Nyteknik > Teknik

Monday, 21 January, 00:02

Nyteknik - 14 maj 18 kl. 12:01

Experten: Att bli chef kräver helt nytt fokusNy som chef? Då är det bra att skaffa någon du kan prata med om din nya roll. När du blir chef flyttas fokus från din egen prestation till att hjälpa andra att prestera och det kan ta en stund att inse. Det säger ledarskapsexperten Eva Norrman Brandt..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Eva Norrman Brandt

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertenAtt bli , chef, kräver, helt, nytt, fokus
Expressen - 22 nov 17 kl. 20:53

Knäexperten förbluffad över Zlatans comeback

Zlatan Ibrahimovic har gjort comeback på rekordtid.Det har gått så snabbt att den danska kirurgen Klaus Harager på privatsjukhuset Aleris-Hamlet i Köpenhamn inte kan förstå hur det gått till.– Ofta tar en sådan skada ett helt år att komma tillbaka ifrån, säger han till Ekstrabladet..

SVT - 14 dec 18 kl. 18:10

Experten: ”Östersund behöver klargöra en del”

Daniel Kindberg står åtalad för grovt skatteföringsbrott och i dag avgick han som ordförande i Östersunds FK. SVT:s expert Markus Johannesson tycker beslutet är helt korrekt och att klubben nu måste klargöra en del. – Jag tror Östersund har skaffat sig en sådan stor plattform att stå på att de kan gå vidare, säger han..

Nyteknik - 11 apr 17 kl. 06:00

Experten: Branschen behöver djupinlärning

Biltillverkarna behöver på allvar ta till sig tekniken med djupinlärning. Experten Carl Berge är rädd att de annars hamnar på efterkälken..

SR - 16 dec 14 kl. 17:09

Kritiserad chef tar över Nordiska museet

Nordiska museet hämtar sin nya chef från Statens museer för världskultur. I februari nästa år tar Sanne Houby-Nielsen över chefskapet efter Christina Mattsson, som varit så kallad styresman för Stiftelsen Nordiska museet i 14 år..

UNT - 15 okt 15 kl. 14:25

Ny FI-chef bekymrad över bopriser

Erik Thedéen, statssekreterare i den borgerliga regeringen och tidigare chef för Stockholmsbörsen, tar över rodret på Finansinspektionen (FI)..

Corren - 15 okt 15 kl. 14:25

Ny FI-chef bekymrad över bopriser

Erik Thedéen, statssekreterare i den borgerliga regeringen och tidigare chef för Stockholmsbörsen, tar över rodret på Finansinspektionen (FI)..

Norrtelje Tidning - 10 feb 17 kl. 11:00

Före detta Victoria and Albert-chef tar över Statens arkitektur- och designcentrum

Britten Kieran Long tar över som chef för Statens centrum för arkitektur och design, Arkdes..

SR - 24 sep 14 kl. 12:42

Experten:"Bombningarna behöver inte bryta mot folkrätten"

USA:s bombningar av Isis-fästen i Syrien behöver inte vara ett brott mot folkrätten. Det säger folkrättexperten Ove Bring, som menar att bombningarna kan ses som självförsvar av den Irakiska staten..

Kristianstadsbladet - 13 feb 14 kl. 07:04

FN-chef chockad över våldet i CAR


"En humanitär katastrof av obeskrivbara proportioner". Det kallar FN:s chef för flyktingfrågor António Guterres situationen i Centralafrikanska republiken, efter ett tre dagar långt besök i landet."Den massiva etniska och religiösa rensningen fortsätter.

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 14 kl. 07:06

FN-chef chockad över våldet i CAR

"En humanitär katastrof av obeskrivbara proportioner". Det kallar FN:s chef för flyktingfrågor António Guterres situationen i Centralafrikanska republiken, efter ett tre dagar långt besök i landet. "Den massiva etniska och religiösa rensningen fortsätter.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 18 timmar sedan

Göran Grimvall firar 40 år med kluriga tankenötter

I 40 år har fysikprofessor Göran Grimvall publicerat teknikproblem i Ny Teknik. Ofta är de extremt svåra. Främst vill han att de ska ge läsarna kunskap om generell problemlösning..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Måndag morgon – spana in blodmånen

Glöm inte att titta upp mot himlen på måndag morgon. Då blir en blodröd supermåne synlig, om vädret tillåter. Det gäller att passa på.

Nyteknik - Igår: 06:00

Galileo Galilei satte solsystemet på plats

GRAFIK. Galileo Galilei var den förste som vände sin egentillverkade kikare mot himlavalvet och noterade sina iakttagelser. Det förändrade hans uppfattning av universum och gjorde honom till ovän med katolska kyrkan..

Nyteknik - Igår: 06:50

Min plastfria månad avslöjade beroendet

KRÖNIKA. Livet som plastbantare gjorde det tydligt hur mycket plast vi köper och använder – varje dag, skriver Ny Tekniks reporter Ania Obminska..

Nyteknik - I förrgår: 17:30

Seabased lägger ner verksamheten i Lysekil

Företaget Seabased, som utvecklar teknik för att utvinna el ur vågkraft, lämnar verksamheten i Lysekil..

Nyteknik - I förrgår: 15:24

Optimister gräsrotsfinansierar asteroidresa

Flera svenska initiativ koordineras nu med målet att genomföra världens första privata resa till en asteroid..

Nyteknik - I förrgår: 14:28

Sverige avråds från kärnvapenförbud

Sverige avråds från att ratificera ett förbud mot kärnvapen. Det skulle försvåra Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten, enligt en utredning..

Nyteknik - I förrgår: 12:55

De flesta amerikaner kan inte namnge en enda elbil

I USA har elbilarna ökat explosionsartat, men 2018 var hälften av de som såldes en Tesla. Det är fortfarande de rika miljövännerna som väljer bort fossila bränslen – undersökningar visar att de flesta amerikaner inte kan namnge en enda elbilsmodell..

Nyteknik - I förrgår: 11:34

Tesla minskar personalstyrkan med sju procent

Elbilstillverkaren Tesla ska minska antalet heltidsanställda med sju procent. Enligt bolaget är åtgärden nödvändig samtidigt som produktionstakten av bilar av Model 3 behöver ökas..

Nyteknik - I förrgår: 10:45

Cern kan få en 100 km lång partikelaccelerator

I en rapport föreslås att Cern ska få en ny partikelaccelerator. Den blir i så fall fyra gånger större än LHC – och tio gånger så kraftfull..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.