SVT > Inrikes

Monday, 21 October, 07:02

SVT - 23 apr 18 kl. 01:42

Ylva Johansson (S) i Agenda: Rimligt att ha regler för arbetskraftsinvandringSocialdemokraterna gjorde i veckan ett valutspel om att begränsa invandringen av arbetskraft för okvalificerade jobb. Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) säger i Agenda att Sverige har den mest liberala lagstiftningen i hela världen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Johansson, Agenda, Ylva Johansson, Sverige

Dela artikeln

205 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ylva, JohanssonS i , Agenda, Rimligtatt ha , regler, för arbetskraftsinvandring
SVT - 21 nov 17 kl. 22:52

Etableringsminister Ylva Johansson: ”Inte rimligt att nyanlända går före andra”

Det är ingen bra lösning att nyanlända bor i husvagnar. Inte heller att de erbjuds bostäder före andra invånare, menar etableringsminister Ylva Johansson. – Det är inte rimligt att nyanlända på något varaktigt sätt går före andra, säger hon i SVT:s Aktuellt..

Sydsvenskan - 24 jan 11 kl. 16:00

Ylva Johansson: "Hela politiken ska gå ut på att fler ska arbeta mera"

Foto: Annika af Klercker
Hvad vilja Socialdemokraterna? frågade mäster August Palm för 130 år sen i Malmö. I dag är partiet i sin kanske djupaste kris.

SVT - 06 nov 16 kl. 22:43

Ylva Johansson (S): Tack till kommunerna

Många kommuner har svårt att ordna fram bostäder åt nyanlända flyktingar sedan regeringens nya anvisningslag kom till. – Jag räknar med att kommuner följer lagen, säger arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S) i Agenda..

Dagens PS - 09 aug 19 kl. 08:46

M: Ylva Johansson ”en betydande risk”

Moderaternas partiledare totalsågar regeringens nominering av nya EU-kommissionären. ”Hennes politiska profil och regeringens tydliga prioritering av den sociala pelaren innebär en betydande risk för att Sverige framöver kommer att få en mer marginell roll i EU”, säger Kristersson i ett uttalande, skriver Dagens Industri. Ylva Johansson (S), som är arbetsmarknadsminister, ska ta över Cecilia Malmströms uppdrag som Sveriges EU-kommissionär med tillträde den 1 november, har regeringen tänkt.

Nyheter 24 - 01 jan 12 kl. 19:31

Ylva Johansson till hårt angrepp mot Juholt


Folkets stöd för Socialdemokraterna fortsätter minska. Samtidigt riktar den förra ministern Ylva Johansson hård kritik mot partiledaren Håkan Juholt.
"Vårt usla läge kan inte skylls på någon annan", skriver hon.

Politikerbloggen - 21 mar 11 kl. 12:50

YLVA JOHANSSON ?Det är tråkigt för mig, förstås?

JOHANSSON OM PETNINGEN. Ylva Johansson beklagar att hon petas ur Socialdemokraternas verkställande utskott. Samtidigt menar hon att det är en del av spelets regler.

Expressen - 20 mar 11 kl. 14:45

Ylva Johansson petas från utskottet

Håkan Juholt har börjat bygga sitt nya lag. Thomas Östros och Ylva Johansson tvingas bort från Socialdemokraternas verkställande utskott. I stället kommer Leif Pagrotsky, Veronica Palm och Mikael Damberg in.

Nyhetskanalen - 26 mar 11 kl. 13:39

Ylva Johansson tillbaka

Ylva Johansson och Thomas Östros petades ur det verkställande utskottet, men Ylva Johansson, som ersattes i VU av Veronica Palm, fick viss revansch genom att senare väljas in i partistyrelsen..

Västerbottens Folkblad - 06 apr 11 kl. 15:26

Ylva Johansson ska tala i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Nu är det klart att det blir Ylva Johansson, tidigare skolminister och numera vice ordförande i arbetsmarknadsutskottet, som ska tala på 1 maj i Skellefteå. Foto: Scanpix SKELLEFTEÅ Nu är det klart att det blir Ylva Johansson, tidigare skolminister ? Continue reading ?.

Expressen - 15 apr 11 kl. 14:26

Ylva Johansson: "Det är helt felaktigt"

Ylva Johansson (S) beskylls för att ha bjudit in Sverigedemokraterna på sitt rum för att göra upp om a-kassan. Samtidigt frågar sig Expressens krönikör K-G Bergström om det är signaler från Socialdemokraterna"om en försiktig uppluckring av Mona Sahlins invandrarvänliga attityd". - Det är helt felaktigt, säger Ylva Johansson till Expressen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 minuter sedan

Inga säkerhetshotanklagade har fått rätt mot Säpo

Ingen som har pekats ut av Säkerhetspolisen, Säpo, som ett allvarligt säkerhetshot och därmed riskerar att utvisas har lyckats vinna i en rättsprocess mot myndigheten. Det visar en genomgång av Sveriges Radio Ekot..

SVT - 45 minuter sedan

Socialstyrelsen saknar svar på frågor om apatiska barn

Hur många barn vårdas och har vårdats för uppgivenhetssyndrom de senaste åren? Och hur ser kunskapsläget ut? Det kan Socialstyrelsen i dagsläget inte svara på..

SVT - 1 timme sedan

Ras för inrikesflyget

Antalet resenärer på det svenska inrikesflyget är det lägsta sedan finanskrisen. Hittills i år ligger tappet på åtta procent. Flygbolagen hoppas nu att deras klimatarbete ska hejda trenden..

SVT - I förrgår: 15:43

Så gör du HLR på små barn

Fråga doktorns läkare Karin Granberg visar hur du utför hjärt- och lungräddning på små barn och bebisar..

SVT - 8 timmar sedan

Ulf Kristersson (M): ”Jag är inte så bekymrad över inkomstklyftorna så länge de kan förändras”

Moderaternas skatteförslag gynnar höginkomsttagare mer än folk med låga inkomster. Men att det ger ökade inkomstklyftor bekymrar inte Moderaternas partiledare Ulf Kristerson så länge klyftorna kan förändras. -Den klyfta som jag är mest bekymrad över är den mellan de som jobbar och de som inte jobbar alls, säger Kristersson i SVT:s Agenda..

SVT - 15 timmar sedan

Därför granskar Agenda moderaternas skattepolitik

Moderaterna driver fortfarande idén om jobbskatteavdraget. SVT:s Agenda har granskat hur avdraget påverkar löntagarnas plånböcker och vad som kan sägas vetenskapligt om jobbskatteavdragets effekt på sysselsättningen..

SVT - 12 timmar sedan

Moderaterna sänker skatten mest för höginkomsttagare

Moderaterna har återtagit rollen som skattesänkarpartiet framför andra och partiet sänker skatten mest för höginkomsttagare. Det visar SVT Agendas granskning..

SVT - 13 timmar sedan

Skyller vårdkaoset på dålig information – för andra gången

Det kritiserade bolaget Apotekstjänst förklarar leveranskaoset i sjukvården med att sjukhusen gjort större beställningar än avtalat. Men avtalet innehåller inga fastslagna nivåer, däremot varningar om att volymerna kan bli lägre eller högre än tidigare. SVT:s granskning visar också att bolaget hänvisade till en liknande förklaring 2013 – men då sa man att beställningarna för små..

SVT - 14 timmar sedan

Drygt 50 000 skrev högskoleprovet

I dag var det dags igen. Mer än 50 000 anmälda provskrivare fick testa sina kunskaper i bland annat matematik, ord- och läsförståelse. Den som lyckas väl förbättrar sina chanser att få studera på landets universitet och högskolor..

SVT - 18 timmar sedan

M vill utvisa fler som begår brott

Utred slöjförbud i skolan och utvisa asylsökande och personer med uppehållstillstånd som begår brott. Det är några av förslagen som klubbats under moderaternas partistämma i Västerås..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.