Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 20 January, 03:30

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilarMedan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Brott, Straff

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BROTT, STRAFFFlera , stölderfrån , bilar
YA - 15 mar 18 kl. 10:16

Brott: Nya stölder på byggarbetsplatsen

I helgen stals en lastare på Södra Planteringen. Nu har ytterligare stölder ägt rum på byggarbetsplatsen..

Trelleborgs Allehanda - 26 jul 18 kl. 11:00

Brott: Förälder hotade pojke

När två barn var ute på en gård i Trelleborg ska en förälder till det ena barnet hotat det andra barnet..

Trelleborgs Allehanda - 22 jan 18 kl. 18:25

Brott: Stöldliga hyrde bilar under falskt namn

Bedragare flögs in från Ungern, hyrde dyra bilar med falska handlingar och tog sedan bilarna ut ur landet via färjor i Trelleborg och Karlskrona och ner till Balkan. .

SmålandsPosten - 24 sep 18 kl. 20:22

Länet: Inget brott när två bilar brann

Det finns ingenting som tyder på att ett brott har begåtts i samband med tisdagens bilbränder i Hovmantorp. Detta efter att polisens tekniker har undersökt platsen. I ett tidigt skede troddes det handla om skadegörelse.

BT - 10 dec 12 kl. 12:42

Brott bland unga ska förhindras

För att förenkla samverkan mellan myndigheter när det gäller ungdomsbrottslighet inför vi nu en sekretessbrytande bestämmelse som innebär att en uppgift i vissa fall ska kunna lämnas från socialtjänsten till polisen utan att sekretessen lägger hinder i vägen. Det är inte helt ovanligt att ungdomar begår brott någon enstaka gång. De flesta går det ändå bra för, men en del utvecklar en kriminell livsstil och fortsätter att begå brott i vuxen ålder.

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 06:51

Brott ska inte löna sig

Åkeribranschen är i uppror och, med all rätt, när man hör anledningen är det märkligt att inte fler människor upprörs. Öppna gränser och fri rörlighet är i de flesta fall bra men alla mynt har två sidor och givetvis följer problem med detta, skriver Tomas Karlsson Åkeribranschen är i uppror och, med all rätt, när man hör anledningen är det märkligt att inte fler människor upprörs.
Att en person från ett icke EU-land, för att kunna jobba i EU, köper ett körkort från en tjänsteman i ett EU-land och tror att allt går rätt till är en sak, svårförståeligt men så kan det vara.

Sydöstran - 21 mar 16 kl. 13:10

Vansinnesköraren häktas även för andra brott

För drygt en vecka sedan vansinneskörde han runt i centrala Karlskrona i hög hastighet – utan körkort. I dag häktas 31-åringen för tre andra brott: två stölder samt försök till utpressning..

Trelleborgs Allehanda - 21 nov 17 kl. 11:30

Brott: Två stölder från återvinningen

Trots att man numera släpper ut vakthundar nattetid på återvinningscentralen vid Sjöviksvägen har någon lyckats ta sig in på området vid två tillfällen under helgen som gick..

Trelleborgs Allehanda - 13 aug 18 kl. 13:30

Brott: Två stölder mot äldre

Under fredagen utsattes två olika personer för stöld i Höllviken..

Trelleborgs Allehanda - 03 sep 18 kl. 16:30

Brott: Fler stölder från firmabilar

Stölderna från olika arbetsfordon fortsätter i Trelleborg. I helgen anmäldes ytterligare ett par fall. Bland annat på Högalidsvägen och på Engelbrektsgatan..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.