Barometern > Nyheter

Monday, 21 January, 15:38

Liknande nyheter

Taggar: Nya artister, klaraför , Stadsfesten
GöteborgsPosten - 10 apr 14 kl. 08:43

Alla artister klara till FI:s valskiva

Nu är alla artister klara till Feministiskt initiativs valskiva. - Jag är trött på att stå och se på medan vi röstar in rasister och taktikröstar ut feminister ur politiken. Det är hög tid för en förändring, säger medverkande Tove Styrke..

DalaDemokraten - 01 maj 14 kl. 18:11

Alla artister klara till sommarens visfestival

Sommarnöje Nu är alla artister klara till sommarens visfestival i Malungsfors. Lasse Tennander och Good Harvest blir de sista bokade, som gör.

Länstidningen i Jämtland - 29 jun 18 kl. 09:30

Alla artister klara för Kluksfestivalen – lite större i år

Kluksfestivalen, som återuppstod i fjol, har nu alla artister klara för årets festival. Den 10-11 augusti äger festivalen rum. – Festivalen blir lite större än i fjol, säger artistbokaren Sebastian Landén..

Västerbottens Folkblad - 16 apr 15 kl. 15:08

Fler artister klara för Stadsfesten

En av dem utlovar pyroteknik minst i klass med E-Type.     På torsdagen avslöjade Stadsfesten ytterligare två stycken svenska akter som ansluter till det stjärnspäckade artistprogrammet i Skellefteå 24-28 juni. -Vi är stolta och glada att både Galavant och A tribute to The Last Waltz valt att förgylla programmet säger Gunnar Karlsson.

SmålandsPosten - 01 jun 13 kl. 09:15

Artister klara till stadsfesten

Den 9 augusti inleds Karl Oskar-dagarna i Växjö och de artister som uppträder är, enligt arrangören Växjö citysamverkan, Melody Club, The Poodles, Patrik Isaksson, Uno Svenningsson, Mojje, Rydell & Quick och John de Sohn. Till Rix FM:s festival som hålls samtidigt kommer Anton Ewald, Zara Larsson, Robin Stjernberg, Eric Gadd, State of Drama och Josef Johansson. Dessutom blir det allsång med Magnus Carlsson som har Patrik Isaksson, Uno Svenningsson och Tommy Nilsson som gästartister.

Västerbottens Folkblad - 20 maj 11 kl. 10:38

Sex nya artister till Stadsfesten

SKELLEFTEÅ Salenko, Stolen Deer,  Amber Oak och Ahead är några av de som ska spela på ?Kurrahide?-scenen i ett särskilt restaurangtält på torget.

Vimmerby Tidning - 11 apr 14 kl. 08:39

Tio nya artister till stadsfesten

Namnen på tio nya artister till Eksjö Stadsfest i augusti släpptes under torsdagen..

Skånskan - 26 apr 17 kl. 11:48

Årets artister klara för verandan

Musik/TV I november fortsätter Jill Johnson med sin mission att föra ut countryn till de svenska tv-tittarna i programmet Jills Veranda. Och nu är det klart vilka artister som gör henne sällskap. ERWP.

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 10:06

Artister klara till Sommar i city

Foto: ERIK MÅRTENSSON / TT

Den 4-12 juli fortsätter kalaset för 400-åringen Kristianstad och Sommar i city kommer tillbaka då kända artister underhåller på gator och torg. Dessutom arrangeras Barnens dag och Italiensk matmarknad. Förra årets Sommar i city hittade sin form och gatorna i Kristianstad kantades av kända musiker under fem intensiva dagar.

Västerbottens Folkblad - 26 maj 17 kl. 10:15

Fler artister klara till Trästock

Nu släpper arrangörerna till Trästocksfestivalen namnen på ytterligare sex artister som är klara för Skelleftefestivalen. I dag kan arrangörerna till Trästocksfestivalen avslöja att artisterna Volger, Johan & Jonathan, Prospekt Mira, Elder Tree, South Orange och Ahlman/Jonsson är klara för att uppträda på festivalen.Musikstilarna på artisterna varierar från funk till postapokalyptisk rock.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Köldrekord i söndags - kylan håller i sig

Kylan över landet håller i sig. I söndags uppmättes vinterns lägsta temperatur hittills, och inga drastiska väderförändringar kommer att ske inom de närmaste dygnen. Räkna med att behålla mössan och vantarna på de närmaste dagarna, kylan är inte på väg bort.

Barometern - 45 minuter sedan

Självmordsattack mot militärkonvoj i Syrien

Fem medlemmar av en kurdiskledd styrka dödades i en självmordsattack mot en militärkonvoj i nordöstra Syrien, uppger Syriska människorättsobservatoriet.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Kamala Harris siktar på Vita huset

Efter en tid av spekulationer tar Kaliforniensenatorn och demokraten Kamala Harris bladet från munnen och lanserar sin satsning på Vita huset. Den tidigare åklagaren Harris har suttit i senaten i två år.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

App: Nu finns det fler möjligheter att använda Vårdguiden

1177 Vårdguiden finns inte längre bara som hemsida. Från januari erbjuds även möjligheten att ladda ner guiden som app. .

Barometern - 30 minuter sedan

August: "Aldrig varit så påverkad av en roll"

Tanten tar revansch på bioduken. I "Britt-Marie var här" spelar Pernilla August en 63-åring som aldrig drar på smilbanden - tills hon tvingas lämna allt för en multikulturell avfolkningsort. - Jag har aldrig varit så påverkad av en roll, säger hon.

Barometern - 30 minuter sedan

Amatören Kinhult spelar golfmajor

Golfamatören Frida Kinhult har bjudits in till årets första major, ANA Inspiration som spelas i Rancho Mirage, Kalifornien, den 4-7 april. Kinhult är sexa på världsrankningen för amatörer. Hon har spelat en major tidigare, British Open i fjol där hon blev utslagen efter två dagars spel.

Barometern - 30 minuter sedan

Wickbom: ”Stefan Löfven har nog valt Amanda Lind för att slippa besvär”

Hela Stefan Löfvens regeringsförklaring var ett tyst rop på kultur. Han skulle behöva kultur som ”håller ihop Sverige” i skilda erfarenheter. Han missar helt idén om kultur som en gemensam dröm om framtiden..

Barometern - 30 minuter sedan

Nya låtar från Abba dröjer längre än väntat

Nyheten om att alla fyra medlemmar i Abba hade återförenats slog ned som en bomb i fjol. Men det handlade inte om någon regelrätt comeback, utan om två nya låtar som spelats in i en studio på Skeppsholmen i Stockholm 2017.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Damberg ska "rivstarta" rättspolitiken

Det ska bli en rivstart med lagförslag under våren, lovar den nye inrikesministern Mikael Damberg (S), som byter näringspolitik mot blåljusfrågor.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Inget besked om OS-garanti från ny minister

Sverige får en ny idrottsminister. När den nya regeringen presenterades har idrottsfrågan flyttats från socialdepartementet och Annika Strandhäll (S), för att åter igen hamna på kulturministerns bord. Ny kulturminister blir Amanda Lind (MP).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.