Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 08:50

Affärsvärlden - 25 apr 18 kl. 18:00

Trivs bäst i bussfilenSom motorcyklist har Bertil Moldén kunnat skapa balans i det hektiska livet som vd för Bil Sweden. Efter 40 år i branschen ska han nu trappa ner för att ägna sig åt hojåkande och konsultuppdrag..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Bertil Moldén, Bil Sweden

Dela artikeln

85 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trivs, bästi , bussfilen

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Brittiskt varuhus vinstvarnar igen

Det brittiska varuhuset Debenhams vinstvarnar på tisdagsmorgonen och hänvisar till klenare försäljningsutveckling än väntat i maj och början av juni..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Argentinabörsen rasar inför IMF-lån

Buenos Aires-börsen rasade med över åtta procent på måndagen, i samband med oro kring ett lånepaket från Internationella valutafonden (IMF)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Asienbörserna faller efter nya tullhot

Asienbörserna föll på tisdagen, särskilt de kinesiska, efter att USA:s president Donald Trump hotat att införa 10-procentiga tullar på ytterligare kinesiska varor om 200 miljarder dollar..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Vonovia fullföljer bud på Victoria Park

Vonovia kommer att bli ägare till mer än 50 procent av rösterna i Victoria Park enligt en preliminär sammanräkning vid acceptansperiodens utgång den 18 juni..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Handelsoro tyngde New York-börserna

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

MQ:s försäljning minskar

MQ:s egna varumärken i damkollektionen underpresterar och stod för hela försäljningsminskningen under bolagets tredje kvartal, som täcker perioden mars-maj..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Norwegian bekräftar kontakt med Lufthansa

Vd Bjørn Kjos för Norwegian Air Shuttles har bekräftat till norska public-service-bolaget NRK att det finns en diskussion med Lufthansa om ett potentiellt uppköp..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Startskott på våg av nordiska lågprisaffärer?

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen ökar avståndet mot index igen. Veckan inleds med en intressant konsolideringsaffär inom nordisk lågprishandel..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Nedgång stärks men Fingerprint mot strömmen

Handelsveckan på Stockholmsbörsen inleds med röda siffror..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

DNB: Minskad risk i Oncopeptides

Oncopeptides positiva data från Horizon-studien med Ygalo gör att risken i projektet har minskat och att sannolikheten för produktgodkännande har ökat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.