DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 08:47

DI - 14 maj 18 kl. 07:19

Oriflame-familjen tar nytt miljardbolag till börsenFamiljen af Jochnick vill börsnotera NCAB, en underleverantör till elektronikindustrin. Bolaget kan vara värt omkring 1,7 miljarder kronor och siktar på en notering i början av juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jochnick, NCAB

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oriflame-familjen, tar, nytt, miljardbolagtill , börsen
Resume - 28 jan 14 kl. 07:00

Oriflame storsatsar med Elin Kling


Oriflame lanserar ett nytt makeup-varumärke, The ONE, under pågående Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm. Affischnamnet: Elin Kling..

Affärsvärlden - 07 mar 11 kl. 12:21

Storägare hoppas spräcka Oriflame-rykte

Familjen Jochnick har i dagsläget inga planer på att göra avsteg från rollen som huvudägare i ryktesomgärdade Oriflame. Det säger Robert af Jochnick, storägare och styrelseordförande i Oriflame, tillika en av grundarna av bolaget..

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 10:09

Kursrally i Oriflame efter rapportsläpp

Stockholmsbörsen har som väntat inlett uppåt på torsdagen, stärkt av den fortsatta rekylen på Wall Street. Efter runt 50 minuters handel var OMXS30-index upp 0,89 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade ökat 0,73 procent. Bakgrunden till att kosmetikabolaget Oriflame tokrusar är ett bättre fjärde kvartal än väntat.

E24 - 07 mar 11 kl. 13:16

Jochnick vill inte sälja Oriflame

Familjen Jochnick har i dagsläget inga planer på att göra avsteg från rollen som huvudägare i ryktesomgärdade Oriflame..

DI - 14 apr 14 kl. 16:14

Oriflame: Ny af Jochnick tar över

Valbredningen i Oriflame föreslår Alexander af Jochnick till ny styrelseordförande. Han tar över efter Robert af Jochnick..

Resume - 27 nov 13 kl. 11:10

Maria Ziv till Oriflame


Det är ett år sedan Maria Ziv lämnade rollen som marknadschef på VisitSweden. Nu har hon gjort klart med ett nytt jobb som global varumärkes- och kommunikationschef på Oriflame..

DI - 12 nov 15 kl. 11:05

Oriflame byter skepnad

Ryssland är fortfarande en stor huvudvärk. Men i takt med att nya tillväxtområden tar för sig byter kosmetikabolaget Oriflame skepnad och det gläder en överraskad aktiemarknad..

PrivataAffärer - 18 aug 17 kl. 11:40

Nordea tar ner sin rek för Oriflame efter kursuppgången

Efter kursuppgången på 11 procent på torsdagen handlas Oriflame när Nordeas motiverade värde och dessutom med en premie på 30 procent i förhållande till sektorkollegor....

DI - 12 sep 14 kl. 19:02

En miljard upp i rök i Oriflame

Striderna i Ukraina har bidragit till att en tredjedel av kosmetikabolaget Oriflames börsvärde har gått upp i rök sedan årsskiftet. För grundarna, familjen af Jochnick, rör det sig om en miljard kronor i minskat aktievärde..

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 08:52

Nytt utskott i Telia efter muthärvan

Telia inrättar ett nytt hållbarhets- och etikutskott, efter turerna kring Uzbekistanaffärerna. Samtidigt bekräftas nomineringarna till den nya styrelsen. Bara två ledamöter sitter kvar efter Uzbekistanhärvan.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardagsmorgon klockan 08.45..

DI - 5 minuter sedan

ÅAC Microtex får uppföljningsorder på 3,5 miljoner kronor

Satellitbolaget ÅAC Microtec har kammat hem en uppföljningsorder från kanadensiska Kepler Communications för leverans av en satellitplattform till deras kommunikationslösning för Machine-to-Machine. .

DI - 3 minuter sedan

Smart Eye ökar förlusten

Eyetrackingbolaget Smart Eyes nettoomsättning uppgick till 11,0 miljoner kronor (12,1) för det andra kvartalet 2018, vilket motsvarar en minskning med 9 procent..

DI - 15 minuter sedan

Polisens varning: nu slår båtmotortjuvarna till

Båtsäsongen går mot sitt slut och nu ser tjuvarna sin chans. Nu varnar polisen och tipsar om hur du ska skydda din båt..

DI - 15 minuter sedan

Nibe köper verkstadsbolag

Nibe har tecknat avtal om att förvärva 51 procent av Emin Group, med verksamhet i Turkiet och Serbien och har köpoption på att förvärva ytterligare 29% år 2025..

DI - 15 minuter sedan

Pepsico köper Sodastream

Läskjätten Pepsico köper Sodastream, leverantör av kolsyremaskiner för bubbelvatten, för 3,2 miljarder dollar. .

DI - 30 minuter sedan

Afghanistan inväntar svar från talibanerna

Den afghanska regeringen inväntar respons från talibanerna på president Ashraf Ghanis erbjudande om vapenvila. Ännu har fundamentaliströrelsen inte svarat..

DI - 30 minuter sedan

Nitro Games ökar ebitda-förlusten

Det finländska spelbolaget Nitro Games, som är listat på First North, redovisar ett ebitda-resultat på minus 1,2 miljoner euro (minus 0,5) för det andra kvartalet. .

DI - 30 minuter sedan

Heroes of Warland @ Gamescom: Meet the Heroes

Nitro Games announced the new Heroes from its upcoming game Heroes of Warland..

DI - 30 minuter sedan

Hanzas rörelsemarginal går uppåt

Kontraktstillverkaren Hanza redovisar ett resultat efter skatt om 11 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (8). Resultat per aktie blev 0:38 kronor (0:33)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.