Realtid > Ekonomi

Thursday, 18 October, 16:32

Liknande nyheter

Taggar: Ovanligt, stark, rapportfrån , Fundedbyme
Dalarnas tidningar - 29 apr 11 kl. 13:44

SSAB rusar efter stark rapport

[Borlänge/Stockholm] SSAB rusar uppåt på börsen efter en oväntat stark rapport för årets första kvartal, det första med Martin Lindqvist som vd. Vinsten sexfaldigades till en dryg miljard, vilket var mer än dubbelt så bra som väntat..

NSD - 29 apr 11 kl. 18:28

SSAB rusade efter stark rapport

SSAB steg kraftigt på börsen efter en oväntat stark rapport för årets första kvartal, det första med Martin Lindqvist som vd. Vinsten sexfaldigades till en dryg miljard, vilket var mer än dubbelt så bra som väntat..

DI - 25 okt 11 kl. 08:46

Analytiker om Swedbank: Stark rapport

En stark rapport med bra kvalitet är omdömet Swedbanks siffror för det tredje kvartalet får av de analytiker nyhetsbyrån Direkt talat med, där varken osäkra utsikter eller ökad spariver förvånar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

BMW-fall trots stark rapport

BMW:s aktie föll på Frankfurtbörsen, trots att den tyska biltillverkaren överträffade marknadens förväntningar på resultatet för årets andra kvartal. Uppgifter om att BMW gjort upp med facket om nyrekryteringar och uppskruvade förväntningar efter en stark rapport från Mercedes-tillverkaren Daimler i förra veckan förklarade kursfallet. Rörelseresultatet för andra kvartalet föll 19 procent till 2,3 miljarder euro, mot en snittprognos bland analytiker på 2,2 miljarder..

DI - 24 okt 13 kl. 11:42

Kesko stiger på stark rapport

Den finländska handelskoncernen Kesko, som bland annat äger butikskedjorna K-Rauta och Intersport samt driver dagligvarubutiker i Finland, steg på Helsingfors-börsen efter en stark rapport..

SvD - 21 jan 15 kl. 07:15

Netflix rusade efter stark rapport

Netflix aktie rusade över 12 procent i den amerikanska efterhandeln sedan bolaget redovisat en stark rapport för det fjärde kvartalet 2014..

Affärsvärlden - 11 feb 15 kl. 09:10

Analytiker: Aktien väntas stiga efter stark rapport

Specialty Pharma-bolaget presenterade en stark rapport för det fjärde kvartalet och Swedbanks läkemedelsanalytiker Johan Unnerus tror att aktien kommer att lyfta under onsdagen..

DI - 15 apr 15 kl. 07:29

Intel steg i efterhandeln efter stark rapport

Amerikanska Intel steg med 3,2 procent i efterhandeln efter vad som uppfattades som en stark rapport av marknaden..

Sydöstran - 01 feb 16 kl. 22:34

Stark rapport från Alphabet-Google

IT-jätten Alphabet, sökmotorn Googles moderbolag, redovisade en stark rapport för det fjärde kvartalet. Nettovinsten steg till 4,92 miljarder dollar, en ökning med fem procent jämfört med samma period föregående år. Omsättningen steg 17,8 procent till 21,3 miljarder dollar.

UNT - 01 feb 16 kl. 22:34

Stark rapport från Alphabet-Google

IT-jätten Alphabet, sökmotorn Googles moderbolag, redovisade en stark rapport för det fjärde kvartalet..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

Getinge säljer del av stämda dotterbolaget

Det Göteborgsbaserade medicinteknikbolaget Getinge säljer den biokirurgiska delen i det amerikanska dotterbolaget Atrium Medical. Dotterbolaget är inblandat i en stor skadeståndsprocess rörande 900 stämningar i USA och Kanada..

Realtid - 2 timmar sedan

Bankerna har faktiskt inget av Gud givet privilegium

Det gigantiska skattebedrägeriet på minst 530 miljarder kronor som europeiska banker varit involverade i bör skaka om banksektorn rejält. Bankerna har efter alla tidigare skandaler allt mer av bevisbördan för att visa att de verkligen arbetar för samhällets bästa. Att det i spåren av dagens stora internationella avslöjande kan komma allt mer radikala förslag för att inskränka bankernas centrala roll ska inte uteslutas, skriver Realtids krönikör Per Lindvall i en kommentar..

Realtid - 4 timmar sedan

ABB Sverige bildar Digital Operations

Digital Operations är en ny funktion för utveckling och leverans av digitala projekt och tjänster från ABB:s samtliga fyra divisioner. “Vi växlar upp för att stötta våra kunder i nästa steg av deras digitala transformering”, säger Johan Söderström, vd för ABB Sverige..

Realtid - 5 timmar sedan

Aktiespararna rekommenderar budet på Capio

Aktiespararna rekommenderar aktieägarna i Capio att acceptera det höjda budet på 58 kronor per aktie från det franska bolaget Ramsay Générale de Santé..

Realtid - 6 timmar sedan

Åtal mot Lundins toppduo godkänns

Under torsdagens regeringssammanträde kommer Åklagarmyndighetens ansökan om att få väcka åtal mot Lundin Petroleums ordförande och vd för medhjälp till grovt folkrättsbrott att godkännas, erfar DI..

Realtid - 5 timmar sedan

Tvåsiffrigt lyft i Avanza

Avanzaaktien stiger rejält under den inledande börshandeln efter morgonens starka delårsrapport från nätbanken, till ny all time high. Ericsson klättrar efter att ha vänt förlust till vinst i delårsrapporten och för storbankernas aktier fortsätter nedgången, som tog fart under onsdagens handel..

Realtid - 7 timmar sedan

Ännu en vinstvarning från Tobin Properties

Bostadsutvecklaren Tobin Properties vinstvarnar och sänker prognosen för helårsresultatet till spannet 25-50 miljoner kronor. Förlusten efter skatt uppgick till -18,5 miljoner kronor för årets tre första kvartal, och försäljningen av kommande bostäder faller kraftigt, visar delårsrapporten..

Realtid - 7 timmar sedan

Skandiabanken ökar resultatet

Skandiabanken ökade rörelseresultatet för tredje kvartalet 2018 till 33 miljoner kronor..

Realtid - 7 timmar sedan

Starkt kvartal för Avanza

Avanzas Q3-resultat efter skatt ökade med 20 procent 106 (86) miljoner kronor. Under perioden lanserade banken en ny indexfond vilket bidrog till att både nettoinflödet och kundstocken ökade. .

Realtid - 6 timmar sedan

Pareto Securities förvärvar Aktieinvest

Pareto Securities har kommit överens med Aktiespararna om ett förvärv av samtliga aktier i nätmäklaren Aktieinvest. Därmed säljs fondkommissionären, som är Sveriges äldsta nätmäklare, efter 29 år under Aktiespararnas tak..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.