Realtid > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 15:47

Realtid - 08 maj 18 kl. 06:30

Alla dessa avskydda företagsapparAlla hatar företagsappar! Låter det som ett överdrivet påstående? Kanske det, men det är ändå något som i oroväckande många fall stämmer överens med verkligheten. Men hur kommer det sig egentligen, och än viktigare, vad kan du göra för att komma ifrån det tankesättet? Om det skriver Ruud Hochstenbach, Nordenchef Outsystems..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ruud Hochstenbach, Outsystems

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla dessa avskydda, företagsappar

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Advokatbyrån Nova splittras – halva styrkan på väg in i ny byrå

Nästa vecka ser en ny advokatbyrå dagens ljus i Stockholm. Walthon startar som en utbrytning ur Nova..

Realtid - 30 minuter sedan

Cherrys vd anhållen för insiderbrott

Cherrys vd Anders Holmgren har anhållits misstänkt för insiderbrott i samband med att Ekobrottsmyndigheten genomfört en husrannsakan vid bolaget huvudkontor..

Realtid - 2 timmar sedan

Opus Capitas produkt topprankas

Fintechbolaget Opus Capitas system för digitala upphandlingar topprankas av Chicago-baserade undersökningsföretaget Spend Matters som rankat 50 bolag globalt..

Realtid - 6 timmar sedan

FI: Handelsbankens riskhantering undermålig

Handelsbanken får kritik av Finansinspektionen (FI) med anledning av bankens hantering av den brittiska byggjätten Carillion som gick i konkurs i år. Konkursen kostade Handelsbanken över en halv miljard kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

HQ:s likvidator och Mats Qviberg kopplar in rättsexperter

Stridsyxan är fortfarande i luften. Munhugg mellan HQ AB:s likvidator Lars Ehrstedt och konkursförvaltaren Bill Kronqvist. Likvidatorn som vill stoppa förlikningen hänvisar till två expertutlåtanden och samtidigt har Mats Qviberg anlitat en rättsexpert..

Realtid - 2 timmar sedan

Brittiskt pensionsbolag köper in Cinnober-plattform

Svenska Cinnober, som främst säljer börsteknik, har, via sitt brittiska dotterbolag, sålt en FCA-kompatibel plattform till brittiska Smart Pensions..

Realtid - 3 timmar sedan

Investment-teamet på Savills börjar ta fart

Robert Treutiger, Savills nya investmentchef, är på plats och ett nytt investment-team börjar växar fram. Teamet består av rådgivare, projektledare och analytiker..

Realtid - 3 timmar sedan

Hallå där Peter Gönzci...

... vd för Aktietorget som byter namn till Spotlight Stockmarket och expanderar till Danmark..

Realtid - 6 timmar sedan

FI: Handelsbankens riskhanteringen undermålig

Handelsbanken får kritik av Finansinspektionen (FI) med anledning av bankens hantering av den brittiska byggjätten Carillion som gick i konkurs i år. Konkursen kostade Handelsbanken över en halv miljard kronor. .

Realtid - 7 timmar sedan

Aktietorget blir Spotlight Stockmarket

Efter 21 år byter Aktietorget namn till Spotlight Stockmarket. "Vi gör ett strategiskt skifte", menar marknadsplatsens vd Peter Gönczi..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.