DI > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 15:49

DI - 29 apr 18 kl. 15:19

Experten: Så undviker du skilsmässans dolda fällorBråk om pengar och andra tillgångar kan göra en sorglig separation till en smutsig uppgörelse. Men även den som vill göra allt rätt i bodelningen missar lätt osynliga poster i ekonomin. Det bästa sättet att undvika konflikter vid en skilsmässa är att prata pengar redan när ni gifter er..
Läs mer på DI

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, , undvikerdu , skilsmässans, dolda, fällor

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Två supertrender bakom SEB:s nya strategi

Förra veckan lanserade SEB ett grönt bolån: kunder med en energieffektiv bostad får numera upp till 10 punkters rabatt på sitt bolån. ”Det vi gör är att vi lägger till en variabel när vi bedömer priset på lån – energikvaliteten på kundens fastighet. Det är ett tydligt exempel på hur hållbarhet kan vara en del av våra affärsbeslut”, säger Johan Torgeby..

DI - 30 minuter sedan

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser" i utsatta områden

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att förbjuda det partiet kallar för "moralpoliser" att vara på vissa platser Enligt partiet handlar det om personer som försöker hindra kvinnor från att leva och klä sig som de vill, främst i utsatta områden..

DI - 30 minuter sedan

Ulf Petersson: Oviss framtid för börsens industripärla

På 20 år har Hexagon köpt över 130 bolag och på så sätt flyttat fram positionerna till att bli ett av världens ledande företag inom Internet of Things för industrin.     Nu är det möjligt att en av börsens storförvärvare självt kan bli uppköpt. .

DI - 30 minuter sedan

Eneroth i toppmöte om Nextjet

Regeringen undersöker möjligheterna att få undantag från EU:s upphandlingsregler för att få igång flygtrafiken snabbt efter Nextjets konkursansökan och en träff med den ansvariga EU-kommissionären är inbokad. ”Vi kräver att regeringen vänder på alla stenar”, säger Jessica Rosencrantz, vice ordförande (M) i riksdagens trafikutskott..

DI - 45 minuter sedan

AMF Pension flaggar ned i Elekta

AMF Pension har minskat sitt innehav i medicinteknikbolaget Elekta till 4,92 procent av  kapitalet och 3,64 procent av rösterna i bolaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Hedin Bils rapport första kvartalet 2018

I.A Hedin Bil AB har publicerat sin första delårsrapport för 2018 på svenska.

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Nedåt i motsats till resten av Europa

Stockholmsbörsen har sjunkit något på tisdagen i motsats till att Europabörserna snarare har stigit med draghjälp från att fordonstillverkare gynnas av att Kina sänker sina bilimporttullar. Ett par svenska storbanker noteras på plus medan Ericsson tappar..

DI - 45 minuter sedan

USA: Detaljhandeln steg men nådde inte målet

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 3,2 procent vecka 20, som avslutades den 19 maj, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Nya typer av utskrifter spelar en strategisk nyckelroll för tillväxt och innovation enligt Europas företagare

Ricoh Europe, London, 22:a maj 2018 – Företagsledare runt om i Europa är eniga om att nya utskriftsteknologier kommer att spela en huvudroll i främjandet av både agilitet och innovation. Enligt en ny studie utförd av Ricoh Europe, anser majoriteten av de 3 150 tillfrågade företagsledarna att fördelarna med agilitet (77 %) och innovation (69 %) är de faktorer som kommer driva på investeringsviljan i nya utskriftsteknologier..

DI - 1 timme sedan

Fortums forskningschef listar fördelar med blockkedjan

Den heta blockkedjan öppnar för nya affärsmöjligheter och processer inom elsektorn. Det menar Fortums forskningschef Catarina Nauclér. ”Tekniken kommer att påverka oss, sakta men säkert”, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.