Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 10:10

Expressen - 25 apr 18 kl. 12:40

I dag kommer domen mot Peter MadsenRättegången där dansken Peter Madsen misstänks ha mördat den svenska journalisten Kim Wall avslutas på onsdagen.
Klockan 13 meddelar Köpenhamns byret sin dom.Peter Madsen är närvarande i salen när domaren Annette Burkö läser upp sitt avgörande..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Peter Madsen, Kim Wall, Köpenhamns, Madsen, Annette Burkö

Dela artikeln

6683 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I dagkommer , domenmot , Peter, Madsen
Skånskan - 25 apr 18 kl. 09:48

I dag kommer domen mot Peter Madsen

Köpenhamn I dag klockan 13 faller domen mot Peter Madsen som misstänks för mordet på den svenska journalisten Kim Wall.36 vittnen har hörts under rättegången som inleddes den 8 mars i Köpenhamns byret.
Efter elva förhandlingsdagar avkunnas domen mot Madsen under onsdagen.

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 18 kl. 06:30

Klockan 13: I dag faller domen – frias eller fälls Peter Madsen?

I dag klockan 13 faller domen mot Peter Madsen som står åtalad för mordet på Kim Wall. .

Skånskan - 21 mar 18 kl. 07:15

Rättegången mot Peter Madsen fortsätter

Köpenhamn I dag fortsätter rättegången i Köpenhamn mot den danske ubåtsbyggaren Peter Madsen som misstänks för mord på den svenska journalisten Kim Wall. Nästa 100 journalister var på plats när rättegången inleddes den 8 mars.
Sedan dess har rätten haft ett uppehåll, men i dag, tisdag, fortsätter rättegången mot Madsen.

SR - 25 apr 18 kl. 11:38

Spänd väntan på domen mot Peter Madsen

I dag klockan 13:00 kommer domen mot Peter Madsen som är åtalad för mordet på den svenska journalisten Kim Wall..

Expressen - 14 sep 18 kl. 06:30

Domen i dag avgör när Peter Madsen släpps fri

Peter Madsen vill slippa livstidsstraffet för mordet på Kim Wall. I dag avgör en dansk domstol vad som ska gälla.– Det är mest troligt att han döms till förvaring, säger danska advokaten Mette Grith Stage.

DN - 25 apr 18 kl. 09:05

I dag faller domen mot Peter Madsen

Slutpläderingarna är över och rättegången mot mordmisstänkte Peter Madsen är slut. Håller åklagarens bevisning för att fälla honom för mord på Kim Wall – trots att dödsorsaken är oklar? Svaret kommer i en dom klockan 13..

Expressen - 23 apr 18 kl. 06:00

Peter Madsen kan dömas – och gå fri

Peter Madsen kan släppas fri – eller spärras in på livstid.Döms den danske ubåtsbyggaren enbart till brott mot griftefriden har han i praktiken redan avtjänat sitt straff. Landar domen i stället på förvaring kan Peter Madsen spärras in utan tidsbegränsning.

Expressen - 28 mar 18 kl. 08:31

Åklagarens taktik mot Peter Madsen

 I dag inleds sjunde dagen av rättegången mot Peter Madsen som misstänks ha mördat Kim Wall. Nu börjar både åklagarens taktik för att få Madsen fälld för mord – och försvarets taktik för att få honom friad för detsamma – att bli tydlig.I dag väntas Peter Madsen åter sätta sig i vittnesbåset..

Sydsvenskan - 25 apr 18 kl. 11:00

Direkt från rättegången mot Peter Madsen – idag faller domen

Klockan 13 faller domen mot danska ubåtsbyggaren Peter Madsen..

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 18 kl. 11:00

Direkt från rättegången mot Peter Madsen – idag faller domen

Klockan 13 faller domen mot danska ubåtsbyggaren Peter Madsen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ali misstänkt mördad – polisen vill ha in tips

Den 12 september 2016 försvann göteborgaren Ali Reza.Två och ett halvt år senare har han fortfarande inte hittats.Nu har fallet tagits upp i TV4:s ”Brottsjournalen” samtidigt som polisen göra nya ansträngningar för att lösa fallet.

Expressen - 45 minuter sedan

Sanningen om ministrarna i Löfvens nya regering

Ministrarna i Stefan Löfvens nya regering har varierande politisk erfarenhet. Anders Ygeman har framför allt ägnat sig åt politik medan flera ministrar också har annan yrkeserfarenhet i bagaget.Samtidigt har Hans Dahlgren har varit med i toppolitiken länge och var politisk rådgivare till Olof Palme och Ingvar Carlsson.

Expressen - 45 minuter sedan

Buss med åtta passagerare har vält

En buss med åtta passagerare har vält i höjd med Skyttorp, skriver UNT. Enligt tidningen har olyckan skett på väg 290..

Expressen - 1 timme sedan

Farlig gräsklippare bland förra årets sämsta köp

En köksfläkt utan sug, en robotgräsklippare som både klipper fötter och gräs och en ekologisk pasta med höga halter bekämpningsmedel. Det är några av produkterna som kvalar in på listan över förra årets sämsta produkter från tidningen Råd & Rön..

Expressen - 1 timme sedan

Person påkörd av bil i Malmö – förd till sjukhus

En fotgängare har blivit påkörd av en bil.Olyckan skedde på Kantatgatan i Malmö.Den skadade är förd till sjukhus med ambulans..

Expressen - 1 timme sedan

Inbrottstjuv körde på polisbil – en polisman skadad

Ett inbrottsförsök i Kristianstad slutade med att gärningsmannen körde på en polisbil.Mannen, som är född -99 kunde gripas. Han fick inte med sig något från butiken.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Våldsam brand på bondgård

En våldsam brand har brutit ut på en bondgård utanför Lidköping.– Det brann redan rejält när vi kom fram. Vi kom för sent, säger Anders Ydergren, brandinspektör vid räddningstjänsten Västra Skaraborg..

Expressen - 1 timme sedan

Arkitekt fick inte betalt för ministerns veranda

Annika Strandhäll och hennes sambo anlitade en arkitekt för en ny glasveranda till villan på Värmdö. 18 månader senare hade arkitekten fortfarande inte fått betalt – och förra veckan lämnade byrån in en stämningsansökan, skriver DN. ”Jag förväntade mig en dialog före att jag nu får det här kravet.

Expressen - 1 timme sedan

Damberg lovar flera skarpa lagstiftningar

Mikael Damberg lovar rivstart för att stoppa gängkriminaliteten i Sverige.Den nya inrikesministern säger att flera nya lagstiftningar ska presenteras under våren. – Det viktigaste är att ge polisen de resurser och de verktyg som krävs för att komma åt den organiserade brottsligheten, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

”God stämning och bra diskussioner om sakfrågor ”

Helgens diplomatiska samtal mellan USA, Syd- och Nordkorea har avslutats. Sveriges utrikesminister Margot Wallström var nöjd med mötet.– Jag kan intyga att stämningen var väldigt god runt bordet och man fick bra diskussioner om sakfrågor, säger hon i ”P1 Morgon”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.