SVT > Inrikes

Tuesday, 16 October, 13:01

Liknande nyheter

Taggar: Frutill , terrordådsoffer, vittnadeMina , barnhar , förloratsin , stora förebild
GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 12:00

Hans fru dödade deras barn – nu berättar han sin historia

Safet Makas blev oskyldigt anklagad för mordet på sina tre barn och sin fru. Efter att ha friats har han kämpat för att klara livet utan dem. I kvällens Uppdrag Granskning berättar han sin historia.

Expressen - 29 jul 18 kl. 16:26

Lyckobeskedet: ”Bonde söker fru”-paret väntar barn

Joacim Rickling och Caroline Kejbert väntar barn. Paret träffades i ”Bonde söker fru” förra året.– Det var väl inte det jag tänkte när jag steg innanför dörrarna på Sudbyholms slott att man ett år senare skulle vänta barn, säger Joacim Rickling.

Västerbottens Folkblad - 08 sep 12 kl. 16:08

?Bonde söker fru?-par får barn igen

?Bonde söker fru?-paret Anders och Isabel Jönsson, som medverkade i TV 4-programmet 2007, ska får barn igen.

Expressen - 29 nov 12 kl. 00:50

Pappan dödade sin fru och sina sovande barn

Pappan drömde om ett liv i vildmarken. Men slutade bakom lås och bom efter att ha dödat sin fru och tre barn, skriver Chicago Tribune. ?

GöteborgsPosten - 03 sep 15 kl. 21:31

"Min fru och mina små barn fick ducka"

Emile, 29, har fått nog. Vid den senaste skottlossningen i Biskopsgården fick hans fru och två barn kasta sig mot marken när skotten brann av. - Det börjar gå för långt, när det riskerar att drabba vanliga människor, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 15 kl. 23:13

Slog sin fru inför deras barn

En 24-årig Landskronabo döms till dagsböter för misshandel. Han ska ha misshandlat sin dåvarande fru inför ögonen på deras barn..

Sydsvenskan - 27 nov 15 kl. 23:13

Slog sin fru inför deras barn

En 24-årig Landskronabo döms till dagsböter för misshandel. Han ska ha misshandlat sin dåvarande fru inför ögonen på deras barn..

Corren - 24 jul 17 kl. 22:15

Misshandlade fru inför deras barn

En 46-årig man sitter anhållen misstänkt för att ha misshandlat sin fru..

DN - 10 sep 17 kl. 14:27

Polisman sköt ihjäl sin fru och två små barn

En mamma och två av hennes barn sköts ihjäl när de befann sig på järnvägsstationen i Noyon nordost om Paris på söndagen. Gärningsmannen, som var gift med kvinnan, tog sedan sitt eget liv..

Jönköpingsnytt - 12 jan 16 kl. 07:42

Man misshandlade fru och barn

En man har åtalats för att ha misshandlat sin fru och sina två barn..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Stefan Löfvens samtal har inletts – träffar Alliansen i dag

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven sitter just nu i samtal med moderatledaren Ulf Kristersson, skriver Expressen. Detta en dag efter att han tagit över stafettpinnen och försöket att bilda en ny regering..

SVT - 2 timmar sedan

Svårt läge för Löfven – små chanser att locka C och L

Bollen ligger nu hos S-ledaren Stefan Löfven i försöket att bilda en ny regering. För att han ska lyckas måste han få med sig framför allt C, men även L. Löfvens chanser att lyckas verkar dock inte vara särskilt stora, enligt SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 2 timmar sedan

100 000 lever i materiell fattigdom i Sverige

Ungefär en procent av befolkningen i Sverige lever i allvarlig materiell fattigdom i Sverige, enligt SCB:s senaste rapport. Det är lägst i Europa..

SVT - 3 timmar sedan

KD-ledaren räds inte att L och C lämnar Alliansen

KD-ledaren Ebba Busch Thor räds inte att C och L ska överge Alliansen och stödja en regering med Stefan Löfven (S) som statsminister. Detta säger hon dagen efter att Löfven tagit över stafettpinnen. – Alla mina Allianskollegor och jag är tydliga med att vi vill hålla ihop Alliansen, säger hon..

SVT - 4 timmar sedan

Nya kryddburken väcker ilska: ”Det bor en liten Donald Trump i oss alla”

Kryddtillverkaren Santa Maria har varit i blåsväder de senaste dagarna. Anledningen är den nya kryddburken, som fått ett lock med ett större hål än den gamla. Detta har väckt stor ilska i sociala medier och folk är väldigt upprörda.

SVT - 7 timmar sedan

Regeringsbildningen drar ut på tiden – nu höjs röster för grundlagsändring

Fem veckor efter valet finns ännu ingen ny regering i sikte. Och att bilda en ny regering kan i praktiken ta hur lång tid som helst. Nu höjs röster för att grundlagen borde ändras och en maxgräns införas.

SVT - 12 timmar sedan

Ny rapport: Unga som återvänder till Afghanistan blir utstötta

Barn och unga från Afghanistan, som varit i Europa men återvänt till sitt hemland, tvingas ofta till ett farligt liv i rädsla och utsatthet. Det hävdar hjälporganisationen Rädda Barnen som i en ny rapport kritiserar återvändarprocessen..

SVT - 14 timmar sedan

Lövin (MP) om Kristerssons sista-minuten flört: ”Inte seriöst”

Bara någon timme innan Ulf Kristersson publicerade sitt uppmärksammade Facebook-inlägg så sträckte han ut en hand till Miljöpartiet. I SVT:s Aktuellt på måndagen kommenterade Isabella Lövin M-inviten: – Vi upplevde inte att det var seriösa förhandlingar, säger MP:s språkröret..

SVT - 18 timmar sedan

Tågstrulen har blivit en vana för pendlaren May

Tågstörningarna mellan Stockholm och Göteborg väntas pågå i flera dagar. Men förseningar i tågtrafiken är inget konstigt för May Jägerland som under många år pendlat mellan de två storstäderna..

SVT - 21 timmar sedan

Talmannen ger Löfven sonderingsuppdraget

Det blir Stefan Löfven som får uppdraget att sondera möjligheterna att bilda ny regering, det sade talmannen Andreas Norlén på en pressträff i dag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.