 kl. 12:26

Konkurs stoppade flyg från Sverige

Flera hundra svenska passagerare drabbades på fredagen när det statliga ungerska flygbolaget Malev ställde in alla flygningar sedan bolaget meddelat att man gått i konkurs. Ett hundratal passagerare drabbades när Malev ställde in morgonflyget från Arlanda och ett 80-tal passagerare blev kvar på Landvetter. Ett antal passagerare från Sydsverige som tänkt flyga med det ungerska flygbolaget från Kastrup drabbades av samma öde.

Nyhetskanalen - 15 nov 12 kl. 05:18

Källor: SAS bara veckor från konkurs

Om SAS går i konkurs innebär det en miljardsmäll för SEB, som är inlösande bank för SAS-biljetter som köpts med kort, skriver Svenska Dagbladet.Tidningen erfar att bankens åtagande för att garantera kortkundernas betalningar kan uppgå till fyra miljarder - pengar som till stor del riskerar att gå förlorade om SAS går omkull.SEB vill inte kommentera tidningens uppgifter.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Oron för SAS-konkurs sprider sig

Oron för en konkurs för flygbolaget SAS har spridit sig till svenska flygresenärer, enligt Konsumentverket. På sin hemsida konstaterar myndigheten att "många konsumenter vänder sig till oss med frågor om vilka rättigheter man har om ett flygbolag går i konkurs". Enligt Elisabeth Manzi, presschef på SAS, hör ovanligt många av sig även till SAS med frågor om risken för inställda flygningar.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Därför fortsätter han med graffiti

Han har ägnat sig åt graffiti sedan sina tidiga tonår. Tjugo år senare är han en stadgad tvåbarnsfar, men har inga planer på att sluta..

SVT - 1 timme sedan

Olagligt klottrande minskar inte trots omfattande insatser

Det olagliga klottrandet är omfattande och har inte minskat trots stora samhällsinsatser. 2018 var på vissa håll det värsta året på länge. Trots nolltolerans, hårda straff och lagliga klotterväggar fortsätter klottret, eller graffitin, breda ut sig..

SVT - 4 timmar sedan

Hur skriver du X? Här är nya testet som delar användarna

Extra, sax, lax. Har du någonsin reflekterat över hur du skriver bokstaven X för hand? Frågan ställdes i ett inlägg på Twitter – och det visar sig att åsikterna är många..

SVT - 6 timmar sedan

Här är produkten som är Årets matbluff 2018

Upfields produkt Lätta original har utsetts till Årets matbluff 2018 – ett antipris som årligen ges ut av konsumentföreningen Äkta vara..

SVT - 6 timmar sedan

Så här undviker du att bli lurad i affären

Alldeles för många produkter har missvisande omslag, enligt Björn Bernhardson på Äkta Vara. Det är köttbuljong som aldrig närmat sig en bit kött, smultrondricka med knappt några smultron i och chokladglögg utan choklad..

SVT - 13 timmar sedan

Här provar SVT:s meteorolog att vinterbada

Vinterkylan är här på allvar och isarna har lagt sig på många platser. Men det hindrar ändå inte folk från att hacka upp isen och hoppa i vattnet..

SVT - 16 timmar sedan

Strejk bryter ut i flera svenska hamnar

Omkring 1 000 hamnarbetare väntas gå ut i strejk på onsdagen. Flera hamnar runt om i Sverige berörs. Och arbetsgivarna kommer att svara med lockout.

SVT - 15 timmar sedan

Historiskt låga nivåer – mindre alkohol och tobak bland barn

Allt färre skolungdomar röker och dricker alkohol, det visar en undersökning som Folkhälsomyndigheten gjort. Siffrorna har aldrig tidigare varit så låga som de är nu..

SVT - 17 timmar sedan

23 januari: Natten nyheter

SVT - 21 timmar sedan

Trots att fler poliser utbildas – lång tid innan skillnaden märks

Regeringen vill ha en rejäl ökning av antalet poliser. Enligt Polisförbundets siffror så har antalet poliser per invånare sjunkit de senaste åren. Nu utbildas fler, men enligt rikspolischefen lär det dröja ett par år innan man märker någon större skillnad i antalet poliser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.