GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 October, 06:41

GöteborgsPosten - just nu

Sätt din unge framför pianotStressen slår hårt mot hela befolkningen, inte minst yngre, som istället för att koppla av multi-taskar sönder sina hjärnor framför skärmar. Karin Pihl skriver om en ungdomsgeneration som helt verkar ha missat den ultimata motståndshandlingen mot vinstmaximering och jag-hets: att ha en hobby..
Läs mer på GöteborgsPosten Bilden delad av GöteborgsPosten via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Pihl

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Amiral: Guantánamo öppet i 25 år till

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Saknad kvinna på Gotland återfunnen

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Svenskarna allt nöjdare med EU

Svenskarna blir allt mer nöjda med EU-medlemskapet och hela 77 procent tycker att det är bra att Sverige är medlem i unionen, en ökning med nio procentenheter sedan maj. Det visar en ny undersökning från Eurobarometern..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Utøya-överlevaren om filmen: "En lättnad"

Två filmer om Utøya har släppts på kort tid – nu kommer en tredje. Men i Carl Javérs version är den klippiga norska ön är utbytt mot en mörk studio, med vit tejp och överlevarnas minnen som främsta berättarredskap..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Sju oväntade konsekvenser av brexit

Spermabrist, bubbeltrubbel, ingen pension eller Bloody Mary i baren. Vid sidan av storpolitiska konsekvenser finns också mer udda brexiteffekter – som riskerar att ställa till det i britternas vardag vid skilsmässan med EU..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Rangersvinst efter Lundqvists straffräddning

New York Rangers målvakt Henrik Lundqvist räddade ett skott av Colorados Gabriel Landeskog och därmed var matchen över. Rangers vann över Colorado med 3–2 efter förlängning och tre straffrundor i Madison Square Garden i New York..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Värdefull rutin ska hjälpa nästa U21-kull

EM-kvalresan för den här upplagan av det svenska U21-landslaget fick ett snöpligt och tungt slut "redan" i kvalstadiet. Efter det börjar i stället en ny resa – med nya spelare. Fast inte bara nya spelare..

GöteborgsPosten - I förrgår: 13:11

Lantbrukets framtid i fokus

Den 6 november ska lantbrukets framtid belysas på Lilla Böslid i Eldsberga..

GöteborgsPosten - I förrgår: 06:30

Taylor King – enskild firma startar i Ullared

Enligt sin egen beskrivning ska Taylor King ägna sig åt "försäljning av textila arbeten i form av kläder, klä om möbler, stickade och virkade broscher, handleds och benvärmare". Innehavare är David Roos..

GöteborgsPosten - I förrgår: 06:30

Enskild firma startas: Örnatorpets Gästranch Ullared

Bolaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.