DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 08:22

DI - 23 apr 18 kl. 22:00

Hedin Bil förvärvar BMW-återförsäljaren Englunds Bil i LuleåHedin Bil fortsätter således, genom dotterbolaget Bavaria, sin expansion i norra Sverige och att utveckla sin BMW-verksamhet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bil, BMW, Englunds Bil, Luleå, Bavaria, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hedin, Bil, förvärvar, BMW-återförsäljaren, Englunds, Bili , Luleå
DI - 15 maj 18 kl. 10:00

Hedin Bil tillträdde BMW-återförsäljaren Englunds Bil i Luleå

Den 9e maj tillträdde Hedin Bil Englunds Bil i Luleå.

Cornucopia - 03 apr 17 kl. 09:49

Tesla levererar i dubbel bemärkelse

Tesla (NASDAQ:TSLA) har levererat i dubbel bemärkelse. Första kvartalet 2017 bjöd på rekordproduktion av nya bilar, vilket visar på att bolaget både kan expandera försäljning och produktion. Det lovar gott inför försäljningssläppet av den ännu ospecificerade Tesla Model 3.

YLE - 29 jan 17 kl. 08:30

Snuset - en miljonbusiness i Finland

Ny bil, sommarstuga och lyxlägenhet. Det kan den seriösa snussmugglaren skaffa sig efter några månader i branschen. Vår granskning visar att stora delar av snuset i södra Finland säljs av en estnisk liga där åtminstone tre av nyckelpersonerna har kriminell bakgrund och att många av dem som handlar med snus också handlar med tunga droger.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 12 kl. 16:30

Wendels fortsätter i ny regim

Foto: Johan Engman / SCANPIX
Sportvagnsspecialisten och Subaruförsäljaren Wendels i Trelleborg lever vidare trots konkurs. Efter att bolaget som drivit Wendels gått i konkurs har företaget, med all verksamhet, sålts vidare till Ysta Bilcenter.
?

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Affärsområdeschef från NCC blir investeringschef på Castellum

Castellum rekryterar Carola Lavén till posten som investeringsdirektör och vice vd från NCC, där hon varit affärsområdeschef för NCC Property Development, framgår av pressmeddelanden från bolagen..

DI - 5 minuter sedan

Birgitte Bonnesen går in som chef för affärsområdet Svensk Bankverksamhet

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen går in som chef för bankens affärsområde Svensk Bankverksamhet, där bland annat den svenska kontorsrörelsen ingår. Den nuvarande affärsområdeschefen Christer Trägårdh tillträder en tjänst som biträdande koncernkreditchef. .

DI - 15 minuter sedan

250 miljoner kronor i mikrolån till svenska småföretag

Marginalen Bank får som första svenska bank en mikrogaranti från Europeiska Investeringsfonden (EIF) för att underlätta för mindre företag med upp till nio anställda att få lånefinansiering. En företagare som söker ett företagslån med garantin behöver endast gå i borgen för 20 procent av lånebeloppet, som maximalt får uppgå till 250 000 kronor, eftersom garantin från EIF träder in och täcker resterande 80 procent..

DI - 15 minuter sedan

MSB stöttar hårt kritiserat kommunikationssystem – "insett att vi har brister"

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ska köpa in sex mobila basstationer för kommunikationssystemet Rakel, rapporterar SVT:s Uppdrag granskning..

DI - 30 minuter sedan

SSM räknar med att hälften av pågående produktion är hyresrätter 2020

Bostadsutvecklaren SSM räknar med att cirka 50 procent av bolagets bostäder i pågående produktion 2020 utgörs av hyresrätter..

DI - 30 minuter sedan

H&M omvandlar ännu en butik till outlet – "Tajmningen är rätt för en förändring"

Klädjätten H&M gör om ytterligare en butik till en outlet, skriver branschsajten Market. "Tajmningen rätt för en förändring", säger Amanda Larsson på H&M:s pressavdelning..

DI - 30 minuter sedan

Lastbilskartellen: Här är nästa jättestämning som hotar AB Volvo

Ytterligare en stämning hotar att utlösa en tung smäll mot Volvo och övriga i den olagliga lastbilskartellen inom EU. Skadeståndsspecialisten CDC:s jättestämning i Amsterdam har mer än fördubblats och kraven kan komma att uppgå till över 12 miljarder kronor..

DI - 30 minuter sedan

Tesla förnekar batteriavtal med Tianjin Lishen

Tesla har inte tecknat något avtal med kinesiska Tianjin Lishen rörande batterileveranser till elbiltillverkarens nya fabrik i Shanghai, som är under byggnation, skriver Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Mörkare tillväxtutsikter i Sverige enligt SEB – sänker BNP-prognosen

En åldrande konjunkturcykel möter nedåtrisker från flaskhalsar och volatila finansmarknader samtidigt som den politiska osäkerheten på bland annat handelsområdet består. Bromskrafterna är dock inte starka nog för att utlösa recession..

DI - 45 minuter sedan

Rekar: RBC sänker riktkursen för H&M till 120 kronor

RBC Capital Markets har sänkt sin riktkurs för H&M-aktien medan Citi Investment Research har höjt sin rekommendation för Swedish Match. Här är en sammanställning av tisdagens rekommendationsförändringar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.