DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 01:03

DI - 01 maj 18 kl. 16:40

Hon är affärsadvokaten nummer ett bland advokaterAdvokaten Agnes Hammarstrand, 37, är kollegornas förstaval om de någon gång skulle behöva affärsjuridisk hjälp. "Det känns fantastiskt roligt att bli uppmärksammad för att vara en bra rådgivare", säger hon..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Agnes Hammarstrand

Dela artikeln

217 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är affärsadvokaten, nummerett bland , advokater
PrivataAffärer - 27 apr 17 kl. 07:20

Privata Affärer nummer 5 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 5 till prenumeranterna. Nästa vecka, den 5 maj, finns den att köpa i butik. En nordisk portfölj och fondmarknadens starkaste i år är något av allt spännande du kan läsa om i vårt senaste nummer....

PrivataAffärer - 25 feb 15 kl. 08:26

Privata Affärer nummer 3 ute nu

Nu har Privata Affärers nummer 3 kommit ut till prenumeranterna. Den 3 mars finns den även att köpa som lösnummer i butikerna. Vi berättar om oljeplaceringar med potential, hur minusräntan påverkar dig och vad experterna tror om elpriset i år....

PrivataAffärer - 25 mar 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 4 ute nu

Nu har Privata Affärers nummer 4 kommit ut till prenumeranterna. Den 31 mars finns den även att köpa som lösnummer i butikerna. Vi berättar om rekordbörsen.

PrivataAffärer - 29 apr 15 kl. 10:24

Privata Affärer nummer 5 ute nu

Nu kommer Privata Affärers nummer 5 ut till prenumeranterna. Den 5 maj finns den även att köpa som lösnummer i butikerna....

PrivataAffärer - 27 maj 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 6 ute nu

Nu har Privata Affärer nummer 6 kommit ut till prenumeranterna. Den 2 juni finns den även att köpa i butik. Vi berättar om börsens bästa bottenfiske och startar en ny serie om Nytänkarna....

PrivataAffärer - 24 jun 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 7 ute nu

Nu har Privata Affärer nummer 7 kommit ut till prenumeranterna. Den 30 juni finns den även att köpa i butik. Vi berättar om aktiestrategier för sommaren och möter det första företaget i vår nya serie Nytänkarna....

PrivataAffärer - 22 jul 15 kl. 08:00

Privata Affärer nummer 8 ute nu

Nu har Privata Affärer nummer 8 kommit ut till prenumeranterna. Den 28 juli finns den även att köpa i butik. Vi berättar bland annat om hur du väljer bra fonder utan avgift och hur du ska göra med höstens aktieintroduktioner.

PrivataAffärer - 26 aug 15 kl. 06:00

Privata Affärer nummer 9 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 9 ut till prenumeranterna. Den 1 september finns den även att köpa i butik....

PrivataAffärer - 21 okt 15 kl. 08:12

Privata Affärer nummer 11 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 11 ut till prenumeranterna. Den 27 oktober finns den även att köpa i butik....

PrivataAffärer - 25 nov 15 kl. 07:49

Privata Affärer nummer 12 ute nu

Nu kommer Privata Affärer nummer 12 ut till prenumeranterna. Den 1 december finns den även att köpa i butik....

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Brexitkrisen får biljätten att hamstra: "Antar det värsta"

Det nedröstade utträdesavtalet fick bilindustrin i Storbritannien och övriga EU att tappa hoppet om en lösning. Flera bygger upp extra lager och letar alternativa leveransvägar för att undvika väntat hamnkaos. "Jag har räknat med det värsta", säger Andy Palmer, vd för Aston Martin..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Löfven presenterar sin regering – vi sänder live

Under måndagen presenterar statsminister Stefan Löfven sin nya regering och avger regeringsförklaring. Vi kommer även få veta vilka ministrar som kommer ingå i regeringen. Di TV kommer sända live med start cirka 11.

DI - 2 timmar sedan

Lista: Bankerna som höjer – här får du bäst sparränta

För den som söker en riskfri placering är bankkontot just nu bättre än en räntefond. Två nischbanker har skruvat upp sparräntan sedan Riksbanken höjde styrräntan. Men hos storbankerna är den fortfarande noll..

DI - 3 timmar sedan

Trump efter nobben: Pelosi är irrationell

Donald Trump fortsätter ordkriget mot toppdemokraten Nancy Pelosi. Efter att den amerikanske presidentens försök att budgetkompromissa möttes av ett tvärt nej anklagar han Pelosi för en radikal vänstersväng..

DI - 3 timmar sedan

Nätverk av daytraders misstänks för kursmanipulation

Ett nätverk av daytraders manipulerar kurserna i stora likvida aktier. Det misstänker Ekobrottsmyndigheten som nystat i alla de anmälningar som kommer in. "De kan göra sig en miljon på en dag", säger kammaråklagare Jan Leopoldson.

DI - 4 timmar sedan

Falska 500-kronorssedlar i omlopp

Det cirkulerar falska 500-kronorssedlar i södra Sverige. .

DI - 5 timmar sedan

Fortsatt tyst runt Koreamöte – Eliasson med

Det högnivåmöte om det koreanska säkerhetsläget som pågår i Sverige omgärdas av ett stort hemlighetsmakeri. Med på mötet finns särskilda sändebud från Nordkorea, Sydkorea, USA och Sverige, bekräftar Sipri. Två av delegatarena är sydkoreanen Lee Do-Hoon och FN:s tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson..

DI - 5 timmar sedan

Medger samtal om Moskvabygge fram till valet

Donald Trump hade samtal om planer på en skyskrapa – ett Trump Tower – i Moskva under sin presidentvalskampanj, säger hans advokat Rudy Giuliani i NBC:s nyhetsprogram  "Meet the press" Trumplägret har tidigare inte tillstått att samtalen pågick såpass länge..

DI - 6 timmar sedan

Norrland bjuder på fastighetsguld

För utdelningsjägare väntar en härlig tid framöver när boksluten börjar komma in. Speciellt i fastighetssektorn. I stort sett alla bolagen väntas höja utdelningen och det finns flera aktier med hög direktavkastning..

DI - 6 timmar sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.