YA > Nyheter

Tuesday, 22 January, 07:23

YA - 26 apr 18 kl. 02:02

Varför försvarar Moderaterna en VD med kompetensbrist?Vi har den senaste tiden sett en ledningskris växa fram i Skurupshem AB. Det som är intressant är att det är moderaterna i Skurup som försvarar en VD som enligt min uppfattning visat avsevärd kompetensbrist och farit fram med ett CV som visar på stora frågetecken..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Moderaterna, VD, Skurupshem AB, Skurup, CV

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför försvarar, Moderaternaen VD med , kompetensbrist
Skånskan - 2 timmar sedan

Moderaterna vill att byarna förblir småskaliga

LUND Inom den styrande kvintetten råder vissa skiljaktigheter vad gäller utbyggnaden av Lunds kommun. Moderaterna håller inte med Förnyalund, FNL, om att det är i byarna de största satsningarna ska ske.När partiernas gemensamma manifest presenterades betonade Centern och FNL med eftertryck att utbyggnaden på den goda åkermarken runt Lunds stad ska stoppas.

YA - 31 okt 13 kl. 22:19

Ystadspolitiker försvarar utlandsresor med Sysav

Arkivfoto: Bass Nilsson
Kommunägda sopbolaget Sysav har uppmärksammats för sina studieresor till Schweiz och Portugal. Med på resorna var Ystadspolitikern Bertil Borgström (M). Han försvarar resorna för en miljon kronor.

Alliansfritt Sverige - 04 feb 14 kl. 20:47

DN är enda tidningen som försvarar M:s övertramp

I går visade det sig att Moderaterna i Stockholms Läns Landsting använt Landstingets egna presstjänst för att skicka ut ett pressmeddelande där de hotar vårdanstälda med sparken vid ett regeringsskifte. De försökte alltså inte ens dölja det, utan var helt öppna med det. Pressmeddelande i sig från partier är givetvis inte fel.

Alliansfritt Sverige - 10 apr 14 kl. 10:07

Moderaterna slänger Björklund under bussen för att rädda Reinfeldt från studiebidragsfiaskot

Alliansens kanske allra största alliansfiasko i år var att de lanserade förslaget om sänkt studiebidrag. Förslaget visade sig vara ungefär lika populärt som herpes och regeringen fick backa under förnedrade former ett kort tag efter. När något går så fruktansvärt snett måste någon betala ett pris för det och Fredrik Reinfeldt måste till varje pris skyddas.

Cornucopia - 04 okt 16 kl. 13:09

Inte ens Moderaterna vill betala skäliga soldatlöner

Inte ens det parti som lade värnplikten vilande och istället införde Sveriges lägst avlönade yrke, yrkessoldaten, vill betala högre löner utan istället återinföra värnplikt som personalförsörjningslösning till Försvarsmakten.
Någon form av intern beef har uppstått inom Moderaterna där och deras ungdomsförbund kommit i luven på varandra.

Moderaterna Jan R Andersson och Lotta Olsson försvarar ett återinförande av värnplikten, eller mer korrekt en återaktivering.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 13 kl. 21:08

Näringslivet manifesterar ? mot Moderaterna

Efter Moderaternas beslut att rösta ja till en folkomröstning om trängselskatt lutar nu allt mot att det blir ett ja till folkomröstning i Göteborgs kommunfullmäktige, med en endaste rösts övervikt. Moderaterna väljer alltså att rösta ja till en folkomröstning om ett beslut som de själva varit med och drivit igenom. Ett stabilt sätt att föra politik på, tycker Jonas Ransgård, moderaternas ordförande i staden som i SR Göteborg försvarar partilinjens linje med: Det känns lite kluvet, men det är en prioriteringsfråga.

Dagens Medicin - 22 sep 16 kl. 10:37

Sjukhusläkarna Stockholm: Schemaläggning leder till kompetensbrist

Debatten om Stockholmsläkarnas arbetstider går vidare. På tisdagskvällen träffade föreningen Sjukhusläkarna politiker – men Moderaterna dök inte upp..

BT - 16 dec 12 kl. 01:30

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher.
"Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt.
Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher. "Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt. Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta..

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 09:00

Ministern försvarar EU-rabatt

Foto:
Under veckan har Kristianstadsbladet rapporterat om att kriminella EU-medborgare får kraftiga straffrabatter jämfört med personer från andra länder.Nu försvarar migrationsminister Tobias Billström systemet och anser att det är en förutsättning för Schengen-samarbetet.
Som vi kunnat berätta är det mycket svårt att få igenom en utvisning mot en person från det så kallade Schengen-området.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Mordförsök med explosion i Värnamo

Vid fyratiden natten mot tisdagen fick polisen larm om en explosion vid ett hus i Värnamo. De som bor i huset slog larm och ingen person ska ha kommit till skada. Enligt Sveriges radio P4 Jönköping har ytterdörren till huset sprängts bort.

YA - 15 minuter sedan

Man från Malmö inför rätta i danskt terrormål

I dag inleds terrorrättegången i Köpenhamn mot en syrisk man som varit bosatt i Malmö. Han har tidigare varit åtalad för en brandattack i en shiamuslimsk lokal i Malmö, men friats.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Polisen meddelar att det har varit en lugn natt i Skåne län, utan några större polisiära insatser..

YA - 1 timme sedan

Lärare tränas att hantera skolattacker

Ingen går säker mot ett skolattentat. Det menar kommunen i Laholm, som har utbildat skolpersonal i att hantera pågående dödligt våld (PDV). Laholm är först ut i Halland med PDV-utbildningen, vilket P4 Halland har rapporterat om.

YA - 1 timme sedan

Tsitsipas seglar vidare i Australian Open

Greken Stefanos Tsitsipas fortsätter att briljera i Australian Open-tennisen. I kvartsfinalen slog han ut spanjoren Roberto Bautista Agut efter 7-5, 4-6, 6-4 och 7-6. Tsitsipas, rankad 14:e i världen, är på väg mot semifinal och kan redan räkna hem sin största framgång i en grand slam-tävling.

YA - 1 timme sedan

Arvidsson fortsätter målfesten

Viktor Arvidsson gjorde sitt 19:e mål för säsongen när hans Nashville mötte Colorado på bortaplan. Nashville vann NHL-matchen med 4-1. Viktor Arvidsson fick en passning från Filip Forsberg, fintade målvakten Semjon Varlamov, rundade målet och fick in pucken köksvägen.

YA - 1 timme sedan

Stor tandläkarbrist när pensionsavgångar ökar

Stora pensionsavgångar sätter tandvården under rejäl press - att boka in sig på undersökning är bara att glömma på vissa håll. Ju längre bort från landets utbildningsorter desto allvarligare brist på tandvårdspersonal. - Vi har ont om tandläkare och de närmaste tio åren blir de ännu färre.

YA - 1 timme sedan

Digitala vårdtjänster utreds av Ivo

Att söka vård hos nätläkare blev alltmer populärt bland svenskarna under 2018. Men utvecklingen kan innebära risker, ett faktum som har fått Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) att inleda en nationell tillsyn av både nätläkare och andra digitala vårdtjänster, rapporterar Sveriges Radio Ekot.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Asiatiska börserna nedåt

De större asiatiska börserna ligger på minus i den inledande handeln. Hongkongs Hang Seng och Shanghais kompositindex backade båda 0,5 procent i öppningen, medan Tokyobörsens Nikkei 225 inledde uppåt, men vid lunchtid hade fallit till strax under nollan igen.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Danskens VM-löfte: "Vi slår gärna ut Norge"

Sverige och Danmark kan spela bort Norge i handbolls-VM. Danske bjässen Henrik Møllgaard har inget emot ett sådant scenario. - Norge hem - Sverige och Danmark vidare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.