Barometern > Nyheter

Wednesday, 19 June, 17:41

Barometern - 04 maj 18 kl. 19:45

Kalmarrosteri tar över Frank Ateliers lokaler: ”Större frihet att jobba”Kalmarrosteriet Balck Coffee väljer att storsatsa. I slutet av maj ska de flytta in i Frank Ateliers gamla lokaler och flytten innebär flera nya möjligheter för företaget. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Frank Ateliers, Balck Coffee

Dela artikeln

245 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kalmarrosteri, taröver , Frank, Ateliers, lokalerStörre , frihetatt , jobba
Expressen - 28 okt 13 kl. 09:57

Nu tar Frank med sig hela familjen söderut

TROLLHÄTTAN. Om några dagar föds 57-årige Frank Anderssons femte barn i Stockholm. Men det dröjer inte länge förrän babyn byter adress till Trollhättan.

SmålandsPosten - 27 aug 13 kl. 06:09

Bo Frank (M): Kommunen ska inte ta över NCC Arena

Bo Frank vill inte att kommunen ska ta över Växjö HF:s NCC Arena. Då är det bara en tidsfråga innan Öster föreslår samma sak, menar han. Och snart ska Östers ordförande få förklara varför Öster inte betalar sina fakturor.

SmålandsPosten - 20 maj 14 kl. 10:28

Bo Frank: Det är en droppe i havet

De kommuner som tar emot fler nyanlända flyktingar i förhållande till sin befolkning, får extra pengar av kommunen. De kunde Smålandsposten berätta om under tisdagen. Växjö kommunalråd Bo Frank (M) reagerar nu.

SmålandsPosten - 16 dec 14 kl. 07:42

Sista boken om Frank?

Richard Ford har i Frank skapat en gestalt som lever och åldras både med sin tid och med sina läsare, mycket tyder på att detta är Franks sista framträdande. Frank Bascombe, huvudpersonen i fyra av Richard Fords romaner, har hunnit bli 69. När vi först stiftade bekantskap med honom, i romanen Sportjournalisten (på svenska 1988), var han en 34-åring med författardrömmar, gift och far till en liten son som dör hastigt i en ovanlig sjukdom.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 15 kl. 05:00

Författaren som vill vara frank

”Jag hade misslyckats med allt annat, så vad som återstod var att försöka bli författare”. Det var i alla fall något som lyckades för Richard Ford och när han nu som programmets största dragplåster inviger den sjätte upplagan av Louisiana Literature är han så firad att han kan glädja sig åt de gånger han inte tilldelas ett litterärt pris. För då får ju någon annan det.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 14 kl. 15:18

Richard Ford vill tar risker

Efter 46 års författande är det med "Kanada" som Richard Ford nått fram till den breda publiken. Nu har han dammat av sin gamle romanhjälte Frank Bascombe, men sedan får det vara nog.
En av sommarens mest tummade pocketböcker torde vara Richard Fords roman "Kanada" vars tempo, syntax och melankoli var som gjord just för uppslukande semesterläsning.

Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 15:18

Richard Ford vill tar risker

Efter 46 års författande är det med "Kanada" som Richard Ford nått fram till den breda publiken. Nu har han dammat av sin gamle romanhjälte Frank Bascombe, men sedan får det vara nog.
En av sommarens mest tummade pocketböcker torde vara Richard Fords roman "Kanada" vars tempo, syntax och melankoli var som gjord just för uppslukande semesterläsning.

YLE - 04 mar 14 kl. 15:16

Anne Frank på scenen

"Anne Franks dagbok" är ett av de viktigaste dokumenten från Förintelsen och en av de mest lästa böckerna i världshistorien. Unga Scenkompaniet i Vasa sätter upp dagboken som scenversion med anknytning till främlingsfientlighet i vår historia och vårt samhälle idag. När Anne Frank fyllde 13 år fick hon en dagbok och hon beslöt att den röd-vit rutiga dagboken skulle bli hennes förtrogna, en bästa väninna och hon kallade boken Kitty.

Skånskan - 26 nov 16 kl. 14:00

SD kräver att Hans Frank avgår efter HVB-skandalen

HÖRBY Sverigedemokraterna kräver att Hans Frank (L) avgår efter alla turerna kring avtalen med Strandpärlan och Migrationsverket.
– Han är olämplig som ordförande för socialnämnden. Det är för mycket smussel och hemlighetsmakeri, säger Stefan Borg (SD), andre vice ordförande i kommunstyrelsen.

Dagens PS - 14 nov 18 kl. 07:37

Han tar plats i Nordeas koncernledning

Nordea Bank har utsett Frank Vang-Jensen till chef för Personal Banking på koncernnivå. Han tar därmed också plats i koncernledningen, enligt ett pressmeddelande. I dagsläget är Frank Vang-Jensen landschef för Danmark och chef för Personal Banking Danmark.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Avstängning hotar Eriksson – vilas mot USA?

Barometern - 15 minuter sedan

Debatten fortsätter om hotade äldreboenden

En av de största frågorna som togs upp när Socialnämnden sammanträdde på onsdagen var vilka äldreboenden som ska avvecklas i framtiden. Flera alternativ lades fram och beslut om vilket alternativ det blir avgörs den 25 september..

Barometern - 10 minuter sedan

Personbil har kört i diket

Barometern - 5 minuter sedan

Inget förtalsåtal mot Kristina Winberg

Barometern - 30 minuter sedan

Kungen: ”Rätt värderingar är fundamentet i gott ledarskap”

Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps seminariedag i Kalmar lockade en mycket spännande publik. På plats fanns, förutom kung Carl XVI Gustaf, toppar från både näringsliv och politik också Sveriges överbefälhavare, general Micael Bydén..

Barometern - 45 minuter sedan

Efter bakläxa – nytt bygglov för lägenheter godkänt

Mattias Adolfson (S) tog själv ett beslut om bygglov på 86 lägenheter åt Kalmarhem, men fick bakläxa av länsstyrelsen. Ett nytt bygglov har nu beviljats av kommunen..

Barometern - 30 minuter sedan

Rock City tappar sin musikstil

Rock City AB blir ett renodlat fastighetsbolag när rockarkivet flyttar sin verksamhet till det nya biblioteket i centrum..

Barometern - 1 timme sedan

Får inget gehör i högsta instans

Barometern - 45 minuter sedan

Luis Enrique lämnar Spaniens landslag

Luis Enrique lämnar sitt jobb som förbundskapten för Spaniens herrlandslag på grund av personliga skäl. Assisterande förbundskaptenen Robert Moreno tar över huvudansvaret..

Barometern - 1 timme sedan

Omsorgen redovisar överskott

Omsorgen i Kalmar satsar 300 000 kronor på förbättringar i olika verksamheter. Enheter, verksamheter och arbetsgrupper kan söka pengar till lokala förbättringsarbeten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.