SVT > Inrikes

Wednesday, 23 May, 11:11

Liknande nyheter

Taggar: 253, dödai , trafiken, 2017, lägstaantalet i , modern, tid
Skånskan - 28 apr 16 kl. 09:01

Ökning av trafiken mellan Helsingborg och Helsingör

Öresund Under det första kvartalet ökade såväl antalet passagerare som fordon som passerade över Öresund med färja mellan Helsingör och Helsingborg. Färjorna hade 1,4 miljoner passagerare, en ökning med 6 procent jämfört med första kvartalet 2015, och 253 000 bilar, en ökning med 4 procent. HH Ferries uppger att det beror på påsken som i år var tidigare än förra året.

Dagens PS - 16 mar 18 kl. 07:22

MQ hänger på H&M – vänder till förlust

MQ redovisar en omsättning som var lägre än väntat under andra kvartalet. Resultatet var negativt men marknaden hade väntat ett positivt resultat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten.

Dagens PS - 16 mar 18 kl. 07:22

MQ hänger på H&M – vänder till förlust

MQ redovisar en omsättning som var lägre än väntat under andra kvartalet. Resultatet var negativt men marknaden hade väntat ett positivt resultat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten.

Skånskan - 04 mar 16 kl. 20:58

Malmö FF öppnar föreningen för flickor

Malmö Malmö FF beslutade under sitt årsmöte på fredag kväll att starta fotbollsskola för flickor år 2017. Något damlag ville man däremot inte planera för.Den motion som föreslog att man skulle återinföra dam- och flickfotboll i föreningen blev den mest omdebatterade punkten på det ovanligt välbesökta årsmötet.

Skånskan - 04 mar 16 kl. 22:57

Flickfotbollen åter en del av Malmö FF

FOTBOLL Malmö FF öppnar föreningen för flickor. Den motion som föreslog att man skulle återinföra dam- och flickfotboll i föreningen blev den mest omdebatterade punkten på det ovanligt välbesökta årsmötet.Efter debatt och votering beslutade mötet att Malmö FF ska starta fotbollsskola för flickor år 2017.

Dagensanalys.se - 09 aug 16 kl. 09:56

Svenska Internetlistan vecka 31: TV och betting-sajter är vinnare under första OS-veckan

Tv ökar trafiken till sina sajter med över 180 procent jämfört med veckan innan OS började. Även betting-sajterna rider på OS-vågen och flera av dem ökar sin trafik med över 50 procent. Det märks tydligt i veckans statistik att allt fler svenskar kommit hem från sina semestrar för att bänka sig framför datorn igen.

YLE - 18 nov 15 kl. 06:05

Styrelsen vid HU får kvarts miljon per år - Hankens styrelse jobbar gratis

252 000 euro. Det betalar Helsingfors universitet (HU) sammanlagt till sina styrelseledamöter per år. Arvodena kommer knappast heller att påverkas av sparåtgärderna vid HU.

SvD - 22 feb 16 kl. 14:16

Nationella fronten begär miljonlån från Ryssland

Det franska högerextrema partiet Nationella fronten har begärt ett lån på 27 miljoner euro, motsvarande cirka 253 miljoner kronor, från Ryssland. Syftet är att finansiera partiets valkampanj under 2017, enligt partiets kassör, rapporterar tidningen The Times..

Cornucopia - 03 apr 16 kl. 11:47

Tesla Motors väntas visa vinst i år

Det gnälls en del från bittra1. människor som missat tåget i Tesla-aktien om att Tesla Motors skulle vara konkursfähigt. I verkligheten visar rörelsen vinst och positivt rörelseresultat väntas redan i år.

DI - 09 maj 17 kl. 14:15

Rejält lyft för AIK Fotboll

Fotbollsklubben AIK Fotboll, som är noterat på NGM, redovisar en kraftigt ökad omsättning under första kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Omsättningen uppgick till 104,2 miljoner kronor (29,5), en ökning med 253 procent mot föregående år..

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Nya teorin om Palmemordet: Det här talar för och emot

Reportagemagasinet Filter pekar ut en person som Olof Palmes sannolika mördare. SVT Nyheter reder ut vad vi vet om det nya spåret i Palme-mordet..

SVT - 10 minuter sedan

SD vill ge polisen utökade befogenheter

Sverigedemokraterna föreslår en riktad lönesatsning på motsvarande cirka 6 000 kronor mer i månaden för en vanlig polis. Det skriver partiets företrädare i en debattartikel i Svenska Dagbladet inför dagens presentation av SD:s program för polisens framtid. SVT Forum sänder från presskonferensen..

SVT - 2 timmar sedan

Yrkesfiskare: ”Alldeles för generell”

Tio av tretton fisksorter rödlistas av Världsnaturfondens (WWF) fiskguide. Anderas Jansson som är yrkesfiskare tycker att rödlistan på fiskar är alldeles för hård och att mängden fisk skiljer sig väldigt mycket beroende på var man väljer att fiska..

SVT - 2 timmar sedan

All torsk i Östersjön rödlistas

Trålad torsk från östra Östersjön går från gult till rött ljus. Det enligt Världsnaturfondens (WWF) fiskguide..

SVT - 2 timmar sedan

Hur mår Östersjön egentligen?

I decennier har det kommit rapporter om vårt bräckta vatten i öst; Östersjön. Linda Kumblad, forskare vid Stockholms universitets Östersjöcentrum, berättar hur innanhavet mår i dag bland miljögifter, algblomning och ett hotat djurliv..

SVT - 3 timmar sedan

Fikru Maru fängslad i Etiopien i fem år – intervju i SVT:s morgonstudion

Över 1 800 dagar, eller fem år. Så länge satt den svenske läkaren Fikru Maru fängslad i Etiopien innan han för drygt en vecka sen åter blev en fri man. Klockan 07.

SVT - 5 timmar sedan

Palmeåklagaren: Mannen som pekas ut i Filter ingår i utredningen

Åklagare Krister Petersson som leder utredningen om Palmemordet är fåordig om Filters nya uppgifter i fallet. I tidskriften pekas en specifik person ut som Olof Palmes sannolika mördare, men chefsåklagaren menar att han har en egen uppfattning om vem som mördade Sveriges dåvarande statminister..

SVT - 11 timmar sedan

Nya teorin: Han mördade Palme

En person som beskrivs som ”Palmefientlig” och som haft förmåga att använda skjutvapen. I senaste numret av reportagemagasinet Filter pekas en person ut som Olof Palmes sannolika mördare. – Personen har tidigare förekommit i utredningen men avfärdats, säger Mattias Göransson, chefredaktör på Filter.

SVT - 14 timmar sedan

Så har jätteråttor hjälpt 12 000 sjuka i tuberkulos att bli friska

Det är inte ovanligt att hundar används för att hitta till exempel knark, droger eller sprängmedel. Även råttor har visat sig ha bra luktsinne och används nu för att hitta spår av tuberkulos i hostprover hos en hjälporganisation i Tanzania..

SVT - 17 timmar sedan

”Jag fattar att GDPR är en lag men varför finns den?”

SVT Nyheter ger dig 20 års nutidshistoria på fyra minuter!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.