YA > Lokalt

Friday, 17 August, 01:40

YA - 14 maj 18 kl. 14:13

Bilägare utsatt för stöld av avgasrörNär mannen startade sin bil lät den inte som vanligt. Han upptäckte då att avgasröret var stulet..
Läs mer på YA

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilägare, utsattför , stöldav , avgasrör
Skånskan - 26 aug 16 kl. 14:52

Fyllde avgasrör med byggskum

Hofterup En bilägare upptäckte i onsdags att någon vandaliserats hans bil på ett något annorlunda sätt. Bilens avgasrör hade fyllts av byggskum.
Upptäckten gjordes i onsdags kväll.

DalaDemokraten - 01 aug 17 kl. 05:59

"Såna här händelser dödar Classic Car Week"

Flygande besiktning när ägaren sover och felaktig storlek på avgasrör, trots originalstorlek. Det är cruisingfolkets egna berättelser när cruisingsommaren har kommit igång. En bilägare dubbelkollade sitt avgasrör med en polispatrull efter att polisens besiktningsman påpekat brister.

Skånskan - 27 jul 18 kl. 05:00

Eslövspar vill varna andra för smugglare

TRELLEBORG Det semestrande Eslövsparet polisanmälde till Tullen att deras bil förföljts och troligen preparerats för att smuggla narkotika från Tjeckien in i Sverige via färjan i Trelleborg.
Nu vill paret varna för det här fenomenet att man ovetandes kan riskera köra in i landet med narkotika gömt i bilen.Som Skånska Dagbladet berättat den 20 juli ska ett par från Eslöv på väg hem från en semestervistelse i Makedonien tidigare i sommar ha uppmärksammat att deras bil förföljdes av en annan.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

13. Godnattsagor för barn som dricker

Vissa dagar, efter vissa telefonsamtal med Mahrokh, var en promenad utan mål det enda som kunde lugna Zohreh. Hon gick bara ut i Tehran och ju längre hon gick desto osynligare kände hon sig. Och ju osynligare hon kände sig, desto lättare blev hennes steg.

YA - 15 okt 13 kl. 11:28

Bilskadegörelse på torget


I helgen blev en Volvo parkerad på Centralgatan bestulen på bakre vingen och en del av avgasröret. Ägaren upptäckte också skador på bakluckan och händelsen ska ha skett mellan fredag och lördag.Även ytterligare en bil vid torget var utsatt för skadegörelse tidigare under veckan.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

S-förslag till ny budget antogs

Alla partier utom S avstod från att anta budgetförslaget när det togs upp i kommunstyrelsen..

YA - 1 timme sedan

Motion om övervakning besvarad

Frågan om kameraövervakning är något som kommunen redan arbetar med. Det konstaterar kommunstyrelsen i sitt svar på en motion från SD..

YA - 1 timme sedan

Flytt av återvinningsstation överklagas igen

Fem privatpersoner har vid två instanser överklagat beslutet att flytta återvinningsstationen i Borrby till Vagnmakaregatan..

YA - 8 timmar sedan

Horisont vill in i fullmäktige

13 partier ställer upp i valet till kommunfullmäktige. En nykomling är partiet Horisont, som startats av Svante Peterson i Bästekille..

YA - 9 timmar sedan

Legendarisk Elvis-konsert på vita duken

Konsertfilmen ”Elvis 68 comeback special” visas på fredag kväll på Kiviks bio..

YA - 16 timmar sedan

Nyfödd kalv stals från hage

När bonden kom ut för att märka den nyfödda kalven var både den och mamman borta..

YA - Igår: 00:01

Kommunen överklagar beslut om mineraljakt

Kommunen försöker stoppa planerna på gruvdrift på Österlen. Nu överklagar man till Förvaltningsrätten..

YA - Igår: 00:01

Fallskärmsjägare jubilerar med egna marschen

För 60 år sedan gjorde han lumpen som fallskärmsjägare. I helgen spelar Lars Holm Fallskärmsjägarmarsch, när jägarnas egen dag firas..

YA - Igår: 22:33

Internet: Skolpolitiker vill utreda porrfilter i skolorna

Frågan om att införa så kallat porrfilter i skolorna ska utredas vidare. Det har nu beslutats av barn- och utbildningsnämndens arbetsutskott..

YA - Igår: 20:31

Förslag: Låt pensionärer åka gratis – i hela Skåne

Det borde bli gratis för pensionärer att resa kollektivt i Skåne. Det anser en kommuninvånare, som skrivit till kommunen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.