DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 00:10

DI - 15 maj 18 kl. 10:36

Lotta Engzell-Larsson: Skatteverket missförstår sin uppgiftLEDARE. De senaste dagarna har en stor osäkerhet uppstått om hur de nya reglerna (sedan 1 januari 2018) för beskattning av kvalificerade personaloptioner ska tolkas. Plötsligt har Skatteverket (SKV) satt klackarna i backen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Engzell-Larsson, Ledare, Skatteverket, SKV

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Skatteverket, missförstårsin , uppgift
DI - 04 jul 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Amerikanerna förstår inte Europas projekt

LEDARE. Socialdemokraterna hade i år bjudit in Nobelpristagaren i ekonomi Joseph Stiglitz till sitt ekonomiska seminarium i Almedalen..

DI - 24 nov 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Hans Rosling såg företagens betydelse

LEDARE. Läkaren och vetenskapsmannen Hans Roslings självbiografi, "Hur jag lärde mig förstå världen" har nu utkommit postumt. Den ger också läsaren en bättre förståelse för världen..

DI - 11 jan 17 kl. 20:37

Lotta Engzell-Larsson: Spräck myter om klyftor och olycka

LEDARE. Det vilar en självförstärkande dystopisk känsla över politiken i västvärlden just nu. Det var inte minst tydligt i onsdagens svenska partiledardebatt.

DI - 16 jan 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Familjen Wallenberg behöver nya trotjänare

LEDARE: Annika Falkengren har med stadig hand styrt SEB, först genom en djup finanskris och sedan en omfattande anpassning till det nya europeiska regelverket för banker..

DI - 15 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Det är dags att ta tillbaka Malmö stad

LEDARE. Antalet beskjutningar ökar i alla tre storstäderna, men Malmö är värst. Skjutningarna och morden är det yttersta beviset på att myndigheterna förlorat kontroll de senaste åren..

DI - 17 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Stöp om Arbetsförmedlingen snabbare

LEDARE. Allianspartierna föreslog i torsdags att Arbetsförmedlingen (AF) ska läggas ned. Det menar de förstås inte..

DI - 07 sep 17 kl. 17:00

Lotta Engzell-Larsson: Nordea ingen förlust för skattebetalare

LEDARE. "Jag förstår om folk är frustrerade och förbannade". Så kommenterade landets statsminister till Aftonbladet på torsdagen att Nordens största bank flyttar huvudkontoret till Finland..

DI - 19 okt 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Nya EU regler förstör lånemarknaden

LEDARE. På torsdagen rapporterade Di om nästa steg i EU:s krav på storbankerna. Det handlar om hur man redovisar kreditrisker enligt det nya regelverket IFRS9.

DalaDemokraten - 10 mar 15 kl. 12:44

Missförstånd i kommunikationen – nu erbjuds familjen OB-plats

Förskolechefen Lars-Erik Bång förde dialog med Lotta Forsman och Rickard Carlsson gällande dottern Emmas plats på förskola under obekväm arbetstid. I dag säger Bång att han inte äger frågan över huvud taget..

DN - 24 jul 17 kl. 12:07

Lotta Olsson: Det viktigaste är att orka resa sig igen

Påfallande många relationsromaner handlar om föräldrar och barn. Alla har någon form av ursprungsfamilj (eller brist på) att förhålla sig till och känner igen sig i någon mån. Föräldrar-barn är oftast den mest centrala relationen i våra liv, med konflikter och missförstånd, tillkortakommanden och besvikelser..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Frida Wallnor: Advokatens erkännande är dåliga nyheter för Trump

Michael Cohen, president Donald Trumps personliga advokat och rådgivare under många år, har enligt uppgifter på tisdagen nått en uppgörelse med de federala myndigheterna i USA. Han erkänner sig skyldig till anklagelser om bank- och skattebedrägeri samt brott mot kampanjfinansieringsreglerna. Genom erkännandet accepterar Cohen att betala höga bötesbelopp samt en fängelsedom, enligt CNN..

DI - 1 timme sedan

Oklart om cricketstjärnan kan rädda kärnvapenlandet

HONGKONG Pakistans nya premiärminister, den förre cricketstjärnan Imran Khan, står inför en massiv utmaning för att rädda landets sargade ekonomi. Landet kan nu tvingas till nödlån av IMF, vilket USA motsätter sig..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Techbolaget hämtar igen raset

New York-börserna handlades upp något på tisdagen och S&P 500 nådde ny rekordnivå efter några timmars handel. Börserna föll dock tillbaka något mot slutet av handelsdagen. Viss optimism över handelsläget mellan USA och Kina kunde skönjas under en dag då flera rapporterande bolag var i fokus..

DI - 2 timmar sedan

Löfven vill göra om reseavdragen

Socialdemokraterna går till val på att göra om reseavdragen så att de baseras på avstånd i stället för som i dag på tidsvinst..

DI - 2 timmar sedan

Brittiska ministern vill att EU tar krafttag mot Putin

Storbritannien manar EU att öka pressen mot Ryssland, för att se till att Moskva följer internationella regler. Utrikesminister Jeremy Hunt säger att president Putin "har gjort världen till en farligare plats"..

DI - 3 timmar sedan

Nya USA-sanktioner mot Ryssland

USA har infört sanktioner mot ytterligare två ryska medborgare, ett ryskt bolag och ett slovakiskt företag. De anklagas för att ha hjälpt ett annat ryskt bolag att kringgå tidigare amerikanska sanktioner som infördes i juni efter anklagelser om cyberspionage..

DI - 3 timmar sedan

Magnus Dagel: Efter rusningen – nu är det dags för paus

Fastighetsbolagens halvårsrapporter var fortsatt starka med god vinsttillväxt. Men värderingarna har ökat markant efter sommarrallyt och det är inte uppenbart billigt längre. Sektorn behöver nu en paus för att växa in i sina värderingar.

DI - 3 timmar sedan

USA-börser på ny rekordnivå

USA-index S&P 500 steg till ett nytt all-time high efter ett par timmars handel på tisdagen. Wall Street är dessutom bara en hårsmån från att uppnå historiens längsta börsuppgång, rapporterar Financial Times..

DI - 3 timmar sedan

Uppgift: Brottsmisstänkte Trump-advokaten har nått en uppgörelse

Donald Trumps före detta advokat Michael Cohen har nått en uppgörelse med federala åklagare, rapporterar ABC News , med hänvisning till anonyma källor..

DI - 4 timmar sedan

Vinnaren i fjol vidgar sitt område

Förra årets Supergasell, Byggprojekt i Dalarna, har fylld orderstock till 2019 och expanderar regionalt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.