DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 08:08

DI - 23 apr 18 kl. 22:36

Whirlpool missar förväntningarnaElectrolux konkurrent Whirlpool redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:81 dollar för det första kvartalet 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Whirlpool

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Whirlpool, missar, förväntningarna
DI - 25 apr 17 kl. 05:17

Whirlpool missar förväntningarna

Electrolux konkurrent Whirlpool redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:50 dollar för det första kvartalet 2017..

DN - 10 feb 14 kl. 10:42

Securitas missar förväntningarna

Säkerhetsjätten Securitas ökade vinsten rejält under det fjärde kvartalet i fjol. Men resultatet hamnade under förväntningarna och aktien backade med runt tre procent på Stockholmsbörsen..

SvD - 13 aug 14 kl. 16:42

Meda missar förväntningarna

Läkemedelsbolaget Meda bommar förväntningarna, drar ned prognosen för helåret och aktien faller. På sikt är det dock betydligt viktigare att det färska jätteköpet av Rottapharm lyckas..

UNT - 17 jul 15 kl. 07:24

Telia Sonera missar förväntningarna

Telia Sonera missade förväntningarna med sitt resultat för andra kvartalet..

DI - 03 maj 16 kl. 08:22

Meda missar förväntningarna

Specialistläkemedelsbolaget Meda, som är under uppköp av amerikanska Mylan, redovisar ett ebitda-resultat exklusive engångsposter på 1.256 miljoner kronor för det första kvartalet 2016. Förväntningarna låg på ett motsvarande ebitda-resultat om 1.

SvD - 21 jul 16 kl. 08:30

Meda missar förväntningarna

Specialistläkemedelsbolaget Meda redovisar ett ebitda-resultat exklusive engångsposter på 1.576 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016. Förväntningarna låg på ett motsvarande ebitda-resultat om 1.

DI - 27 okt 16 kl. 07:02

Fingerprint missar förväntningarna

Fingerprint nådde inte upp till förväntningarna för det tredje kvartalet. Bolaget dämpar försäljningsmålet för helåret 2016. ..

PrivataAffärer - 27 jan 17 kl. 08:10

NCC missar förväntningarna

Byggbolaget NCC nådde inte upp till förväntningarna. Den enda punkt som överraskade på uppsidan var orderingången....

Sydsvenskan - 26 apr 18 kl. 08:02

Assa Abloy missar förväntningarna

Låsjätten Assa Abloy kunde inte riktigt motsvara marknadsförväntningarna gällande vinsten för första kvartalet. Däremot kunde nya vd:n Nico Delvaux rapportera om betydligt högre organisk tillväxt än förväntat. "Året startade bra med en god organisk till.

DN - 26 apr 18 kl. 08:37

Assa Abloy missar förväntningarna

Låsjätten Assa Abloy kunde inte riktigt motsvara marknadsförväntningarna gällande vinsten för första kvartalet. Däremot kunde nya vd:n Nico Delvaux rapportera om betydligt högre organisk tillväxt än förväntat..

Fler nyheter från DI

DI - 11 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 11 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 12 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 12 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 13 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 14 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 15 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 15 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 15 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 16 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.