SVT > Inrikes

Thursday, 18 October, 15:21

SVT - 16 maj 18 kl. 14:39

Det har du rätt till om flygbolaget går i konkursOm ett flygbolag du har köpt biljett hos går i konkurs har du som konsument vissa rättigheter. Gustav Sandgren, vägledare på Hallå konsument, berättar hur du ska gå tillväga för att få pengarna tillbaka..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sandgren, Hallå

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det har du rätt till om flygbolaget, gåri , konkurs
Expressen - 03 feb 12 kl. 15:55

Flygbolaget gick i konkurs - Naim blev fast

Det ungerska flygbolaget Malev slutade på fredagen omedelbart att flyga. - En kille öppnade luckan och sa att nej, vi har gått i konkurs, säger Naim Murseli, en av många drabbade resenärer. .

Nya Wermlands Tidningen - 22 maj 12 kl. 06:59

Flygbolaget Skyways i konkurs

Flygbolaget Skyways med sitt dotterbolag City Airline kommer under förmiddagen att begära sig själva i konkurs, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. Beskedet vid 06-tiden på tisdagsmorgonen drabbade bland annat resenärer från Karlstad mot Köpenhamn 05.50 och Stockholm 06.

DN - 16 maj 18 kl. 13:05

Flygbolaget Nextjet i konkurs

Flygbolaget Nextjet har ansökt om konkurs. Alla flygningar ställs in..

ÖstersundsPosten - 06 jul 15 kl. 14:08

Kritiserade flygbolaget Avies i konkurs

Flygbolaget Avies, som tidigare trafikerade Sveg, har nu gått i konkursförklarats av en domstol i Estland..

SVT - 28 jan 12 kl. 09:38

Spanair i konkurs

Flygbolaget Spanair stoppar alla sina flygningar. Orsaken är att flygbolaget ansökt om konkurs..

Vagabond - 16 maj 18 kl. 13:52

Flygbolag i konkurs – så kan du få pengarna tillbaka

Under onsdagen ansökte det svenska flygbolaget Nextjet om konkurs. Samtliga flyg ställdes in med omedelbar verkan. Att få tillbaka sina pengar för biljetten kan vara svårt, men har du betalat med kort kan det finnas hopp..

Aftonbladet - 06 jan 13 kl. 11:14

Flygbolaget Aerosvit i konkurs

Svenskar strandade i Kiev.

BT - 03 feb 12 kl. 12:26

Konkurs stoppade flyg från Sverige

Flera hundra svenska passagerare drabbades på fredagen när det statliga ungerska flygbolaget Malev ställde in alla flygningar sedan bolaget meddelat att man gått i konkurs. Ett hundratal passagerare drabbades när Malev ställde in morgonflyget från Arlanda och ett 80-tal passagerare blev kvar på Landvetter. Ett antal passagerare från Sydsverige som tänkt flyga med det ungerska flygbolaget från Kastrup drabbades av samma öde.

Nyhetskanalen - 15 nov 12 kl. 05:18

Källor: SAS bara veckor från konkurs

Om SAS går i konkurs innebär det en miljardsmäll för SEB, som är inlösande bank för SAS-biljetter som köpts med kort, skriver Svenska Dagbladet.Tidningen erfar att bankens åtagande för att garantera kortkundernas betalningar kan uppgå till fyra miljarder - pengar som till stor del riskerar att gå förlorade om SAS går omkull.SEB vill inte kommentera tidningens uppgifter.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Oron för SAS-konkurs sprider sig

Oron för en konkurs för flygbolaget SAS har spridit sig till svenska flygresenärer, enligt Konsumentverket. På sin hemsida konstaterar myndigheten att "många konsumenter vänder sig till oss med frågor om vilka rättigheter man har om ett flygbolag går i konkurs". Enligt Elisabeth Manzi, presschef på SAS, hör ovanligt många av sig även till SAS med frågor om risken för inställda flygningar.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Unicefs ordförande: ”Hon var en stark röst för barnens rätt”

– Lisbet Palme har ägnat hela sitt yrkesliv åt barnens rättigheter. Hon var en stark röst. Det säger Maj-Inger Klingvall, ordförande för Unicef Sverige..

SVT - 1 timme sedan

Stefan Löfven: ”Hade många fina samtal med Lisbeth Palme”

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven möter nyheten om Lisbeth Palmes bortgång genom att hylla henne i ett skriftligt meddelande. ”Det är med stor sorg jag tagit emot beskedet om Lisbeth Palmes bortgång” skriver han, rapporterar TT..

SVT - 1 timme sedan

C-toppen trött på interna kritiken: Rättning i ledet

Centerpartiet har fått hård kritik efter att de inte velat släppa fram en regering bestående av enbart Moderaterna och Kristdemokraterna. Nu anklagar Centerpartiets andre vice ordförande, Fredrick Federley, ytterkanterna i de andra partierna för att vilja splittra Alliansen..

SVT - 2 timmar sedan

Lisbeth Palme har avlidit

Lisbet Palme, tidigare statsminister Olof Palmes änka, har avlidit efter en tids sjukdom, meddelar familjen rapporterar TT..

SVT - 2 timmar sedan

SAS varnar: Får du det här sms:et – radera det direkt!

Många människor har under torsdagen fått ett sms som påstås vara från SAS. Enligt meddelandet firar flygbolaget sin födelsedag med att generöst strössla gratisresor över svenska folket. Men – bakom löftet om äventyr ovan molnen döljer sig en ren bluff..

SVT - 3 timmar sedan

Grönt ljus för åtal mot Lundintoppar

Regeringen godkänner Åklagarmyndighetens ansökan om att väcka åtal mot Lundin Petroleums ordförande och vd för grovt folkrättsbrott i Sudan. Det uppger Justitiedepartementet för Ekot..

SVT - 5 timmar sedan

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Drygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Klockan 14:30 sänder SVT Nyheter direkt där SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på dina frågor.

SVT - 6 timmar sedan

Reportrarna om bankavslöjandet: Det finns ett antal frågor kvar

Några av världen största banker har använt sig av ett avancerat upplägg för att komma åt Europas skattemedel. Hör SVT:s ekonomireporter Knut Kainz Rognerud och TT:s reporter Ola Westerberg berätta hur det gått till och vad som händer nu..

SVT - 7 timmar sedan

SVT:s reporter: Det här får och får inte en övergångsregering göra

Sverige står utan regering – men ändå inte. Stefan Löfvens regering sitter kvar tills en ny är klar. Det unika i år är att övergångsregeringen suttit så pass länge..

SVT - 9 timmar sedan

18 oktober: Nattens nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.