DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 00:14

DI - 25 apr 18 kl. 22:20

Sämre resultat än väntat för amerikanska telejättenDen amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre resultat, än, väntatför amerikanska , telejätten
DI - 26 jan 16 kl. 22:12

Telejätten prickade förväntningarna

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:63 dollar för det fjärde kvartalet 2015. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 0:63 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 07 maj 14 kl. 07:20

Norska telejätten levererar

Norska teleoperatören Telenor redovisar ett ebitda-resultat på 9.298 miljoner norska kronor (8.423) i det första kvartalet 2014..

DI - 05 aug 16 kl. 07:22

Allianz: Klart sämre resultat än väntat

Tyska försäkringsjätten Allianz resultat för det andra kvartalet blev 1,1 miljarder euro. Vinsten var därmed klart lägre än analytikernas förväntningar om 1,55 miljarder dollar..

SR - 30 mar 17 kl. 14:01

Bättre resultat än väntat för H&M

Klädjätten H&M kom med sin kvartalsrapport i dag. Vinsten var högre än väntat och aktien steg först men vände sedan ner kraftigt. Större varulager än planerat, sämre försäljning i befintliga butiker tros bland annat ligga bakom marknadens besvikelse.

DI - 18 maj 17 kl. 13:03

Lägre resultat än väntat för Alibaba

Den kinesiska näthandelsjätten Alibaba redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:35 yuan för det första kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 18 maj 17 kl. 13:35

Lägre resultat än väntat för Alibaba

Den kinesiska näthandelsjätten Alibaba redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:35 yuan för det första kvartalet 2017..

DI - 18 timmar sedan

Bättre resultat än väntat från amerikanska kreditkortsjätten

Kreditkortsjätten American Express redovisade en nettovinst på 1,65 miljarder dollar, eller 1:88 dollar per aktie, för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med 1,36 miljarder dollar, eller 1:50 dollar per aktie, samma period förra året..

DN - 27 sep 12 kl. 09:53

Sämre resultat än väntat från H & M

Klädjätten Hennes & Mauritz redovisar en vinst före skatt på 4.895 miljoner kronor för perioden juni?augusti, det tredje kvartalet i företagets brutna räkenskapsår.

SR - 24 jul 13 kl. 03:36

Bättre resultat än väntat för Apple

Teknikjätten Apple redovisade återigen en minskad vinst när bolaget i går presenterade sin delårsrapport från det andra kvartalet i år. Men många bedömare hade trott att vinsten skulle bli ännu lägre.

SvD - 27 mar 14 kl. 08:10

Sämre resultat än väntat från H&M

Klädjätten Hennes & Mauritz redovisar en vinst före skatt på 3 486 miljoner kronor för perioden december–februari, det första kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Motsvarande period ett år tidigare gjorde bolaget en vinst på 3 234 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Italien får sänkt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Italiens kreditbetyg till Baa3, från tidigare Baa2. Utsikterna för betyget är stabila. .

DI - 1 timme sedan

Entusiasterna som odlar sitt eget snus

Det är en växande gräsrotsrörelse där resultatet läggs under läppen. Di Weekend lyfter på locket till tobaks­odlarna som suktar efter att bli ­självförsörjande på snus..

DI - 1 timme sedan

Efter fiaskona – Vattenfall tar sikte på ny marknad

Frankrike står näst på tur när Vattenfall expanderar vidare i Europa. Energikoncernen går in på privatmarknaden och tävlar om att få bygga vindkraft för miljardbelopp..

DI - 2 timmar sedan

Nervös New York-vecka slutade på plus

USA-börserna avslutade veckan med en liten uppgång, till skillnad från motsvarigheten i Stockholm. Starka delårsrapporter bidrog till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 2 timmar sedan

Ager-Hanssen till attack mot brittiska mediebolagets styrelse

Den norske finansmannen och Qvibergfienden Christen Ager-Hanssen gick förra veckan till attack i Fokus mot Kinnevik för att ha friserat siffrorna i Metro inför Custos förvärv. På fredagen var det dags för styrelsen i Johnston Press, där Custos är storägare och nu har ökat sitt innehav, att känna av den norska vreden..

DI - 2 timmar sedan

Akelius rustar för kärvare tider – vill säkra tillgång till kapital

Akelius försöker höja sitt kreditbetyg genom att sänka belåningsgraden och öka räntetäckningsgraden.  Skälet är att säkra tillgången till kapital, enligt vd..

DI - 2 timmar sedan

Ränteproffsets känga: Fed-chefen beter sig som en cheerleader

Nyckeln till nästa kapitel i börsdramat hittar man på räntemarknaden i USA. Det tror Rajiv Setia, chef för ränteanalys på Barclays.  ”Om räntorna ska upp ytterligare 50 punkter måste man uppenbarligen tänka om kring multiplarna”, säger han till Di..

DI - 2 timmar sedan

Mekonomens finansiering av danska storköpet bärgad

Företrädesemissionen på 1,65 miljarder som ska delfinansiera ett dansk/polskt förvärv övertecknades..

DI - 3 timmar sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 3 timmar sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.