DI > Ekonomi

Thursday, 24 May, 13:33

DI - 01 maj 18 kl. 16:40

Hon är affärsadvokaten nummer ett bland advokaterAdvokaten Agnes Hammarstrand, 37, är kollegornas förstaval om de någon gång skulle behöva affärsjuridisk hjälp. "Det känns fantastiskt roligt att bli uppmärksammad för att vara en bra rådgivare", säger hon..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Agnes Hammarstrand

Dela artikeln

217 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är affärsadvokaten, nummerett bland , advokater
PrivataAffärer - 27 apr 17 kl. 07:20

Privata Affärer nummer 5 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 5 till prenumeranterna. Nästa vecka, den 5 maj, finns den att köpa i butik. En nordisk portfölj och fondmarknadens starkaste i år är något av allt spännande du kan läsa om i vårt senaste nummer....

PrivataAffärer - 25 feb 15 kl. 08:26

Privata Affärer nummer 3 ute nu

Nu har Privata Affärers nummer 3 kommit ut till prenumeranterna. Den 3 mars finns den även att köpa som lösnummer i butikerna. Vi berättar om oljeplaceringar med potential, hur minusräntan påverkar dig och vad experterna tror om elpriset i år....

PrivataAffärer - 25 mar 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 4 ute nu

Nu har Privata Affärers nummer 4 kommit ut till prenumeranterna. Den 31 mars finns den även att köpa som lösnummer i butikerna. Vi berättar om rekordbörsen.

PrivataAffärer - 29 apr 15 kl. 10:24

Privata Affärer nummer 5 ute nu

Nu kommer Privata Affärers nummer 5 ut till prenumeranterna. Den 5 maj finns den även att köpa som lösnummer i butikerna....

PrivataAffärer - 27 maj 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 6 ute nu

Nu har Privata Affärer nummer 6 kommit ut till prenumeranterna. Den 2 juni finns den även att köpa i butik. Vi berättar om börsens bästa bottenfiske och startar en ny serie om Nytänkarna....

PrivataAffärer - 24 jun 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 7 ute nu

Nu har Privata Affärer nummer 7 kommit ut till prenumeranterna. Den 30 juni finns den även att köpa i butik. Vi berättar om aktiestrategier för sommaren och möter det första företaget i vår nya serie Nytänkarna....

PrivataAffärer - 22 jul 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 8 ute nu

Nu har Privata Affärer nummer 8 kommit ut till prenumeranterna. Den 28 juli finns den även att köpa i butik. Vi berättar bland annat om hur du väljer bra fonder utan avgift och hur du ska göra med höstens aktieintroduktioner.

PrivataAffärer - 26 aug 15 kl. 06:00

Privata Affärer nummer 9 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 9 ut till prenumeranterna. Den 1 september finns den även att köpa i butik....

PrivataAffärer - 21 okt 15 kl. 08:12

Privata Affärer nummer 11 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 11 ut till prenumeranterna. Den 27 oktober finns den även att köpa i butik....

PrivataAffärer - 25 nov 15 kl. 07:49

Privata Affärer nummer 12 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 12 ut till prenumeranterna. Den 1 december finns den även att köpa i butik....

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Spritbolaget ska sälja flera varumärket

Sprittillverkaren Diageo har inlett processen med att sälja flera av sina amerikanska varumärken, inklusive Goldschläger och Myer’s Rum. Det rapporterar Sky News med hänvisning till källor..

DI - 15 minuter sedan

Paxman sålde 126 system första kvartalet

Paxman sålde och installerade 126 skalpkylningssystem globalt under det första kvartalet. Det genererade försäljningsintäkter om 7,7 miljoner kronor i det brittiska dotterbolaget och 3,2 miljoner kronor i det amerikanska dotterbolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Fagerhult utser Bodil Sonesson till ny vd

Belysningsbolaget Fagerhult har utsett Bodil Sonesson till ny vd och koncernchef med tillträde senast den 24 november.

DI - 15 minuter sedan

Hamnarbetarförbundet: Lagändring skulle inte påverka situationen i hamnen

REPLIK. Det är snart elva månader sedan den sista konfliktåtgärden avslutades på APM Terminals i Göteborgs hamn. Då hade den danska containeroperatören stängt ner sin egen verksamhet i 371 timmar genom att utestänga Hamnarbetarförbundets medlemmar från arbetsplatsen.

DI - 30 minuter sedan

Bonesupport tecknar avtal i USA

Bonesupport har tecknat avtal i USA med Collagen Matrix. Det innebär att Bonesupport kommer att börja sälja och marknadsföra utvalda Collagen Matrix bengraftsubstitutprodukter under egna varumärken genom dess egna distributionsnätverk i USA under fjärde kvartalet 2018..

DI - 30 minuter sedan

Preem och RenFuel skapar världens första ligninanläggning för biodrivmedel

Preem och RenFuel undersöker, att i samarbete med Rottneros, uppföra världens första ligninanläggning för biodrivmedel vid massabruket i Vallvik, Söderhamn. Anläggningen beräknas producera en årlig volym om 25-30 000 ton lignin och vara färdigställd till 2021..

DI - 30 minuter sedan

EU: USA-tullar skulle strida mot WTO-regler

Om USA inför importtullar på motorfordon och fordonsdelar skulle det helt klart strida mot WTO:s regler..

DI - 30 minuter sedan

Strid om sugrör på McDonalds stämma

Debatten om plastanvändning går het runt om i världen. I dag ska frågan upp på snabbmatskedjan McDonalds årsstämma i USA sedan några ägare föreslagit att plastsugrören ska slopas..

DI - 30 minuter sedan

Spago Nanomedical redovisar positiva resultat av studie

Spago Nanomedical har slutfört studierna i det regulatoriska prekliniska programmet med Spagopix. Resultaten visar att produktkandidaten SN132D har en god säkerhetsmarginal till kliniskt relevanta doser..

DI - 45 minuter sedan

Tio familjer stämmer EU för klimatförändringar

Tio familjer från Europa, Kenya och Fiji har lämnat in en stämningsansökan mot EU för hotet som de globala klimatförändringarna utgör mot deras hem och försörjningsmöjligheter, meddelar familjernas advokater..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.