VA > Ekonomi

Thursday, 18 October, 15:21

VA - 25 apr 18 kl. 15:13

Intervjuserie: Så reser du dig efter en krisSusanne Birgersdotter har nått framgång som entreprenör men vägen dit har inte alltid varit enkel. I vår intervjuserie har hon hittills berättat om sina erfarenheter av att bygga bolag, att nå ut till investerare och att möta motgångar. Denna gång berättar hon om hur hon själv har rest sig efter kriser i entreprenörskapet. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Birgersdotter

Dela artikeln

42 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intervjuserie, , reserdu dig efter en , kris
Expressen - 17 jun 16 kl. 07:05

Nash: "Hade lite av en kris efter London"

Anna Laurell Nash är en av tolv kvinnliga boxare som kan ta medalj i OS i sommar. I Patrick Ekwalls intervjuserie inför idrottsfesten i augusti pratar hon bland annat om varför hon än en gång valde att göra comeback. Och om sjukdomen som nästan sänkte henne....

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Analys: Ica:s digitala dilemma – klarar butikskungarna steget ut på nätet?

På ena sidan 1 300 fria Icahandlare. På andra sidan miljontals köpsugna nätkunder. Mellan dem står en e-handelslogistik som går tvärs emot allt det som under ett sekel gjort handlarna till kungar.

VA - 1 timme sedan

Så här enkelt lär du dig trading – utan att riskera en enda krona

Nu kan du lära dig trading från grunden, utan att riskera dina egna pengar. .

VA - 1 timme sedan

Han skrotar storinvestering i Klippan som skulle ge 500 jobb: "Måste få konsekvenser att rösta på SD”

Han tog beslutet att skrota en investering på 1,7 miljarder kronor som skulle ha lett till 500 nya jobb. Orsaken är att 30 procent av Klippanborna röstar på SD. .

VA - 1 timme sedan

Ericsson och tele2 stiger medan banker tynger

Stockholmsbörsen fick stöd av starka rapporter och steg svagt på torsdagen. De båda telekombolagen Ericsson och Tele2 kickade i gång rapportsäsongen med besked och steg. De fyra storbankerna handlades däremot på minus.

VA - 1 timme sedan

Women for Leaders växlar upp - Startar nytt ledarprogram för kvinnor på middle management nivå

Women for Leaders syfte är att få fram fler kvinnliga ledare och utveckla ett modernt, hållbart och inkluderande ledarskap. Företaget adderar nu ytterligare ett ledarprogram till sitt erbjudande för att öka andelen kvinnliga ledare på toppositionerna. Sedan tidigare har företaget ett executive-program för kvinnliga toppledare samt ett brett kvinnligt nätverk.

VA - 2 timmar sedan

Amazons e-handel för företag etableras i Sverige

Amazons företagsplattform Amazon Business registrerades i Sverige den 13 september. .

VA - 4 timmar sedan

Krönika: Kommer du ihåg millennials? Nu är det dags att prata om deras barn – möt generation Alpha

Millennials – generationen som byter jobb lika ofta som deras föräldrar byter kläder och aldrig har ätit en Big Mac. Nu har den första vågen av millennialgenerationens barn just börjat grundskolan. Och de har redan en enorm köpkraft.

VA - 4 timmar sedan

USA stoppar billiga "Kina-paket"

Kinesiska e-handelsbolag får en rabatt när de skickar varor till USA, menar Vita huset som aviserar att de ska dra sig ur ett internationellt postfördrag. .

VA - 5 timmar sedan

Avanza rusar på rapporten

Nätbankens kvartalsrapport tas emot med öppna armar av marknaden. .

VA - 5 timmar sedan

Gardell: Börssättningen är överdriven

Marknaden oroas för närvarande av bland annat geopolitik, men överlag ser läget okej och reaktionerna är överdrivna, anser Christer Gardell i en intervju med DI TV på torsdagen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.