DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 00:12

DI - 15 maj 18 kl. 06:21

Andreas Cervenka: Bisarr Elon Musk skrämmer Wall StreetElon Musk är superentreprenören som vill befolka Mars.  Samtidigt på Jorden: Tesla bränner 100 miljoner kronor om dagen och allt fler börjar inse att universalgeniet driver en biltillverkare och inte ett tech-bolag. ”Är ni beredda, det här kommer att bli kul.” .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cervenka, Elon Musk, Wall Street, Musk, Mars, Jorden

Dela artikeln

70 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andreas, Cervenka, Bisarr, Elon, Musk, skrämmer, Wall, Street
E24 - 05 maj 15 kl. 17:49

Andreas Cervenka kan bli årets stilist

Hallå där, Andreas Cervenka, reporter på SvD Näringsliv som tillsammans med Erik Niva, Aftonbladet, och Björn af Kleen, DN, är nominerad till priset Årets stilist, som delas ut av tidningen Journalisten..

Dagens Media - 09 jun 15 kl. 14:30

Andreas Cervenka är Årets ekonomijournalist

SvD-reportern Andreas Cervenka är Årets ekonomijournalist – för tredje året i rad..

Resume - 10 sep 15 kl. 09:43

Andreas Cervenka – skådespelaren

Vi känner honom som Sveriges kanske främste ekonomijournalist. Men Andreas Cervenka har andra strängar på sin lyra. I SVT:s nya serie ”Boys” dyker han upp som lärare på Handelshögskolan.

DI - 18 maj 17 kl. 08:36

Di:s nya stjärnrekrytering: Andreas Cervenka

Di förstärker redaktionen med en av Sveriges tyngsta ekonomijournalister. Med start i höst kommer Andreas Cervenka att skriva från Silicon Valley om världsekonomins nya storspelare och de digitala börsjättar som på kort tid tagit över ledartröjan från råvarubolag och banker..

Dagens Media - 18 maj 17 kl. 10:45

SvD-stjärnan Andreas Cervenka till DI

Dagens Industri värvar tungt från Svenska Dagbladet: Andreas Cervenka, tvåfaldig vinnare av Stora journalistpriset..

Dagens Media - 18 maj 17 kl. 10:45

DI prestigevärvar Andreas Cervenka från SvD

Dagens Industri värvar tungt från Svenska Dagbladet: Andreas Cervenka, tvåfaldig vinnare av Stora journalistpriset och årets ekonomijournalist fyra år i rad..

DI - 08 aug 18 kl. 07:57

Andreas Cervenka: Det är något som inte stämmer, Elon Musk

Han säger sig ha tröttnat på analytiker och blankare. Nu vill Elon Musk köpa ut Tesla för 640 miljarder kronor i historiens största utköp. Men vilka är hans verkliga motiv?

DI - 21 aug 18 kl. 18:47

Andreas Cervenka: Stjärnornas snedsteg ökar företagens risker

De senaste veckornas cirkus kring Tesla och Elon Musk är en nyttig påminnelse om att en investering i Silicon Valleys jättar är förknippad med ett antal unika risker. .

SvD - 08 dec 14 kl. 15:35

Cervenka i ”Historieätarna”

När programledarduon i tv-programmet ”Historieätarna” behöver få viktiga ekonomiska händelser under 1980-talet förklarat rycker SvD Näringslivs profil Andreas Cervenka in. Här svarar han på några frågor om sin medverkan i programmet..

SvD - 31 aug 15 kl. 11:30

Så har du aldrig sett Cervenka förut

Hallå där … … Andreas Cervenka, reporter på SvD Näringsliv, som dyker upp i första avsnittet av nya SVT-serien ”Boys”..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Brexitkrisen får biljätten att hamstra: "Antar det värsta"

Det nedröstade utträdesavtalet fick bilindustrin i Storbritannien och övriga EU att tappa hoppet om en lösning. Flera bygger upp extra lager och letar alternativa leveransvägar för att undvika väntat hamnkaos. "Jag har räknat med det värsta", säger Andy Palmer, vd för Aston Martin..

DI - 1 timme sedan

Stefan Löfven presenterar sin regering – vi sänder live

Under måndagen presenterar statsminister Stefan Löfven sin nya regering och avger regeringsförklaring. Vi kommer även få veta vilka ministrar som kommer ingå i regeringen. Di TV kommer sända live med start cirka 11.

DI - 2 timmar sedan

Lista: Bankerna som höjer – här får du bäst sparränta

För den som söker en riskfri placering är bankkontot just nu bättre än en räntefond. Två nischbanker har skruvat upp sparräntan sedan Riksbanken höjde styrräntan. Men hos storbankerna är den fortfarande noll..

DI - 2 timmar sedan

Trump efter nobben: Pelosi är irrationell

Donald Trump fortsätter ordkriget mot toppdemokraten Nancy Pelosi. Efter att den amerikanske presidentens försök att budgetkompromissa möttes av ett tvärt nej anklagar han Pelosi för en radikal vänstersväng..

DI - 3 timmar sedan

Nätverk av daytraders misstänks för kursmanipulation

Ett nätverk av daytraders manipulerar kurserna i stora likvida aktier. Det misstänker Ekobrottsmyndigheten som nystat i alla de anmälningar som kommer in. "De kan göra sig en miljon på en dag", säger kammaråklagare Jan Leopoldson.

DI - 3 timmar sedan

Falska 500-kronorssedlar i omlopp

Det cirkulerar falska 500-kronorssedlar i södra Sverige. .

DI - 4 timmar sedan

Fortsatt tyst runt Koreamöte – Eliasson med

Det högnivåmöte om det koreanska säkerhetsläget som pågår i Sverige omgärdas av ett stort hemlighetsmakeri. Med på mötet finns särskilda sändebud från Nordkorea, Sydkorea, USA och Sverige, bekräftar Sipri. Två av delegatarena är sydkoreanen Lee Do-Hoon och FN:s tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson..

DI - 4 timmar sedan

Medger samtal om Moskvabygge fram till valet

Donald Trump hade samtal om planer på en skyskrapa – ett Trump Tower – i Moskva under sin presidentvalskampanj, säger hans advokat Rudy Giuliani i NBC:s nyhetsprogram  "Meet the press" Trumplägret har tidigare inte tillstått att samtalen pågick såpass länge..

DI - 5 timmar sedan

Norrland bjuder på fastighetsguld

För utdelningsjägare väntar en härlig tid framöver när boksluten börjar komma in. Speciellt i fastighetssektorn. I stort sett alla bolagen väntas höja utdelningen och det finns flera aktier med hög direktavkastning..

DI - 5 timmar sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.