Expressen > Nöje

Tuesday, 21 August, 08:00

Expressen - 16 maj 18 kl. 06:00

Döttrarnas farväl till sin älskade Lill-BabsBarbro ”Lill-Babs” Svensson kommer begravas nästa söndag i hemorten Järvsö.Gudstjänsten sker i Järvsö kyrka, där 350 platser finns reserverade för de närmast sörjande. ”Värme, respekt och ödmjukhet i mammas goda anda är det som gäller dessa dagar”, skriver dottern Kristin Kaspersen i ett mejl..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lill-Babs, Lill-Babs Svensson, Järvsö, Kristin Kaspersen

Dela artikeln

2619 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Döttrarnas, farvältill sin , älskade, Lill-Babs
Expressen - 29 maj 18 kl. 06:00

Livslånga vännernas sista farväl till Lill-Babs

Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson tog farväl av Lill-Babs under måndagens begravning i Järvsö kyrka.Ann-Louise Hanson lämnade en vit ros vid Lill-Babs kista och riktade sig mot sin vän i ett känslofyllt tal - ett sista personligt avsked.– Det är ofattbart att hon inte finns mer, säger hon..

Expressen - 28 maj 18 kl. 15:11

Familjens vackra farväl till Lill-Babs

På måndagen den 28 maj fördes Barbro ”Lill-Babs” Svensson till sin sista vila i Järvsö kyrka. Lill-Babs älskade blomster och kyrksalen fylldes av blommor som buketter av åkerfräken och liljekonvaljer.Barnbarnen plockade buketter på morgonen från sin mormors trädgård, som de la på kistan.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 10:26

I dag begravs Lill-Babs

I dag, måndag, klockan tolv blir det begravningsgudstjänst för den folkkära artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson i Järvsö kyrka.
Kyrkan har 999 sittplatser och det förväntas komma ännu fler som får stå utanför kyrkan på begravningen.
Söndagens minnesgudstjänst i Storkyrkan i Stockholm var både gripande och tårfylld när svenska folket hyllade Lill-Babs vid en öppen minnesgudstjänst.

Expressen - 22 maj 18 kl. 10:00

Döttrarnas fina önskan – beslutet för Lill-Babs

Barbro ”Lill-Babs” Svensson kommer hyllas vid en offentlig minnesstund i Stockholm. Det var hennes döttrars önskan att ge Barbro Svenssons publik en chans att säga farväl.”Mamma älskade att dela med sig av sitt liv till sin publik.

Expressen - 12 mar 18 kl. 07:00

Döttrarnas ord: Lill-Babs har börjat återhämta sig

Barbro "Lill-Babs" Svensson ligger på sjukhus, där hon observeras för hjärtflimmer. Den älskade artisten – som just fyllde 80 år – har börjat återhämta sig och har döttrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen som stöd. "Hjärtat slår nu trygga lugna slag så nu får kroppen återhämta sig sakta steg för steg", skriver Malin Berghagen på Instagram.

Expressen - 28 apr 18 kl. 15:55

Döttrarnas fina gest inför Lill-Babs begravning

Familjen meddelar att Barbro ”Lill-Babs” Svensson begravs i Järvsö kyrka den 28 maj.Allmänheten bjuds dagen innan, på mors dag den 27 maj, in till en minnesgudstjänst i Storkyrkan i Stockholm.”Vår älskade mamma, mormor, gammelmormor, syster, svärmor, moster, faster har lämnat oss i stor sorg och saknad efter en kort tids sjukdom” lyder texten i dödsannonsen som publicerades i Hela Hälsingland..

Expressen - 21 dec 17 kl. 20:53

Döttrarnas krav på Lill-Babs – skrämmer bort männen

Barbro "Lill-Babs" Svensson längtar efter att få vara i en kärleksrelation. Det är ingen hemlighet att det finns varma känslor mellan henne och Quincy Jones, men vännerna vill inte äventyra sin vänskap. – Det är otroligt tråkigt att vara ensam.

Expressen - 06 mar 18 kl. 13:33

Döttrarnas kärleks- hyllning till Lill-Babs

Lill-Babs är inlagd på sjukhus för observation av hjärtflimmer. Döttrarna finns vid sin mammas sida och läser upp fansens hälsningar för den folkkära artisten."På Lill-Babs official kan man ge mamma kommentarer som vi läser för henne och peppar med" skriver Malin Berghagen i ett sms..

Expressen - 08 apr 18 kl. 13:42

Döttrarnas sista dagar med mamma Lill-Babs

Barbro "Lill-Babs" Svenssons döttrar stod henne nära – under stjärnans sista tid vakade de vid hennes sida varje dag. Malin Berghagen flög från Spanien för att finnas där för sin mamma – hon och systrarna turades om att hålla Lill-Babs sällskap vid sjukhussängen och ta med sig mat. "Jag, Monica och Kristin blev ett stenhårt team där vi turades om att köpa med oss mat", skrev Malin Berghagen i sin blogg..

Expressen - 27 maj 18 kl. 15:00

Döttrarnas vackra sång till Lill-Babs

Barbro "Lill-Babs" Svensson hyllades med en minnesgudstjänst på mors dag.På ceremonin valde döttrarna Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen att sjunga en egenskriven låt till sin mamma.Låten "Om du inte fanns" hyllades stort med applåder, och fick Lill-Babs barnbarn att börja gråta..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Carolina Gynnings kamp mot åldrandet

Carolina Gynning är en hyllad konstnär och vass affärskvinna – trots det känns framtiden skrämmande.Nu berättar profilen att hon är livrädd för att åldras inför döden, men att tanken på att åldras mentalt är kittlande.– Det är ju jättedumt att jag känner pressen att springa sju mil varje dag och spruta in botox.

Expressen - 2 timmar sedan

Laila Bagge slår tillbaka mot ryktet om Korosh

Framgångsrika Laila Bagge har en ny affärspartner vid sin sida: den 18 år yngre sambon Korosh Kananian.En fördom paret har mött är att han skulle vara ihop med henne för pengarna – något Laila Bagge menar är felaktigt.– Han klarade sig alldeles utmärkt innan mig med sina pengar och sitt jobb.

Expressen - 2 timmar sedan

Tim Bergling prisades postumt på VMA-galan

Den bortgångne Tim "Avicii" Bergling tilldelades ett pris postumt på MTV:s VMA-gala. Världsstjärnan tog hem priset för "Bästa dans" till låten "Lonely together" – där brittiska sångerskan Rita Ora medverkar..

Expressen - 3 timmar sedan

Fästmannens hemliga budskap om Ariana Grande

Popstjärnan Ariana Grande och fästmannen Pete Davidsons entré på röda mattan vid MTV Video Music Awards fick många att höja på ögonbrynen.På Davidsons arm skymtades nämligen ett armband – som får många att undra ifall paret redan hunnit till altaret, skriver tidningen Elle.  .

Expressen - 10 timmar sedan

Mollys kärlekshemlighet med Danny Saucedo

Molly Sanden känner sig kär och trygg med fästmannen Danny Saucedo. I en intervju med ”Svensk Dam” berättar hon att hemligheten bakom deras kärlekslycka är de uppvaktar varandra i vardagen.– En vardagsrumspicknick på golvet, frukost på sängen helt oväntat eller en liten skål med mitt favoritgodis på bordet, säger hon..

Expressen - 11 timmar sedan

Robert de Niro, 75, avslöjar hälsohemligheten

Robert De Niro fick en Oscar för sin roll som boxaren Jake LaMotta i "Tjuren från Bronx" från 1980.I samband med att stjärnan fyller 75 år avslöjas det nu att han fortfarande tränar i boxnngsringen från filmen som ska finnas i stjärnans hem, skriver The Mirror. – Han har fortfarande samma ring från filmen i sitt hem och han berättar att han använder den då och då, säger en uppgiftslämnare till tidningen..

Expressen - 11 timmar sedan

Adam Alsings skräck 70 meter över marken

Adam Alsing utmanar sin skräck i Kanal 5-programmet ”Världens tuffaste jobb” som har säsongsstart på måndag.Under premiären händer det oväntade – programledaren befinner sig 70 meter upp i luften då den ostadiga hissen plötsligt blir stillastående. – Jag tänkte att nu lossnar den här hissen för det blåste rätt in.

Expressen - 12 timmar sedan

Johannes fick inte rätt hjälp – hittades död

Christine Wester och Johannes Nilsson renoverade sitt hus, när Johannes plötsligt drabbades av smärtor i ryggen och benen.I februari hittades Johannes död och inget blev längre som tänkt.Nu får Christine och hennes döttrar hjälp i Kanal 5-programmet "Sofias änglar" att göra klart projektet.

Expressen - 13 timmar sedan

Graaf och Söderlund tvingas be om ursäkt

Ann Söderlund kritiseras efter att ha pratat om den amerikanska ursprungsbefolkningen på ett omdömeslöst sätt i sin podcast.Vännen Magdalena Graaf tog Söderlunds parti genom att spela in en raljant video där hon sjöng en gammal barnvisa om ”indianer”, något som väckte reaktioner.Nu ber Ann Söderlund och Magdalena Graaf om ursäkt – men samtidigt menar Graaf att raseriet i sociala medier går till överdrift.

Expressen - 14 timmar sedan

Leif GW Perssons comeback efter löftet

Leif GW Persson berättade nyligen att han måste trappa ner – men nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av GW:s mord.I kommande säsong djupdyker professorn bland annat i morden på Malmö Östra sjukhus.– GW:s mord utgår från de fall som Leif tycker är intressanta ur olika synvinklar, säger exekutiva producenten David Lillemägi på TV4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.