Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 21 January, 15:04

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stanVackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken. Den räckte inte till så det blev ändå att flera fick parkera på andra sidan gatan vid Lantmännen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
MX World, Vimmerby, Lantmännen

Dela artikeln

45 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motorcyklari , massor, invaderade, stan
DalaDemokraten - 04 dec 16 kl. 06:00

TV: Heavys egokalender - Lucka 4: Duktiga och fina polishundar invaderade stan

Återblickar på de mest minnesvärda TV-ögonblick jag varit inblandad i under året på Dala-Demokraten. I dagens lucka finns ett klipp från när SM för polishundar arrangerades i Dalarna i slutet av sommaren..

Barometern - 03 maj 14 kl. 11:23

Motorcyklar i kortege hälsar våren

Motorcyklar i kortege mellan Nybro och Kalmar är ett säkert vårtecken. I tolv år har Beethovens mc-klubb i Kölby kvarn utanför Ljungbyholm ordnat evenemanget ”Hälsa våren”. Alla motorcyklister är välkomna att delta.

Kristianstadsbladet - 29 mar 13 kl. 14:38

Motorcyklar vanligast på landsbygden

Motorcykeln är inget för storstadsborna. Flest motorcyklar rullar i mindre kommuner runt om i landet.Flest finns i Olofström i Blekinge.

GöteborgsPosten - 09 dec 17 kl. 14:15

Mc-tomtar invaderade Göteborg

Under lördagen samlades ett 50-tal motorcyklister utklädda till tomtar med juldekorerade motorcyklar på Götaplatsen för att sedan cruisa genom staden. – Det är alltid roligt att sprida glädje, säger arrangören Mark Harbeck..

Dalarnas tidningar - 20 jan 14 kl. 05:00

Basketläger för unga invaderade Lugnet

Nästan 100 ungdomar invaderade Lugnet i helgen – när förbundet höll regionalt basketläger i Falun. – Det är väldigt lärorikt, säger Linn Christensen från Borlänge basket..

Alingsås tidning - 02 jul 16 kl. 06:00

Hundra hojar i stan

Idag fylls Kungsgatan av ett hundratal mc-åkare och deras motorcyklar. Det är Vulcan Riders som är i stan, en återkommande tradition sedan 12 år tillbaka.
Vulcan Riders årliga träff i Vårgårda är en tradition sedan 2004.

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 15 kl. 17:34

Massor av råttor har invaderat hus

En stor mängd råttor har invaderat ett hyreshus och plågar boende på en gata i centrala Helsingborg, rapporterar lokala medier. Råttorna klättrar upp på fasader, längs med balkonger och springer orädda mellan hus och sopkärl. Och de blir allt fler.

Sydsvenskan - 01 jun 15 kl. 17:34

Massor av råttor har invaderat hus

En stor mängd råttor har invaderat ett hyreshus och plågar boende på en gata i centrala Helsingborg, rapporterar lokala medier. Råttorna klättrar upp på fasader, längs med balkonger och springer orädda mellan hus och sopkärl. Och de blir allt fler.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 04:48

Mördarsniglar invaderade trädgården

Helen Martens i Södra Åkarp utanför Vellinge fick en chock när hon gick ut i trädgården i går morse. På gräsmattan kröp nästan 2 000 mördarsniglar omkring.— Jag höll på att dö när jag såg dem, det var sinnessjukt, säger hon till sydsvenskan.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 04:48

Mördarsniglar invaderade trädgården

Helen Martens i Södra Åkarp utanför Vellinge fick en chock när hon gick ut i trädgården i går morse. På gräsmattan kröp nästan 2 000 mördarsniglar omkring.— Jag höll på att dö när jag såg dem, det var sinnessjukt, säger hon till sydsvenskan.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.