Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 September, 12:48

Liknande nyheter

Taggar: SHB-toppar, tankar, aktier
Realtid - 30 aug 17 kl. 11:47

Lundbergs tankar aktier i SHB

LE Lundbergsföretagen förvärvar ytterligare en halv miljon aktier i Handelsbanken..

Dagens PS - 03 maj 17 kl. 10:55

Mutmisstänkt topp storköper aktier

Mutmisstänkte miljardären Fredrik Lundberg har tankat 1 miljon A-aktier i Handelsbanken, där han är vice ordförande. (Foto: TT) Fredrik Lundberg, vice ordförande i Handelsbanken (SHB) och som är misstänkt för givande av muta i härvan med jaktresor där bland andra även den tidigare finansministern Anders Borg är misstänkt, har i dag, tisdag, köpt 400.000 A-aktier i Handelsbanken.

DI - 02 maj 17 kl. 17:02

Fredrik Lundberg tankar SHB

Finansmannen Fredrik Lundberg köpte i fredags minst 300.000 A-aktier i Handelsbanken, där han är vice ordförande, en post som kostade honom drygt 37 miljoner kronor på Stockholmsbörsen..

PrivataAffärer - 07 sep 18 kl. 14:30

SHB-fonder dumpar bettingbolagen

”Bettingsektorn samt sådant som alkohol, tobak, pornografi och krigsmaterial får inte ingå i sådana fonder. Sedan har vi andra fonder som får äga exempelvis betting-relaterat. Då försöker dessa fonder påverka bolagen att ta ansvar för sina kunder genom dialog, om bolag inte är villiga att genomföra sådant arbete så skulle det kunna vara en grund till att sälja av”, säger Magdalena Alveskog, ställföreträdande vd på Handelsbanken Fonder, till Nyhetsbyrån Direkt.

Affärsvärlden - 10 maj 12 kl. 15:22

Magnus Uggla säljer storpost i SHB

Magnus Uggla sålde 12.081 A-aktier i SHB, där han är chef för SHB International, den 4 maj..

DI - 10 maj 12 kl. 16:07

Magnus Uggla storsäljer i SHB

Magnus Uggla sålde 12.081 A-aktier i Handelsbanken, SHB, där han är chef för SHB International, den 4 maj..

Dagens PS - 26 apr 18 kl. 07:56

Bankbossen köper aktier – trots resultatmissen

Pär Boman börstankar portföljen för över 6,6 miljoner kronor. Handelsbankens styrelseordförande gjorde aktieköpet i går, onsdag, enligt Finansinspektionens insynslista, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt. Boman shoppade då 70.

E24 - 07 feb 11 kl. 17:24

Industrivärden köper i SHB

Industrvärden köpte 838.266 A-aktier i SHB den 4 februari..

Affärsvärlden - 28 sep 11 kl. 10:37

SHB: Rea på MTG-aktier

Visserligen sänker SHB Capital Markets riktkursen för MTG men anser fortfarande att aktien är högst köpvärd..

DI - 25 mar 14 kl. 17:52

Industrivärden: SHB-stiftelse minskar innehavet

SHB Pensionskassa har minskat innehavet i investmentbolaget Industrivärden till 1,7 procent av kapital och 2,4 procent av röster. 22,7 miljoner aktier har avyttrats..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Fastighetsinvesteraren: Näthandeln dödar fysiska butiker

Det ser ljust ut för bostads-, kontors- och lagerfastigheter men handelssegmentet kommer att pressas av en butiksdöd när näthandeln vinner mark..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Autoliv och Volvo gasar

Kurserna på Stockholmsbörsen intog en positiv riktning i tidig fredagshandel som sedan bibehållits. Uppgångar sågs även på ledande börser i Europa..

Affärsvärlden - Igår: 10:31

Gruvbolaget rasar 35 procent efter vinstvarning

Det europeiska gruv- och smältverksbolaget Nyrstar föll brant i fredagens inledande handel sedan bolaget på torsdagskvällen varnat för att ebitda-resultatet för det andra halvåret kommer att vara väsentligt lägre det första sex månadernas resultat..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Norsk storbank höjer boräntor efter styrräntehöjning

Den norska storbanken DNB höjer sina bolåneräntor i Norge med 0,25 procentenheter efter torsdagens besked att centralbanken Norges Bank höjer sina styrräntor med just 0,25 procentenheter..

Affärsvärlden - Igår: 11:44

Analyshuset: Jordbruksoro skapar köpläge

Industrikoncernen Trelleborgs aktiekurs har utvecklats sämre än OMXS30-index under senare tid, sannolikt åtminstone delvis till följd av en överdriven oro för marknaden för jordbruksutrustning. Därmed har ett bra köptillfälle uppstått..

Affärsvärlden - Igår: 10:17

Även britter undersöker Danske Bank

Nu har även britterna på allvar intresserat sig för Danske Banks gigantiska penningtvättskandal med misstanken att pengarna gått från Ryssland till Storbritannien..

Affärsvärlden - Igår: 12:13

Affärsvärlden nummer 38, 2018

SAS stökiga sommar ● Rörig röra ● Tio år sedan Lehman.

Affärsvärlden - Igår: 12:03

Verkstadens handelshuvudvärk

Inbromsning. Världshandelsvolymerna på rullande tremånadersbasis dippade inför sommaren och hade vid halvårsskiftet ännu inte återupptagit senare års stadiga ökningstrend..

Affärsvärlden - Igår: 10:17

Löneökningstakten stiger i flera länder

Det syns allt fler tecken på att löneökningstakten har börjat stiga i en lång rad länder, bland annat i USA och euroområdet, tio år efter finanskrisen..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Danskt cannabisbolag till Spotlight

Danska bolaget Stenocare, som verkar inom segmentet medicinsk cannabis, har godkänts för listning på Spotlight Stock Market. Första dag för handel är beräknad att bli den 26 oktober 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.