Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 07:23

Dagens Media - 25 apr 18 kl. 06:58

Försvarsmaktens nya kampanj engagerarMarknadschefen Robert Forss om kampanjen Många har många frågor: "Vi vill väcka uppmärksamhet och nyfikenhet genom att leka med vad vi bedömer är medvetna könsstereotyper"..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Robert Forss, Många

Dela artikeln

1365 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarsmaktensnya , kampanj, engagerar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är Liberala ungdomsförbundets motreaktion på SD:s kampanj

Efter Sverigedemokraternas reklamkampanj på tunnelbanestationen vid Östermalmstorg har nu Folkpartiets ungdomsförbund Liberala ungdomsförbundet gjort en motkampanj. De delade ut flygblad med budskapet: "Ledsen för det löjliga meddelandet i taket. Vi har ett stort problem med ett rasistiskt parti i riksdagen".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Många i demonstration mot SD:s kampanj i SL

I dag anordnades en demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj i tunnelbanan. Ett Facebook event skapades och hade där 13 000 medverkande. "Demonstration mot att #SLSpriderRasism & normaliseringen av rasism i Sverige" kallades den.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här demonstrerar stockholmarna mot SD:s kampanj

Nyheter24 besökte demonstrationen mot Sverigedemokraternas kampanj i Stockholms tunnelbana.LÄS MER: Många i demonstration mot SD:s kampanj i SLBudskapet "inga rasister på våra gator" klingade över Norrmalmstorg.LÄS MER: Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj – engagerar tusentals människor.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är alla fel i SD:s nya kampanj

Sverigedemokraternas nya kampanj i Östermalmstorgs tunnelbana, riktad mot turister där partiet ber om ursäkt för tiggarna på Stockholms gator, har väckt starka reaktioner och upprört många under måndagen.
LÄS MER: Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj – engagerar tusentals människorNyheter24 har tidigare skrivit om SD:s stavfel i annonsen, där partiet stavat fel på ordet "government".
Bildkälla

.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj engagerar tusentals människor

Sverigedemokraternas nya tunnelbanekampanj, riktad mot turister där partiet ber om ursäkt för tiggarna på Stockholms gator, har väckt starka reaktioner och upprört många.Reklamen sitter i Östermalmstorgs tunnelbana i Stockholm och många resenärer i kollektivtrafiken är besvikna på SL.
LÄS MER: Ser du pinsamma missen i SD:s tunnelbanereklam?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj – engagerar tusentals människor

Sverigedemokraternas nya tunnelbanekampanj, riktad mot turister där partiet ber om ursäkt för tiggarna på Stockholms gator, har väckt starka reaktioner och upprört många.Reklamen sitter i Östermalmstorgs tunnelbana i Stockholm och många resenärer i kollektivtrafiken är besvikna på SL.
LÄS MER: Ser du pinsamma missen i SD:s tunnelbanereklam?

BT - 10 okt 15 kl. 07:29

Rosa kampanj engagerar i city

De stora kedjorna uppmärksammar Rosa bandet-kampanjen med rosa produkter. Men för de fristående butikerna i centrum är det svårare att haka på..

SVT - 01 aug 18 kl. 04:13

Tysk #MeTwo-kampanj engagerar tusentals

Efter #MeToo kommer nu #MeTwo. Tusentals tyskar med ursprung från andra länder delar med sig av berättelser om den vardagsrasism de möter. Hashtagen fick fart efter att fotbollsspelaren Mesut Özil lämnade det tyska fotbollslandslaget med hänvisning till den rasism han utsatts för..

Dagens Media - 03 apr 17 kl. 11:11

Viktiga skäl bakom Försvarsmaktens nya kampanj

Här är Försvarsmaktens första kampanj efter återinförandet av allmänna värnplikten..

YLE - 07 apr 17 kl. 05:20

Kommunala frågor engagerar - kommunalvalet gör det inte

Traditionellt är det kommunalvalen som engagerar minst då det kommer till val i Finland. Många är ganska oinsatta i vad ett kommunfullmäktige egentligen styr, säger statsvetaren Claus Stolpe. År 2012 var det 58,3 procent som överhuvudtaget röstade i kommunalvalet.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Här är varumärkena det snackas bäst om

Varje år rankar Yougov de varumärken som det talas mest positivt om. Årets lista visar att Volvo återigen tar hem förstaplatsen, medan Swish och Ica hamnar på en andra- respektive tredjeplats..

Dagens Media - 16 timmar sedan

"Sorgligt att man återigen leker med kulturministerposten"

Branschen reagerar med förvåning på utnämnandet av Amanda Lind (MP) som ny kultur- och demokratiminister. Bland kritikerna finns medieveteranen Jan Scherman..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Alexander Lydecker tar kliv upp inom Bonnier News

Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker får en utökad roll som Chief Commercial Officer för hela Bonnier News..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Alexander Lydecker tar klivet upp inom Bonnier News

I samband med årsskiftet har Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker fått en utökad roll som Chief Commercial Officer för hela Bonnier News..

Dagens Media - 19 timmar sedan

MP:s Amanda Lind blir ny kulturminister

Amanda Lind, partisekreterare i Miljöpartiet, blir ny kulturminister i Stefan Löfvens regering. "Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka allas rätt till kultur", sade hon under dagens pressträff..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Hon blir ny kulturminister

Amanda Lind, partisekreterare i Miljöpartiet, blir ny kulturminister i Stefan Löfvens regering..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Så rustar Kicks för 2019

Ny flaggskeppsbutik ska stärka bilden av Kicks som spännande och nyskapande. "Självklart har vi också som målsättning att vår nya butik ska ha samma fina försäljningsutveckling som våra andra flagship stores", säger Kicks vd Freddy Sobin, till Dagens Media..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Katarina Gospic: ”Jag lever delvis ett digitalt liv”

"Under 15" gästas av Katarina Gospic, som är läkaren och hjärnforskaren som sadlade om till författare och entreprenör. I dagens avsnitt diskuteras hur hjärnan och teknik samverkar..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Ola Klingenborg lämnar Clear Channel

Efter elva år på Clear Channel lämnar Nordeuropachefen Ola Klingenborg mediebranschen. "Om det är någon gång jag ska prova på någonting helt nytt och mycket större är det nu", säger han..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Svårt att driva köp på Snapchat

Enligt källor till Digiday har Snapchat hittills inte bevisat sig som kommersiell kanal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.