DI > Ekonomi

Saturday, 26 May, 04:30

DI - 15 maj 18 kl. 10:36

Lotta Engzell-Larsson: Skatteverket missförstår sin uppgiftLEDARE. De senaste dagarna har en stor osäkerhet uppstått om hur de nya reglerna (sedan 1 januari 2018) för beskattning av kvalificerade personaloptioner ska tolkas. Plötsligt har Skatteverket (SKV) satt klackarna i backen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Engzell-Larsson, Ledare, Skatteverket, SKV

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Skatteverket, missförstårsin , uppgift
DI - 04 jul 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Amerikanerna förstår inte Europas projekt

LEDARE. Socialdemokraterna hade i år bjudit in Nobelpristagaren i ekonomi Joseph Stiglitz till sitt ekonomiska seminarium i Almedalen..

DI - 24 nov 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Hans Rosling såg företagens betydelse

LEDARE. Läkaren och vetenskapsmannen Hans Roslings självbiografi, "Hur jag lärde mig förstå världen" har nu utkommit postumt. Den ger också läsaren en bättre förståelse för världen..

DI - 11 jan 17 kl. 20:37

Lotta Engzell-Larsson: Spräck myter om klyftor och olycka

LEDARE. Det vilar en självförstärkande dystopisk känsla över politiken i västvärlden just nu. Det var inte minst tydligt i onsdagens svenska partiledardebatt.

DI - 16 jan 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Familjen Wallenberg behöver nya trotjänare

LEDARE: Annika Falkengren har med stadig hand styrt SEB, först genom en djup finanskris och sedan en omfattande anpassning till det nya europeiska regelverket för banker..

DI - 15 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Det är dags att ta tillbaka Malmö stad

LEDARE. Antalet beskjutningar ökar i alla tre storstäderna, men Malmö är värst. Skjutningarna och morden är det yttersta beviset på att myndigheterna förlorat kontroll de senaste åren..

DI - 17 feb 17 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Stöp om Arbetsförmedlingen snabbare

LEDARE. Allianspartierna föreslog i torsdags att Arbetsförmedlingen (AF) ska läggas ned. Det menar de förstås inte..

DI - 07 sep 17 kl. 17:00

Lotta Engzell-Larsson: Nordea ingen förlust för skattebetalare

LEDARE. "Jag förstår om folk är frustrerade och förbannade". Så kommenterade landets statsminister till Aftonbladet på torsdagen att Nordens största bank flyttar huvudkontoret till Finland..

DI - 19 okt 17 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Nya EU regler förstör lånemarknaden

LEDARE. På torsdagen rapporterade Di om nästa steg i EU:s krav på storbankerna. Det handlar om hur man redovisar kreditrisker enligt det nya regelverket IFRS9.

DalaDemokraten - 10 mar 15 kl. 12:44

Missförstånd i kommunikationen – nu erbjuds familjen OB-plats

Förskolechefen Lars-Erik Bång förde dialog med Lotta Forsman och Rickard Carlsson gällande dottern Emmas plats på förskola under obekväm arbetstid. I dag säger Bång att han inte äger frågan över huvud taget..

DN - 24 jul 17 kl. 12:07

Lotta Olsson: Det viktigaste är att orka resa sig igen

Påfallande många relationsromaner handlar om föräldrar och barn. Alla har någon form av ursprungsfamilj (eller brist på) att förhålla sig till och känner igen sig i någon mån. Föräldrar-barn är oftast den mest centrala relationen i våra liv, med konflikter och missförstånd, tillkortakommanden och besvikelser..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Så förhandlar du upp lönen

En lyckad löneförhandling kan ge klirr i plånboken.  Förhandlingsexperten Johan Lagerbielke ger sina bästa tips om hur du får upp din inkomst..

DI - 5 timmar sedan

FBI varnar för hundratusentals hackade routrar

USA:s federala polis FBI bekräftar nu att intrång gjorts i hundratusentals routrar av ryska hackare, som därmed kan komma över privat information och störa nätverkstrafiken..

DI - 6 timmar sedan

Trenden: Anrika bankpalats blir lyxhotell

Bankkontoren fortsätter att bomma igen i rasande takt. Men vad händer med de ofta anrika och pampiga lokalerna efter att tjänstemännen har lämnat bygget?.

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Lägre oljepriser tyngde börserna

USA-börserna tyngdes av energisektorn som tappade på kraftigt lägre oljepriser. Det var i övrigt lugn handel på börserna i New York inför en långhelg då marknaderna håller stängt på måndag för firandet av Memorial Day..

DI - 6 timmar sedan

Svältdöd hotar en miljard kycklingar

Svältdöden hotar en miljard kycklingar i Brasilien. Det skriver nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 7 timmar sedan

EU-populister köpte lyxvaror för fem miljoner

Populistgruppen EFN anklagas för bedrägeri och kan tvingas betala tillbaka pengar till EU.  Detta efter att parlamentets budgetkontrollutskott upptäckte att de köpt lyxvaror för nästan fem miljoner kronor.  .

DI - 8 timmar sedan

Oljepriset backar kraftigt

Oljepriset backar kraftigt på fredagen och noterar nivåer som inte setts på flera veckor. .

DI - 8 timmar sedan

Byggherrar tvingas tänka om – sänker priset på nybyggen

Det är bistra tider för bostadsutvecklarna som får gå fram med tippexpenseln i sina prislistor. Totalt har runt 8 procent av det nyproducerade utbudet av lägenheter i Stockholms län prissänkts – några har blivit upp till 30-40 procent billigare. .

DI - 8 timmar sedan

Sdiptech förvärvar KSS

Teknikkoncernen Sdiptech, listat på First North, har förvärvat KSS (Klimat- & Styrsystem) som värderas till 124 miljoner kronor vid övertagandet. Tidigare har bolaget kommunicerat två intentionsavtal varav detta förvärv utgör ett av dessa. .

DI - 8 timmar sedan

Deppigt: Investeringar i industrin vacklar

Trots att konjunktursolen står som högst tvekar företagen om nya investeringar. Industrin räknar med försiktigt minskade maskin- och fastighetsköp 2018, enligt en färsk enkät från SCB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.