DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 12:50

Liknande nyheter

Taggar: Whirlpool, missar, förväntningarna
DI - 25 apr 17 kl. 05:17

Whirlpool missar förväntningarna

Electrolux konkurrent Whirlpool redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:50 dollar för det första kvartalet 2017..

DN - 10 feb 14 kl. 10:42

Securitas missar förväntningarna

Säkerhetsjätten Securitas ökade vinsten rejält under det fjärde kvartalet i fjol. Men resultatet hamnade under förväntningarna och aktien backade med runt tre procent på Stockholmsbörsen..

SvD - 13 aug 14 kl. 16:42

Meda missar förväntningarna

Läkemedelsbolaget Meda bommar förväntningarna, drar ned prognosen för helåret och aktien faller. På sikt är det dock betydligt viktigare att det färska jätteköpet av Rottapharm lyckas..

UNT - 17 jul 15 kl. 07:24

Telia Sonera missar förväntningarna

Telia Sonera missade förväntningarna med sitt resultat för andra kvartalet..

DI - 03 maj 16 kl. 08:22

Meda missar förväntningarna

Specialistläkemedelsbolaget Meda, som är under uppköp av amerikanska Mylan, redovisar ett ebitda-resultat exklusive engångsposter på 1.256 miljoner kronor för det första kvartalet 2016. Förväntningarna låg på ett motsvarande ebitda-resultat om 1.

SvD - 21 jul 16 kl. 08:30

Meda missar förväntningarna

Specialistläkemedelsbolaget Meda redovisar ett ebitda-resultat exklusive engångsposter på 1.576 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016. Förväntningarna låg på ett motsvarande ebitda-resultat om 1.

DI - 27 okt 16 kl. 07:02

Fingerprint missar förväntningarna

Fingerprint nådde inte upp till förväntningarna för det tredje kvartalet. Bolaget dämpar försäljningsmålet för helåret 2016. ..

PrivataAffärer - 27 jan 17 kl. 08:10

NCC missar förväntningarna

Byggbolaget NCC nådde inte upp till förväntningarna. Den enda punkt som överraskade på uppsidan var orderingången....

Sydsvenskan - 26 apr 18 kl. 08:02

Assa Abloy missar förväntningarna

Låsjätten Assa Abloy kunde inte riktigt motsvara marknadsförväntningarna gällande vinsten för första kvartalet. Däremot kunde nya vd:n Nico Delvaux rapportera om betydligt högre organisk tillväxt än förväntat. "Året startade bra med en god organisk till.

DN - 26 apr 18 kl. 08:37

Assa Abloy missar förväntningarna

Låsjätten Assa Abloy kunde inte riktigt motsvara marknadsförväntningarna gällande vinsten för första kvartalet. Däremot kunde nya vd:n Nico Delvaux rapportera om betydligt högre organisk tillväxt än förväntat..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Automationsbolaget Honeywell prickar förväntningarna

Det amerikanska industrikonglomeratet Honeywell redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:03 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 3 minuter sedan

Ework rasar nästan 10 procent efter rapport

Konsultmäklaren Eworks rapport för det tredje kvartalet möttes med sura miner på Stockholmsbörsen. Drygt en timme efter att kvartassiffrorna presenterats hade aktien rasat med 9,6 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Cashbuddy AB tecknar nytt avtal om försäljning av fordringar i Sverige

Det svenska dotterbolaget till JSM Financial Group AB (publ), Cashbuddy AB, har idag ingått ett nytt sexårigt avtal med arvato Finance AB om löpande överlåtelser av förfallna fordringar..

DI - 15 minuter sedan

Franska it-jätten rasar 25 procent efter vinstvarning

Den franska it-jätten Sopra Steria tappar en fjärdedel av sitt börsvärde i fredagshandeln. Därmed är intar aktien jumboplatsen i Stoxx Europe 600..

DI - 15 minuter sedan

Ledningspersoner tankar aktier i Qliro efter rapport

Qliros vd Marcus Lindqvist har på fredagen köpt 17.500 aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 30 minuter sedan

Nedgången på Stockholmsbörsen tilltar efter Atlas rapport

Nedgången på Stockholmsbörsen tilltog efter att industrijätten Atlas Copco levererat en riktig rapportbesvikelse. OMXS30 handlas ned 2 procent vid lunch..

DI - 30 minuter sedan

Mathems försäljning har påverkats marginellt efter matsnusk-reportage

Matsnusket på Mathem, som avslöjades via ett reportage från Aftonbladets och Viafrees program ”200 sekunder, har hittills inte haft något större genomslag på försäljningen. Det uppger Mathems grundare och vd Thomas Kull till Market..

DI - 45 minuter sedan

Martin Lundstedt "inte orolig" för avgasböter

Volvos vd Martin Lundstedt är inte orolig för eventuella böter med anledning av de upptäckta komponentproblemen, som kan leda till för höga utsläpp av kväveoxider..

DI - 1 timme sedan

Kamp att återvinna marknadens förtroende för Neurovive

Efter fas III-floppen med läkemedelskandidaten Ciclomulsion år 2015 är Neurovive på väg in i klinik med nya projekt. Bolagets aktie har drastiskt sjunkit i värde och forskningsbolaget arbetar nu med att återvinna marknadens förtroende när de nya projekten ska finansieras. .

DI - 1 timme sedan

Atlas Copco kommer med rapport – följ utvecklingen live

Verkstadsbolagen tynger Stockholmsbörsen på fredagen då index backar över 1 procent. Klockan 12 presenterar Atlas Copco sin rapport för det tredje kvartalet och Di följer utvecklingen live..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.