DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 09:08

DI - 15 maj 18 kl. 10:36

Lotta Engzell-Larsson: Skatteverket missförstår sin uppgiftLEDARE. De senaste dagarna har en stor osäkerhet uppstått om hur de nya reglerna (sedan 1 januari 2018) för beskattning av kvalificerade personaloptioner ska tolkas. Plötsligt har Skatteverket (SKV) satt klackarna i backen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Engzell-Larsson, Ledare, Skatteverket, SKV

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Skatteverket, missförstårsin , uppgift
DI - 04 jul 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Amerikanerna förstår inte Europas projekt

LEDARE. Socialdemokraterna hade i år bjudit in Nobelpristagaren i ekonomi Joseph Stiglitz till sitt ekonomiska seminarium i Almedalen..

DI - 24 nov 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Hans Rosling såg företagens betydelse

LEDARE. Läkaren och vetenskapsmannen Hans Roslings självbiografi, "Hur jag lärde mig förstå världen" har nu utkommit postumt. Den ger också läsaren en bättre förståelse för världen..

DI - 11 jan 17 kl. 20:37

Lotta Engzell-Larsson: Spräck myter om klyftor och olycka

LEDARE. Det vilar en självförstärkande dystopisk känsla över politiken i västvärlden just nu. Det var inte minst tydligt i onsdagens svenska partiledardebatt.

DI - 16 jan 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Familjen Wallenberg behöver nya trotjänare

LEDARE: Annika Falkengren har med stadig hand styrt SEB, först genom en djup finanskris och sedan en omfattande anpassning till det nya europeiska regelverket för banker..

DI - 15 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Det är dags att ta tillbaka Malmö stad

LEDARE. Antalet beskjutningar ökar i alla tre storstäderna, men Malmö är värst. Skjutningarna och morden är det yttersta beviset på att myndigheterna förlorat kontroll de senaste åren..

DI - 17 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Stöp om Arbetsförmedlingen snabbare

LEDARE. Allianspartierna föreslog i torsdags att Arbetsförmedlingen (AF) ska läggas ned. Det menar de förstås inte..

DI - 07 sep 17 kl. 17:00

Lotta Engzell-Larsson: Nordea ingen förlust för skattebetalare

LEDARE. "Jag förstår om folk är frustrerade och förbannade". Så kommenterade landets statsminister till Aftonbladet på torsdagen att Nordens största bank flyttar huvudkontoret till Finland..

DI - 19 okt 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Nya EU regler förstör lånemarknaden

LEDARE. På torsdagen rapporterade Di om nästa steg i EU:s krav på storbankerna. Det handlar om hur man redovisar kreditrisker enligt det nya regelverket IFRS9.

DalaDemokraten - 10 mar 15 kl. 12:44

Missförstånd i kommunikationen – nu erbjuds familjen OB-plats

Förskolechefen Lars-Erik Bång förde dialog med Lotta Forsman och Rickard Carlsson gällande dottern Emmas plats på förskola under obekväm arbetstid. I dag säger Bång att han inte äger frågan över huvud taget..

DN - 24 jul 17 kl. 12:07

Lotta Olsson: Det viktigaste är att orka resa sig igen

Påfallande många relationsromaner handlar om föräldrar och barn. Alla har någon form av ursprungsfamilj (eller brist på) att förhålla sig till och känner igen sig i någon mån. Föräldrar-barn är oftast den mest centrala relationen i våra liv, med konflikter och missförstånd, tillkortakommanden och besvikelser..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

"Döda intäkter" för 7,2 miljarder tynger Skanska 2019

Motsvarande 7,2 miljarder kronor i "döda intäkter", det vill säga intäkter med nollmarginal, kommer tynga Skanska under 2019 relaterat till de amerikanska projekt som ledde till torsdagskvällens vinstvarning. Aktien rasar omkring 6,5 procent i den inledande handeln. .

DI - 10 minuter sedan

Hård konkurrens om museibesökarna

Förra helgen öppnade Nationalmuseum efter den mångåriga totalrenoveringen.  Den här helgen öppnar den stora Modernautställningen, en genomlysning av den svenska konstscenen som återkommer vart fjärde år på Moderna museet..

DI - 15 minuter sedan

Norska oljeproduktionen lägre än prognos i september

Den norska oljeproduktionen blev 12 procent lägre än Oljedirektoratet räknat med i september. För helåret ligger produktionstakten nu 4,4 procent under prognosen..

DI - 15 minuter sedan

Ökad omsättning men sämre resultat för Apoteket

Statliga apotekskedjan Apoteket redovisar ökande omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskad vinst..

DI - 15 minuter sedan

Pirelli motsäger Michelin - ser stark däckmarknad

Italienska däckjätten Pirelli uppger tvärtom mot vad Michelin meddelat att man ser en stark kinesisk marknad som hålls uppe. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 30 minuter sedan

Nytt rekordår för Stockholms hamnar: "En ständigt uppåtgående trend"

Stockholm blir en allt mer populär destination för kryssningsresenärer och 2018 blev ännu ett rekordår. .

DI - 30 minuter sedan

Marginellt lägre förvaltningsresultat för Atrium Ljungberg

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg redovisar ett förvaltningsresultat på 317 miljoner kronor för det tredje kvartalet vilket kan jämföras med 320 Mkr under samma kvartal i fjol..

DI - 30 minuter sedan

Stillfronts finanschef lämnar nästa höst

Stillfronts finanschef Sten Wranne, aviserar att han lämnar verksamheten under andra halvåret 2019. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Flexion Mobile Plc is growing its game developer base in China

Expanding partnership with YOOZOO Games.

DI - 30 minuter sedan

Delårsrapport 1 januari - 30 september 2018

– Jag är både stolt och glad över den avsiktsförklaring som Atrium Ljungberg tecknat med Stockholms stad avseende Slakthusområdet. Vår vision är att området ska bli hela Stockholms mötesplats för kontor, boende, mat, kultur och upplevelser, säger Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg. – Vi levererar ett stabilt resultat, har en stark finansiell ställning med en låg belåningsgrad och en fantastisk snittränta på 1,4 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.