YA > Lokalt

Thursday, 24 January, 07:22

Liknande nyheter

Taggar: Bilägare, utsattför , stöldav , avgasrör
Skånskan - 26 aug 16 kl. 14:52

Fyllde avgasrör med byggskum

Hofterup En bilägare upptäckte i onsdags att någon vandaliserats hans bil på ett något annorlunda sätt. Bilens avgasrör hade fyllts av byggskum.
Upptäckten gjordes i onsdags kväll.

DalaDemokraten - 01 aug 17 kl. 05:59

"Såna här händelser dödar Classic Car Week"

Flygande besiktning när ägaren sover och felaktig storlek på avgasrör, trots originalstorlek. Det är cruisingfolkets egna berättelser när cruisingsommaren har kommit igång. En bilägare dubbelkollade sitt avgasrör med en polispatrull efter att polisens besiktningsman påpekat brister.

Skånskan - 27 jul 18 kl. 05:00

Eslövspar vill varna andra för smugglare

TRELLEBORG Det semestrande Eslövsparet polisanmälde till Tullen att deras bil förföljts och troligen preparerats för att smuggla narkotika från Tjeckien in i Sverige via färjan i Trelleborg.
Nu vill paret varna för det här fenomenet att man ovetandes kan riskera köra in i landet med narkotika gömt i bilen.Som Skånska Dagbladet berättat den 20 juli ska ett par från Eslöv på väg hem från en semestervistelse i Makedonien tidigare i sommar ha uppmärksammat att deras bil förföljdes av en annan.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

13. Godnattsagor för barn som dricker

Vissa dagar, efter vissa telefonsamtal med Mahrokh, var en promenad utan mål det enda som kunde lugna Zohreh. Hon gick bara ut i Tehran och ju längre hon gick desto osynligare kände hon sig. Och ju osynligare hon kände sig, desto lättare blev hennes steg.

YA - 15 okt 13 kl. 11:28

Bilskadegörelse på torget


I helgen blev en Volvo parkerad på Centralgatan bestulen på bakre vingen och en del av avgasröret. Ägaren upptäckte också skador på bakluckan och händelsen ska ha skett mellan fredag och lördag.Även ytterligare en bil vid torget var utsatt för skadegörelse tidigare under veckan.

Dagens PS - 24 aug 18 kl. 12:36

NYHET: Nya BMW Z4 premiärvisas

Pebble Beach Golf Links nära Monterey i Kalifornien där den exklusiva bilutställningen Concours d’Elegance genomförs, är platsen för världspremiären av nya BMW Z4. Detta sker ett år efter att man visade upp konceptbilen på samma ställe. Äntligen säger jag!

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Ica-handlaren slutar efter 55 år: ”Jag började som springpåg”

Efter 55 år i Ica-branschen känner sig Tommy Persson klar. I vår lämnar han Brunnshallen som han själv startade för 30 år sedan..

YA - 7 timmar sedan

Oenig nämnd antog kulturbudget

Kultur- och fritidsnämnden antog vid sitt senaste möte 2019 års budget. Flera partier avstod dock från att delta i beslutet..

YA - 7 timmar sedan

Trygghet: Upplysande vandring i mörker

Mycket handlade om ljus - eller snarare om avsaknaden av sådant - när kommunen på tisdagskvällen bjöd in till trygghetsvandring i Simrishamn. Vissa ljuspunkter fanns dock på programmet..

YA - 15 timmar sedan

Man åtalad för grovt rattfylleri

Bilisten hade 2,57 promille i blodet när han stoppades av polisen..

YA - 15 timmar sedan

Strid om svartbyggt ventilationsrum fortsätter

Byggnadsnämnden har nu godkänt bygglovet för det ventilationsrum som från början byggdes utan lov på taken till en villa i Vik. Grannarna fortsätter dock att överklaga..

YA - Igår: 06:00

Röken satsar vidare – med sushi

Efter en intensiv säsong 2018 gick musten ur Tobias Sonesson som funderade på att lägga ner sin rörelse vid åmynningen. Nu har lusten kommit tillbaka och Röken bjuder in populära Ystadsrestaurangen Sushinu på gästspel. .

YA - Igår: 22:00

Polisen lade ner utredningen trots erkännande – nu åtalas den unga snattaren

Polisen lade ner förundersökningen, men väckte den till liv igen. Nu åtalas den unga snattaren som gick på stöldturné i Simrishamn. .

YA - I förrgår: 00:01

Bordsflaggor till nyfödda på förslag

Det ska kännas positivt att föda barn i Simrishamn. Det tycker en kommuninvånare, som därför föreslår att alla nyfödda och deras föräldrar firas med gåvor på Nationaldagen..

YA - Igår: 15:25

Sydkoreansk film på vita duken

Det psykologiska dramat Bränd visas på torsdag på Kiviks bio..

YA - Igår: 13:49

Återupptar stoppat bostadsbygge – då drar det igång: ”Ska bli full fart”

Efter att ha gjort halt med de planerade bostadsrätterna på Skansen under hösten blåser Sundprojekt nu liv i projektet på nytt. I augusti beräknas bygget dra igång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.