Dagens Media > Ekonomi

Friday, 23 August, 05:23

Dagens Media - 09 maj 18 kl. 09:38

Facebook blockerar abort-annonser på IrlandFacebook tar till åtgärder för att förhindra utländsk påverkan i det irländska valet om abortfrågan..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Irland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, blockerar, abort-annonser, Irland
DI - 18 jun 19 kl. 12:10

Facebook blockerar Huawei-annonser

Facebook slår ned på reklam från Huawei avsedd att propagera för att det svartlistade telekombolaget har utsatts för en politisk kupp av den amerikanska staten, rapporterar brittiska Telegraph. Annonserna har ansetts vara för politiska..

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 17:12

1.000 nya på Facebook ska granska annonser

Facebook tar i med hårdhandskarna efter ryska ”trollfabriker”. Facebook kommer att anställa totalt 1 000 personer som får i uppgift att granska annonser och därmed säkra att olika aktörer inte kan annonsera i anslutning till val. Sociala medie-giganten kommer också att investera i teknik för att förhindra att annonser når ut i tjänsten.

Expressen - 06 sep 17 kl. 22:16

Facebook sålde annonser till Ryssland under USA-valet

Facebook sålde annonser till ett ryskt företag under USA-valet förra året. Det säger sociala medier-jätten enligt Washington Post..

DI - 06 sep 17 kl. 22:43

Facebook sålde annonser till rysk trollfabrik

Facebook sålde annonser under presidentkampanjen i USA förra året till en rysk så kallad "trollfabrik" som producerar propaganda för att stärka Kremls syften, skriver The Washington Post..

Världen Idag - 18 jul 19 kl. 13:57

Facebook blockerar prolife-budskap

Inför att Irland 2018 skulle rösta om att liberalisera landets abortlag eller inte, valde Facebook att medvetet censurera annonser med budskap från abortmotståndare. Detta har Facebooks vd Mark Zuckerberg nu själv medgivit..

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 17 kl. 20:05

Facebook blockerar spridare av falska nyheter

Facebook ska blockera sidor som återkommande delar annonser och reklam som innehåller falska nyheter, meddelar bolaget på sin pressida. Facebook har tidigare inskränkt möjligheten att sprida falsk information, genom att hindra annonser som av särskilda.

Sydsvenskan - 28 aug 17 kl. 20:05

Facebook blockerar spridare av falska nyheter

Facebook ska blockera sidor som återkommande delar annonser och reklam som innehåller falska nyheter, meddelar bolaget på sin pressida. Facebook har tidigare inskränkt möjligheten att sprida falsk information, genom att hindra annonser som av särskilda.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 10:44

Snabbare internet med Brave Browser som blockerar alla annonser

Den nya webbläsaren Brave, som är utvecklad av ex Mozilla VD:n Brendan Eich, är utformad för att förbättra din integritet på nätet. Brendan Eich en pionjär på internet och han var en av nyckelpersonerna bakom Firefox. Nu är han tillbaka med en ny webbläsare som lovar att leverera en snabbare upplevelse på nätet än vad alla konkurrenter har, samt att den skall skydda dig från irriterande annonser.

IDG - 31 jan 18 kl. 11:18

Facebook blockerar bitcoinannonser


Annonser kopplade till kryptovalutor kommer att stoppas på Facebook. Orsaken är att reklamen ofta är vilseledande enligt Facebook..

Dagensanalys.se - 25 jan 18 kl. 12:01

Firefox senaste uppdatering förhindrar spårning och blockerar av annonser i vanliga läget

Mozillas senaste version av Firefox heter Quantum. Webbläsarens funktioner ska främst värna om användarnas integritet och även vara ruskigt snabb. Cirka 7 procent av alla svenskar använder Firefox som webbläsare.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 14 timmar sedan

Breakit i samtal med Thomas Mattsson

Enligt uppgifter till Dagens Media är Thomas Mattsson på väg till Breakit. Medgrundaren Stefan Lundell bekräftar att samtal förts, men säger att ingenting är klart i nuläget..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Viacom och CBS-affären visar vikten av OTT

Att amerikanska Viacom och CBS återigen går ihop är visar att OTT blir allt viktigare för såväl medieföretag och publik. Det skriver Bea Alonso, marknadschef på Ooyala, i en analys av affären..

Dagens Media - 17 timmar sedan

De får Journalistfondens stipendier

Journalistfonden för vidareutveckling delar ut 28 stipendier till yrkessamma journalister..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Group M:s nya giv: self service-plattform för native

Skapa och lägg upp din egna reklamkampanj via en plattform – så ser framtiden ut inom native. I alla fall om man får tro Group M, som nu lanserar en self service-plattform för programmatisk native..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Jan Montwill om brand safety: ”alla pratar, få prioriterar”

Jan Montwill är digital chef på mediebyrån Mindshare och kommer till Mediedagen för att hålla en dragning om det han menar att alla pratar om men få prioriterar: brand safety..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Börsplus tar över Affärsvärlden

Börsplus tar över varumärket Affärsvärlden och Göran Lind blir chefredaktör..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Kan integriteten online samexistera med en användarvänlig annonsaffär?

Verktyg för att kunna sålla bort kakor blir allt vanligare. IAB ställer sig därför frågan vad detta betyder för annonsaffären på kort och lång sikt..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Google pausar Adobes DSP

Efter skadliga annonser stoppar Google DSP:en tillfälligt i Europa..

Dagens Media - 21 timmar sedan

”AI har änligen besegrat människan”

Ett AI-system lyckades nyligen besegra flera professionella spelare i poker. Det är dagens stora samtalsämne i AI-podden..

Dagens Media - Igår: 15:39

Closer tar över Forza Footballs försäljning

Fotbollsappen, Forza Football, anlitar mediesäljbolaget Closer för att öka annonsförsäljningen i Sverige och därmed etablerar Closer sig i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.