DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 10:49

DI - 14 maj 18 kl. 07:19

Oriflame-familjen tar nytt miljardbolag till börsenFamiljen af Jochnick vill börsnotera NCAB, en underleverantör till elektronikindustrin. Bolaget kan vara värt omkring 1,7 miljarder kronor och siktar på en notering i början av juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jochnick, NCAB

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oriflame-familjen, tar, nytt, miljardbolagtill , börsen
Resume - 28 jan 14 kl. 07:00

Oriflame storsatsar med Elin Kling


Oriflame lanserar ett nytt makeup-varumärke, The ONE, under pågående Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm. Affischnamnet: Elin Kling..

Affärsvärlden - 07 mar 11 kl. 12:21

Storägare hoppas spräcka Oriflame-rykte

Familjen Jochnick har i dagsläget inga planer på att göra avsteg från rollen som huvudägare i ryktesomgärdade Oriflame. Det säger Robert af Jochnick, storägare och styrelseordförande i Oriflame, tillika en av grundarna av bolaget..

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 10:09

Kursrally i Oriflame efter rapportsläpp

Stockholmsbörsen har som väntat inlett uppåt på torsdagen, stärkt av den fortsatta rekylen på Wall Street. Efter runt 50 minuters handel var OMXS30-index upp 0,89 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade ökat 0,73 procent. Bakgrunden till att kosmetikabolaget Oriflame tokrusar är ett bättre fjärde kvartal än väntat.

E24 - 07 mar 11 kl. 13:16

Jochnick vill inte sälja Oriflame

Familjen Jochnick har i dagsläget inga planer på att göra avsteg från rollen som huvudägare i ryktesomgärdade Oriflame..

DI - 14 apr 14 kl. 16:14

Oriflame: Ny af Jochnick tar över

Valbredningen i Oriflame föreslår Alexander af Jochnick till ny styrelseordförande. Han tar över efter Robert af Jochnick..

Resume - 27 nov 13 kl. 11:10

Maria Ziv till Oriflame


Det är ett år sedan Maria Ziv lämnade rollen som marknadschef på VisitSweden. Nu har hon gjort klart med ett nytt jobb som global varumärkes- och kommunikationschef på Oriflame..

DI - 12 nov 15 kl. 11:05

Oriflame byter skepnad

Ryssland är fortfarande en stor huvudvärk. Men i takt med att nya tillväxtområden tar för sig byter kosmetikabolaget Oriflame skepnad och det gläder en överraskad aktiemarknad..

PrivataAffärer - 18 aug 17 kl. 11:40

Nordea tar ner sin rek för Oriflame efter kursuppgången

Efter kursuppgången på 11 procent på torsdagen handlas Oriflame när Nordeas motiverade värde och dessutom med en premie på 30 procent i förhållande till sektorkollegor....

DI - 12 sep 14 kl. 19:02

En miljard upp i rök i Oriflame

Striderna i Ukraina har bidragit till att en tredjedel av kosmetikabolaget Oriflames börsvärde har gått upp i rök sedan årsskiftet. För grundarna, familjen af Jochnick, rör det sig om en miljard kronor i minskat aktievärde..

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 08:52

Nytt utskott i Telia efter muthärvan

Telia inrättar ett nytt hållbarhets- och etikutskott, efter turerna kring Uzbekistanaffärerna. Samtidigt bekräftas nomineringarna till den nya styrelsen. Bara två ledamöter sitter kvar efter Uzbekistanhärvan.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Utebliven Millicomaffär tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen mer negativt än vad förhandel indikerade. Den uteblivna affären mellan Millicom, där Kinnevik är storägare, väger tungt i den negativa vågskålen med stora nedgångar för de båda bolagen i Stenbeckssfären. .

DI - 15 minuter sedan

Högsta domstolen beviljar inte prövningstillstånd för HQ:s likvidator

HQ AB:s likvidator överklagade förra sommaren domen i Svea hovrätt som innebar ett förlikningsavtal mellan de inblandade parterna. Nu meddelar Högsta domstolen att man inte beviljar prövningstillstånd. .

DI - 30 minuter sedan

Handelsbanken spår sänkt utdelning från H&M

H&M har under många år delat ut för mycket pengar sett till sitt kassaflöde och inför nästa veckas bokslut tror Handelsbanken att en förändring är på gång och att klädbolaget sänker sitt utdelningsförslag till 6,50 kronor. Det kan jämföras med de 9,75 kronor per aktie H&M delat ut de senaste fyra åren..

DI - 30 minuter sedan

EU förbereder strafftullar mot USA

EU-kommissionen har förberett en lista med amerikanska importvaror värd 20 miljarder euro som kan beläggas med strafftullar om USA inför importtullar för europeiska bilar..

DI - 30 minuter sedan

Förvaltare: ”Bara ett bolag som är intressant för oss på Stockholmsbörsen”

I en avsvalnande konjunktur där cykliska exportberoende företag får det allt svårare att hålla tillväxten uppe finns det bara ett marknadsledande bolag på Stockholmsbörsen som är intressant, det säger Christian Granquist förvaltare för  fondbolaget Lancelot Asset Managements globala aktiefond Camelot. .

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Små ränterörelser i Europa

Europaräntorna visar begränsade rörelser, de europeiska börserna är blandade och euron är stabil mot dollarn i onsdagens förmiddagshandel efter att motgångar i handelssamtalen mellan USA och Kina lett till nedgångar på USA-börserna på tisdagen..

DI - 15 minuter sedan

Castellum på god väg bli första svenska aristokraten

Castellum är på väg att göra något som saknar motstycke i svensk börshistoria. Trogna aktieägare är bara att gratulera. För dig som står utanför är det däremot väl magstarkt att hoppa på nu..

DI - 45 minuter sedan

Advencia nära stororder – samtidigt sparkas vd:n

First North-bolaget Advencias vd Einar Lindquist får sparken. Styrelsen ser behov av en förändring av ledarskapet då bolaget behöver "utvecklas till nästa nivå". Samtidigt meddelar bolaget att de är nära att vinna en 30-miljonersorder..

DI - 30 minuter sedan

Cherry tecknar avtal för innehåll i Ladbrokes, Coral och Gala

Bettingbolaget Cherrys dotterbolag Yggdrasil har tecknat avtal med några av Storbritanniens största varumärken inom betting och spel. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Metro Bank vinstvarnar – aktien slaktas på Londonbörsen

Brittiska Metro Banks underliggande vinst före skatt uppgick till omkring 50 miljoner pund under 2018 enligt preliminära siffror. Analytikerna hade i snitt väntat sig en underliggande vinst på 59 miljoner pund enligt Financial Times. Aktien slaktas med omkring 27 procent under onsdagsmorgonen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.