DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 09:54

DI - 14 maj 18 kl. 07:19

Oriflame-familjen tar nytt miljardbolag till börsenFamiljen af Jochnick vill börsnotera NCAB, en underleverantör till elektronikindustrin. Bolaget kan vara värt omkring 1,7 miljarder kronor och siktar på en notering i början av juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jochnick, NCAB

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oriflame-familjen, tar, nytt, miljardbolagtill , börsen
Resume - 28 jan 14 kl. 07:00

Oriflame storsatsar med Elin Kling


Oriflame lanserar ett nytt makeup-varumärke, The ONE, under pågående Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm. Affischnamnet: Elin Kling..

Affärsvärlden - 07 mar 11 kl. 12:21

Storägare hoppas spräcka Oriflame-rykte

Familjen Jochnick har i dagsläget inga planer på att göra avsteg från rollen som huvudägare i ryktesomgärdade Oriflame. Det säger Robert af Jochnick, storägare och styrelseordförande i Oriflame, tillika en av grundarna av bolaget..

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 10:09

Kursrally i Oriflame efter rapportsläpp

Stockholmsbörsen har som väntat inlett uppåt på torsdagen, stärkt av den fortsatta rekylen på Wall Street. Efter runt 50 minuters handel var OMXS30-index upp 0,89 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade ökat 0,73 procent. Bakgrunden till att kosmetikabolaget Oriflame tokrusar är ett bättre fjärde kvartal än väntat.

E24 - 07 mar 11 kl. 13:16

Jochnick vill inte sälja Oriflame

Familjen Jochnick har i dagsläget inga planer på att göra avsteg från rollen som huvudägare i ryktesomgärdade Oriflame..

DI - 14 apr 14 kl. 16:14

Oriflame: Ny af Jochnick tar över

Valbredningen i Oriflame föreslår Alexander af Jochnick till ny styrelseordförande. Han tar över efter Robert af Jochnick..

Resume - 27 nov 13 kl. 11:10

Maria Ziv till Oriflame


Det är ett år sedan Maria Ziv lämnade rollen som marknadschef på VisitSweden. Nu har hon gjort klart med ett nytt jobb som global varumärkes- och kommunikationschef på Oriflame..

DI - 12 nov 15 kl. 11:05

Oriflame byter skepnad

Ryssland är fortfarande en stor huvudvärk. Men i takt med att nya tillväxtområden tar för sig byter kosmetikabolaget Oriflame skepnad och det gläder en överraskad aktiemarknad..

PrivataAffärer - 18 aug 17 kl. 11:40

Nordea tar ner sin rek för Oriflame efter kursuppgången

Efter kursuppgången på 11 procent på torsdagen handlas Oriflame när Nordeas motiverade värde och dessutom med en premie på 30 procent i förhållande till sektorkollegor....

DI - 12 sep 14 kl. 19:02

En miljard upp i rök i Oriflame

Striderna i Ukraina har bidragit till att en tredjedel av kosmetikabolaget Oriflames börsvärde har gått upp i rök sedan årsskiftet. För grundarna, familjen af Jochnick, rör det sig om en miljard kronor i minskat aktievärde..

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 08:52

Nytt utskott i Telia efter muthärvan

Telia inrättar ett nytt hållbarhets- och etikutskott, efter turerna kring Uzbekistanaffärerna. Samtidigt bekräftas nomineringarna till den nya styrelsen. Bara två ledamöter sitter kvar efter Uzbekistanhärvan.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Omsättning och resultat minskade för ABG Sundal Collier

Mäklarfirman ABG Sundal Collier redovisar minskande omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskad nettovinst..

DI - 15 minuter sedan

Danska TDC köper upp konkurrenten Hiper

Danska TDC uppger i ett pressmeddelande att man förvärvar konkurrenten Hiper som erbjuder bredband och har mer än 50 000 kunder. .

DI - 15 minuter sedan

Minskad obligationsupplåning i september

Under september minskade den totala värdepappersskulden denominerad i kronor med 24 miljarder kronor, till 4.237 miljarder kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Vi blir allt mer medvetna om vår hälsa och vad vi kan göra för att förbättra den. Trots det missar vi ofta det kanske viktigaste vi har – hjärtat och blodtrycket.

Trots hälsoriskerna som är förenade med högt blodtryck visar ny forskning att de flesta har dålig koll på sitt blodtryck. Över halva Europas befolkning, 63 procent, kontrollerar aldrig eller endast ibland sitt blodtryck enligt en studie gjord av Braun[1].  Idag söker vi alltmer information om vår hälsa med hjälp av hemteknologi..

DI - 30 minuter sedan

Uber väntas ta in 2 miljarder dollar via obligationsmarknaden

Taxiappjätten Uber har ökat storleken på sitt obligationserbjudande efter stark efterfrågan. Det uppger källor till Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Sinande inflöden till Blackrock understryker oro hos investerare

Fondjätten Blackrock noterar de lägsta inflödena på två år under det tredje kvartalet. I en intervju med Financial Times säger vd:n och ordföranden Larry Fink att investerare drar ned på riskerna..

DI - 30 minuter sedan

Didner & Gerge säljer nästan allt i Assa Abloy

Didner & Gerges aktiefond har sålt nästan samtliga aktier i låsbolaget Assa Abloy. Det framgår av färsk ägarstatistik från analystjänsten Holdings..

DI - 30 minuter sedan

Tobii-aktien bör kunna lyfta i takt med fler avtal, köprekommendation av AFV

Eyetrackingbolaget Tobii bör kunna lyfta på börsen i takt med fler strategiska avtal och minskat förlusttakt. .

DI - 30 minuter sedan

Roche målar ljus framtid för Hemlibra – väntas godkännas i USA i oktober

Det schweiziska läkemedelsbolaget Roche visar i rapporten för de nio första månaderna av 2018 upp en försäljning som var bättre än väntat och reviderade även upp utsikterna. .

DI - 30 minuter sedan

Stjärnförvaltaren Max Mitteregger stuvar om i portföljen - här är nya favoriten

Max Mittereggers hedgefond Gladiator har tankat rejält med aktier i spelbolaget och har sålt samtliga aktier i vård- och diagnostikbolaget enligt färsk ägardata från analystjänsten Holdings..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.