Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 22 May, 16:03

Liknande nyheter

Taggar: Hit, går, majblommans, pengar
Affärsvärlden - 28 apr 11 kl. 07:45

Hit gick af Donners pengar

Dömde Johan Af Donner berättar varför han förskingrade pengar från Röda Korset..

Skånskan - 28 apr 18 kl. 06:00

”Vi drömmer stort om en hit”

När Malmöbandet Canary Islands bildades 2013 lanserade de ett nytt format, 3P, tre låtar i svit. När de nu kommer med sitt debutalbum, Canary Islands III, har de gått vidare och varje låt står för sig. Bandfamiljen består av en kärna som skapat musik tillsammans i tjugo år men som fortfarande är lika sugna på att få en riktig hit.

SR - 31 maj 13 kl. 10:22

Hit gick Musikhjälpens pengar

Musikhjälpen 2012 samlade in 23,3 miljoner kronor till kampen för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten. Idag sänds "Musikhjälpen återträffen" då programledarna samlas för att följa upp vart pengarna har gått..

Sydöstran - 17 maj 14 kl. 09:45

Hit går kommunernas pengar

BLT - 17 maj 14 kl. 09:45

Hit går kommunernas pengar

Blekinge Läns tidning - 17 maj 14 kl. 09:45

Hit går kommunernas pengar

Nyteknik - 04 feb 15 kl. 10:40

Hit går Minecraftgrundarens pengar

Jakob Porser tjänade några miljarder på att sälja Minecraft. Till Luleå Hockeys stora lycka. Nu har de fått en rätt så tät storsponsor..

Aftonbladet - 13 okt 15 kl. 17:11

188 500 kr i böter på åtta omgångar – hit går alla pengar

Förbundsordföranden berättar var alla bötesbelopp går till.

Corren - 24 maj 16 kl. 15:40

Linköpingsbo – hit går dina pengar

Musikhjälpen i Linköping i december 2015 blev en veritabel succé..

GöteborgsPosten - 08 sep 17 kl. 06:00

Hit har Göteborgarnas pengar för konst gått

I 70 år har Göteborgs stad köpt in konstverk för att placeras ut och visas på kommunala arbetsplatser. Samlingen består idag av närmare nio tusen konstverk. Ett urval visas nu på Göteborgs stadsbibliotek.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Polis kritiseras för medverkan i M-film

Jo kritiserar en polischef som medverkat i en kampanjfilm för Moderaterna. Genom att polisen medverkade i filmen med en polisbil och polisuniform framgick det inte tillräckligt tydligt att han agerade som privatperson, anser JO.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Misstänkt mord i Linköping

Polisen har inlett en förundersökning om mord, sedan en man avlidit under oklara omständigheter. Mannen hittades skadad i ett bostadshus i området Berga i Linköping vid lunchtid. Mannen är ännu inte identifierad, skriver polisen på hemsidan.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Just nu: Larm om brand i vårdcentral

Sydöstran - 15 minuter sedan

Boendestödjare får arbete direkt

Gänget som under tisdagen avslutade sin utbildning till boendestödjare på Litorina folkhögskola går nu direkt ut i arbete. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Fortsatt jakt på svar om sjuka laxar

Arbetet med att hitta svaret på gåtan om vad som gör laxarna sjuka fortsätter. I dagarna har Mörrums kronolaxfiske åter haft besök av experter för att undersöka fisken..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Tåg: Så ska tågresenärerna få bättre service

Informationen kring tågförseningar ska bli bättre. Trafikverket ska nu se över hur tågbolagen kan förmedla tydligare kommunaktion. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

C: Ge stöd till frivilliga livräddare

Centern vill se mer frivillig räddningspersonal på landsbygden. Partiet föreslår bland annat skoterbidrag och stöd till C-körkort. - Det är alltid viktigt att få fler att engagera sig, säger Centerns försvarspolitiske talesperson Daniel Bäckström.

Sydöstran - 45 minuter sedan

”Norwegian rånade oss på vår drömresa”

Drömresan var betalt, hundvakt ordnad, ett av Dubrovniks finare hotell var bokat. Men firandet av bröllopsdagen slutade i krasch. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Tidiga gubbar men bären kan ta slut efter midsommar

Värmen har satt ordentligt fart på jordgubbarna. Försäljningen har redan inletts på flera platser i landet. – Vi har röda bär på fälten och räknar med att börja plocka i slutet på veckan, säger Carl-Johan Pettersson, på Finnerödja bär i Olofström..

Sydöstran - 1 timme sedan

Extrakonsert med Ternheim i Berwaldhallen

Nu kommer ytterligare en chans att se Anna Ternheim uppträda i Berwaldhallen tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester i höst. Till de ursprungliga datumen 20-21 september läggs nu den 22 september till, meddelar arrangören.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.