Expressen > Nyheter

Sunday, 20 January, 04:18

Expressen - 16 maj 18 kl. 11:31

Man döms för övergrepp på förskolans toalettBarnskötaren begick grova sexbrott mot barn på förskolans toalett.Nu döms han till fyra års fängelse..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

1474 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömsför , övergrepp, förskolans, toalett
BT - 11 jun 14 kl. 13:23

Övergrepp första dagen på förskolan

21-åringen i Högsby begick det första övergreppet på barn samma dag som han började sin praktik på förskolan, enligt dagens åtal. På nätet delade han med sig av bilder på sina övergrepp. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i pedofilutredningen som skakat Högsby.

TA - 11 jun 14 kl. 10:27

21-åring åtalas för dagisövergrepp

21-åringen utsatte en fyraårig flicka för två grova våldtäkter på samma dag. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i den omfattande pedofilutredningen som skakat Hörby i Kalmar län.
Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Åtalas för barnövergrepp i Kalmar

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Den 27 januari började 21-åringen sin praktik på förskolan. – Samma dag begick han det första sexuella övergreppet mot ett barn.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Man åtalas för dagisövergrepp ? hade hundratals filmer på datorn

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande. Mannen är även åtalad för grovt barnpornografibrott.

BT - 11 apr 14 kl. 13:19

Praktikant misstänks för två nya övergrepp

Utredningen mot den 21-årig misstänkte mannen – praktikant på flera av barnens förskola – växer ännu mer. Nu har mannen delgivits misstanke om ytterligare två övergrepp på den tidigare berörda förskolan. Totalt handlar det alltså om nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren.
Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

BT - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren. Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn


När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan.Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända. - Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

BT - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn

När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan. Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända.- Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

Skånskan - 11 aug 18 kl. 18:00

Överklagar dom om sexuellt övergrepp

Sjöbo Den man i 35-årsåldern som dömdes för grovt sexuellt övergrepp mot barn samt sexuellt ofredande av en tonårsflicka vid Ystad tingsrätt i juli har nu överklagat domen till hovrätten.Mannen anser att han är oskyldig och vill att hovrätten ska ta upp ärendet för prövning. Han önskar dock att datum för förhandling inte fastställs än då ny bevisning kan läggas fram.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Jordbävning har drabbat Chiles kust

En jordbävning med magnitud 6.7 har drabbat flera städer vid Chiles norra kust, rapporterar nyhetsbyrån AP.Än så länge ska inga skador ha rapporterats.

Expressen - 2 timmar sedan

Mack hade diesel i bensinpumpen

Flera bilar fick sina motorer förstörda under fredagskvällen efter att ha fått diesel i tanken istället för bensin..

Expressen - 2 timmar sedan

Man skadad efter rån i lägenhet i Helsingborg

En man har blivit skadad efter ett rån i en bostad i Helsingborg, skriver polisen på sin hemsida.Flera gärningsmän ska ha flytt från platsen med två mobiltelefoner..

Expressen - 3 timmar sedan

Postnords besked – måste höja portot

Antalet skickade brev sjönk rekordmycket hos Postnord under andra halvan av 2018, skriver Svenska Dagbladet.Nu måste portot höjas med en krona hösten 2019, enligt Postnords vd Håkan Ericsson..

Expressen - 3 timmar sedan

Fransk polis: Gula västarna bär ansvaret för våldet på gatorna

Färgen börjar flagna för Gula västarna.Lördagens demonstrationer drog nämligen färre människor jämfört med tidigare.Kanske är det president Emmanuel Macrons ”rådslagsturné” runt Frankrike som gjutit olja på vågorna..

Expressen - 4 timmar sedan

Man rånades i sitt eget hem – hittades skadad

Polis larmades till en adress i Husensjö, Helsingborg, på lördagskvällen.Flera gärningspersoner hade setts bryta upp en balkongdörr för att därefter ta sig in i lägenheten.I bostaden anträffade polisen en skadad man..

Expressen - 4 timmar sedan

Två bilar i krasch på E22 – vägen avstängd

Sent på lördagskvällen kolliderade två personbilar på E22 vid Lund.Vägen har stängts av under räddningsarbetet.– Vi har skickat en patrull till platsen, säger Calle Persson, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 4 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken – obehöriga på spåret

Tågtrafiken genom Lund stoppas, med anledning av obehöriga på spåret.Trafiken är stoppad på polisens begäran..

Expressen - 5 timmar sedan

Bilbrand på E4 – körfält stängdes av

En bil började brinna under färd på E4 vid Örkelljunga på lördagskvällen.Ett körfält stängdes av, men öppnades igen vid 23.06.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.