DI > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 03:25

DI - 23 apr 18 kl. 22:36

Whirlpool missar förväntningarnaElectrolux konkurrent Whirlpool redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:81 dollar för det första kvartalet 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Whirlpool

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Whirlpool, missar, förväntningarna
DI - 25 apr 17 kl. 05:17

Whirlpool missar förväntningarna

Electrolux konkurrent Whirlpool redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:50 dollar för det första kvartalet 2017..

DN - 10 feb 14 kl. 10:42

Securitas missar förväntningarna

Säkerhetsjätten Securitas ökade vinsten rejält under det fjärde kvartalet i fjol. Men resultatet hamnade under förväntningarna och aktien backade med runt tre procent på Stockholmsbörsen..

SvD - 13 aug 14 kl. 16:42

Meda missar förväntningarna

Läkemedelsbolaget Meda bommar förväntningarna, drar ned prognosen för helåret och aktien faller. På sikt är det dock betydligt viktigare att det färska jätteköpet av Rottapharm lyckas..

UNT - 17 jul 15 kl. 07:24

Telia Sonera missar förväntningarna

Telia Sonera missade förväntningarna med sitt resultat för andra kvartalet..

DI - 03 maj 16 kl. 08:22

Meda missar förväntningarna

Specialistläkemedelsbolaget Meda, som är under uppköp av amerikanska Mylan, redovisar ett ebitda-resultat exklusive engångsposter på 1.256 miljoner kronor för det första kvartalet 2016. Förväntningarna låg på ett motsvarande ebitda-resultat om 1.

SvD - 21 jul 16 kl. 08:30

Meda missar förväntningarna

Specialistläkemedelsbolaget Meda redovisar ett ebitda-resultat exklusive engångsposter på 1.576 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016. Förväntningarna låg på ett motsvarande ebitda-resultat om 1.

DI - 27 okt 16 kl. 07:02

Fingerprint missar förväntningarna

Fingerprint nådde inte upp till förväntningarna för det tredje kvartalet. Bolaget dämpar försäljningsmålet för helåret 2016. ..

PrivataAffärer - 27 jan 17 kl. 08:10

NCC missar förväntningarna

Byggbolaget NCC nådde inte upp till förväntningarna. Den enda punkt som överraskade på uppsidan var orderingången....

Sydsvenskan - 26 apr 18 kl. 08:02

Assa Abloy missar förväntningarna

Låsjätten Assa Abloy kunde inte riktigt motsvara marknadsförväntningarna gällande vinsten för första kvartalet. Däremot kunde nya vd:n Nico Delvaux rapportera om betydligt högre organisk tillväxt än förväntat. "Året startade bra med en god organisk till.

DN - 26 apr 18 kl. 08:37

Assa Abloy missar förväntningarna

Låsjätten Assa Abloy kunde inte riktigt motsvara marknadsförväntningarna gällande vinsten för första kvartalet. Däremot kunde nya vd:n Nico Delvaux rapportera om betydligt högre organisk tillväxt än förväntat..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Tunga experterna: Så går bopriserna i år

Maj är traditionellt högsäsong för bostadsköpare, men i år är osäkerheten extra stor kring prisutvecklingen. Här är de senaste prognoserna från några av de tyngsta experterna..

DI - 4 timmar sedan

New York-börser: Stryk för varuhuskedjor

USA-börserna vände ned under de avslutande timmarnas handel på tisdagen. Ökad osäkerhet kring handelsavtal mellan USA och Kina samt geopolitisk oro bidrog till det negativa sentimentet..

DI - 5 timmar sedan

Tesla värvar från Snap

Elbilstillverkaren Tesla har anställt Snaps Stuart Bowers som ny teknikchef (VP och engineering).  Detta meddelar Reuters. .

DI - 5 timmar sedan

Klimatforskare från USA kan erbjudas jobb i Sverige

Amerikanska klimat- och miljöforskare erbjuds forskningsplatser i Sverige. Detta med anledning av USA:s kraftiga nedskärningar inom klimatområdet, som ytterst är ett beslut från president Donald Trump, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Cyberhotet ökar – kostar svenska bolag miljarder varje år

Via ett enkelt mejl kan cyberkriminella ta kontrollen över ett företag. Cyberhotet ökar ständigt och kostar näringslivet miljardbelopp varje år. Med nya datalagringsdirektivet, GDPR, kan kostnaderna för den som slarvar med säkerheten bli ännu högre.

DI - 5 timmar sedan

Expertens sex tips för högre säkerhet på företaget

Ett ökat cyberhot kräver ett strukturerat arbete med informationssäkerhet. Här ger experten grundläggande tips för att höja säkerhetsnivån i företaget..

DI - 6 timmar sedan

Kinneviks nya ordförande: "Vi kommer göra allt i vår makt”

Kinnevik är berett att göra vad som än krävs för att EU-kommissionen ska godkänna fusionen mellan Tele 2 och Com Hem. Det uppger investmentbolagets nya ordförande Amelia Fawcett i en ­intervju med Di. Hon är också tydlig med att e-handelsjätten Zalando stannar i portföljen..

DI - 6 timmar sedan

Inifrån Silicon Valley: Uppstickarna som utmanar jättarnas monopol

Allt fler människor lockas av företag som nobbar Silicon Valley-jättarnas datainsamling. ”Vi kommer att bevittna skandaler som får Cambridge Analytica att se ut som en bagatell”, säger it-veteranen Brendan Eich till Di. .

DI - 8 timmar sedan

Så var partiledarduellen mellan Lööf och Åkesson

Klockan 19.00 på tisdagen drabbade SD:s Jimmie Åkesson och C:s Annie Lööf samman i en partiledarduell i Di TV och Expressen TV. Så här var den..

DI - 7 timmar sedan

Venezuela: USA:s sanktioner brott mot mänskligheten

Sanktionerna som USA har infört i samband med det venezolanska valet är "ett brott mot mänskligheten", enligt Venezuela..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.