DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 08:23

DI - 29 apr 18 kl. 22:54

Sista chansen att deklarera – annars väntar dryga avgifterNu är det hög tid att ta tag i årets deklaration. Fönstret stänger vid midnatt på onsdag. Den som missar det kan bestraffas med en dryg tusenlapp i förseningsavgift..
Läs mer på DI

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista chansenatt , deklarera, annars, väntar, dryga, avgifter
FriaTider - 19 nov 13 kl. 11:09

Ekonomer: Skrota euron – annars väntar en ny depression

Europa står inför ett vägval och måste antingen ta till drastiska åtgärder för att rädda valutasamarbetet eller upplösa euron. Annars väntar en depression liknande den vi såg på 1930-talet. Det beskedet lämnar en grupp bestående av flera av Sveriges mest namnkunniga ekonomer i sin nya bok "Överlever euron?

IDG - 31 mar 16 kl. 14:39

Bahnhof ska lämna ut uppgifter till polisen - annars väntar fem miljoner i böter


Operatören Bahnhof har vid flera tillfällen vägrat att lämna ut abonnemangsuppgifter trots att polisen begärt det. PTS konstaterar nu att Bahnhof måste lämna ut uppgifterna inom en vecka, annars väntar ett vite på fem miljoner kronor..

Computer Sweden - 31 mar 16 kl. 14:39

Bahnhof ska lämna ut uppgifter till polisen - annars väntar fem miljoner i böter


Operatören Bahnhof har vid flera tillfällen vägrat att lämna ut abonnemangsuppgifter trots att polisen begärt det. PTS konstaterar nu att Bahnhof måste lämna ut uppgifterna inom en vecka, annars väntar ett vite på fem miljoner kronor.

.

Nerikes Allehanda - 12 aug 16 kl. 14:25

Behrn: "Agera - annars väntar katastrof"

Fastighetsägaren Per Johan Behrn ger sig nu in i debatten om trafikkaoset i centrum. ”Agera – annars väntar en katastrof”, skriver han till Örebros ledande politiker..

DalaDemokraten - 02 mar 17 kl. 06:42

Slutskräpat i spåren – annars väntar tidstillägg: "Vi har fått full förståelse"

Vasaloppet har tagit krafttag för att få bukt på nedskräpningen utmed spåren. Inför årets lopp får man bara kasta skräp i särskilda zoner – annars väntar tidstillägg. Och det gäller samtliga åkare – från segraren till sista åkare i mål..

Dalarnas tidningar - 02 mar 17 kl. 06:42

Slutskräpat i spåren – annars väntar tidstillägg: "Vi har fått full förståelse"

Vasaloppet har tagit krafttag för att få bukt på nedskräpningen utmed spåren. Inför årets lopp får man bara kasta skräp i särskilda zoner – annars väntar tidstillägg. Och det gäller samtliga åkare – från segraren till sista åkare i mål..

Expressen - 11 nov 12 kl. 09:06

Kravet: Sämre villkor - annars väntar konkurs

Här är SAS hot till de anställda: skriv under för sänkt lön och mer arbete. Annars blir det konkurs. Det uppger flygexperten Richard Björnelid .

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 06:30

JP:s ska rivas snarast - annars väntar vite

Foto: Tommy Svensson
Halvt nerbrunna JP:s Restaurang & Pizzeria måste rivas. Annars riskerar fastighetsägaren vite på 200 000 kronor.
Det var i början av april som JP:s Restaurang och Pizzeria brann ner.

Sydöstran - 30 mar 18 kl. 10:00

Staket måste upp i vår – annars väntar vite

Ägaren till den brandskadade fastigheten vid ishallen i Kallinge åläggs nu att städa upp på platsen. Annars hotar vite på som mest 150 000 kronor. .

Vimmerby Tidning - 20 apr 18 kl. 10:04

Måste ske inom 30 dagar - annars väntar vite

Ägaren av den fastighet som i dagligt ta kallas för "Gamla roddklubben" måste ta bort möblerna inne i den del av huset som kallas för café, servering, utställning. Görs inte det inom 30 dagar väntar ett högt vitesföreläggande..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Affärsområdeschef från NCC blir investeringschef på Castellum

Castellum rekryterar Carola Lavén till posten som investeringsdirektör och vice vd från NCC, där hon varit affärsområdeschef för NCC Property Development, framgår av pressmeddelanden från bolagen..

DI - 10 minuter sedan

Birgitte Bonnesen går in som chef för affärsområdet Svensk Bankverksamhet

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen går in som chef för bankens affärsområde Svensk Bankverksamhet, där bland annat den svenska kontorsrörelsen ingår. Den nuvarande affärsområdeschefen Christer Trägårdh tillträder en tjänst som biträdande koncernkreditchef. .

DI - 15 minuter sedan

250 miljoner kronor i mikrolån till svenska småföretag

Marginalen Bank får som första svenska bank en mikrogaranti från Europeiska Investeringsfonden (EIF) för att underlätta för mindre företag med upp till nio anställda att få lånefinansiering. En företagare som söker ett företagslån med garantin behöver endast gå i borgen för 20 procent av lånebeloppet, som maximalt får uppgå till 250 000 kronor, eftersom garantin från EIF träder in och täcker resterande 80 procent..

DI - 15 minuter sedan

MSB stöttar hårt kritiserat kommunikationssystem – "insett att vi har brister"

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ska köpa in sex mobila basstationer för kommunikationssystemet Rakel, rapporterar SVT:s Uppdrag granskning..

DI - 30 minuter sedan

SSM räknar med att hälften av pågående produktion är hyresrätter 2020

Bostadsutvecklaren SSM räknar med att cirka 50 procent av bolagets bostäder i pågående produktion 2020 utgörs av hyresrätter..

DI - 30 minuter sedan

H&M omvandlar ännu en butik till outlet – "Tajmningen är rätt för en förändring"

Klädjätten H&M gör om ytterligare en butik till en outlet, skriver branschsajten Market. "Tajmningen rätt för en förändring", säger Amanda Larsson på H&M:s pressavdelning..

DI - 30 minuter sedan

Lastbilskartellen: Här är nästa jättestämning som hotar AB Volvo

Ytterligare en stämning hotar att utlösa en tung smäll mot Volvo och övriga i den olagliga lastbilskartellen inom EU. Skadeståndsspecialisten CDC:s jättestämning i Amsterdam har mer än fördubblats och kraven kan komma att uppgå till över 12 miljarder kronor..

DI - 30 minuter sedan

Tesla förnekar batteriavtal med Tianjin Lishen

Tesla har inte tecknat något avtal med kinesiska Tianjin Lishen rörande batterileveranser till elbiltillverkarens nya fabrik i Shanghai, som är under byggnation, skriver Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Mörkare tillväxtutsikter i Sverige enligt SEB – sänker BNP-prognosen

En åldrande konjunkturcykel möter nedåtrisker från flaskhalsar och volatila finansmarknader samtidigt som den politiska osäkerheten på bland annat handelsområdet består. Bromskrafterna är dock inte starka nog för att utlösa recession..

DI - 45 minuter sedan

Rekar: RBC sänker riktkursen för H&M till 120 kronor

RBC Capital Markets har sänkt sin riktkurs för H&M-aktien medan Citi Investment Research har höjt sin rekommendation för Swedish Match. Här är en sammanställning av tisdagens rekommendationsförändringar. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.