Barometern > Nyheter

Thursday, 20 February, 16:22

Barometern - 15 maj 18 kl. 15:38

Kommunalrådet välkomnar hotellets beslut:”Ett bra alternativ för ett nytt äldreboende”Ett första kommunalt beslut kring planerna på ett kommunalt äldreboende i Hotell ett kommer fattas redan på torsdag. Då väntas kommunstyrelsens arbetsutskott teckna en avsiktsförklaring med hotellägarna. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ett, Hotell

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunalrådet, välkomnar, hotellets, beslutEtt , bra, alternativför ett , nytt äldreboende
Dalarnas tidningar - 19 sep 17 kl. 16:30

Nye kommunalrådet välkomnar regeringens miljardsatsning på pressade kommuner - för barnens skull

Statens satsning på pressade kommuner kommer betyda mycket för barn och ungas möjlighet att stanna kvar i sin hembygd. Det menar Malungs-Sälens kommunalråd Hans Unander (S).
– En stark signal att statsmakten äntligen vill göra något för att stoppa årtionden av hård centralisering och utarmning, säger han..

NSD - 11 okt 19 kl. 11:42

Kommunalrådet välkomnar Kalla: "Superhäftigt"

Bodens kommunalråd Claes Nordmark (S) ser fram emot att stjärnåkaren Charlotte Kalla ska tävla i Boden under SM-veckan..

Nya Wermlands Tidningen - 23 okt 14 kl. 06:00

V vill att kommunalrådet tar time-out

Vänsterpartiet i Hällefors välkomnar en översyn av fullmäktiges arbetssätt för att säkerställa att lagar och regler efterföljs. Partiet menar att det är en allvarlig situation där liknande beslut tagits tidigare och det är viktigt att man inte låter prestige stå i vägen. Partiet tycker att kommunalrådet Christina Johansson, M, borde ta en time-out tills frågan är utredd..

Skånskan - 24 okt 15 kl. 06:00

Tung kritik mot kommunalrådet

HÖRBY Nu kommer det tung kritik mot kommunalrådet Susanne Meijer (S) och den styrande regnbågskoalitionen i Hörby för deras sätt att hantera Peter Hanssonaffären.Eva Lindholm, gruppledare för M i Hörby, ifrågasätter hela beslutsprocessen och kräver att majoriteten lägger korten på bordet och förklarar sig.
Hon tycker att det är uppseendeväckande att Susanne Meijer hänvisar till att det är i majoritetsgruppen som besluten fattats om Peter Hanssons avhopp, hans fallskärm och avtalet om att låta anställningen gå över i Lejonet & Partners.

YA - 22 sep 13 kl. 16:12

Kommunalråd tar själv beslut om tjänsteresa

Kommunstyrelsens ordförande kan själv besluta om att delta i kurser och konferenser. Det vill oppositionsrådet Leif Sandberg (C) nu ha ändring på. Bakgrunden är bland annat kommunalrådet Magnus Björkmans deltagande i en kurs i London i somras.

SR - 21 jan 15 kl. 12:55

Kommunalråd välkomnar Hägglunds utspel om ebo

Kommunalrådet Boel Godner (S) i Södertälje välkomnar att lagstiftningen om eget boende för asylöskande nu diskuteras, men tycker att Göran Hägglunds förslag att slopa ersättningen är fel..

Skånskan - 25 feb 17 kl. 05:00

Kommunalrådet: Felaktiga arvoden ska återbetalas

HÖRBY Efter det nya avslöjandet om brister i arvodeshanteringen ser kommunen över reglementet och skärper rutinerna.
Kommunalrådet Susanne Meijer (S) förutsätter att politiker som fått felaktiga arvoden betalar tillbaka pengarna. ERWP.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 13:00

Granskningen välkomnas av kommunalrådet

HÖRBY Kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito (SD) välkomnar granskningen av modersmålspolicyn.
Hon är säker på att kommunen kommer att få rätt. Planen är att policyn ska börja tillämpas till höstterminen.

DalaDemokraten - 07 nov 17 kl. 17:13

Susanne Norberg (S) kommunalråd: "Vi respekterar hans beslut"

Kommundirektör Dan Nygrens beslut att lämna sin tjänst kom som en överraskning, uppger kommunalrådet Susanne Norberg (S). - Han har skrivit ett brev där han förklarar anledningen till att han slutar. Det är oerhört tråkigt men jag accepterar hans beslut, säger hon..

Corren - 27 jan 18 kl. 06:00

Kommunalrådet riktar kritik mot politikern

Kommunalrådet Annicki Oscarsson (KD) välkomnar Håkan Johanssons avsägelse, men tycker inte att han tagit sitt uppdrag på allvar..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Rätt namn på vinapp

Barometern - 4 minuter sedan

Premiär för sportlovsaktivitet för barn med funktionsvariationer

På torsdagen kunde barn och ungdomar med funktionsvariationer släppa loss i sporthallen på Åsaområdet. – Jag blev jätteglad när jag såg annonsen i sportlovsprogrammet, säger Lotta Prag, förälder..

Barometern - 4 minuter sedan

Branden i Högsby: Fastighetsägaren kommer inte att bygga upp huset

Sven Åke Åkesson äger den nedbrunna fastigheten i Kolsrum. Han väcktes på torsdagsmorgonen av ett samtal från son son om att huset stod i ljusan låga..

Barometern - 15 minuter sedan

Jeremy Irons till motangrepp: Inte mot abort

Årets Berlinfestival inleds med att juryordföranden Jeremy Irons går till angrepp mot de tidningar som baserat på gamla uttalanden har målat upp den nu 72-årige Irons som homofob och sexist..

Barometern - 15 minuter sedan

Laddade hem bombinstruktioner – man åtalas

En ung man i Västerås är misstänkt för att ha laddat ner ett stort antal filmer om hur bomber tillverkas och instruktioner om hur man dödar människor. Nu åtalas den 20-årige mannen för terroristbrott..

Barometern - 15 minuter sedan

IMF-rådgivare i krisdrabbade Libanon

Den libanesiska staten, skakad av folkliga protester och politisk turbulens, står inför ett akut skuldproblem. Ratinginstitut varnar för inställda betalningar och Internationella valutafonden (IMF) har skickat rådgivare till landet..

Barometern - 45 minuter sedan

Timplanerna i skolan ses över

Barometern - 30 minuter sedan

Talibanledare: Historiskt avtal med USA nära

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.