Expressen > Nyheter

Monday, 15 October, 11:07

Liknande nyheter

Taggar: Man dömsför , övergrepp, förskolans, toalett
BT - 11 jun 14 kl. 13:23

Övergrepp första dagen på förskolan

21-åringen i Högsby begick det första övergreppet på barn samma dag som han började sin praktik på förskolan, enligt dagens åtal. På nätet delade han med sig av bilder på sina övergrepp. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i pedofilutredningen som skakat Högsby.

TA - 11 jun 14 kl. 10:27

21-åring åtalas för dagisövergrepp

21-åringen utsatte en fyraårig flicka för två grova våldtäkter på samma dag. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i den omfattande pedofilutredningen som skakat Hörby i Kalmar län.
Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Åtalas för barnövergrepp i Kalmar

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Den 27 januari började 21-åringen sin praktik på förskolan. – Samma dag begick han det första sexuella övergreppet mot ett barn.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Man åtalas för dagisövergrepp ? hade hundratals filmer på datorn

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande. Mannen är även åtalad för grovt barnpornografibrott.

BT - 11 apr 14 kl. 13:19

Praktikant misstänks för två nya övergrepp

Utredningen mot den 21-årig misstänkte mannen – praktikant på flera av barnens förskola – växer ännu mer. Nu har mannen delgivits misstanke om ytterligare två övergrepp på den tidigare berörda förskolan. Totalt handlar det alltså om nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren.
Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

BT - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren. Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn


När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan.Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända. - Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

BT - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn

När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan. Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända.- Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

Skånskan - 11 aug 18 kl. 18:00

Överklagar dom om sexuellt övergrepp

Sjöbo Den man i 35-årsåldern som dömdes för grovt sexuellt övergrepp mot barn samt sexuellt ofredande av en tonårsflicka vid Ystad tingsrätt i juli har nu överklagat domen till hovrätten.Mannen anser att han är oskyldig och vill att hovrätten ska ta upp ärendet för prövning. Han önskar dock att datum för förhandling inte fastställs än då ny bevisning kan läggas fram.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Senatorn visar DNA-test – för att bevisa indianpåbrå

Demokratiska senatorn Elizabeth Warren har kallats "Pocahontas" av president Donald Trump. Hennes uppgifter om att hon har indianpåbrå har blivit starkt ifrågasatta. Nu har hon släppt ett DNA-test vars resultat talar för att hon har en indianförfader i släktträdet, rapporterar Boston Globe.

Expressen - 15 minuter sedan

Krögare misstänkt för våldtäkt på egen krog

En krögare misstänks för att ha våldtagit en kvinna på sin krog i centrala Göteborg.Mannen, som är i 35-årsåldern, har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.– Jag kan inte lämna några kommentarer i nuläget eftersom vi är i ett så tidigt skede av utredningen, säger åklagare Kajsa Johansson..

Expressen - 1 timme sedan

Han lever som enstöring – och våldtar om och om

Han beskrivs som en enstöring med "stora svårigheter att fungera i olika sociala sammanhang".Han har redan dömts för flera grova våldtäkter mot unga kvinnor och flickor.Nu väntar nästa rättegång.

Expressen - 1 timme sedan

Hjullastare och personbil i krock – oklart förlopp

En hjullastare och en bil har krockat vid Sölvesborg i Blekinge.Polisen vet inte hur olyckan gick till – inte heller ifall någon är skadad..

Expressen - 1 timme sedan

Meghan och maken prins Harry väntar barn

Meghan och prins Harry väntar barnDet bekräftas av Kensington Palace på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Christers och Lillians ilska efter Svenska Spels beslut

Rörelsehindrade Lillian Andersson är en trogen Lotto-spelare.När Svenska Spel nu förbjuder spel via bud kan hon inte längre få sin rad inlämnad.– Jag tycker det är en skam, faktiskt, säger maken Christer Andersson, 70, från Värnamo..

Expressen - 1 timme sedan

Här är bolagen att hålla koll på närmsta veckan

Den turbulenta börsen gör att analytikerna biter på naglarna inför den stundande rapportfloden. Kommer bolagen att leva upp till de på förhand mycket högt ställda förväntningarna? – För helåret väntas vinsterna stiga med 15 procent, säger Maria Landeborn, sparekonom på Danske Bank..

Expressen - 1 timme sedan

Mötena med Fossmo efter mordet i Knutby

Drygt 14 år har gått sedan skotten ekade i Knutby en bister vintermorgon.Journalisten och författaren Thomas Sjöberg har vid två tillfällen mött mordanstiftaren – den livstidsdömde demonpastorn Helge Fossmo, 47 – bakom galler och murar:– Hade jag suttit i Helges situation hade jag inte kunnat vara den där förekommande, trevliga, artiga och lite skämtsamma typen, säger han i Storytel Dox Podcast. .

Expressen - 2 timmar sedan

Frågorna som är aktuella i dagens talmansrunda

Efter att Ulf Kristersson gett upp ökar nu talmannen takten i regeringsfrågan med en snabb samtalsrunda på måndagen - först ut är Stefan Löfven som förväntas få uppdraget.Två frågor är centrala under dagen: Står Lööf och Björklund fast vid att Kristersson ska få mer tid att sondera? Och hur lång tid får den nästa sonderaren?

Expressen - 2 timmar sedan

Ebba Busch Thors partiledarförtroende har tredubblats

Ebba Busch Thor har på sju månader tredubblat sitt förtroende och har rusat från botten upp till en andraplats bland partiledarna i Expressen/Demoskops oktobermätning av partiledarförtroende.– Det är framför allt bland män som hon får höga siffror, säger Demoskops analyschef Peter Santesson.– Jag tror att det hänger ihop med att vi upplevs som trygga i våra principer i den komplicerade parlamentariska situationen, säger KD-ledaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.