Skånskan > Nyheter

Wednesday, 12 December, 03:37

Skånskan - 03 maj 18 kl. 11:17

Polisen söker vittnen efter ny anlagd brandESLÖV Natten mot torsdagen brann det igen i en garagelänga i Eslöv. Den här gången var det vad polisen tror är en anlagd brand i längorna vid Storgatans förlängning bakom Medborgarhuset.
– Vi är beroende av allmänhetens hjälp. Den som sett något ska höra av sig, säger kommunpolis Mats G OdestålBostäderna på Spinnarebacken ser för den som står vid garagelängorna ut att ligga riktigt nära. Men enligt räddningstjänstens insatsledare var det aldrig någon spridningsrisk ditåt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Natten, Eslöv, Storgatans, Medborgarhuset, Mats, OdestålBostäderna, Spinnarebacken, Rönnebergavägen, Kävlinge, Trollsjön, Gårdsåkrakvarteret, Trollsjöns, Odestål, Storgatan, Skånskan, Skåne, Epa, Securitas

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, söker, vittnenefter ny , anlagd, brand
Polisen - 01 nov 12 kl. 15:41

Polisen söker vittnen till trafikolycka

Polisen söker vittnen till en trafikolycka som inträffade den 30 oktober mellan en mopedist och en cyklist. ?Vi är i behov av att fler vittnen hör av sig, de som har sett olyckan eller fordonen?

Polisen - 11 mar 14 kl. 10:43

Polisen söker vittnen till trafikolycka i Västerås

Polisen söker vittnen till den trafikolycka som inträffade i går vid 18:15-tiden på Norrleden i Västerås då en kvinnlig fotgängare blev påkörd av en bilist. Kontakta Polisen på 114 14 om du har gjort iakttagelser i samband med trafikolyckan..

Polisen - 26 mar 14 kl. 13:46

Polisen söker vittnen till skjutning i Rissne

Polisen söker vittnen till en skottlossning som skedde i Rissne centrum kl. 00:25 natten till tisdagen den 18 mars..

Polisen - 09 apr 15 kl. 14:33

Polisen söker vittnen till skadad person i Kista

Polisen söker vittnen till en misstänkt misshandel i Kista fredagen den 27 mars vid 15-tiden..

Polisen - 06 aug 15 kl. 11:16

Polisen söker vittnen till händelsen i Andersberg den 4 augusti

Vid 17-tiden den 4 augusti anträffades en man svårt skadad i Andersberg. Polisen söker vittnen till händelsen..

Polisen - 25 apr 16 kl. 14:19

Polisen söker vittnen till mordförsöket vid Svandammen

Polisen söker vittnen till mordförsöket vid Svandammen som ägde rum vid 03-tiden natten mellan lördag och söndag, 24 april..

Expressen - 26 okt 18 kl. 02:15

Polisen söker vittnen till grovt brott i Malmö

Polisen söker vittnen till ett grovt våldsbrott i Malmö på torsdagseftermiddagen.Polisen vill få kontakt med vittnen som gjort observationer vid en innergård, gällande en man som tagit kontakt med en flicka, skriver polisen på sin hemsida..

NSD - 13 sep 13 kl. 10:12

Polisen söker vittnen

Polisen söker vittnen till gårdagens knivskärning på Sveafältet i Boden. ? Den skadade mannen och de misstänkta känner varandra.

NSD - 13 sep 13 kl. 10:09

Polisen söker vittnen

Polisen söker vittnen till gårdagens knivskärning på Sveafältet i Boden.? Den skadade mannen och de misstänkta känner varandra. Vi har en del uppslag men vi söker vittnen till händelsen, säger förundersökningsledare Karin Markaberg..

Nyan - 16 nov 15 kl. 15:25

Polisen söker vittnen till vansinneskörning

Polisen vill ha vittnesuppgifter om en vansinneskörning i fredags. Bilen höll på att köra på barn utanför Maxinge.
En större silvergrå pickupp med vinröda inslag körde mot trafiken in i rondellen vid Kastringevägen och Sparvägen vid Sparhallen i Jomala i fredags vid 11-tiden.

Polisen - 09 jul 13 kl. 13:25

Polisen söker vittnen till rånet mot Guldfynd i Gävle

Polismyndigheten i Gävleborgs län söker vittnen till rånet mot Guldfynd i Gävle söndagen den 7 juli 2013 och vittnen som kan ha sett den bil som rånarna använde vid rånet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Macron har pro­blem med de gula västarna

Ef­ter flera helger med stora ga­tu­de­mon­stra­tioner och myc­ket våld och van­da­li­se­ring runt om i Frank­ri­ke tvingades pres­i­dent Macron med­dela ef­ter­gifter till ”de gula västarna”. Deras kri­tik, först mot ben­sin­skat­te­höj­ningen som an­sågs drabba lands­bygden hårdast, och senare mot ojäm­lik­het i all­män­het fick stöd av yt­ter­sta väns­tern och yt­ter­sta hö­gern och pressade ned Macrons po­pu­la­ri­tets­siff­ror.
På mån­dags­kvällen lovade han höjda mi­ni­mi­löner ef­ter års­skif­tet, att över­tids­ar­be­te ska bli skat­te­fritt och att lättnader för pen­sio­närer.

Skånskan - 5 timmar sedan

Larm efter rökutveckling i villa

Höör Räddningstjänsten har dkcikats till en villa i Höör efter larm om rökutveckling. Larmet kom klockan 21.41.

Skånskan - 7 timmar sedan

Kraftansträngning för elnätet behövs

Skåne Dyrare elräkningar, etableringar som inte blir av, klimatsatsningar som får vänta.
På tisdagen bjöd kraftbolaget Eon in kommuner, politiker och lokala energibolag till ett krismöte om den hotande elbristen i Skåne.– Problemet har inte lyfts tillräckligt och politikerna i Stockholm är inte medvetna om det, säger Johan Mörnström, vd för Eon energidistribution.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stefan Löven föreslås bli statsminister

Inrikes Talmannen kommer att föreslå Stefan Löfven till statsminister. Detta enligt ett pressmeddelande från Riksdagen som skickades ut under tisdagskvällen. Talman Andreas Norlén kommer att hålla en pressträff klockan 9 på onsdagen och där han  kommer att lägga ett nytt förslag på statsminister till riksdagen.

Skånskan - 9 timmar sedan

62 kvadratmeter stort hus i Flyinge sålt till ny ägare

Flyinge Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Holmbytorp 132 i Flyinge av Ulf Håkan Andersson och Marie Louise Wykman. Ny ägare är Anton Krznaric, 29 år. Priset blev 1 795 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2018.

Skånskan - 10 timmar sedan

Väg 17 blockerad efter olycka

Eslöv Riksväg 17 är helt blockerad efter en olycka nära Landskronas södra avfart.Olyckan har inträffat längs Eslövsvägen, väg 17, i höjd med lv 1149 som går norrut mot Vadensjö.
– Det är flera bilar som kolliderat.

Skånskan - 10 timmar sedan

Förbund stöttar anhöriga

Kävlinge Demensförbundets avdelning i Kävlinge ställer sig bakom de anhöriga i kritik av planerna på att stänga Kullagårdens demensavdelning i Kävlinge.
Förbundet hyllar också deras arbete med att framföra sina åsikter.– Vi som förening står bakom de anhörigas frustration gällande beslutet, skriver Helen Larsson, talesperson för Demensförbundet i Kävlinge, i ett sms till Skånskan.

Skånskan - 10 timmar sedan

Två bilar i krock vid Hörby

Hörby Två bilar är inblandade i en olycka på väg 13 söder om Hörby. Olyckan ska ha inträffat vid korsningen mot Kölleröd.
Larmet kom klockan 16.

Skånskan - 10 timmar sedan

Nya ägare till hus i Eslöv

Eslöv Försäljningen av huset på adressen Sturegatan 37A i Eslöv är nu klar. Nya ägare blir Jennie och Carl Göran Magnus Rahm, 51 och 52 år, sedan tidigare boende på just Sturegatan, som köper fastigheten av Elsa Gunvor och Sven-Erik Persson. Huset är byggt 1924 och har en boyta på 140 kvadratmeter.

Skånskan - 11 timmar sedan

Man greps med två knivar

Lundåkra En 25-årig man greps i lördags eftermiddag efter att han och flera andra uppehållit sig på trafikplats Lundåkra invid E6. Han misstänks nu för brott mot knivlagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.