Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 May, 03:18

Expressen - 16 maj 18 kl. 11:31

Man döms för övergrepp på förskolans toalettBarnskötaren begick grova sexbrott mot barn på förskolans toalett.Nu döms han till fyra års fängelse..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

1385 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömsför , övergrepp, förskolans, toalett
BT - 11 jun 14 kl. 13:23

Övergrepp första dagen på förskolan

21-åringen i Högsby begick det första övergreppet på barn samma dag som han började sin praktik på förskolan, enligt dagens åtal. På nätet delade han med sig av bilder på sina övergrepp. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i pedofilutredningen som skakat Högsby.

TA - 11 jun 14 kl. 10:27

21-åring åtalas för dagisövergrepp

21-åringen utsatte en fyraårig flicka för två grova våldtäkter på samma dag. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i den omfattande pedofilutredningen som skakat Hörby i Kalmar län.
Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Åtalas för barnövergrepp i Kalmar

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Den 27 januari började 21-åringen sin praktik på förskolan. – Samma dag begick han det första sexuella övergreppet mot ett barn.

BT - 11 jun 14 kl. 11:02

Man åtalas för dagisövergrepp ? hade hundratals filmer på datorn

Den 21-årige mannen åtalas för brott mot 13 barn, enligt en stämningsansökan som precis lämnats till Kalmar tingsrätt. Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande. Mannen är även åtalad för grovt barnpornografibrott.

BT - 11 apr 14 kl. 13:19

Praktikant misstänks för två nya övergrepp

Utredningen mot den 21-årig misstänkte mannen – praktikant på flera av barnens förskola – växer ännu mer. Nu har mannen delgivits misstanke om ytterligare två övergrepp på den tidigare berörda förskolan. Totalt handlar det alltså om nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren.
Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

BT - 11 apr 14 kl. 13:34

Praktikanten erkänner nya övergrepp

Den 21-årige förskolepraktikant i Kalmartrakten som sitter häktad för en rad övergrepp på barn misstänks för ytterligare två fall. Mannen "tar på sig ansvar", enligt åklagaren. Nu är mannen alltså formellt misstänkt för nio övergrepp mot barn på förskolan och två anmälningar om övergrepp mot barn i andra sammanhang.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn


När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan.Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända. - Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

BT - 11 apr 14 kl. 13:13

Info om sexövergrepp dröjde ett dygn

När utredningen om sexövergrepp i Kalmar län svällde från att handla om en grov våldtäkt mot barn till att gälla nio grova övergrepp dröjde det över ett dygn innan oroliga föräldrar informerades på förskolan. Bland annat på sociala medier riktas nu viss kritik mot informationen efter att anmälningarna blivit kända.- Det är möjligt att vi kunnat informera bättre om vilket stöd kommunen och landstinget kan erbjuda.

LV - 07 mar 17 kl. 11:36

Misstänkt sexuellt övergrepp mot minderårig på skola i länet

En skola i Kalmar län väntade flera dagar med att anmäla ett misstänkt sexuellt övergrepp som uppges ha skett på skolans toalett. Det uppger SVT Småland som anger att en minderårig elev blivit utsatt för övergrepp av en annan minderårig elev..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Åkessons pik till Lööf om islamister

Debatten mellan Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) i Expressen TV:s ”Duellen 2018” mynnade ut i ett bråk om extrema personer i partierna.Åkesson anklagade Lööf för att inte agerat snabbare kring de kritiserade C-nämndemännen.– När personer i mitt parti har extrema åsikter utesluts dem.

Expressen - 1 timme sedan

Offer i skolskjutningen kan  ha träffats av polisens kulor

Dödades några av ungdomarna – av polisen?Frågan ställs efter att händelseutvecklingen på Santa Fe High School i förra veckan nu börjar klarna, skriver NBC.Polisen menar att inget kan uteslutas innan obduktionerna på dödsoffren är genomförda..

Expressen - 2 timmar sedan

Prins Harrys hyllning ett år efter terrortragedin

Prins Harry och Meghan Markle visar upp sig för första gången sedan giftermålet. På en trädgårdsfest i Buckingham Palace medverkar paret för att fira prins Charles 70-årsdag – ett halvår i förväg. Samtidigt passar prinsen på årsdagen av terrorattacken i Manchester på att skänka offren och anhöriga en tanke..

Expressen - 2 timmar sedan

Trump: Blir kanske inget möte med Kim

NEW YORK. Det historiska mötet mellan president Trump och Nordkoreas Kim Jong-Un kanske inte blir av.Åtminstone ser det ut att skjutas på framtiden, meddelar Trump.

Expressen - 3 timmar sedan

”Politisk ovilja bakom bristande naturvård”

Sveriges kommuner gör alldeles för lite för att vårda naturen.Det framkommer efter av Naturskyddsföreningens undersökning av Sveriges 210 kommuner.– Det finns kommuner som skulle kunna göra mycket mer, säger Karin Lexén, generalsekreterare vid Naturskyddsföreningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens nya huvudspår: Stig Engström mördade Palme

Palmegruppen har lovat lösningen på mordet "inom en inte alltför avlägsen framtid".Nu avslöjar magasinet Filter polisens nya huvudspår i jakten på Olof Palmes mördare:Skandia-mannen Stig Engström.Han blev känd som ett av de första vittnena från mordplatsen – men utreds nu som mördare.

Expressen - 3 timmar sedan

Skandiamannen växte upp i armékläder

Som barn gick han klädd i militäruniform och lekte med krigsleksaker.Han föddes i Indien i en familj sprungen ur den småländska glasindustrin.Det här är berättelsen om numera avlidne Stig Engström - som nu utreds för Palmemordet..

Expressen - 3 timmar sedan

Tolv års granskning bakom nya avslöjandet

Ett tips från Leif GW Persson satte honom på spåret.I tolv år har Thomas Pettersson - frilansjournalisten bakom det nya Palmeavslöjandet - granskat Palmemordet.Men det sägs inte vara belöningen på 50 miljoner kronor som lockar.

Expressen - 3 timmar sedan

Detta talar för och emot Skandiamannen

Stig Engström, även kallad Skandiamannen, blev stjärnvittnet under Palmeutredningen.Nu utreds han som Olof Palmes mördare. Detta talar för och emot honom: .

Expressen - 3 timmar sedan

Police investigate Engström for the murder of Palme

Swedish detectives investigating the unsolved murder of Prime Minister Olof Palme in 1986 have promised a solution to the case "in the near future". The Swedish magazine Filter reported how police have been chasing a new lead in the inquiry; the so-called "Skandia man", Stig Engström. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.