Skånskan > Nyheter

Monday, 24 September, 19:04

Skånskan - 03 maj 18 kl. 11:17

Polisen söker vittnen efter ny anlagd brandESLÖV Natten mot torsdagen brann det igen i en garagelänga i Eslöv. Den här gången var det vad polisen tror är en anlagd brand i längorna vid Storgatans förlängning bakom Medborgarhuset.
– Vi är beroende av allmänhetens hjälp. Den som sett något ska höra av sig, säger kommunpolis Mats G OdestålBostäderna på Spinnarebacken ser för den som står vid garagelängorna ut att ligga riktigt nära. Men enligt räddningstjänstens insatsledare var det aldrig någon spridningsrisk ditåt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Natten, Eslöv, Storgatans, Medborgarhuset, Mats, OdestålBostäderna, Spinnarebacken, Rönnebergavägen, Kävlinge, Trollsjön, Gårdsåkrakvarteret, Trollsjöns, Odestål, Storgatan, Skånskan, Skåne, Epa, Securitas

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, söker, vittnenefter ny , anlagd, brand
Polisen - 01 nov 12 kl. 15:41

Polisen söker vittnen till trafikolycka

Polisen söker vittnen till en trafikolycka som inträffade den 30 oktober mellan en mopedist och en cyklist. ?Vi är i behov av att fler vittnen hör av sig, de som har sett olyckan eller fordonen?

Polisen - 11 mar 14 kl. 10:43

Polisen söker vittnen till trafikolycka i Västerås

Polisen söker vittnen till den trafikolycka som inträffade i går vid 18:15-tiden på Norrleden i Västerås då en kvinnlig fotgängare blev påkörd av en bilist. Kontakta Polisen på 114 14 om du har gjort iakttagelser i samband med trafikolyckan..

Polisen - 26 mar 14 kl. 13:46

Polisen söker vittnen till skjutning i Rissne

Polisen söker vittnen till en skottlossning som skedde i Rissne centrum kl. 00:25 natten till tisdagen den 18 mars..

Polisen - 09 apr 15 kl. 14:33

Polisen söker vittnen till skadad person i Kista

Polisen söker vittnen till en misstänkt misshandel i Kista fredagen den 27 mars vid 15-tiden..

Polisen - 06 aug 15 kl. 11:16

Polisen söker vittnen till händelsen i Andersberg den 4 augusti

Vid 17-tiden den 4 augusti anträffades en man svårt skadad i Andersberg. Polisen söker vittnen till händelsen..

Polisen - 25 apr 16 kl. 14:19

Polisen söker vittnen till mordförsöket vid Svandammen

Polisen söker vittnen till mordförsöket vid Svandammen som ägde rum vid 03-tiden natten mellan lördag och söndag, 24 april..

NSD - 13 sep 13 kl. 10:12

Polisen söker vittnen

Polisen söker vittnen till gårdagens knivskärning på Sveafältet i Boden. ? Den skadade mannen och de misstänkta känner varandra.

NSD - 13 sep 13 kl. 10:09

Polisen söker vittnen

Polisen söker vittnen till gårdagens knivskärning på Sveafältet i Boden.? Den skadade mannen och de misstänkta känner varandra. Vi har en del uppslag men vi söker vittnen till händelsen, säger förundersökningsledare Karin Markaberg..

Nyan - 16 nov 15 kl. 15:25

Polisen söker vittnen till vansinneskörning

Polisen vill ha vittnesuppgifter om en vansinneskörning i fredags. Bilen höll på att köra på barn utanför Maxinge.
En större silvergrå pickupp med vinröda inslag körde mot trafiken in i rondellen vid Kastringevägen och Sparvägen vid Sparhallen i Jomala i fredags vid 11-tiden.

Polisen - 09 jul 13 kl. 13:25

Polisen söker vittnen till rånet mot Guldfynd i Gävle

Polismyndigheten i Gävleborgs län söker vittnen till rånet mot Guldfynd i Gävle söndagen den 7 juli 2013 och vittnen som kan ha sett den bil som rånarna använde vid rånet..

Polisen - 28 feb 13 kl. 13:46

Polisen söker vittnen till rån mot apotek i Göteborg

Under februari har fyra apotek rånats i Göteborg. Polisen söker nu vittnen som kan lämna uppgifter om gärningsmannen eller om sina iakttagelser från aktuella brottsplatser både före och efter rånen. Du som har uppgifter, kontakta polisen på 114 14..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Stulna mc på lagret blev grovt häleri

Malmö/arlöv Efter en stöld i en mc-butik i Mellanskåne påträffades delar av stöldgodset i en lagerlokal i Arlöv. Nu döms två män för grovt häleri.Det var i november förra året som en ägare till ett mc-företag upptäckte att det varit inbrott i hans lokaler.

Skånskan - 1 timme sedan

Ett ok att bära

Andreas Norlén blev riksdagens nye talman, trots att han fick 145 röster mot sig. Den S-märkta motkandidaten Åsa Lindestam blev förste vice talman.
Norlén höll sin första pressträff omgående efter valet och försökte pedagogiskt förklara att han är vald till talman och inte trollkarl, när han bads att svara på hur han skulle lösa regeringsfrågan.

Skånskan - 1 timme sedan

Ny lekplats kostar över två miljoner

SJÖBO Det första och då enda anbudet låg väl högt.
Efter en andra omgång sjönk priset med 10 000 kronor. Fast den nya bondgårdslekplatsen på Sjöbo väst kommer ändå att kosta drygt 2,2 miljoner kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Tomtförsäljning ger plus i kassan

SJÖBO Tekniska nämnden verkar mot ett plus på nära halvmiljonen vid årets slut. Det visar delårsrapporten till och med augusti.
Men hade inte nämnden sålt så mycket mark hade det blivit minus..

Skånskan - 1 timme sedan

Klagomål på buller avvisas

SJÖBO Nej, inte heller länsstyrelsen tycker att inte att trafikbullret på Södergatan är ”anmärkningsvärt högt” och avvisar nu klagomål från en boende.
Ärendet startade redan 2006 när den boende krävde åtgärder mot den – i hans öron – störande trafiken. Efter flera turer i kommunala och statliga instanser med överklaganden och återförvisanden, krav på utredningar och mätningar avvisade kommunens miljöenhet i maj nya krav från den boende och menade bland annat att trafikbullret inte översteg gällande riktvärden.

Skånskan - 1 timme sedan

Bygdegård vill ha pris

SJÖBO Medlemmarna i föreningen Solvalla bygdegård tycker de förtjänar kommunens hållbarhetspris och nominerar därför sig själv till utmärkelsen.
I ansökan motiverar ordförande Karin Olsson med att bygdegården faktiskt har erövrat bygdegårdsrörelsens miljödiplom 1, 2 och 3.
”Få bygdegårdar i Sverige har trean som innebär ett utåtriktat miljöarbete med aktiviteter”, skriver hon..

Skånskan - 1 timme sedan

Alkohol förbjuds i nya parken

SJÖBO Det kommer att vara förbjudet att dricka alkohol i den nya aktivitetsparken. Politikerna i tekniska nämnden föreslår i varje fall att kommunens lokala ordningsföreskrifter ska kompletteras med ett avsnitt om att alkoholhaltiga drycker icke må intagas i parken.
I föreskrifterna ska det också – efter förslag i en motion – skrivas in att Sjöboborna endast får använda fyrverkerier ”eller andra pyrotekniska varor” på offentlig plats utan polisens tillstånd 23.

Skånskan - 1 timme sedan

Gym utreds för aktivitetspark

SJÖBO Pensionärsföreningen SPF efterlyste ett utegym i den nya aktivitetsparken. Om det blir ett återstår att se för nu ska tekniska förvaltningen ta ett helhetsgrepp om både Möllers mosse och Malenas park.
– Vi ska se vad man mer kan få in i området, säger tekniska chefen Jesper Andersson.

Skånskan - 1 timme sedan

Marknadsplaner handlas upp

LÖVESTAD Efter remissrunda och smärre justeringar – bland annat något större boulebana – går nu tekniska nämnden vidare med ombyggnaden av Lövestads marknadsplats.
Det innebär projektering och upphandling av ombyggnadsarbetena i höst och byggstart någon gång under nästa år..

Skånskan - 1 timme sedan

Leny får nej till p-arrende

SJÖBO Leny fastighets AB får avslag på sin begäran om att få arrendera 20 parkeringsplatser vid före detta Coopbutiken vid Norregatan/Hyregatan.
Den tidigare fastighetsägaren arrenderade så många platser. Men politikerna i tekniska nämnden säger nu nej till en fortsättning med motiveringen att platserna ska vara allmänna och kunna utnyttjas av alla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.