DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 03:36

DI - 26 apr 18 kl. 11:19

Disney World ska anställa 3.500 personerDisney World i Orlando, Florida, är ute efter att fylla 3 500 positioner inför sommarsäsongen, enligt CNN Money..
Läs mer på DI
Läs mer om:
World, Orlando, CNN Money

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Disney, Worldska , anställa, 3.500personer
DN - 27 okt 15 kl. 07:55

Göteborg ska anställa 1 500 till flyktingboenden

Göteborgs stad behöver anställa upp till 1.500 personer nästa år för att bemanna boenden för flyktingar, rapporterar P4 Göteborg..

DN - 27 okt 15 kl. 07:55

Göteborg ska anställa 1 500 till flyktingboenden

Göteborgs stad ska anställa upp till 1.500 personer nästa år för att bemanna boenden för flyktingar, rapporterar P4 Göteborg..

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 10:00

Skånska företag ska anställa färre

Foto: Sara Johari
2013 hade skånska företagare lägst framtidstro i hela landet. Nu verkar vinden ha vänt, åtminstone om man ska tro Svenskt Näringslivs företagarpanel.
Panelen, bestående av omkring 500 skånska företagare, svarade i december på en enkät om sin syn på investeringar, försäljning/tillverkning och antalet anställda de kommande sex månaderna.

YLE - 19 maj 15 kl. 05:02

"Jag vill anställa - men det är för dyrt"

Byråkrati, dyra avgifter och hög moms gör livet svårt för företagaren Seija Lindblom i Hangö. Också Hangö hamn hoppas att den nya regeringen med fokus på företagarna ska leda till mindre tungrodd byråkrati. Sannfinländarna, Samlingspartiet och Centern håller på att mura grunden för de kommande fyra åren.

BT - 26 nov 14 kl. 18:35

AF ska nyanställa 1 500

Nästa år ska Arbetsförmedlingen (AF) nyanställa 1 500 medarbetare, samtidigt som en tredjedel av myndighetens alla kontor ska läggas ner, rapporterar SVT Nyheter. Om regeringens budgetförslag går igenom riksdagen innebär det en rejäl förstärkning av pengarna till AF. Enligt uppgifter från AF till TT kan det innebära att cirka 1 000 arbetsförmedlare kan anställas nästa år.

Resume - 19 nov 14 kl. 11:36

Pressat Spotify hävdar att man ska anställa 500

Spotify meddelar att man ska anställa 500 personer kort efter bråket med Taylor Swift. Musikbolaget preciserar dock inte när det ska ske..

BT - 16 okt 14 kl. 14:17

Bråttom att anställa för Volvo

Det blir ett tredje skift i Volvo PV:s fabrik i Torslanda i Göteborg och runt 1 300 ska nyanställas. Nu gäller det att hitta rätt folk och få igång skiftet under våren. Även i Skövde och Olofström ska biltillverkaren anställa.

Dagens PS - 29 jan 18 kl. 09:28

Good News: Nu ska hon anställa tusentals

Samhall har fått ett utökat uppdrag av regeringen och vid en extra bolagsstämma idag har det beslutats att 1 000 nya medarbetare med funktionsnedsättningar ska anställas under året. Under 2019 ska dessutom ytterligare 1.000 medarbetare rekryteras, enligt ett pressmeddelande.

GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 08:57

Byggjätten vill anställa 500-600 i Göteborgsområdet

Runt tio miljarder. Så stor är orderstocken för NCC i Västsverige de närmsta åren och nu behöver byggjätten rekrytera.
– Vi har ett anställningsbehov om 500-600 personer de närmsta 3-5 åren, säger koncernchefen Tomas Carlsson..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 14 kl. 18:38

AF ska nyanställa 1 500

Nästa år ska Arbetsförmedlingen (AF) nyanställa 1 500 medarbetare, samtidigt som en tredjedel av myndighetens alla kontor ska läggas ner, rapporterar SVT Nyheter. Om regeringens budgetförslag går igenom riksdagen innebär det en rejäl förstärkning av pengarna till AF. Enligt uppgifter från AF till TT kan det innebära att cirka 1 000 arbetsförmedlare kan anställas nästa år..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 5 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 6 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 7 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 7 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 8 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 8 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 8 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 9 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 9 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.