Mobil > Teknik

Monday, 21 January, 01:09

Mobil - 14 maj 18 kl. 15:10

Nokia och Xiaomi nu båda på telefonernas topp 5 i EuropaAnalysfirman Canalys kommer nu med en rapport som visar att både kinesiska Xiaomi och finska HMD Global, som tillverkar telefoner under varumärket Nokia, letat sig in på topp 5-listan över smartphone-leveranser i Europa..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Xiaomi, Europa, Canalys, HMD Global, Nokia

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nokiaoch , Xiaominu , båda, telefonernas, topp5 , i Europa
YLE - 26 jun 12 kl. 08:41

Ögonen på Nokia-aktien

Mobiltillverkaren Nokias kräftgång fortsatte på börsen i går. Kursen föll med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sitt marknadsvärde.

HBL - 23 jul 13 kl. 18:13

Elop anklagar gamla Nokia för arrogans

Nokias vd Stephen Elop anser att bolaget led av arrogans och tjurnackighet under hans föregångare.Elop säger att arrogansen bland annat märktes av att Nokia i flera år ignorerade trenderna inom branschen. ?

HBL - 14 jun 12 kl. 10:45

Nokia köper bildteknologi av svenska Scalado

Nokia planerar att köpa bildteknologiska tjänster av svenska bolaget Scalado. Målet är att förbättra Lumia-telefonernas kameraegenskaper. Nokia ska köpa både utvecklingstjänster och teknologi av Scalado.

YLE - 26 jun 12 kl. 11:29

Nokia faller igen på börsen

Mobiltillverkaren Nokias aktiekurs har börjat peka nedåt på Helsingfors fondbörs igen. Vid middagstid låg aktiens värde redan under 1 euro 70 cent. I går föll kursen med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent.

HBL - 14 jul 12 kl. 16:09

KL: Nokia Lumia har 0,3 procent av USA-marknaden

Enligt forskningsföretaget Nielsen är Nokia den tredje största Windows Phone-tillverkaren i USA, skriver Kauppalehti. Lumia-telefonernas marknadsandel är 0,3 procent.I slutet av juni hade Windows Phone-telefonerna en marknadsandel på 1,3 procent bland smarttelefonerna i USA enligt Nielsens rapport.

DI - 14 maj 12 kl. 12:14

Fler aktieägare stämmer Nokia

I fredags blev Shuman ytterligare en advokatfirma i USA att stämma Nokia på uppdrag av aktieägare, rapporterar MarketWatch. Aktieägarna anser sig ha blivit vilseförda genom att Nokia ingett för mycket hopp om Windows-telefonernas framgång..

YLE - 25 jun 12 kl. 17:16

Nokias kräftgång fortsätter

Mobiltillverkaren Nokias kräftgång har fortsatt på börsen i dag. Kursen föll med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sin marknadsvärde.

YLE - 26 jun 12 kl. 12:09

Nokias kurs sågar av och an

Mobiltillverkaren Nokias aktiekurs rör sig fortfarande kring 1 euro 70 cent på Helsingforsbörsen. I går föll kursen med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sitt marknadsvärde.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 11:00

Google köper del av Fossils smartwatchverksamhet

Google betalar motsvarande 360 miljoner kronor till mode- och accessoarjätten Fossil för delar av deras smartwatchteknologi..

Mobil - I förrgår: 10:33

4K-video försvunnen i Samsungs Android 9-uppdatering

I den allmäna omstökningen av systemet ser det ut som Samsung råkat tappa bort en kamerafunktion i sin senaste uppdatering..

Mobil - I förrgår: 10:37

Spotify rullar ut nytt billäge i USA

Den svenska streamingjätten vill göra det säkrare att använda appen när man sitter bakom ratten..

Mobil - I förrgår: 09:35

Bugg i Android-appen exponerade privata tweets för allmänheten

Flera Android-användare som trott att de publicerat tweets för bara ett antal utvalda personer har i själva verket publicerat inlägg som kan ses av alla..

Mobil - I förrgår: 09:37

Youtube-kanal kom över Pixel 3 Lite-prototyp

Google har uppenbarligen ett problem med läckor. Youtube-kanalen Andro News har nämligen lyckats komma över en fullt fungerande prototyp av den kommande enheten Pixel 3 Lite..

Mobil - 17 jan 19 kl. 16:25

Airpods mest eftersökta produkten 2018

Prisjämförelsesajten Pricerunner har sammanställt vilka produkter folk sökte efter mest under 2018. Mobiltelefoner var den populäraste kategorin, men allra populärast var Apples trådlösa lurar..

Mobil - 17 jan 19 kl. 15:35

Ny generation fingeravtryckssensorer löser två problem

Kinesiska Xiaomi har en ny typ av fingeravtryckssensor på gång, som enligt medgrundaren Lin Bin ska lösa två typiska problem med teknologin..

Mobil - 17 jan 19 kl. 15:37

Whatsapp nu populärare än Facebook-appen globalt

Facebooks köp av meddelandetjänsten Whatsapp 2014 verkar av allt att döma ha varit en vettig investering. Nu har nämligen Whatsapp-appen blivit större än Facebook-appen globalt..

Mobil - 17 jan 19 kl. 14:06

Första glimten av Android Q

Vi har hört det förut, men Android Q ser ut att bland annat kunna få ett mörkt tema..

Mobil - 17 jan 19 kl. 09:25

Tecken på att Iphoneförsäljningen bromsat in ytterligare

En undersökning genomförd av Keybanc Capital Markets visar att lagren med osålda Iphone-enheter växt hos operatörer i både USA och Europa under november och december..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.