YA > Nyheter

Tuesday, 16 October, 05:49

YA - 26 apr 18 kl. 02:02

Varför försvarar Moderaterna en VD med kompetensbrist?Vi har den senaste tiden sett en ledningskris växa fram i Skurupshem AB. Det som är intressant är att det är moderaterna i Skurup som försvarar en VD som enligt min uppfattning visat avsevärd kompetensbrist och farit fram med ett CV som visar på stora frågetecken..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Moderaterna, VD, Skurupshem AB, Skurup, CV

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför försvarar, Moderaternaen VD med , kompetensbrist
YA - 31 okt 13 kl. 22:19

Ystadspolitiker försvarar utlandsresor med Sysav

Arkivfoto: Bass Nilsson
Kommunägda sopbolaget Sysav har uppmärksammats för sina studieresor till Schweiz och Portugal. Med på resorna var Ystadspolitikern Bertil Borgström (M). Han försvarar resorna för en miljon kronor.

Alliansfritt Sverige - 04 feb 14 kl. 20:47

DN är enda tidningen som försvarar M:s övertramp

I går visade det sig att Moderaterna i Stockholms Läns Landsting använt Landstingets egna presstjänst för att skicka ut ett pressmeddelande där de hotar vårdanstälda med sparken vid ett regeringsskifte. De försökte alltså inte ens dölja det, utan var helt öppna med det. Pressmeddelande i sig från partier är givetvis inte fel.

Alliansfritt Sverige - 10 apr 14 kl. 10:07

Moderaterna slänger Björklund under bussen för att rädda Reinfeldt från studiebidragsfiaskot

Alliansens kanske allra största alliansfiasko i år var att de lanserade förslaget om sänkt studiebidrag. Förslaget visade sig vara ungefär lika populärt som herpes och regeringen fick backa under förnedrade former ett kort tag efter. När något går så fruktansvärt snett måste någon betala ett pris för det och Fredrik Reinfeldt måste till varje pris skyddas.

Cornucopia - 04 okt 16 kl. 13:09

Inte ens Moderaterna vill betala skäliga soldatlöner

Inte ens det parti som lade värnplikten vilande och istället införde Sveriges lägst avlönade yrke, yrkessoldaten, vill betala högre löner utan istället återinföra värnplikt som personalförsörjningslösning till Försvarsmakten.
Någon form av intern beef har uppstått inom Moderaterna där och deras ungdomsförbund kommit i luven på varandra.

Moderaterna Jan R Andersson och Lotta Olsson försvarar ett återinförande av värnplikten, eller mer korrekt en återaktivering.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 13 kl. 21:08

Näringslivet manifesterar ? mot Moderaterna

Efter Moderaternas beslut att rösta ja till en folkomröstning om trängselskatt lutar nu allt mot att det blir ett ja till folkomröstning i Göteborgs kommunfullmäktige, med en endaste rösts övervikt. Moderaterna väljer alltså att rösta ja till en folkomröstning om ett beslut som de själva varit med och drivit igenom. Ett stabilt sätt att föra politik på, tycker Jonas Ransgård, moderaternas ordförande i staden som i SR Göteborg försvarar partilinjens linje med: Det känns lite kluvet, men det är en prioriteringsfråga.

Dagens Medicin - 22 sep 16 kl. 10:37

Sjukhusläkarna Stockholm: Schemaläggning leder till kompetensbrist

Debatten om Stockholmsläkarnas arbetstider går vidare. På tisdagskvällen träffade föreningen Sjukhusläkarna politiker – men Moderaterna dök inte upp..

BT - 16 dec 12 kl. 01:30

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher.
"Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt.
Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher. "Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt. Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta..

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 09:00

Ministern försvarar EU-rabatt

Foto:
Under veckan har Kristianstadsbladet rapporterat om att kriminella EU-medborgare får kraftiga straffrabatter jämfört med personer från andra länder.Nu försvarar migrationsminister Tobias Billström systemet och anser att det är en förutsättning för Schengen-samarbetet.
Som vi kunnat berätta är det mycket svårt att få igenom en utvisning mot en person från det så kallade Schengen-området.

SmålandsPosten - 24 feb 14 kl. 06:41

Moderaterna försvarar mest sig själva

När statsminister Fredrik Reinfeldt (M) talade på konferensen i Sälen om regeringens enighet och hur väl försvaret fungerade var det få i salen som trodde på honom, skriver ClasGöran Carlsson, ledamot försvarsutskottet (S) och Peter Hultqvist, försvarspolitisk talesperson (S). Regeringen är nu helt splittrad i synen på den svenska försvars- och säkerhetspolitiken. Inget parti i regeringen tycks vilja ta ansvar för att bringa ordning och reda i det svenska försvaret.

Fler nyheter från YA

YA - 2 minuter sedan

Forsberg målskytt för Nashville igen

Filip Forsberg gjorde sitt tredje mål på två matcher när Nashville mötte Minnesota under måndagsnatten. Matchen slutade 4-2 till Nashville. I första periodvilan var ställningen 1-1 efter att Craig Smith gjort mål för hemmalaget Nashville och Matt Dumba för Minnesota.

YA - 15 minuter sedan

Ljungqvist om OS-avslöjande: Inte acceptabelt

Dopningsskandalen vid OS i Sotji skulle inte kunna upprepas med en ny testorganisation. Nu kommer dock avslöjanden om öppna testlokaler och sprickor i provbehållarna under OS i Pyeongchang. - Det är inte acceptabelt, säger antidopningsexperten Arne Ljungqvist.

YA - 1 timme sedan

Asiens börser inledde uppåt

Börserna i Tokyo och Hongkong öppnade med stigande kurser tisdagshandeln. Hang Seng steg 0,5 procent i öppningsminuten, medan Nikkei 225 steg 0,2 procent. Den bredare Topix höll sig knappt över nollan.

YA - 1 timme sedan

Fler skadades på byggen i somras

Antalet anmälda skador i samband med arbetsplatsolyckor inom byggbranschen ökade med omkring tio procent i somras, jämfört med motsvarande period förra året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Under juni, juli och augusti anmäldes 802 allvarliga olyckor på byggarbetsplatser till Arbetsmiljöverket.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Läkaren från Svarte har hittat bättre sätt att upptäcka bröstcancer

Sophia Zackrisson från Svarte har tillsammans med sitt forskarteam utvärderat ett nytt sätt att hitta bröstcancer vid hälsokontroller. Nu publiceras resultatet i den ansedda vetenskapliga tidskriften The Lancet Oncology. .

YA - 45 minuter sedan

Lagkaptenen: "Vi får inte vara fega"

Ett gäng U21-spelare från Belgien. Det är allt som står mellan ett ungt, frejdigt Sverige och ett tredje raka U21-EM. - Vi får inte vara fega.

YA - 1 timme sedan

Studie: Klimatförändring orsakar insektsdöd

Klimatförändringar pekas ut som orsaken bakom en drastisk minskning av insekter i Puerto Ricos regnskogar, enligt en ny studie. Studien, som publiceras i den vetenskapliga tidskriften PNAS, bygger på studier i den väl skyddade regnskogen i Puerto Rico.(TT).

YA - 1 timme sedan

Bolt erbjuds proffsfotbollskontrakt i Malta

Friidrottsstjärnan Usain Bolt kan vara på väg mot europeisk proffsfotboll igen. Han har erbjudits ett tvåårskontrakt med maltesiska Valletta FC, uppger australiska Daily Telegraph.(TT).

YA - 3 timmar sedan

Brott: Misstänkt skottlossning i Malmö

Under natten till tisdagen fick polisen i Malmö ett larm om en misstänkt skottlossning i området Kronprinsen i centrala Malmö, skriver Sydsvenskan..

YA - 2 timmar sedan

Trump vinner första seger mot Stormy Daniels

Den före detta porrstjärnan Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, har åkt på ett bakslag i och med att en amerikansk domare avslagit hennes stämningsansökan mot USA:s president Donald Trump. Daniels stämde Trump för ärekränkning, sedan han twittrat om henne.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.