YA > Nyheter

Wednesday, 22 August, 09:51

YA - 26 apr 18 kl. 02:02

Varför försvarar Moderaterna en VD med kompetensbrist?Vi har den senaste tiden sett en ledningskris växa fram i Skurupshem AB. Det som är intressant är att det är moderaterna i Skurup som försvarar en VD som enligt min uppfattning visat avsevärd kompetensbrist och farit fram med ett CV som visar på stora frågetecken..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Moderaterna, VD, Skurupshem AB, Skurup, CV

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför försvarar, Moderaternaen VD med , kompetensbrist
YA - 31 okt 13 kl. 22:19

Ystadspolitiker försvarar utlandsresor med Sysav

Arkivfoto: Bass Nilsson
Kommunägda sopbolaget Sysav har uppmärksammats för sina studieresor till Schweiz och Portugal. Med på resorna var Ystadspolitikern Bertil Borgström (M). Han försvarar resorna för en miljon kronor.

Alliansfritt Sverige - 04 feb 14 kl. 20:47

DN är enda tidningen som försvarar M:s övertramp

I går visade det sig att Moderaterna i Stockholms Läns Landsting använt Landstingets egna presstjänst för att skicka ut ett pressmeddelande där de hotar vårdanstälda med sparken vid ett regeringsskifte. De försökte alltså inte ens dölja det, utan var helt öppna med det. Pressmeddelande i sig från partier är givetvis inte fel.

Alliansfritt Sverige - 10 apr 14 kl. 10:07

Moderaterna slänger Björklund under bussen för att rädda Reinfeldt från studiebidragsfiaskot

Alliansens kanske allra största alliansfiasko i år var att de lanserade förslaget om sänkt studiebidrag. Förslaget visade sig vara ungefär lika populärt som herpes och regeringen fick backa under förnedrade former ett kort tag efter. När något går så fruktansvärt snett måste någon betala ett pris för det och Fredrik Reinfeldt måste till varje pris skyddas.

Cornucopia - 04 okt 16 kl. 13:09

Inte ens Moderaterna vill betala skäliga soldatlöner

Inte ens det parti som lade värnplikten vilande och istället införde Sveriges lägst avlönade yrke, yrkessoldaten, vill betala högre löner utan istället återinföra värnplikt som personalförsörjningslösning till Försvarsmakten.
Någon form av intern beef har uppstått inom Moderaterna där och deras ungdomsförbund kommit i luven på varandra.

Moderaterna Jan R Andersson och Lotta Olsson försvarar ett återinförande av värnplikten, eller mer korrekt en återaktivering.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 13 kl. 21:08

Näringslivet manifesterar ? mot Moderaterna

Efter Moderaternas beslut att rösta ja till en folkomröstning om trängselskatt lutar nu allt mot att det blir ett ja till folkomröstning i Göteborgs kommunfullmäktige, med en endaste rösts övervikt. Moderaterna väljer alltså att rösta ja till en folkomröstning om ett beslut som de själva varit med och drivit igenom. Ett stabilt sätt att föra politik på, tycker Jonas Ransgård, moderaternas ordförande i staden som i SR Göteborg försvarar partilinjens linje med: Det känns lite kluvet, men det är en prioriteringsfråga.

Dagens Medicin - 22 sep 16 kl. 10:37

Sjukhusläkarna Stockholm: Schemaläggning leder till kompetensbrist

Debatten om Stockholmsläkarnas arbetstider går vidare. På tisdagskvällen träffade föreningen Sjukhusläkarna politiker – men Moderaterna dök inte upp..

BT - 16 dec 12 kl. 01:30

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher.
"Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt.
Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher. "Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt. Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta..

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 09:00

Ministern försvarar EU-rabatt

Foto:
Under veckan har Kristianstadsbladet rapporterat om att kriminella EU-medborgare får kraftiga straffrabatter jämfört med personer från andra länder.Nu försvarar migrationsminister Tobias Billström systemet och anser att det är en förutsättning för Schengen-samarbetet.
Som vi kunnat berätta är det mycket svårt att få igenom en utvisning mot en person från det så kallade Schengen-området.

SmålandsPosten - 24 feb 14 kl. 06:41

Moderaterna försvarar mest sig själva

När statsminister Fredrik Reinfeldt (M) talade på konferensen i Sälen om regeringens enighet och hur väl försvaret fungerade var det få i salen som trodde på honom, skriver ClasGöran Carlsson, ledamot försvarsutskottet (S) och Peter Hultqvist, försvarspolitisk talesperson (S). Regeringen är nu helt splittrad i synen på den svenska försvars- och säkerhetspolitiken. Inget parti i regeringen tycks vilja ta ansvar för att bringa ordning och reda i det svenska försvaret.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Valöverklagan i Zimbabwe tas upp i domstol

Zimbabwes författningsdomstol tar under onsdagen upp oppositionspartiet MDC:s överklagan av resultatet i landets presidentval den 30 juli.(TT).

YA - 15 minuter sedan

"Vi sitter ihop med varandra som i en väv"

Han är nästan fyrtio, har två barn, gråa hårstrån och kan numera känna igen sin pappa i sig själv, även behovet att fly. Någonstans där föddes också Jonas Hassen Khemiris nya roman, "Pappaklausulen". Albert Bonniers förlag i Stockholm.

YA - 30 minuter sedan

Begravning: Knut Jönsson

YA - 30 minuter sedan

Minaj beskyller Travis Scott för listfusk

Hiphopstjärnan Nicki Minaj riktar en ny ordsalva mot rapparen Travis Scott. I sitt radioprogram på Apples Beats 1 anklagar hon Scott för att ha manipulerat till sig sin förstaplats på Billboardlistan med sitt album "Astroworld", skriver NME.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Oförändrat på börsen

Stockholmsbörsen pendlar kring nollstrecket i öppningshandeln. Även på de större Europabörserna är förändringarna inledningsvis små. Efter cirka tio minuters handel ligger det breda OMXS-indexet på oförändrad nivå jämfört med stängning i går.

YA - 45 minuter sedan

Rumänsk ledare om protesterna: Kuppförsök

Den senaste tidens omfattande protester mot regeringen i Rumänien var en del av ett misslyckat försök att störta regeringen. Det hävdar det socialdemokratiska regeringspartiet PSD:s ledare Liviu Dragnea.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten i världen slutar i år

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport. Med start nästa år lämnar världssamfundet år av kraftig tillväxt bakom sig.

YA - 45 minuter sedan

Begravning: Linnea Hartman

YA - 1 timme sedan

Arla ger ekobönder stöd

Från den 1 oktober får Arlas ekobönder 30 öre extra betalt per liter för sin mjölk. Stödet är till för att hjälpa de bönder som drabbats av de högre kostnaderna för ekologiskt foder i spåren av sommarens torka, skriver lantbrukets affärstidning ATL.(TT).

YA - 1 timme sedan

Filmrecension: Equalizer 2

Denzel Washington är perfekt i rollen som den vemodiga och rättskaffens mordmaskinen McCall. Men med en alldeles för lång speltid blir resten av filmen ironiskt nog mycket ojämn. Robert McCall är något så nobelt som en hämnare på de svagas sida.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.