Mobil > Teknik

Friday, 25 May, 05:21

Mobil - 14 maj 18 kl. 15:10

Nokia och Xiaomi nu båda på telefonernas topp 5 i EuropaAnalysfirman Canalys kommer nu med en rapport som visar att både kinesiska Xiaomi och finska HMD Global, som tillverkar telefoner under varumärket Nokia, letat sig in på topp 5-listan över smartphone-leveranser i Europa..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Xiaomi, Europa, Canalys, HMD Global, Nokia

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nokiaoch , Xiaominu , båda, telefonernas, topp5 , i Europa
YLE - 26 jun 12 kl. 08:41

Ögonen på Nokia-aktien

Mobiltillverkaren Nokias kräftgång fortsatte på börsen i går. Kursen föll med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sitt marknadsvärde.

HBL - 23 jul 13 kl. 18:13

Elop anklagar gamla Nokia för arrogans

Nokias vd Stephen Elop anser att bolaget led av arrogans och tjurnackighet under hans föregångare.Elop säger att arrogansen bland annat märktes av att Nokia i flera år ignorerade trenderna inom branschen. ?

HBL - 14 jun 12 kl. 10:45

Nokia köper bildteknologi av svenska Scalado

Nokia planerar att köpa bildteknologiska tjänster av svenska bolaget Scalado. Målet är att förbättra Lumia-telefonernas kameraegenskaper. Nokia ska köpa både utvecklingstjänster och teknologi av Scalado.

YLE - 26 jun 12 kl. 11:29

Nokia faller igen på börsen

Mobiltillverkaren Nokias aktiekurs har börjat peka nedåt på Helsingfors fondbörs igen. Vid middagstid låg aktiens värde redan under 1 euro 70 cent. I går föll kursen med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent.

HBL - 14 jul 12 kl. 16:09

KL: Nokia Lumia har 0,3 procent av USA-marknaden

Enligt forskningsföretaget Nielsen är Nokia den tredje största Windows Phone-tillverkaren i USA, skriver Kauppalehti. Lumia-telefonernas marknadsandel är 0,3 procent.I slutet av juni hade Windows Phone-telefonerna en marknadsandel på 1,3 procent bland smarttelefonerna i USA enligt Nielsens rapport.

DI - 14 maj 12 kl. 12:14

Fler aktieägare stämmer Nokia

I fredags blev Shuman ytterligare en advokatfirma i USA att stämma Nokia på uppdrag av aktieägare, rapporterar MarketWatch. Aktieägarna anser sig ha blivit vilseförda genom att Nokia ingett för mycket hopp om Windows-telefonernas framgång..

YLE - 25 jun 12 kl. 17:16

Nokias kräftgång fortsätter

Mobiltillverkaren Nokias kräftgång har fortsatt på börsen i dag. Kursen föll med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sin marknadsvärde.

YLE - 26 jun 12 kl. 12:09

Nokias kurs sågar av och an

Mobiltillverkaren Nokias aktiekurs rör sig fortfarande kring 1 euro 70 cent på Helsingforsbörsen. I går föll kursen med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sitt marknadsvärde.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 13 timmar sedan

Apple och Xiaomi i täten på glödhet wearable-marknad

Antalet leveranser av wearable tech-enheter ökar stadigt. Det visar färska siffror från analysfirman Canalys. Och Apple står tillsammans med Xiaomi för en förkrossande stor del av samtliga leveranser globalt..

Mobil - 14 timmar sedan

Läsartest: Mobilläsare testar Moto G6 Plus

Mobil har låtit fem läsare testa nya Moto G6 Plus för att sedan skriva om vad de tycker om telefonen. Här publicerar vi del två där Roger Lundkvist och Margareta von Rosen delar med sig av sina åsikter..

Mobil - 13 timmar sedan

Fler uppgifter om böjbar telefon från Huawei

För en tid sedan kom uppgifter om att Huawei har långt framskridna planer på att släppa en böjbar telefon och att man rent av kan hinna före Samsung. Nu kommer fler uppgifter om den påstådda enheten från källor i Sydkorea..

Mobil - 16 timmar sedan

Chipsetet Snapdragon 710 ska ge bättre prestanda till mellanpris

Qualcomm har lanserat ett nytt chipset till mobiltelefoner som ska kombinera egenskaper hos toppchipsetet Snapdragon 845 med ett lägre pris..

Mobil - 17 timmar sedan

Bekräftat: Honor och Huawei separeras

Sedan årsskiftet har Huawei inte sålt några Honor-telefoner. Anledningen är att Honor, till skillnad från tidigare, fått en mer självständig roll..

Mobil - 19 timmar sedan

Xiaomi Mi 8 tycks få genomskinligt bakstycke

Efter att Xiaomi häromdagen skickade ut en inbjudning till lanseringen av en ny smartphone kallad Mi 8 så har rörliga bilder som påstås visa enheten börjat få spridning på nätet. Och om bilderna är autentiska så tycks telefonen bland annat få ett genomskinligt bakstycke..

Mobil - 19 timmar sedan

Lenovos kommande Z5 påstås få 45 dagars standbytid

Lenovo fortsätter att portionera ut fascinerande fakta om sin kommande enhet Z5. Den senaste uppgiften gör gällande att telefonen får en standbytid på imponerande 45 dagar..

Mobil - Igår: 16:25

De nordiska länderna ska samarbeta om 5G

På det nordiska stadsministermötet gick man ut med ett gemensamt uttalande om att länderna ska samarbeta för en snabb 5G-utbyggnad i länderna..

Mobil - Igår: 16:00

Snart kan du ”tysta” konton på Instagram

Semesterbilder från Karibien som orsakar avundsjuka, otaliga bilder på barn och hundar eller ständiga träningsuppdateringar? Snart kan du slippa dem i ditt Instagramflöde, för med en kommande uppdatering blir det möjligt att ”tysta” enskilda konton utan att avfölja dem..

Mobil - Igår: 16:02

Vivo visar upp världens första riktigt kantfria telefon i juni

”Kantfria” telefoner finns det redan gott om. Men en telefon med en skärm som täcker hela frontstycket har vi faktiskt fortfarande inte sett. Eller jo, förresten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.