DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 09:44

DI - 08 maj 18 kl. 19:22

Tobias Wikström: Släpp in MTR på SJ:s bokningssajtLEDARE. MTR Express har anmält SJ till Konkurrensverket. Anledningen är att SJ nekar konkurrenten MTR att få tillträde till SJ:s bokningssajt.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, MTR, SJ, Ledare, MTR Express, Konkurrensverket

Dela artikeln

93 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, Wikström, Släppin , MTR, SJ:s, bokningssajt
YLE - 11 sep 16 kl. 15:15

Hole-in-one för Tamminen i Tyskland – Wikström slutade sexa

Tävlingen i Tyskland var inte en höjdare för Noora Tamminen, men på söndag fick hon lite plåster på såren på det 13:e hålet. Tamminen hade inlett den avslutande rundan med tre bogeys, men på det 13:e hålet fick hon till en drömträff. Öppningsslaget gick in i hålet och Tamminen noterades därmed för en hole-in-one.

YLE - 11 sep 16 kl. 15:15

Hole-in-one för Tamminen i Tyskland – Wikström med i tätstriden

Tävlingen i Tyskland har inte varit en höjdare för Noora Tamminen, men på söndag fick hon lite plåster på såren på det 13:e hålet. Tamminen hade inlett den avslutande rundan med tre bogeys, men på det 13:e hålet fick hon till en drömträff. Öppningsslaget gick in i hålet och Tamminen noterades därmed för en hole-in-one.

Västerbottens Folkblad - 09 jan 14 kl. 13:06

Lastbil av vägen i Lund

Foto: TOMMY WIKSTRÖM - Det är riktigt halkigt här ute idag!   Vid tolvtiden på torsdagen slog halkan till rejält i området kring Skellefteå. Längs Skråmträskvägen, i höjd med Lund, gled en lastbil med släp ner i diket och hamnade tvärsöver både vägbanorna.

GT - 11 feb 17 kl. 14:52

Hyséns drömmål frälste Blåvitt

DUBAI. IFK Göteborg snuvades på ett mål.Men Tobias Hyséns drömträff gav Blåvitt segern i mötet med ett reservbetonat AIK i Dubai.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Minskad obligationsupplåning i september

Under september minskade den totala värdepappersskulden denominerad i kronor med 24 miljarder kronor, till 4.237 miljarder kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Vi blir allt mer medvetna om vår hälsa och vad vi kan göra för att förbättra den. Trots det missar vi ofta det kanske viktigaste vi har – hjärtat och blodtrycket.

Trots hälsoriskerna som är förenade med högt blodtryck visar ny forskning att de flesta har dålig koll på sitt blodtryck. Över halva Europas befolkning, 63 procent, kontrollerar aldrig eller endast ibland sitt blodtryck enligt en studie gjord av Braun[1].  Idag söker vi alltmer information om vår hälsa med hjälp av hemteknologi..

DI - 15 minuter sedan

Uber väntas ta in 2 miljarder dollar via obligationsmarknaden

Taxiappjätten Uber har ökat storleken på sitt obligationserbjudande efter stark efterfrågan. Det uppger källor till Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Sinande inflöden till Blackrock understryker oro hos investerare

Fondjätten Blackrock noterar de lägsta inflödena på två år under det tredje kvartalet. I en intervju med Financial Times säger vd:n och ordföranden Larry Fink att investerare drar ned på riskerna..

DI - 15 minuter sedan

Didner & Gerge säljer nästan allt i Assa Abloy

Didner & Gerges aktiefond har sålt nästan samtliga aktier i låsbolaget Assa Abloy. Det framgår av färsk ägarstatistik från analystjänsten Holdings..

DI - 15 minuter sedan

Tobii-aktien bör kunna lyfta i takt med fler avtal, köprekommendation av AFV

Eyetrackingbolaget Tobii bör kunna lyfta på börsen i takt med fler strategiska avtal och minskat förlusttakt. .

DI - 15 minuter sedan

Roche målar ljus framtid för Hemlibra – väntas godkännas i USA i oktober

Det schweiziska läkemedelsbolaget Roche visar i rapporten för de nio första månaderna av 2018 upp en försäljning som var bättre än väntat och reviderade även upp utsikterna. .

DI - 15 minuter sedan

Stjärnförvaltaren Max Mitteregger stuvar om i portföljen - här är nya favoriten

Max Mittereggers hedgefond Gladiator har tankat rejält med aktier i spelbolaget och har sålt samtliga aktier i vård- och diagnostikbolaget enligt färsk ägardata från analystjänsten Holdings..

DI - 30 minuter sedan

Knowit tecknar avtal med Kammarkollegiet

Knowit har tecknat nytt ramavtal med Kammarkollegiet avseende Resurskonsulting inom flera anbudsområden. .

DI - 30 minuter sedan

Hansa Medical rusar i börsöppningen efter FDA-beslut

Läkemedelsbolaget Hansa Medical rusar med över 11 procent en kvart efter börsöppning. Bolaget har fått fast track-status av den amerikanska läkemedelsmyndigheten Food and Drug Administration (FDA) för utvärdering av imlifidase inom transplantation..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.