Nyteknik > Teknik

Tuesday, 22 January, 03:44

Nyteknik - 26 apr 18 kl. 11:08

Elon Musk ska bygga en cyborg-drakeIgår skrev Elon Musk på Twitter att han ska bygga en cyborg-drake..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Musk, Elon Musk, Twitter

Dela artikeln

211 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elon, Muskska , byggaen , cyborg-drake
Sydsvenskan - 03 nov 11 kl. 06:30

Imponerande när Drake tar sig an omöjligt uppdrag

Uncharted 3: Drake"s ­Deception
UNCHARTED 3: DRAKE?S ­DECEPTION. Efter två spel där Naughty Dog har flyttat fram gränserna för vad man kan göra med spel inom ramarna för hårt regisserade action­äventyr är det dags för ett tredje spel.

NT - 05 jul 16 kl. 13:00

Här kan du bygga på sommarlovet

För barn från fem år och uppåt kan man bygga drake på Stinsen..

Sydsvenskan - 28 apr 16 kl. 02:00

Space X planerar Marsfärd 2018

Det privata rymdföretaget Space X planerar att skicka en obemannad rymdfarkost till Mars redan 2018. Det är ett stort steg på vägen mot grundaren Elon Musks vision om att skicka människor till andra planeter.Programmet kallas "red dragon", eller röd drake på svenska, och själva kapseln som ska landa på Mars kallas Dragon 2.

Blekinge Läns tidning - 27 sep 16 kl. 22:04

Lär dig bygga en egen drake

På söndag kan den som vill komma till Susekullen och lära sig tillverka och flyga drakar..

Skånskan - 08 jul 18 kl. 17:31

Hemmabyggen svävade i skyn

Malmö Det fina vädret lockade många till Ribban i helgen. De som inte lapade sol kunde i stället utnyttja vinden till en annan aktivitet.Staffanstorpsbon Sara-Stina Tegnander med familj var en av dem som hittade till bordet där man kunde bygga sin egen drake, för att sedan testa dess flygförmåga.

Barometern - 19 jul 14 kl. 10:36

Sanden blev till guld för lettisk duo

Packad sand blir konstverk. Det förgängliga premieras. Och återvändare blir vinnare.

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

YA - 01 jul 14 kl. 13:17

Ung kreativitet skapar nya Navet

Foto: Hanna F.Ellborg
Om man är 17 år och skriven i Sjöbo har man rätt till ett feriejobb inom kommunen. På ungdoms- och kulturcentret Navet jobbar sex ungdomar för att andra unga ska trivas.

Expressen - 02 jul 14 kl. 21:49

Det kräver stjärnorna på Roskildefestivalen

ROSKILDE. Rolling Stones låter bygga om biljardbordet backstage medan Drake vill ha en skeppslast med sprit. Stjärnornas krav på Roskildefestivalen, som drar igång med just Rolling Stones torsdag, skiftar.

Sydsvenskan - 19 nov 14 kl. 04:00

Håkan Engström: Scott Matthews mejslar stilsäkert ut småskaliga låtar med sin skalpell.

Alla som har tillgång till en stor trumma, och närvaro nog att kunna pricka den, kan låta storslagen eller rentav mäktig. Att vara storslagen i det lilla är svårare.När Damien Rice återvänder med sitt första studioalbum på åtta år, producerat av Rick Rubin, märks förvisso en del grandiosa drag, men viktigare ändå är återhållsamheten i hans drama.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 11 timmar sedan

Google får böta en halv miljard kronor

I sin första användning av EU:s dataskyddsförordning (GDPR) slår Frankrikes motsvarighet till Datainspektionen Google i huvudet med 50 miljoner euro, drygt 512 miljoner kronor, i böter..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Spana in den blodröda supermånförmörkelsen

Under måndagsmorgonen kunde en blodröd supermåne beskådas över himlen. Och det var verkligen en speciell händelse - nästa gång det blir en lika lång och spektakulär total månförmörkelse står almanackan på 2029..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Då lanseras Ikeas och Sonos smarta högtalare

”Symfonisk” – det ska bli namnet på en serie uppkopplade högtalare som Ikea och Sonas utvecklar tillsammans. Nu vet vi att högtalarna ska lanseras i sommar..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Kina: Forskaren bakom Crispr-bebisar agerade själv

Forskaren som ska ha använt gensaxen Crispr på två tvillingflickor har agerat på eget bevåg, uppger kinesisk statsmedia. Nu väntar en polisutredning, som kan leda till ett hårt straff..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Saab tecknar kontrakt med brittiska försvaret

Försvarskoncernen Saab har landat ett kontrakt med brittiska försvarsministeriet gällande service och underhåll av det landbaserade radarsystemet Giraffe AMB..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Googles lagring av platsdata granskas efter kritik

Efter klagomål från organisationen Sveriges Konsumenter inleder Datainspektionen en granskning av Google..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Whatsapp begränsas för att stoppa falska nyheter

I ett försök att stoppa spridningen av ”falska nyheter och rykten” inför Facebook begränsningar för den populära chattappen Whatsapp..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Anders Ygeman gör comeback – tar över som energiminister

I den nya regeringen möbleras det om mellan ministerposterna. Ibrahim Baylan (S) tar över som näringsminister, medan Anders Ygeman (S) får ansvar för energi och digitalisering..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Fri fart på autobahn kan förbjudas

Bilisternas förlovade land kan vara på väg att förbjuda fri fart på autobahn. Detta om den tyska regeringen följer de rekommendationer som deras klimatkommitté har lagt fram..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Experten: Därför är det svårt att komma ikapp Tesla

Kommer Tesla kunna behålla sin ledning bland elbilstillverkarna? Catherine Wood, vd för Ark Invest, tror att det blir svårt för andra tillverkare att komma ikapp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.