DI > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 17:47

DI - 25 apr 18 kl. 22:20

Sämre resultat än väntat för amerikanska telejättenDen amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre resultat, än, väntatför amerikanska , telejätten
DI - 26 jan 16 kl. 22:12

Telejätten prickade förväntningarna

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:63 dollar för det fjärde kvartalet 2015. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 0:63 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 07 maj 14 kl. 07:20

Norska telejätten levererar

Norska teleoperatören Telenor redovisar ett ebitda-resultat på 9.298 miljoner norska kronor (8.423) i det första kvartalet 2014..

SR - 30 mar 17 kl. 14:01

Bättre resultat än väntat för H&M

Klädjätten H&M kom med sin kvartalsrapport i dag. Vinsten var högre än väntat och aktien steg först men vände sedan ner kraftigt. Större varulager än planerat, sämre försäljning i befintliga butiker tros bland annat ligga bakom marknadens besvikelse.

DI - 05 aug 16 kl. 07:22

Allianz: Klart sämre resultat än väntat

Tyska försäkringsjätten Allianz resultat för det andra kvartalet blev 1,1 miljarder euro. Vinsten var därmed klart lägre än analytikernas förväntningar om 1,55 miljarder dollar..

DI - 18 maj 17 kl. 13:03

Lägre resultat än väntat för Alibaba

Den kinesiska näthandelsjätten Alibaba redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:35 yuan för det första kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 18 maj 17 kl. 13:35

Lägre resultat än väntat för Alibaba

Den kinesiska näthandelsjätten Alibaba redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:35 yuan för det första kvartalet 2017..

DN - 27 sep 12 kl. 09:53

Sämre resultat än väntat från H & M

Klädjätten Hennes & Mauritz redovisar en vinst före skatt på 4.895 miljoner kronor för perioden juni?augusti, det tredje kvartalet i företagets brutna räkenskapsår.

SR - 24 jul 13 kl. 03:36

Bättre resultat än väntat för Apple

Teknikjätten Apple redovisade återigen en minskad vinst när bolaget i går presenterade sin delårsrapport från det andra kvartalet i år. Men många bedömare hade trott att vinsten skulle bli ännu lägre.

SvD - 27 mar 14 kl. 08:10

Sämre resultat än väntat från H&M

Klädjätten Hennes & Mauritz redovisar en vinst före skatt på 3 486 miljoner kronor för perioden december–februari, det första kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Motsvarande period ett år tidigare gjorde bolaget en vinst på 3 234 miljoner kronor..

SvD - 27 mar 14 kl. 08:10

Sämre resultat än väntat från H&M

Klädjätten Hennes & Mauritz redovisar en vinst före skatt på 3 486 miljoner kronor för perioden december–februari, det första kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Motsvarande period ett år tidigare gjorde bolaget en vinst på 3 234 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Mnuchin: Ståltullarna mot Kina blir kvar

De amerikanska stål- och aluminiumtullarna mot Kina kommer att kvarstå. Det säger USA:s finansminister Steven Mnuchin på tisdagen, enligt CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Ulf Petersson: Plocka hem vinsten i kursraketen

Det är dags att ta hem vinsten i ett av börsens mer intressanta småbolag. Samtidigt har guldglansen falnat för stjärnan bland it-konsulterna.     Di:s analytiker tittar närmare på fyra bolag som verkar inom superheta IoT – Internet of things, Sakernas internet.

DI - 30 minuter sedan

Net Ent utser vd och utmanar börsens älsklingar

Net Ents finanschef och tillförordnade vd Therese Hillman tar över permanent som vd, meddelade bolaget i samband med tisdagens kapitalmarknadsdag. Nu utmanar också Net Ent två av Stockholmsbörsens spelälsklingar..

DI - 45 minuter sedan

BP planerar att skära ned på personalen

Oljejätten BP planerar att göra sig av med 3 procent av arbetsstyrkan i den globala prospekterings- och produktionsverksamheten som en del i ett omstruktureringsprogram. Det rapporterar Seeking Alpha..

DI - 45 minuter sedan

EU handelsförhandlar "down under"

EU-länderna säger ja till att låta handelskommissionär Cecilia Malmström inleda förhandlingar om frihandelsavtal med länderna på andra sidan jordklotet..

DI - 45 minuter sedan

Tillverkare återkallar kattmat

Kattmatstillverkaren Mjau återkallar ett begränsat parti kattmat som kan innehålla ett främmande föremål i form av en hård bit. Det kan vara farligt för katten, skriver Mjau i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde: "Läget är mycket tufft"

"Läget är mycket tufft. Det är nio dagar kvar och då kommer det att bli antingen att vi får ett permanent undantag eller att man inför ståltullar direkt", säger handelsminister Ann Linde efter tisdagens möte i Bryssel. EU-länderna är fortsatt eniga om en tuff linje – men har samtidigt ingen direkt aptit för ett handelskrig..

DI - 1 timme sedan

Varning för fällorna när du köper begagnad elbil

Prislappen på en ny elbil snittar fortfarande en bra bit över de bilar som drivs av förbränning. Därför har andrahandsmarknaden blivit ett alternativ för många. Men det finns några fällor att se upp med när du köper en begagnad elbil.

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Oljan fortsätter klättra

Spredarna i euroområdet krympte på tisdagen, medan nettoförändringarna i de stora valutaparen var relativt små. Börserna i Europa och USA steg och oljan klättrade vidare, med Brent åter på 80 dollar per fat.  .

DI - 1 timme sedan

Experten: "Köp de här aktierna nu, nu, nu"

Det höga oljepriset ger goda investeringsmöjligheter i vårt västliga grannland. Det menar chefstrategen Martin Guri, som tipsar om tre norska bolag som pumpar upp den allt dyrbarare råvaran. "De här aktierna går nu, nu, nu", säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.