DI > Ekonomi

Friday, 25 May, 05:22

DI - 15 maj 18 kl. 06:21

Andreas Cervenka: Bisarr Elon Musk skrämmer Wall StreetElon Musk är superentreprenören som vill befolka Mars.  Samtidigt på Jorden: Tesla bränner 100 miljoner kronor om dagen och allt fler börjar inse att universalgeniet driver en biltillverkare och inte ett tech-bolag. ”Är ni beredda, det här kommer att bli kul.” .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cervenka, Elon Musk, Wall Street, Musk, Mars, Jorden

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andreas, Cervenka, Bisarr, Elon, Musk, skrämmer, Wall, Street
E24 - 05 maj 15 kl. 17:49

Andreas Cervenka kan bli årets stilist

Hallå där, Andreas Cervenka, reporter på SvD Näringsliv som tillsammans med Erik Niva, Aftonbladet, och Björn af Kleen, DN, är nominerad till priset Årets stilist, som delas ut av tidningen Journalisten..

Dagens Media - 09 jun 15 kl. 14:30

Andreas Cervenka är Årets ekonomijournalist

SvD-reportern Andreas Cervenka är Årets ekonomijournalist – för tredje året i rad..

Resume - 10 sep 15 kl. 09:43

Andreas Cervenka – skådespelaren

Vi känner honom som Sveriges kanske främste ekonomijournalist. Men Andreas Cervenka har andra strängar på sin lyra. I SVT:s nya serie ”Boys” dyker han upp som lärare på Handelshögskolan.

DI - 18 maj 17 kl. 08:36

Di:s nya stjärnrekrytering: Andreas Cervenka

Di förstärker redaktionen med en av Sveriges tyngsta ekonomijournalister. Med start i höst kommer Andreas Cervenka att skriva från Silicon Valley om världsekonomins nya storspelare och de digitala börsjättar som på kort tid tagit över ledartröjan från råvarubolag och banker..

Dagens Media - 18 maj 17 kl. 10:45

SvD-stjärnan Andreas Cervenka till DI

Dagens Industri värvar tungt från Svenska Dagbladet: Andreas Cervenka, tvåfaldig vinnare av Stora journalistpriset..

Dagens Media - 18 maj 17 kl. 10:45

DI prestigevärvar Andreas Cervenka från SvD

Dagens Industri värvar tungt från Svenska Dagbladet: Andreas Cervenka, tvåfaldig vinnare av Stora journalistpriset och årets ekonomijournalist fyra år i rad..

SvD - 08 dec 14 kl. 15:35

Cervenka i ”Historieätarna”

När programledarduon i tv-programmet ”Historieätarna” behöver få viktiga ekonomiska händelser under 1980-talet förklarat rycker SvD Näringslivs profil Andreas Cervenka in. Här svarar han på några frågor om sin medverkan i programmet..

SvD - 31 aug 15 kl. 11:30

Så har du aldrig sett Cervenka förut

Hallå där … … Andreas Cervenka, reporter på SvD Näringsliv, som dyker upp i första avsnittet av nya SVT-serien ”Boys”..

SvD - 31 aug 15 kl. 11:30

Så har du aldrig sett Cervenka förut

Hallå där … … Andreas Cervenka, reporter på SvD Näringsliv, som dyker upp i första avsnittet av nya SVT-serien ”Boys”..

Opinionen.se - 09 sep 15 kl. 15:41

Cervenka: Något är sjukt med finansbranschen


Svenska Dagbladets Andreas Cervenka är inte nådig i kritiken mot svenska storbanker och dess ”bortskämda” direktörer..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Reinfeldt prickar rätt – Max Matthiessen ökar

Trots prispress och hot om skärpta provisionsregler ökar vinsten för pensions- och försäkringsförmedlaren Max Matthiessen. Bakom fjolårets resultat på 305 miljoner kronor ligger provisioner och fondavgifter..

DI - 6 timmar sedan

Gaps resultat under förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett resultat per aktie på 0:42 dollar för det första kvartalet (månad februari-april) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Inhemska biltillverkare steg på Trumps tullhot

USA-börserna vände uppåt och tog igen något av nedgången tidigare under torsdagen tack vare en dämpad geopolitisk oro. Dippen i index efter ett par timmars handel var ett resultat av nyheten om att USA:s president Donald Trump har ställt in mötet mellan USA och Nordkorea som skulle ha ägt rum den 12 juni i Singapore. .

DI - 7 timmar sedan

Rusning till Turkietresor

Samtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .

DI - 7 timmar sedan

Hälften av svenskarna har tyckt att MP är "hemskt"

Nästan hälften av svenskarna har tyckt att Miljöpartiet är hemskt. I Sifos "hemskhetsindex" från 2017, som Svenska Dagbladet publicerar, svarade 49 procent detta..

DI - 7 timmar sedan

Fler företag använder visselblåsartjänst efter Metoo

Näringslivet har agerat efter höstens kampanjer mot sexuella trakasserier genom att skaffa visselblåsartjänster. Företaget WhistleB redovisar att antalet nya kunder mer än tiodubblat och de inkomna rapporterna om missförhållanden ökat med 500 procent..

DI - 8 timmar sedan

Felicia Åkerman: EU har överläge i handelsstriden

Knappt hade investerare hunnit andas ut över ljusglimtar i förhandlingarna mellan Kina och USA innan det var dags igen. På torsdagen stod det klart att USA inleder en utredning om 25-procentiga importtullar på bilar från bland annat Europa..

DI - 8 timmar sedan

Trumps tullhot sänker bilindustrin

President Trump eldar på ett globalt handelskrig med beslutet att utreda tullar på bilar och bildelar. Tyska och asiatiska biltillverkare föll på börserna efter beskedet. För Volvo Cars är den nya fabriken i USA delvis en räddning..

DI - 8 timmar sedan

Råvaror: Guldet steg på inställt Nordkorea-möte

Oljepriset rörde sig nedåt på torsdagen medan bas- och ädelmetallpriser drog uppåt..

DI - 9 timmar sedan

Räder mot företag i musikinstrumentsbranschen

Konkurrensverket har gjort oanmälda besök, så kallade gryningsräder, hos flera företag i musikinstrumentsbranschen i Sverige. Räderna har gjorts som ett led i en pågående utredning om konkurrensbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.