DI > Ekonomi

Monday, 15 October, 10:26

Liknande nyheter

Taggar: Disney, Worldska , anställa, 3.500personer
DN - 27 okt 15 kl. 07:55

Göteborg ska anställa 1 500 till flyktingboenden

Göteborgs stad behöver anställa upp till 1.500 personer nästa år för att bemanna boenden för flyktingar, rapporterar P4 Göteborg..

DN - 27 okt 15 kl. 07:55

Göteborg ska anställa 1 500 till flyktingboenden

Göteborgs stad ska anställa upp till 1.500 personer nästa år för att bemanna boenden för flyktingar, rapporterar P4 Göteborg..

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 10:00

Skånska företag ska anställa färre

Foto: Sara Johari
2013 hade skånska företagare lägst framtidstro i hela landet. Nu verkar vinden ha vänt, åtminstone om man ska tro Svenskt Näringslivs företagarpanel.
Panelen, bestående av omkring 500 skånska företagare, svarade i december på en enkät om sin syn på investeringar, försäljning/tillverkning och antalet anställda de kommande sex månaderna.

YLE - 19 maj 15 kl. 05:02

"Jag vill anställa - men det är för dyrt"

Byråkrati, dyra avgifter och hög moms gör livet svårt för företagaren Seija Lindblom i Hangö. Också Hangö hamn hoppas att den nya regeringen med fokus på företagarna ska leda till mindre tungrodd byråkrati. Sannfinländarna, Samlingspartiet och Centern håller på att mura grunden för de kommande fyra åren.

BT - 26 nov 14 kl. 18:35

AF ska nyanställa 1 500

Nästa år ska Arbetsförmedlingen (AF) nyanställa 1 500 medarbetare, samtidigt som en tredjedel av myndighetens alla kontor ska läggas ner, rapporterar SVT Nyheter. Om regeringens budgetförslag går igenom riksdagen innebär det en rejäl förstärkning av pengarna till AF. Enligt uppgifter från AF till TT kan det innebära att cirka 1 000 arbetsförmedlare kan anställas nästa år.

Resume - 19 nov 14 kl. 11:36

Pressat Spotify hävdar att man ska anställa 500

Spotify meddelar att man ska anställa 500 personer kort efter bråket med Taylor Swift. Musikbolaget preciserar dock inte när det ska ske..

BT - 16 okt 14 kl. 14:17

Bråttom att anställa för Volvo

Det blir ett tredje skift i Volvo PV:s fabrik i Torslanda i Göteborg och runt 1 300 ska nyanställas. Nu gäller det att hitta rätt folk och få igång skiftet under våren. Även i Skövde och Olofström ska biltillverkaren anställa.

Dagens PS - 29 jan 18 kl. 09:28

Good News: Nu ska hon anställa tusentals

Samhall har fått ett utökat uppdrag av regeringen och vid en extra bolagsstämma idag har det beslutats att 1 000 nya medarbetare med funktionsnedsättningar ska anställas under året. Under 2019 ska dessutom ytterligare 1.000 medarbetare rekryteras, enligt ett pressmeddelande.

GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 08:57

Byggjätten vill anställa 500-600 i Göteborgsområdet

Runt tio miljarder. Så stor är orderstocken för NCC i Västsverige de närmsta åren och nu behöver byggjätten rekrytera.
– Vi har ett anställningsbehov om 500-600 personer de närmsta 3-5 åren, säger koncernchefen Tomas Carlsson..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 14 kl. 18:38

AF ska nyanställa 1 500

Nästa år ska Arbetsförmedlingen (AF) nyanställa 1 500 medarbetare, samtidigt som en tredjedel av myndighetens alla kontor ska läggas ner, rapporterar SVT Nyheter. Om regeringens budgetförslag går igenom riksdagen innebär det en rejäl förstärkning av pengarna till AF. Enligt uppgifter från AF till TT kan det innebära att cirka 1 000 arbetsförmedlare kan anställas nästa år..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Rekar: Spotify får ny köprek – två bostadsbolag sänks

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för JM till minska från köp. Riktkursen sänks till 160 från 210 kronor, erfar Nyhetsbyrån Direkt. JM-aktien stängde på 161,65 kronor i fredags..

DI - 15 minuter sedan

Coloplast-konkurrent rasar efter prognossänkning

Det brittiska medicinteknikbolaget Convatec, som konkurrerar med danska Coloplast på marknaden för stomi, kontinens och sårvård, rasar på Londonbörsen efter att ha sänkt sina prognoser för helåret 2018..

DI - 10 minuter sedan

Getinge stor kursförlorare på sur Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen började måndagen med lägre kurser trots en vändning upp för de ledande börserna i New York under fredagen. I Asien backade börserna på bred front med de största nedgångarna i Tokyo..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven håller presskonferens

S-ledaren Stefan Löfven håller presskonferens i riksdagen. Följ presskonferensen direkt här..

DI - 30 minuter sedan

Ny nordirländsk varning om brexit

Nordirländska unionistpartiet DUP är fortfarande inte förtjusta i vad som diskuteras kring en eventuell brexit-uppgörelse mellan EU och Storbritannien..

DI - 30 minuter sedan

Trump upprepar tullhotet mot Kina

USA:s president Donald Trump varnade på söndagen Kina för nya tullar och anser att Kinas inblandning i amerikansk politik är ett större problem än Rysslands inblandning i valet 2016..

DI - 45 minuter sedan

Xiaomi planerar att upprätta finansbolag i Indien

Xiaomi planerar att upprätta finansbolaget Xiaomi Financial Services India, som snart kommer söka godkännande att verka som en NBFC (non-banking financial company). Det rapporterar India Times. .

DI - 45 minuter sedan

900 stämningar mot Getinge hittills

I USA och Kanada har cirka 900 stämningar lämnats in gällande Getinges kirurgiska nätimplantat, uppger Getinges vd Mattias Perjos på en telefonkonferens, skriver Direkt..

DI - 45 minuter sedan

USA varnar Kanada om Huawei

Amerikanska senatorer har skickat ett brev till Kanadas premiärminister Justin Trudeau i vilket man uppmanar till att kinesiska Huawei utesluts från landets planer för framtida 5G-nätverk. Det skriver Technode..

DI - 1 timme sedan

ISEC tecknar avtal med Euroclear för digital hantering av fondordrar

ISEC, ledande inom system och tjänster för kapitalförvaltning och portföljhantering, inleder samarbete med Euroclear Sweden, Sveriges värdepapperscentral, om automatisk orderhantering för fonder. Samarbetet innebär att fondbolag och distributörer på den svenska marknaden får tillgång till en säkrare orderhantering i realtid samt att hela flödet automatiseras och blir digitalt. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.