Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 May, 03:32

Expressen - 16 maj 18 kl. 11:19

Nu kraschlandar sommaren – då blir det 10 grader kallareMaj månad är så här långt fem grader varmare än normalt. Solskenet har flödat över oss, samtidigt som lågtrycken styrts mot kontinenten.Onsdagen blir ännu en stekhet dag på många håll, men sedan försvinner värmen.–  Det blir ett dropp på nästan tio grader. På söndag kommer värmen tillbaka, men inte lika varmt som nu, säger meteorologen Tora Tomasdottir..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tora Tomasdottir

Dela artikeln

362 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kraschlandar, sommaren, blir det 10 , grader, kallare
YLE - 02 aug 15 kl. 09:13

Kallare än 25 grader hela sommaren i Vasa

I Kronoby och Karleby har det varit över 25 grader varmt i sommar. Men vid mätstationen i Klemetsö i Vasa har temperaturen stannat under 25 hela sommaren. Den varmaste dagen i Österbotten verkar ha varit den tredje juli.

YLE - 03 maj 16 kl. 12:39

Snart 20 grader varmt

Våren övergår i sommar de närmaste dagarna - åtminstone vad gäller värmen. I södra Finland stiger kvicksilvret över 20 grader vilken dag som helst. Enligt följande femdygnsprognos ligger dygnets medeltemperatur på över tio grader ända upp till Uleåborgstrakten.

YLE - 01 sep 17 kl. 12:35

Meteorologen: Augusti var sällsynt mulen - hela sommaren var sval

Augusti månad var sällsynt mulen på många håll, visar statistik från Meteorologiska institutet. De högsta dagstemperaturerna i södra och västra Finland var lägre än normalt, men nätterna däremot varmare. Det ledde till att dygnets medeltemperatur ändå var nära den normala.

BT - 18 maj 12 kl. 15:07

Nu närmar sig sommaren - kan bli +20 grader i helgen

Sommaren är här! Eller i alla fall på väg. Skåne har haft sommar sen slutet på april.

Skånskan - 25 aug 16 kl. 10:41

Än är inte sommaren över

Vädret En högsommarfredag avlöses av en fin men svalare lördag och en höstsöndag.
Men lugn, än är inte sommaren över.Sommaren har bitvis varit ganska skakig, vädermässigt.

BT - 02 maj 12 kl. 15:36

Sommaren är äntligen här

Nu har Sommaren kommit till Sverige. Värmen har intagit de sydligaste delarna av landet, uppger SMHI. ?

Sydsvenskan - 03 maj 11 kl. 06:30

Sommaren kom tidigt i år

Värmerekorden rök på många håll i Skåne i april. Det var nästan dubbelt så varmt som vanligt i genomsnitt. Sommaren gjorde entré tre veckor tidigare än normalt, och solen sken som nästan aldrig förr.

Kristianstadsbladet - 17 aug 13 kl. 09:20

Regn i helgen - men sommaren lever

Veckan har bjudit på kallare temperaturer och mycket regn i stora delar av landet. Helgen ser inte ut att bli något undantag.Men än är det för tidigt att ta farväl av sommaren.

BT - 17 aug 13 kl. 09:23

Regn i helgen - men sommaren lever

Veckan har bjudit på kallare temperaturer och mycket regn i stora delar av landet. Helgen ser inte ut att bli något undantag. Men än är det för tidigt att ta farväl av sommaren.

Barometern - 17 aug 13 kl. 09:23

Regn i helgen - men sommaren lever

Veckan har bjudit på kallare temperaturer och mycket regn i stora delar av landet. Helgen ser inte ut att bli något undantag. Men än är det för tidigt att ta farväl av sommaren.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Åkessons pik till Lööf om islamister

Debatten mellan Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) i Expressen TV:s ”Duellen 2018” mynnade ut i ett bråk om extrema personer i partierna.Åkesson anklagade Lööf för att inte agerat snabbare kring de kritiserade C-nämndemännen.– När personer i mitt parti har extrema åsikter utesluts dem.

Expressen - 1 timme sedan

Offer i skolskjutningen kan  ha träffats av polisens kulor

Dödades några av ungdomarna – av polisen?Frågan ställs efter att händelseutvecklingen på Santa Fe High School i förra veckan nu börjar klarna, skriver NBC.Polisen menar att inget kan uteslutas innan obduktionerna på dödsoffren är genomförda..

Expressen - 2 timmar sedan

Prins Harrys hyllning ett år efter terrortragedin

Prins Harry och Meghan Markle visar upp sig för första gången sedan giftermålet. På en trädgårdsfest i Buckingham Palace medverkar paret för att fira prins Charles 70-årsdag – ett halvår i förväg. Samtidigt passar prinsen på årsdagen av terrorattacken i Manchester på att skänka offren och anhöriga en tanke..

Expressen - 2 timmar sedan

Trump: Blir kanske inget möte med Kim

NEW YORK. Det historiska mötet mellan president Trump och Nordkoreas Kim Jong-Un kanske inte blir av.Åtminstone ser det ut att skjutas på framtiden, meddelar Trump.

Expressen - 3 timmar sedan

”Politisk ovilja bakom bristande naturvård”

Sveriges kommuner gör alldeles för lite för att vårda naturen.Det framkommer efter av Naturskyddsföreningens undersökning av Sveriges 210 kommuner.– Det finns kommuner som skulle kunna göra mycket mer, säger Karin Lexén, generalsekreterare vid Naturskyddsföreningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens nya huvudspår: Stig Engström mördade Palme

Palmegruppen har lovat lösningen på mordet "inom en inte alltför avlägsen framtid".Nu avslöjar magasinet Filter polisens nya huvudspår i jakten på Olof Palmes mördare:Skandia-mannen Stig Engström.Han blev känd som ett av de första vittnena från mordplatsen – men utreds nu som mördare.

Expressen - 3 timmar sedan

Skandiamannen växte upp i armékläder

Som barn gick han klädd i militäruniform och lekte med krigsleksaker.Han föddes i Indien i en familj sprungen ur den småländska glasindustrin.Det här är berättelsen om numera avlidne Stig Engström - som nu utreds för Palmemordet..

Expressen - 3 timmar sedan

Tolv års granskning bakom nya avslöjandet

Ett tips från Leif GW Persson satte honom på spåret.I tolv år har Thomas Pettersson - frilansjournalisten bakom det nya Palmeavslöjandet - granskat Palmemordet.Men det sägs inte vara belöningen på 50 miljoner kronor som lockar.

Expressen - 3 timmar sedan

Detta talar för och emot Skandiamannen

Stig Engström, även kallad Skandiamannen, blev stjärnvittnet under Palmeutredningen.Nu utreds han som Olof Palmes mördare. Detta talar för och emot honom: .

Expressen - 3 timmar sedan

Police investigate Engström for the murder of Palme

Swedish detectives investigating the unsolved murder of Prime Minister Olof Palme in 1986 have promised a solution to the case "in the near future". The Swedish magazine Filter reported how police have been chasing a new lead in the inquiry; the so-called "Skandia man", Stig Engström. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.