Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 January, 10:45

Vimmerby Tidning - 24 apr 18 kl. 15:39

"Kulturskolan har haft en svår tid"Kristdemokraterna i Vimmerby brukar varje år dela ut en tårta för att uppmuntra de som arbetar i en kommunal verksamhet som lite extra är värd att uppmärksammas. I år fick Kulturskolan i Vimmerby denna tårta..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Vimmerby, Kulturskolan

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kulturskolanhar , haften , svår, tid
BT - 01 dec 18 kl. 13:41

Skenemålvakten byter klubb: ”Har haft en fantastisk tid i MFF”

Fredrik Andersson lämnar Malmö FF efter 3,5 år. Till Expressen säger han: – Jag har haft en fantastisk tid i MFF men nu är det rätt läge att gå vidare..

Expressen - 17 mar 12 kl. 14:07

Håkan Mild: "Haft samtal under lång tid"

Gustav Svensson har haft en tuff tid som proffs i Turkiet. Enligt uppgifter till GT har Svensson, genom sin juridiske rådgivare, varit i kontakt med Blåvitt för att diskutera framtiden. - Vi har haft samtal under lång tid med Gustav.

Skånskan - 28 apr 18 kl. 05:00

”Stig har haft en månad på sig”

höör Kommunen saknar platser på särskilda boenden och säger att personer med omfattande hemtjänstinsatser erbjuds en plats på äldreboende. Men när 93-årige Stig Nilsson säger nej tack till erbjudandet får han en väsentligt sämre vård i hemmet.
– Han kommer inte få hemtjänst till den nivå han har idag, säger Ewa Näslund, socialchef inom Höörs kommun.

Magazin24 - 14 jan 11 kl. 14:05

"Vi har inte haft någon kontakt"

Transcoms flytt från Kungsör till Eskilstuna har vart en längre följetong. Magazin24 har pratat med kommunalrådet och representant för Medo Serviecs som hyrt ut lokalerna, för att få deras bild av vad som skett och vad som sker framöver. I dag blev det så känt att Transcom flyttar till Eskilstuna om ett halvår.

LV - 09 nov 16 kl. 09:00

Jobbig tid för VIK–kaptenen

Västerviks IK:s lagkapten Dan Pettersson har haft en jobbig tid. Det har nästan inte blivit något spel överhuvudtaget för honom i Hockeyallsvenskan efter skadan i hemmapremiären mot Almtuna. – Det är tufft att stå vid sidan av, men det har underlättat att det gått så bra för laget, säger han till vår tidning från bussen på väg upp till Mora på tisdagseftermiddagen..

SR - 25 aug 17 kl. 12:52

Anna Kinberg Batra – turbulent tid sedan starten

Anna Kinberg Batra har haft en turbulent tid som ledare för Moderaterna sedan starten. Hon tog över partiledarposten för drygt två och ett halvt år sedan att Fredrik Reinfeldt hastigt avgick efter valförlusten. Så här lät det på moderaternas extra partistämma i Solna den 10 januari 2015..

Hela Gotland - 11 aug 12 kl. 04:00

Jag har haft en fantastisk tid på rosornas ö

Det har blivit dags för min sista krönika på GT-sporten..

Barometern - 08 jan 14 kl. 10:44

"Jag har haft en jobbig tid"

Säsongen 2014 är i gång och podden Hansson & Hansson har kommentrarer och intervjuer efter första träningen på Gasten. Dessutom: Nye fystränaren Agne Bergvall om de första testen och Jonas Hanssons lista om siffror som ger framgång på fotbollsplanen. .

Barometern - 08 jan 14 kl. 10:44

"Jag har haft en jobbig tid"

Säsongen 2014 är i gång och podden Hansson & Hansson har kommentrarer och intervjuer efter första träningen på Gasten. Dessutom: Nye fystränaren Agne Bergvall om de första testen och Jonas Hanssons lista om siffror som ger framgång på fotbollsplanen. .

GöteborgsPosten - 25 maj 18 kl. 12:40

Forsberg: "Haft gott om tid att ladda"

Den långa avstängningen efter det röda kortet gav ett trist och tidigt slut på ligasäsongen med Leipzig. Men inget ont som inte för något gott med sig. Emil Forsberg lade fokus på att få kroppen i bästa form till VM..

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 18 kl. 12:40

Emil Forsberg: ”Haft gott om tid att ladda”

Den långa avstängningen gav ett trist och tidigt slut på ligasäsongen med Leipzig..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.