DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 07:33

DI - 08 maj 18 kl. 19:22

Tobias Wikström: Släpp in MTR på SJ:s bokningssajtLEDARE. MTR Express har anmält SJ till Konkurrensverket. Anledningen är att SJ nekar konkurrenten MTR att få tillträde till SJ:s bokningssajt.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, MTR, SJ, Ledare, MTR Express, Konkurrensverket

Dela artikeln

93 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, Wikström, Släppin , MTR, SJ:s, bokningssajt
YLE - 11 sep 16 kl. 15:15

Hole-in-one för Tamminen i Tyskland – Wikström slutade sexa

Tävlingen i Tyskland var inte en höjdare för Noora Tamminen, men på söndag fick hon lite plåster på såren på det 13:e hålet. Tamminen hade inlett den avslutande rundan med tre bogeys, men på det 13:e hålet fick hon till en drömträff. Öppningsslaget gick in i hålet och Tamminen noterades därmed för en hole-in-one.

YLE - 11 sep 16 kl. 15:15

Hole-in-one för Tamminen i Tyskland – Wikström med i tätstriden

Tävlingen i Tyskland har inte varit en höjdare för Noora Tamminen, men på söndag fick hon lite plåster på såren på det 13:e hålet. Tamminen hade inlett den avslutande rundan med tre bogeys, men på det 13:e hålet fick hon till en drömträff. Öppningsslaget gick in i hålet och Tamminen noterades därmed för en hole-in-one.

Västerbottens Folkblad - 09 jan 14 kl. 13:06

Lastbil av vägen i Lund

Foto: TOMMY WIKSTRÖM - Det är riktigt halkigt här ute idag!   Vid tolvtiden på torsdagen slog halkan till rejält i området kring Skellefteå. Längs Skråmträskvägen, i höjd med Lund, gled en lastbil med släp ner i diket och hamnade tvärsöver både vägbanorna.

GT - 11 feb 17 kl. 14:52

Hyséns drömmål frälste Blåvitt

DUBAI. IFK Göteborg snuvades på ett mål.Men Tobias Hyséns drömträff gav Blåvitt segern i mötet med ett reservbetonat AIK i Dubai.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Lägre resultat än väntat från UBS

Den schweiziska banken UBS redovisar ett resultat efter skatt på 696 miljoner dollar. Väntat var ett resultat efter skatt på 729 miljoner dollar, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 30 minuter sedan

Ngex tar in 136 miljoner i riktad emission

Gruvprospekteringsbolaget Ngex har genomfört en riktad nyemission, en så kallad private placement, som tillför bolaget 20 miljoner kanadadollar, motsvarande cirka 136 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Pundet oförändrat efter Theresa Mays plan B för brexit

Dollarn handlas fortsatt nära högsta nivån på två veckor efter att oro för Kinas utveckling lett marknaden mot valutor som betraktas som säkra hamnar. .

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Oro för världsekonomin sänker börserna i Asien

Ledande index i Asien tappar mark på tisdagen, då pessimism rörande de globala tillväxtutsikterna sänkte riskviljan bland investerare..

DI - 1 timme sedan

Uppföljning: Vi håller fast vid säljrådet trots usel tajmning

Usel tajmning kan snabbt straffa sig med svidande förluster på börsen.  Vårt säljråd i verkstadsbolaget visade sig vara allt annat än vältajmat. .

DI - 1 timme sedan

Apotea tog nya kliv när grundaren blev Årets företagare

Apoteas grundare Pär Svärdson, som blev Årets företagare 2017, tycker att priset har varit en vitamininjektion – både för honom själv och för organisationen. ”När man tittar på vilka som har fått utmärkelsen före mig blir man extra stolt”, säger han..

DI - 1 timme sedan

USA kommer att begära Huaweis finanschef utlämnad

USA har informerat den kanadensiska regeringen att man kommer gå vidare med en formell begäran att Huaweis finanschef Meng Wanzhou utlämnas till USA..

DI - 2 timmar sedan

Asienbörser: Handeln öppnar nedåt

De större asiatiska börserna ligger på minus i den inledande handeln..

DI - 2 timmar sedan

Lägsta tillväxten på sex år för Sydkorea

Sydkoreas ekonomi tuffar på, och avslutningen på 2018 blev bättre än vad analytikerna förutspått..

DI - 2 timmar sedan

Trots konjunkturlarm frodas optimismen

Svenska folket ser ljust på framtiden. Bara var tionde räknar med sämre tider, medan nästan varannan tror på en bättre privatekonomi 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.