Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 August, 09:51

Liknande nyheter

Taggar: Man dömsför , övergrepp, förskolans, toalett
BT - 11 jun 14 kl. 13:23

Övergrepp första dagen på förskolan

21-åringen i Högsby begick det första övergreppet på barn samma dag som han började sin praktik på förskolan, enligt dagens åtal. På nätet delade han med sig av bilder på sina övergrepp. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i pedofilutredningen som skakat Högsby.

TA - 11 jun 14 kl. 10:27

21-åring åtalas för dagisövergrepp

21-åringen utsatte en fyraårig flicka för två grova våldtäkter på samma dag. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i den omfattande pedofilutredningen som skakat Hörby i Kalmar län.
Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Åtalas för barnövergrepp i Kalmar

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Den 27 januari började 21-åringen sin praktik på förskolan. – Samma dag begick han det första sexuella övergreppet mot ett barn.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Man åtalas för dagisövergrepp ? hade hundratals filmer på datorn

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande. Mannen är även åtalad för grovt barnpornografibrott.

BT - 11 apr 14 kl. 13:19

Praktikant misstänks för två nya övergrepp

Utredningen mot den 21-årig misstänkte mannen – praktikant på flera av barnens förskola – växer ännu mer. Nu har mannen delgivits misstanke om ytterligare två övergrepp på den tidigare berörda förskolan. Totalt handlar det alltså om nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren.
Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

BT - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren. Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn


När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan.Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända. - Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

BT - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn

När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan. Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända.- Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

Skånskan - 11 aug 18 kl. 18:00

Överklagar dom om sexuellt övergrepp

Sjöbo Den man i 35-årsåldern som dömdes för grovt sexuellt övergrepp mot barn samt sexuellt ofredande av en tonårsflicka vid Ystad tingsrätt i juli har nu överklagat domen till hovrätten.Mannen anser att han är oskyldig och vill att hovrätten ska ta upp ärendet för prövning. Han önskar dock att datum för förhandling inte fastställs än då ny bevisning kan läggas fram.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Misstänkt gasläcka i centrala Stockholm

Polis har spärrat av Teatergatan i centrala Stockholm och Räddningstjänst letar efter en gasläcka på platsen, enligt Stockholmpolisen.– Man har känt en misstänkt lukt och letar därför efter en läcka, men man har alltså inte hittat någon sådan än, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på polisen region Stockholm..

Expressen - 10 minuter sedan

Sjöstedt ska locka väljare över telefon

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt byter ut dörrknackandet mot att ringa till väljare för att prata om partiets politik.Hör honom berätta i Expressen TV klockan 09.50..

Expressen - 15 minuter sedan

Inte ens en sjöjungfru slipper att bli bedömd

Kvinnor är alltid fel.För ung? För gammal?

Expressen - 15 minuter sedan

Det brådskar med ränteavdraget

Alla riksdagspartier vet att ränteavdraget bör justeras.Men avdraget har blivit en grundbult i våra boendekalkyler, och skulle påverka plånböckerna hos stora väljargrupper.Och fönstret för en justering kan snart vara på väg att stängas.

Expressen - 30 minuter sedan

Kvinna påkörd i rondell – förd till sjukhus

En 45-årig kvinna har blivit påkörd i Ulriksbergsrondellen.Skadeläget är inledningsvis oklart.– Hon var vid medvetande när vi kom till platsen, säger Calle Persson, pressinformatör vid Polisens ledningscentral..

Expressen - 45 minuter sedan

V-ledamoten: ”Kul att bli sig själv”

Nooshi Dadgostar, vice partiledare för Vänsterpartiet, har gjort Expressens valkompass. – Kul att bli sig själv åtminstone till 99%, säger hon om valkompassen..

Expressen - 1 timme sedan

Trump ger inte upp om biltullar

USA:s president Donald Trump har inte gett upp planerna på att införa tullar på europeiska bilar.Hotet skakar den europeiska bilbranschen. Volvo Cars skulle vara ett av de bolag som påverkas av tullarna.

Expressen - 1 timme sedan

Kvällspostens chefredaktör: Hoten mot politiker måste upphöra – nu

En skånsk toppolitiker får flera fönsterrutor sprängda.Riksdagsledamoten Hanif Bali hotar DN med en bild på honom själv och ett vapen.Sluta.

Expressen - 1 timme sedan

KD-ledaren: ”Det blir en överklassklimatpolitik”

KD-ledaren Ebba Busch Thor har vind i seglen. I de senaste mätningarna ser partiet ut att klara riksdagsspärren.Under onsdagsmorgonen frågas hon ut i P3 ”Morgonpasset” - där hon sade sig vara emot en flygskatt eftersom den bara drabbar de fattigaste.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Brinnande bil stoppar trafiken från E6

En brinnande bil stoppar för närvarande trafiken i höjd med trafikplats Vasatorp utanför Helsingborg, rapporterar Helsingborgs Dagblad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.