Mobil > Teknik

Tuesday, 22 January, 03:47

Mobil - 24 apr 18 kl. 10:27

Antitrustgranskning bromsar standard för esimGSMA har tillfälligt pausat utvecklingen av en standard för virtuella sim-kort på grund av en granskning från amerikanska myndigheter..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
GSMA

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antitrustgranskning, bromsar, standardför , esim
DI - 14 sep 15 kl. 09:29

Tio biltillverkare lovar att göra automatiska bromsar standard

Tio biltillverkare, som tillsammans svarade för 52 procent av den amerikanska försäljningen 2014, har lovat att göra automatiska bromsar till standard på nya bilar, uppgav den ideella organisationen IIHS och den amerikanska trafiksäkerhetsmyndigheten NHTSA i helgen..

DI - 28 mar 16 kl. 10:41

Automatiska bromsar standard för Toyota 2017

Den japanska biltillverkaren Toyota har meddelat att automatiska bromsar kommer bli standard för 25 av 30 Toyota- och Lexusmodeller, oavsett prisklass, innan slutet på nästa år..

IDG - 09 jul 18 kl. 12:55

Tele2 erbjuder nu stöd för Esim – i Windows


Tanken är att Esim på sikt ska konkurrera ut det traditionella sim-kortet..

Mobil - 04 dec 18 kl. 10:33

Tre blir först i Sverige — börjar stödja esim i Iphone

Tre meddelar nu att de stödjer esim i mobiltelefoner, i praktiken årets nya Iphone XS, XS Max och XR..

Helsingborgs Dagblad - 29 nov 15 kl. 06:00

"Det är bättre att ha en bostad med lägre standard än att inte ha någon bostad alls."

Bostadsbristen är stor, men hårda krav och lagar bromsar byggandet. Därför vill Liberalerna att Helsingborg ska bli försökskommun för byggande med lägre standard..

Sydsvenskan - 29 nov 15 kl. 06:00

"Det är bättre att ha en bostad med lägre standard än att inte ha någon bostad alls."

Bostadsbristen är stor, men hårda krav och lagar bromsar byggandet. Därför vill Liberalerna att Helsingborg ska bli försökskommun för byggande med lägre standard..

E24 - 28 jul 15 kl. 19:12

Korruptionen i Brasilien bromsar upp tillväxten

Det amerikanska kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's sänker utsikterna för Brasiliens ekonomiska tillväxt. Det rapporterar Bloomberg News..

Nyan - 06 maj 15 kl. 09:08

ÅAB:s får högre betyg av Standard & Poor´s

Standard & Poor´s höjer Ålandsbankens kreditbetyg till AAA. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande i dag. Enligt Standard & Poor´s har Ålandsbanken stabila utsikter på samtliga säkerställda obligationer emitterade.

YLE - 17 mar 17 kl. 21:49

Soinis avgång oroar Standard & Poor's – ingen förändring i Finlands kreditvärdighet

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's behåller Finlands kreditvärdighet på samma nivå som tidigare, det vill säga i den näst högsta kategorin AA+. Enligt institutet är utsikterna för Finlands del stabila. Kreditvärderaren anser att uppsvinget för Finlands ekonomi i kombination med strukturomvandlingarna gradvis hjälper till att stabilisera den offentliga ekonomin.

Cornucopia - 11 jun 18 kl. 10:08

40-talisterna har högre ekonomisk standard som pensionärer än i arbetslivet vid 50 års ålder

Inflationsjusterade siffror SCB tagit fram visar att 40-talisterna har 51% högre ekonomisk standard som pensionärer vid 67 års ålder än de hade som 50-åringar i arbetslivet. Hög standard? Vad f-n är hög standard?

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 12 timmar sedan

Nu får även Google Assistant mörklerläge

Mörkerlägen är det nya svarta. Google har redan försett flera av sina tjänster med den populära och ögonvänliga funktionen. Och nu tycks Google Assistant stå på lut..

Mobil - 13 timmar sedan

Patent avslöjar hur 2019 års version av Motorola Razr ser ut

Den förra veckans rykten om en modern version av klassiska Motorola Razr följs nu av bilder från en patentansökan, som avslöjar hur den nya versionen av telefonen kan komma att se ut..

Mobil - 14 timmar sedan

Samsung lanserar ny plattform för mellanprismobiler

Samsung Exynos 7904 är företagets nya chipset som kommer att finnas i deras låg- och mellanprismodeller. Först ut väntas Galaxy M bli..

Mobil - 16 timmar sedan

Xiaomi Mi Mix 3 med utskjutbar selfiekamera testad

När Xiaomi med Mi Mix 3 väljer att återuppliva Slide-telefonen hade man gott kunna göra mer med det än att bara ta bort selfiekameran..

Mobil - 18 timmar sedan

Avvecklingen av Windows 10 Mobile-stödet får officiellt datum

Att Windows 10 Mobile är borta ur leken är känt sedan länge. Men nu har dess slutgiltiga dödsförklaring kommit, i form av datum för när Microsofts stöd för plattformen upphör..

Mobil - 18 timmar sedan

Läckta bilder visar alla tre Galaxy S10-telefonerna

Det är nu en månad kvar till dess att Samsung offentliggör sina nya Galaxy S10-modeller. Vi har redan sett en del bildläckor, och nu kommer ytterligare en läcka som visar de tre telefonerna i genomskinliga skal..

Mobil - 18 jan 19 kl. 11:00

Google köper del av Fossils smartwatchverksamhet

Google betalar motsvarande 360 miljoner kronor till mode- och accessoarjätten Fossil för delar av deras smartwatchteknologi..

Mobil - 18 jan 19 kl. 10:33

4K-video försvunnen i Samsungs Android 9-uppdatering

I den allmäna omstökningen av systemet ser det ut som Samsung råkat tappa bort en kamerafunktion i sin senaste uppdatering..

Mobil - 18 jan 19 kl. 10:37

Spotify rullar ut nytt billäge i USA

Den svenska streamingjätten vill göra det säkrare att använda appen när man sitter bakom ratten..

Mobil - 18 jan 19 kl. 09:35

Bugg i Android-appen exponerade privata tweets för allmänheten

Flera Android-användare som trott att de publicerat tweets för bara ett antal utvalda personer har i själva verket publicerat inlägg som kan ses av alla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.