Dagens Media > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:03

Liknande nyheter

Taggar: Försvarsmaktensnya , kampanj, engagerar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är Liberala ungdomsförbundets motreaktion på SD:s kampanj

Efter Sverigedemokraternas reklamkampanj på tunnelbanestationen vid Östermalmstorg har nu Folkpartiets ungdomsförbund Liberala ungdomsförbundet gjort en motkampanj. De delade ut flygblad med budskapet: "Ledsen för det löjliga meddelandet i taket. Vi har ett stort problem med ett rasistiskt parti i riksdagen".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Många i demonstration mot SD:s kampanj i SL

I dag anordnades en demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj i tunnelbanan. Ett Facebook event skapades och hade där 13 000 medverkande. "Demonstration mot att #SLSpriderRasism & normaliseringen av rasism i Sverige" kallades den.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här demonstrerar stockholmarna mot SD:s kampanj

Nyheter24 besökte demonstrationen mot Sverigedemokraternas kampanj i Stockholms tunnelbana.LÄS MER: Många i demonstration mot SD:s kampanj i SLBudskapet "inga rasister på våra gator" klingade över Norrmalmstorg.LÄS MER: Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj – engagerar tusentals människor.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är alla fel i SD:s nya kampanj

Sverigedemokraternas nya kampanj i Östermalmstorgs tunnelbana, riktad mot turister där partiet ber om ursäkt för tiggarna på Stockholms gator, har väckt starka reaktioner och upprört många under måndagen.
LÄS MER: Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj – engagerar tusentals människorNyheter24 har tidigare skrivit om SD:s stavfel i annonsen, där partiet stavat fel på ordet "government".
Bildkälla

.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj engagerar tusentals människor

Sverigedemokraternas nya tunnelbanekampanj, riktad mot turister där partiet ber om ursäkt för tiggarna på Stockholms gator, har väckt starka reaktioner och upprört många.Reklamen sitter i Östermalmstorgs tunnelbana i Stockholm och många resenärer i kollektivtrafiken är besvikna på SL.
LÄS MER: Ser du pinsamma missen i SD:s tunnelbanereklam?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Demonstration mot Sverigedemokraternas kampanj – engagerar tusentals människor

Sverigedemokraternas nya tunnelbanekampanj, riktad mot turister där partiet ber om ursäkt för tiggarna på Stockholms gator, har väckt starka reaktioner och upprört många.Reklamen sitter i Östermalmstorgs tunnelbana i Stockholm och många resenärer i kollektivtrafiken är besvikna på SL.
LÄS MER: Ser du pinsamma missen i SD:s tunnelbanereklam?

BT - 10 okt 15 kl. 07:29

Rosa kampanj engagerar i city

De stora kedjorna uppmärksammar Rosa bandet-kampanjen med rosa produkter. Men för de fristående butikerna i centrum är det svårare att haka på..

SVT - 01 aug 18 kl. 04:13

Tysk #MeTwo-kampanj engagerar tusentals

Efter #MeToo kommer nu #MeTwo. Tusentals tyskar med ursprung från andra länder delar med sig av berättelser om den vardagsrasism de möter. Hashtagen fick fart efter att fotbollsspelaren Mesut Özil lämnade det tyska fotbollslandslaget med hänvisning till den rasism han utsatts för..

Dagens Media - 03 apr 17 kl. 11:11

Viktiga skäl bakom Försvarsmaktens nya kampanj

Här är Försvarsmaktens första kampanj efter återinförandet av allmänna värnplikten..

YLE - 07 apr 17 kl. 05:20

Kommunala frågor engagerar - kommunalvalet gör det inte

Traditionellt är det kommunalvalen som engagerar minst då det kommer till val i Finland. Många är ganska oinsatta i vad ett kommunfullmäktige egentligen styr, säger statsvetaren Claus Stolpe. År 2012 var det 58,3 procent som överhuvudtaget röstade i kommunalvalet.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Netflix testar att göra reklam mellan avsnitt

Annonser för andra serier mellan avsnitt kan bli verklighet på Netflix..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Adam Kerj till Accenture Interactive

Rollen som kreativ chef för Norden hos Accenture Interactive axlas av Adam Kerj, en av Sveriges mest välmeriterade kreatörer..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Ytterligare medieföretag granskas av DO efter #metoo

Diskrimineringsombudsmannens (DO) granskning av företag inom inom media, kultur och juridik fortsätter. Nu blir bland annat tidningen Sydöstran och Mediehuset i Umeå föremål för tillsynen..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Anna Grönlund Krantz blir ny vd på Hallvarsson & Halvarsson

Anna Grönlund Krantz lämnar Skandia och tillträder som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Samtidigt tar Johan Ramsten klivet upp som vice vd för H&H Group..

Dagens Media - 4 timmar sedan

De stod för årets mest lyssnade sommarprat

Anders Berglund, Bianca Ingrosso och Sara Danius toppar årets listorna över de mest populära programmen i årets Sommar i P1..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Arla påminner om att "bara mjölk smakar mjölk"

Tillsammans med nya byråpartnern Åkestam Holst lanserar Arla Mjölk nu sitt nya reklamkoncept. Kärnan i idén handlar om att lyfta fram den unika mjölksmaken..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Gullers Grupp köper Humbly

Gullers Grupp genomför sitt tredje byråförvärv i år. Genom köpet av den strategiska designbyrån Humbly stärker Gullers Grupp sitt digitala erbjudande och etablerar sig i Umeå..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Blockets vd byts ut

Jan Prokopec, vd för Blocket, byts ut men än är ingen permanent vd utsedd..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Aller Media kapar 90 tjänster

Nu är förhandlingarna om Aller medias stora omorganisation klara. 90 tjänster sägs upp, av dem är 45 redaktionella..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Marika Långström till TV4

TT:s nyhetschef, Marika Långström, rekryteras till TV4..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.