YA > Nyheter

Wednesday, 23 May, 10:54

YA - 26 apr 18 kl. 02:02

Varför försvarar Moderaterna en VD med kompetensbrist?Vi har den senaste tiden sett en ledningskris växa fram i Skurupshem AB. Det som är intressant är att det är moderaterna i Skurup som försvarar en VD som enligt min uppfattning visat avsevärd kompetensbrist och farit fram med ett CV som visar på stora frågetecken..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Moderaterna, VD, Skurupshem AB, Skurup, CV

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför försvarar, Moderaternaen VD med , kompetensbrist
Alliansfritt Sverige - 04 feb 14 kl. 20:47

DN är enda tidningen som försvarar M:s övertramp

I går visade det sig att Moderaterna i Stockholms Läns Landsting använt Landstingets egna presstjänst för att skicka ut ett pressmeddelande där de hotar vårdanstälda med sparken vid ett regeringsskifte. De försökte alltså inte ens dölja det, utan var helt öppna med det. Pressmeddelande i sig från partier är givetvis inte fel.

YA - 31 okt 13 kl. 22:19

Ystadspolitiker försvarar utlandsresor med Sysav

Arkivfoto: Bass Nilsson
Kommunägda sopbolaget Sysav har uppmärksammats för sina studieresor till Schweiz och Portugal. Med på resorna var Ystadspolitikern Bertil Borgström (M). Han försvarar resorna för en miljon kronor.

Alliansfritt Sverige - 10 apr 14 kl. 10:07

Moderaterna slänger Björklund under bussen för att rädda Reinfeldt från studiebidragsfiaskot

Alliansens kanske allra största alliansfiasko i år var att de lanserade förslaget om sänkt studiebidrag. Förslaget visade sig vara ungefär lika populärt som herpes och regeringen fick backa under förnedrade former ett kort tag efter. När något går så fruktansvärt snett måste någon betala ett pris för det och Fredrik Reinfeldt måste till varje pris skyddas.

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser"

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att förbjuda det partiet kallar för "moralpoliser" att vara på vissa platser Enligt partiet handlar det om personer som försöker hindra kvinnor från att leva och klä sig som de vill, främst i utsatta områden..

Cornucopia - 04 okt 16 kl. 13:09

Inte ens Moderaterna vill betala skäliga soldatlöner

Inte ens det parti som lade värnplikten vilande och istället införde Sveriges lägst avlönade yrke, yrkessoldaten, vill betala högre löner utan istället återinföra värnplikt som personalförsörjningslösning till Försvarsmakten.
Någon form av intern beef har uppstått inom Moderaterna där och deras ungdomsförbund kommit i luven på varandra.

Moderaterna Jan R Andersson och Lotta Olsson försvarar ett återinförande av värnplikten, eller mer korrekt en återaktivering.

Dagens Medicin - 22 sep 16 kl. 10:37

Sjukhusläkarna Stockholm: Schemaläggning leder till kompetensbrist

Debatten om Stockholmsläkarnas arbetstider går vidare. På tisdagskvällen träffade föreningen Sjukhusläkarna politiker – men Moderaterna dök inte upp..

Alliansfritt Sverige - 21 maj 13 kl. 21:08

Näringslivet manifesterar ? mot Moderaterna

Efter Moderaternas beslut att rösta ja till en folkomröstning om trängselskatt lutar nu allt mot att det blir ett ja till folkomröstning i Göteborgs kommunfullmäktige, med en endaste rösts övervikt. Moderaterna väljer alltså att rösta ja till en folkomröstning om ett beslut som de själva varit med och drivit igenom. Ett stabilt sätt att föra politik på, tycker Jonas Ransgård, moderaternas ordförande i staden som i SR Göteborg försvarar partilinjens linje med: Det känns lite kluvet, men det är en prioriteringsfråga.

BT - 16 dec 12 kl. 01:30

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher.
"Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt.
Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

M försvarar offentligt ägande

Moderaterna försvarar i en ny rapport gemensamt ägande inom äldreomsorg och andra branscher. "Att driftsformen eller ägandet skulle vara den avgörande faktorn för framgång motbevisas av verkligheten", skriver finansmarknadsminister Peter Norman och gruppledaren i riksdagen Anna Kinberg Batra på DN-debatt. Deras slutsats är att ägande och driftsformer bör prövas från fall till fall utifrån kriterier som tillgänglighet, kvalitet och samhällsnytta..

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 09:00

Ministern försvarar EU-rabatt

Foto:
Under veckan har Kristianstadsbladet rapporterat om att kriminella EU-medborgare får kraftiga straffrabatter jämfört med personer från andra länder.Nu försvarar migrationsminister Tobias Billström systemet och anser att det är en förutsättning för Schengen-samarbetet.
Som vi kunnat berätta är det mycket svårt att få igenom en utvisning mot en person från det så kallade Schengen-området.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Rysk jättebank drar ner i Europa

Rysslands största bank Sberbank planerar att skala ner på bolagets verksamhet i Europa, vilket följer på bankens beslut att sälja sitt turkiska dotterbolag Denizbank till Dubais största långivare Emirates, meddelade vd:n German Gref i nationell tv på onsdagen.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Saddam Husseins lyxjakt blir hotell

Efter flera år i limbo är det nu klart att Ocean Breeze, förre irakiske diktatorn Saddam Husseins 82 meter långa lyxjakt, ska bli hotell för trötta lotsar.(TT).

YA - 10 minuter sedan

Fråntas sina hästar och hundar

Ett par i Skurup fråntas sina två hästar och sex hundar. Djuren anses leva i en olämplig miljö och har inte fått den veterinärvård de behöver. Parets katter har redan omhändertagits..

YA - 30 minuter sedan

SMHI: Ser inget slut på värmen

Den som trivs bra i solen och värmen har inget att frukta de kommande dagarna, tvärtom: De höga temperaturerna kommer med stor säkerhet att hålla i sig och till och med hamna ännu lite högre. - Det är ett högtrycksbetonat väder som dominerar veckan ut, Lovisa Andersson, jourhavande meteorolog på SMHI, till TT.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Potter lovar inte fortsättning i Östersund

I kväll tar Östersund emot Sirius i fotbollsallsvenskan men det är inte matchen i sig utan hemmalagets tränare Graham Potter som skapar rubriker. Under tisdagen rapporterade Sky News att Potter är Swanseas förstaalternativ som huvudtränare efter degraderingen från Premier League.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Man anhållen efter mord i Göteborg

En man har anhållits i sin frånvaro, misstänkt för att ha varit inblandad i en dödsskjutning i Guldheden i Göteborg i söndags. Mannen har ännu inte gripits, rapporterar lokala medier. - Vi vet inte var han är, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson, till GT.

YA - 1 timme sedan

Lego bygger vidare på spelkoncept

Kombinationen Lego, storfilmer och spel har blivit en succé för alla inblandade. Nu är det dags för "Superhjältarna" och klossvärlden att slås samman i kommande "Lego The Incredibles". Spelets designchef Arthur Parsons hjälper till att reda ut vad som är bakgrunden till framgångssagan.

YA - 1 timme sedan

Billigare Teslabilar i Kina

Priset för Teslas elbilar Model S och X blir lägre i Kina efter tisdagens besked om att landet sänker importtullarna för fordon med 10 procentenheter, från 25 till 15 procent, meddelar en av bolagets försäljningsombud i Peking.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Tidslinje: Legospelens evolution

Med byggande, klurande och pusslande har Legospelen sålt i 215 miljoner exemplar. Spelen har hyllats för sin humor och charm, samtidigt som de även fått kritik för att återupprepa samma koncept. Här är en tillbakablick på ett urval av Lego-spelen.

YA - 45 minuter sedan

Kerstin Ekman: "De kan inte förbjuda mig"

Alla band till Svenska Akademien är äntligen officiellt klippta. Men för Kerstin Ekman är Gubbas hage långt viktigare än "den där sorgliga historien". I en ny bok beskriver hon den hagmark hon har älskat i två decennier - och nu måste lämna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.