Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 05:28

Cornucopia - 14 maj 18 kl. 13:48

Västlänken får domstols-klarteckenDomstolsöverklagandena av idiotprojektet Västlänken har förstås fått ett negativt besked och all form av miljöhänsyn kan ignoreras. Därmed är det fritt fram att börja bygga ett projekt som inte efterfrågas av egentligen någon och som inte fyller någon som helst funktion eller förbättrar för mänskligheten.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Västlänken, Stockholms Citytunneln, Trafikverkets, Ett, Göteborg, Citytunneln, Stockholm, Mälaren, Malmö, Högsta Domstolen

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Västlänkenfår , domstols-klartecken
GöteborgsPosten - 31 jan 18 kl. 13:52

Cwejman: Än är striden om Västlänken inte över

Trots att Mark- och miljödomstolen ger klartecken till Västlänken kan beslutet överklagas, vilket lär ske och så länge beslutet fortsätter behandlas kommer inte domen vinna laga kraft. Det innebär att hanteringen av Västlänken blir en valfråga..

DN - 26 jun 14 kl. 12:45

Klartecken för Västlänken

Regeringen har efter prövning enligt miljöbalken lämnat klartecken för pendeltågstunneln Västlänken under centrala Göteborg..

Corren - 21 jun 12 kl. 10:06

Ja till Sydvästlänken

Regeringen ger klartecken till norra delen av Sydvästlänken. Besvikelsen är stor hos de berörda kommunerna i västra Östergötland. Här kommer nu kraften att transporteras via en omfattande luftledning..

SR - 26 jun 14 kl. 13:20

Regering ger klartecken för Västlänken i Göteborg

I dag kom klartecknet för pendeltågstunneln Västlänken under centrala Göteborg. Regeringen har efter prövning enligt miljöbalken sagt ja..

GT - 09 sep 17 kl. 09:48

Glossiga broschyrer hjälper inte mot Västlänken-missnöje

Många göteborgare är trötta på Västlänken innan den ens fått formellt klartecken. Men diskussionerna upphör inte i första taget..

GT - 09 sep 17 kl. 10:19

Kommer Västlänken bli en valfråga nästa år?

Många göteborgare är trötta på Västlänken innan den ens fått formellt klartecken. Men demonstrationerna och diskussionerna upphör inte i första taget..

Expressen - 31 jan 18 kl. 09:19

Västlänken får grönt ljus

Mark- och miljödomstolen ger klartecken för bygget av Västlänken.– Vi har dock föreskrivit vissa extra villkor vad gäller grundvattnet och bullernivåer kvällstid, säger rådman Göran Stenman. .

DI - 14 maj 18 kl. 10:36

Västlänken får grönt ljus

Järnvägsprojektet Västlänken i Göteborg får nu klartecken av Mark- och miljööverdomstolen, trots att en detaljfråga om buller under byggtiden inte är avgjord..

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 18 kl. 10:35

Västlänken får börja byggas

Järnvägsprojektet Västlänken i Göteborg får nu klartecken av Mark- och miljööverdomstolen, trots att en detaljfråga om buller under byggtiden inte är avgjord. Domstolen ger Trafikverket tillstånd att starta bygget av tunneln..

Sydöstran - 14 maj 18 kl. 10:35

Västlänken får börja byggas

Järnvägsprojektet Västlänken i Göteborg får nu klartecken av Mark- och miljööverdomstolen, trots att en detaljfråga om buller under byggtiden inte är avgjord. Domstolen ger Trafikverket tillstånd att starta bygget av tunneln.(TT).

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 10 timmar sedan

En timme kvar på auktion 7/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 7/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #10 finns nu också ute.

Cornucopia - 12 timmar sedan

En fördel med årets väder

En fördel med årets väder är egna persikor. Persikoträdet har gett ordentligt med frukt i år. Hur har det gått med era egna odlingar i år?

Cornucopia - 16 timmar sedan

Sex procent av bloggläsarna högbelånade - 0.4 procent redan helt under vattnet

Enligt tidigare undersökning på bloggen är sex procent av bloggläsarna högbelånade och är eller riskerar bli inlåsta i sin bostad med över 85% i belåningsgrad. 0.4 procent är redan helt under vattnet och har större lån än marknadsvärden på bostaden.

Cornucopia - 19 timmar sedan

Solkraftproduktionen i juli

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Solkraft Sverige, som gjort min solcellsinstallation.

Juli månad bjöd på en kraftproduktion på 699 kWh, varav 389 kWh såldes ut på elnätet. Samtidigt köpte jag in 789 kWh så hushållets och gårdens energiförbrukning inklusive elbilsladdning hemmavid gick alltså på 1 099 kWh.

Cornucopia - Igår: 19:00

En timme kvar på auktion 6/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 6/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #9 finns nu också ute.

Cornucopia - Igår: 16:17

Konjunkturen: Dessa branscher är redan i nattsvart läge

Just det. En kort uppföljning på tidigare inlägg om konjunkturbarometern. Flera delbranscher är nu redan i nattsvart recessions-läge med värden under -10 (90 hos Konjunkturinstitutet) i barometern.

Cornucopia - Igår: 14:16

Boka höstens hotell via Hotels.com

Eftersom jag är på semester passar det bra med lite hotellreklam tänkte jag. Passa redan nu på att boka höstens hotellvistelser via Hotels.com.

Cornucopia - Igår: 09:56

Viss återhämtning hos konjunkturbarometern - ras för detaljhandeln

Konjunkturbarometern för juli månad återhämtade sig något, men ekonomin är fortfarande ner från tidigare överhettning. Utmärkande är ett kraftigt ras för detaljhandeln. Konjunkturinstitutets barometerindikator 199607 - 201807.

Cornucopia - I förrgår: 18:55

Söndagsenkät: Vilka partier får plats i riksdagen efter valet?

Dags för en liten söndagsenkät. Vilka partier tror du kommer sitta i riksdagen tack vare valet i september 2018? Svara nedan.

Cornucopia - I förrgår: 19:00

En timme kvar på auktion 5/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 5/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #8 finns nu också ute.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.