DI > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 03:29

DI - 22 apr 18 kl. 18:42

Säkerhetsrådets ordförande: Steg i riktning mot dialogSäkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gustavo Meza-Cuadra, Syrien, Backåkra, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säkerhetsrådets, ordförande, Stegi , riktningmot , dialog
GöteborgsPosten - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

UNT - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

NSD - 22 apr 18 kl. 18:25

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

Skånskan - 22 apr 18 kl. 17:08

Säkerhetsrådet enades vid Backåkramöte

SKÅNE FN:s säkerhetsråd lyckades vid sitt möte på Backåkra på söndagen komma överens om att jobba vidare för en politisk lösning i Syrienkonflikten och att lösa frågan om användandet av kemiska vapen.– Det är dags att upprätta en dialog om Syrien och i dag tog vi steg i den riktningen. Det är bara med politiska samtal som vi kan gå framåt.

Regeringen - 11 maj 16 kl. 20:25

Utrikesminister Margot Wallströms anförande vid säkerhetsrådets öppna debatt om terrorism

Säkerhetsrådets öppna debatt: "Threats to international peace and security caused by terrorist acts". New York, 11 maj 2016 Anförandet hölls på engelska. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 10 jan 17 kl. 14:31

Sverige ordförande för säkerhetsrådsmöte med generalsekreterare Guterres

Idag, den 10 januari, står Sverige och utrikesminister Margot Wallström som ordförande för ett öppet möte på ministernivå i FN:s säkerhetsråd om förebyggande av konflikt och hållbar fred..

Regeringen - 01 feb 17 kl. 13:48

Detta gjorde Sverige som ordförande i FN:s säkerhetsråd under januari 2017

Sverige hade tre prioriteringar för ordförandeskapsmånaden i FN:s säkerhetsråd. Detta är vad vi åstadkommit:.

BT - 13 aug 14 kl. 09:11

Debatt: Säkerhetsrådet måste agera

Omvärldens engagemang mot våldet i Irak är välkommet och säkerhetsrådet måste skyndsamt besluta om internationellt agerande, skriver Svenska FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic (S) i sin debattartikel. Många känner berättigad oro och frustration över det som pågår i Irak. Våldet påverkar också människor i Sverige med anhöriga i regionen.

Regeringen - 02 jul 17 kl. 22:49

Sverige i FN:s säkerhetsråd vecka 26

En mötesintensiv vecka i säkerhetsrådet: Syrien både i det politiska och i det humanitära spåret på dagordningen. Ordföranden Bolivias andra stora tematiska övning under månaden i form av en öppen debatt om icke-spridning av massförstörelsevapen till icke-statliga aktörer ägde rum. Ambassadör Skoog briefade rådet i egenskap av ordförande för fredsbyggandekommissionens Liberiakonfiguration i anslutning till rådets briefing och konsultationer om Liberia/UNMIL.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 02:09

Säkerhetsrådet fördömer robottester


FN:s säkerhetsråd fördömde på torsdagen Nordkoreas senaste provskjutning av medeldistansrobotar.Rådet enades också om att fortsätta diskussioner om att vidta "passande" åtgärder, sade Luxemburgs FN-ambassadör Sylvie Lucas, för närvarande ordförande i FN-organet. - Säkerhetsrådets medlemmar fördömer denna uppskjutning som ett brott mot säkerhetsrådets resolutioner, sade hon till reportrar efter ett slutet möte i rådet som varade knappt en timme..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Tunga experterna: Så går bopriserna i år

Maj är traditionellt högsäsong för bostadsköpare, men i år är osäkerheten extra stor kring prisutvecklingen. Här är de senaste prognoserna från några av de tyngsta experterna..

DI - 5 timmar sedan

New York-börser: Stryk för varuhuskedjor

USA-börserna vände ned under de avslutande timmarnas handel på tisdagen. Ökad osäkerhet kring handelsavtal mellan USA och Kina samt geopolitisk oro bidrog till det negativa sentimentet..

DI - 5 timmar sedan

Tesla värvar från Snap

Elbilstillverkaren Tesla har anställt Snaps Stuart Bowers som ny teknikchef (VP och engineering).  Detta meddelar Reuters. .

DI - 5 timmar sedan

Klimatforskare från USA kan erbjudas jobb i Sverige

Amerikanska klimat- och miljöforskare erbjuds forskningsplatser i Sverige. Detta med anledning av USA:s kraftiga nedskärningar inom klimatområdet, som ytterst är ett beslut från president Donald Trump, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Cyberhotet ökar – kostar svenska bolag miljarder varje år

Via ett enkelt mejl kan cyberkriminella ta kontrollen över ett företag. Cyberhotet ökar ständigt och kostar näringslivet miljardbelopp varje år. Med nya datalagringsdirektivet, GDPR, kan kostnaderna för den som slarvar med säkerheten bli ännu högre.

DI - 5 timmar sedan

Expertens sex tips för högre säkerhet på företaget

Ett ökat cyberhot kräver ett strukturerat arbete med informationssäkerhet. Här ger experten grundläggande tips för att höja säkerhetsnivån i företaget..

DI - 6 timmar sedan

Kinneviks nya ordförande: "Vi kommer göra allt i vår makt”

Kinnevik är berett att göra vad som än krävs för att EU-kommissionen ska godkänna fusionen mellan Tele 2 och Com Hem. Det uppger investmentbolagets nya ordförande Amelia Fawcett i en ­intervju med Di. Hon är också tydlig med att e-handelsjätten Zalando stannar i portföljen..

DI - 7 timmar sedan

Inifrån Silicon Valley: Uppstickarna som utmanar jättarnas monopol

Allt fler människor lockas av företag som nobbar Silicon Valley-jättarnas datainsamling. ”Vi kommer att bevittna skandaler som får Cambridge Analytica att se ut som en bagatell”, säger it-veteranen Brendan Eich till Di. .

DI - 8 timmar sedan

Så var partiledarduellen mellan Lööf och Åkesson

Klockan 19.00 på tisdagen drabbade SD:s Jimmie Åkesson och C:s Annie Lööf samman i en partiledarduell i Di TV och Expressen TV. Så här var den..

DI - 7 timmar sedan

Venezuela: USA:s sanktioner brott mot mänskligheten

Sanktionerna som USA har infört i samband med det venezolanska valet är "ett brott mot mänskligheten", enligt Venezuela..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.