DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 23:20

DI - 15 maj 18 kl. 10:36

Lotta Engzell-Larsson: Skatteverket missförstår sin uppgiftLEDARE. De senaste dagarna har en stor osäkerhet uppstått om hur de nya reglerna (sedan 1 januari 2018) för beskattning av kvalificerade personaloptioner ska tolkas. Plötsligt har Skatteverket (SKV) satt klackarna i backen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Engzell-Larsson, Ledare, Skatteverket, SKV

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Skatteverket, missförstårsin , uppgift
DI - 04 jul 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Amerikanerna förstår inte Europas projekt

LEDARE. Socialdemokraterna hade i år bjudit in Nobelpristagaren i ekonomi Joseph Stiglitz till sitt ekonomiska seminarium i Almedalen..

DI - 24 nov 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Hans Rosling såg företagens betydelse

LEDARE. Läkaren och vetenskapsmannen Hans Roslings självbiografi, "Hur jag lärde mig förstå världen" har nu utkommit postumt. Den ger också läsaren en bättre förståelse för världen..

DI - 11 jan 17 kl. 20:37

Lotta Engzell-Larsson: Spräck myter om klyftor och olycka

LEDARE. Det vilar en självförstärkande dystopisk känsla över politiken i västvärlden just nu. Det var inte minst tydligt i onsdagens svenska partiledardebatt.

DI - 16 jan 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Familjen Wallenberg behöver nya trotjänare

LEDARE: Annika Falkengren har med stadig hand styrt SEB, först genom en djup finanskris och sedan en omfattande anpassning till det nya europeiska regelverket för banker..

DI - 15 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Det är dags att ta tillbaka Malmö stad

LEDARE. Antalet beskjutningar ökar i alla tre storstäderna, men Malmö är värst. Skjutningarna och morden är det yttersta beviset på att myndigheterna förlorat kontroll de senaste åren..

DI - 17 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Stöp om Arbetsförmedlingen snabbare

LEDARE. Allianspartierna föreslog i torsdags att Arbetsförmedlingen (AF) ska läggas ned. Det menar de förstås inte..

DI - 07 sep 17 kl. 17:00

Lotta Engzell-Larsson: Nordea ingen förlust för skattebetalare

LEDARE. "Jag förstår om folk är frustrerade och förbannade". Så kommenterade landets statsminister till Aftonbladet på torsdagen att Nordens största bank flyttar huvudkontoret till Finland..

DI - 19 okt 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Nya EU regler förstör lånemarknaden

LEDARE. På torsdagen rapporterade Di om nästa steg i EU:s krav på storbankerna. Det handlar om hur man redovisar kreditrisker enligt det nya regelverket IFRS9.

DalaDemokraten - 10 mar 15 kl. 12:44

Missförstånd i kommunikationen – nu erbjuds familjen OB-plats

Förskolechefen Lars-Erik Bång förde dialog med Lotta Forsman och Rickard Carlsson gällande dottern Emmas plats på förskola under obekväm arbetstid. I dag säger Bång att han inte äger frågan över huvud taget..

DN - 24 jul 17 kl. 12:07

Lotta Olsson: Det viktigaste är att orka resa sig igen

Påfallande många relationsromaner handlar om föräldrar och barn. Alla har någon form av ursprungsfamilj (eller brist på) att förhålla sig till och känner igen sig i någon mån. Föräldrar-barn är oftast den mest centrala relationen i våra liv, med konflikter och missförstånd, tillkortakommanden och besvikelser..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fiaskot: Sverige rasar på listan över världens mest innovativa länder

Sverige rasar i listan över världens mest innovativa länder. Från att tidigare ha nosat på förstaplatsen faller Sverige nu till sjunde plats i Bloombergs sammanställning. .

DI - 10 minuter sedan

Fem ihjälskjutna i Floridabank

En beväpnad man har skjutit ihjäl fem människor på en bank i Sebring i Florida, rapporterar amerikanska medier. Den misstänkte skytten, som identifierats som en 21-årig man, barrikaderade sig inne i byggnaden i samband med angreppet. Han överlämnade sig senare till polisen, skriver ABC News..

DI - 45 minuter sedan

Elekta-konkurrenten Varian rapporterar lägre vinst men högre intäkter än väntat

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:06 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal..

DI - 1 timme sedan

Fordonsjätten Ford bommar vinstförväntningarna

Ford redovisar en nettoförlust på 116 miljoner dollar, motsvarande 3 cent per aktie. Justerat för jämförelsestörande poster uppgick resultatet till 30 cent per aktie..

DI - 1 timme sedan

Texas Instruments levererar lägre intäkter men bättre resultat än väntat

Det amerikanska teknikbolaget Texas Instruments bommar förväntningarna på intäkterna men levererar ett bättre resultat per aktie än väntat. Prognoserna för första kvartalet ligger samtidigt något lågt jämfört med snittprognoserna i Bloombergs analytikersammanställning..

DI - 1 timme sedan

Spelmiljardären: ”Det finns ett visst mått av hyckleri i den här branschen”

Spelreklam får mycket kritik – och nu bör branschen ta itu med saken på egen hand innan myndigheter blandar sig i, säger Unibetgrundaren Anders Ström i en intervju med Di. Han avslöjar också hemligheten bakom Kindreds framgång och vad han tror kommer att hända på den svenska spelmarknaden..

DI - 1 timme sedan

Wall Street vänder upp kort innan stängning

Wall Street vänder upp igen under den sista handelstimmen. Strax innan stängning är storbolagsindex S&P 500 upp 0,1 procent efter att som mest ha tappat 0,7 procent tidigare under kvällen..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Regeringen måste låna till snabbtågen

DEBATT. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L slår fast att stambanor för höghastighetståg ska färdigställas och finansieringsdiskussionerna återupptas. För en så omfattande investering räcker inte Trafikverkets investeringsbudget, skriver företrädare för fyra handelskamrar.

DI - 1 timme sedan

Buffet-favoriten Synchrony går mot bästa börsdagen någonsin efter stark rapport

Kreditkortsbolaget Synchrony Financial ser ut att göra sin bästa dag någonsin på Wall Street. Med mindre än en timme kvar av onsdagshandeln är aktien upp 10,8 procent på en stark kvartalsrapport..

DI - 2 timmar sedan

Expert: Början på slutet för Maduro

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó utropade sig på onsdagen till landets tillfällige president, och erkändes snabbt av en rad länder, inklusive USA. "Jag tror inte att Maduro kommer behålla makten året ut", säger Latinamerikaexperten Edme Dominguez..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.