Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 09:05

Affärsvärlden - 30 apr 18 kl. 10:07

Pareto: Oscar Properties aktie kan fördubblas i värdeOm Stockholms bostadsmarknad fortsätter att förbättras, något det kommer signaler på att det sakta sker, kan Oscar Properties aktie dubblas under kommande tolv månader..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Properties, Stockholms, Oscar Properties

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, Oscar, Properties, aktiekan , fördubblasi , värde
DI - 05 dec 17 kl. 11:29

Pareto: Oscar Properties orättvist straffade

Oscar Properties aktie har blivit orättvist bestraffad, anser Pareto som ser stabila vinstutsikter och en väsentligt stärkt balansräkning för bostadsutvecklaren in i 2018..

Affärsvärlden - 05 dec 17 kl. 11:42

Pareto: Oscar Properties orättvist straffade

Oscar Properties aktie har blivit orättvist bestraffad, anser Pareto som ser stabila vinstutsikter och en väsentligt stärkt balansräkning för bostadsutvecklaren in i 2018..

DI - 30 apr 18 kl. 09:47

Oscar Properties aktie kan fördubblas i värde, enligt Pareto

Om Stockholms bostadsmarknad fortsätter att förbättras, något det kommer signaler på att det sakta sker, kan Oscar Properties aktie dubblas under kommande tolv månader..

Affärsvärlden - 31 okt 16 kl. 11:42

Swedbank höjer Oscar Properties till starkt köp

Oscar Properties aktie är extremt försiktigt värderat. Marknadsvärderingen ligger i dagsläget kring värdet för den producerade nivån nästa sommar, enligt en analys av Swedbank..

PrivataAffärer - 30 apr 18 kl. 09:54

"Kursdubbling möjlig inom ett år för Oscar Properties"

Om Stockholms bostadsmarknad fortsätter att förbättras, något det kommer signaler på att det sakta sker, kan Oscar Properties aktie dubblas under kommande tolv månader....

Cornucopia - 24 okt 17 kl. 18:49

Oscar Properties preferensaktier nu under inlösenvärde

Bostadsrättsutvecklaren Oscar Properties sk preferensaktier handlas nu under det nominella värde man ska få i ersättning om man löser in dem. Det ser alltså svårt ut för bolaget att finansiera sig framöver - i praktiken har marknadsräntan på bolagets finansiering skjutit i höjden.

Preferensaktierna (preffarna) av serie B ger dels rätt till utdelning om 35:- SEK per år, dvs 7%, och kan också lösas in till ett nominellt belopp om 500:- SEK.

Cornucopia - 02 okt 18 kl. 09:38

Oscar Properties: Vi kommer bygga oavsett marknadsläget

"[F]ör oss på Oscar Properties finns det bara en väg framåt - att fortsätta erbjuda våra kunder ett boende utöver det vanliga, ett boende och en plats där du verkligen vill bo." - Oscar Engelbert, VD Oscar PropertiesOscar Properties har köpt en helsidesannons i Dagens Nyheters pappersutgåva, där man motsäger sig själva, säger att deras bostäder inte ligger nära folks arbetsplatser och att man oavsett marknadsläget kommer fortsätta bygga sina bostäder. Och att deras bostäder har tidlös design.

DI - 30 okt 17 kl. 08:47

Pareto sänker Oscar Properties

Pareto Securities sänker riktkursen för Oscar Properties till 65 kronor från 114 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys..

Affärsvärlden - 30 okt 17 kl. 09:13

Pareto drar ner riktkursen för Oscar Properties

Pareto Securities sänker riktkursen för Oscar Properties till 65 kronor från 114 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

Cornucopia - 27 okt 18 kl. 17:33

Oscar Properties når nya bottnar på rapporten - börsen granskar bostadsutvecklarna

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties nådde under fredagen nya bottennoteringar efter sin kvartalsrapport. Samtidigt uppger Fastighetsnytt att Stockholmsbörsen inlett en granskning av bostadsutvecklarna, som har lite mer eller mindre kreativa sätt att bokföra sina intäkter.
Veckochart Oscar Properties.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Getinge ser möjlighet att förbättrad lönsamhet

Getinge ser stora möjligheter till förbättrad lönsamhet och kassagenerering, vilket bidrar till solida finanser även med hänsyn till de utbetalningar som kan komma att ske för gjorda avsättningar. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande inför onsdagens kapitalmarknadsdag..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Clavister ökar omsättningen

Nätsäkerhetsföretaget Clavister redovisar ett resultat efter skatt på -17,1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018 (-14,5). Resultatet per aktie uppgick till -0:73 kronor (-0:63)..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

E-handelsbolaget Boozt ökar förlusten

E-handelsbolaget Boozt redovisar ett resultat efter skatt på -22,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018 (-12,4)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Efter rapporten – SHB höjer Engelska skolan

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Engelska skolan till öka från minska. Riktkursen höjs till 69 från 68 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bolloré ersätter gripen Renaultchef

Renault har utsett den operativa chefen Thierry Bolloré till tillförordnad vd. Styrelsen inväntar samtidigt mer information om koncernchefen Carlos Ghosn som är gripen i Japan sedan i början av veckan. Det rapporterar flera internationella medier efter uttalande från Renaults styrelse på tisdagskvällen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Så försvarar Trump Ivankas mejl

USA:s president Donald Trump avfärdar att det skulle finnas likheter mellan Ivanka Trump och hans tidigare motståndare Hillary Clintons användande av privata mejladresser för officiella mejl, och kallar påståendena för "fake news", falska nyheter..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Wehtje köper mer i Avensia

Anders Wehtje, som är styrelseledamot och storägare i Avensia, har den 20 november köpt 50.000 aktier i bolaget för totalt 569.000 kronor.

Affärsvärlden - 1 timme sedan

USA: Kina har inte ändrat sin handelspolitik

Trump-administrationen uppgav på tisdagen att Kina inte har lyckats ändra sin "orättvisa" praxis i handelsfrågor. Det rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Fortsatt dystert på Wall Street

De ledande New York-börserna avslutade svagt på tisdagen med indextunga Apple och Microsoft som pressade. Samtidigt rasade oljepriset med nästan 7 procent i takt med att dollarn stärktes..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Trump upprepar kritik mot Federal Reserve

USA:s president Donald Trump upprepade på tisdagen kritiken mot Federal Reserve. Det rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.