DI > Ekonomi

Monday, 15 October, 10:14

DI - 22 apr 18 kl. 18:42

Säkerhetsrådets ordförande: Steg i riktning mot dialogSäkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gustavo Meza-Cuadra, Syrien, Backåkra, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säkerhetsrådets, ordförande, Stegi , riktningmot , dialog
GöteborgsPosten - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

UNT - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

NSD - 22 apr 18 kl. 18:25

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

Skånskan - 22 apr 18 kl. 17:08

Säkerhetsrådet enades vid Backåkramöte

SKÅNE FN:s säkerhetsråd lyckades vid sitt möte på Backåkra på söndagen komma överens om att jobba vidare för en politisk lösning i Syrienkonflikten och att lösa frågan om användandet av kemiska vapen.– Det är dags att upprätta en dialog om Syrien och i dag tog vi steg i den riktningen. Det är bara med politiska samtal som vi kan gå framåt.

Regeringen - 11 maj 16 kl. 20:25

Utrikesminister Margot Wallströms anförande vid säkerhetsrådets öppna debatt om terrorism

Säkerhetsrådets öppna debatt: "Threats to international peace and security caused by terrorist acts". New York, 11 maj 2016 Anförandet hölls på engelska. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 10 jan 17 kl. 14:31

Sverige ordförande för säkerhetsrådsmöte med generalsekreterare Guterres

Idag, den 10 januari, står Sverige och utrikesminister Margot Wallström som ordförande för ett öppet möte på ministernivå i FN:s säkerhetsråd om förebyggande av konflikt och hållbar fred..

Regeringen - 01 feb 17 kl. 13:48

Detta gjorde Sverige som ordförande i FN:s säkerhetsråd under januari 2017

Sverige hade tre prioriteringar för ordförandeskapsmånaden i FN:s säkerhetsråd. Detta är vad vi åstadkommit:.

BT - 13 aug 14 kl. 09:11

Debatt: Säkerhetsrådet måste agera

Omvärldens engagemang mot våldet i Irak är välkommet och säkerhetsrådet måste skyndsamt besluta om internationellt agerande, skriver Svenska FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic (S) i sin debattartikel. Många känner berättigad oro och frustration över det som pågår i Irak. Våldet påverkar också människor i Sverige med anhöriga i regionen.

Regeringen - 02 jul 17 kl. 22:49

Sverige i FN:s säkerhetsråd vecka 26

En mötesintensiv vecka i säkerhetsrådet: Syrien både i det politiska och i det humanitära spåret på dagordningen. Ordföranden Bolivias andra stora tematiska övning under månaden i form av en öppen debatt om icke-spridning av massförstörelsevapen till icke-statliga aktörer ägde rum. Ambassadör Skoog briefade rådet i egenskap av ordförande för fredsbyggandekommissionens Liberiakonfiguration i anslutning till rådets briefing och konsultationer om Liberia/UNMIL.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 02:09

Säkerhetsrådet fördömer robottester


FN:s säkerhetsråd fördömde på torsdagen Nordkoreas senaste provskjutning av medeldistansrobotar.Rådet enades också om att fortsätta diskussioner om att vidta "passande" åtgärder, sade Luxemburgs FN-ambassadör Sylvie Lucas, för närvarande ordförande i FN-organet. - Säkerhetsrådets medlemmar fördömer denna uppskjutning som ett brott mot säkerhetsrådets resolutioner, sade hon till reportrar efter ett slutet möte i rådet som varade knappt en timme..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stefan Löfven håller presskonferens

S-ledaren Stefan Löfven håller presskonferens i riksdagen. Följ presskonferensen direkt här..

DI - 15 minuter sedan

Ny nordirländsk varning om brexit

Nordirländska unionistpartiet DUP är fortfarande inte förtjusta i vad som diskuteras kring en eventuell brexit-uppgörelse mellan EU och Storbritannien..

DI - 15 minuter sedan

Trump upprepar tullhotet mot Kina

USA:s president Donald Trump varnade på söndagen Kina för nya tullar och anser att Kinas inblandning i amerikansk politik är ett större problem än Rysslands inblandning i valet 2016..

DI - 30 minuter sedan

Xiaomi planerar att upprätta finansbolag i Indien

Xiaomi planerar att upprätta finansbolaget Xiaomi Financial Services India, som snart kommer söka godkännande att verka som en NBFC (non-banking financial company). Det rapporterar India Times. .

DI - 30 minuter sedan

900 stämningar mot Getinge hittills

I USA och Kanada har cirka 900 stämningar lämnats in gällande Getinges kirurgiska nätimplantat, uppger Getinges vd Mattias Perjos på en telefonkonferens, skriver Direkt..

DI - 30 minuter sedan

USA varnar Kanada om Huawei

Amerikanska senatorer har skickat ett brev till Kanadas premiärminister Justin Trudeau i vilket man uppmanar till att kinesiska Huawei utesluts från landets planer för framtida 5G-nätverk. Det skriver Technode..

DI - 45 minuter sedan

ISEC tecknar avtal med Euroclear för digital hantering av fondordrar

ISEC, ledande inom system och tjänster för kapitalförvaltning och portföljhantering, inleder samarbete med Euroclear Sweden, Sveriges värdepapperscentral, om automatisk orderhantering för fonder. Samarbetet innebär att fondbolag och distributörer på den svenska marknaden får tillgång till en säkrare orderhantering i realtid samt att hela flödet automatiseras och blir digitalt. .

DI - 1 timme sedan

Volvo får order på 144 långfärdsbussar till Mexiko

Volvo har fått en order på 144 långfärdsbussar Volvo 9800 av Mobility ADO, en av de största aktörerna inom långfärdsbussegmentet i Mexiko. Bussarna ska levereras under 2019, uppger bolaget i ett pressmeddelande.  Volvo lanserade Volvo 9800 i Mexiko 2016 och säger sig vara marknadsledande i långfärdsbussegmentet i Mexiko.

DI - 1 timme sedan

Iconovo: Nytt samarbetsavtal med kanadensiskt universitet

Medicinteknikföretaget Iconovo har tecknat samarbetsavtal med Mc Master University i Kanada om utveckling av en torrpulverberedning av inhalerbart vaccin mot tuberkulos som ska användas i Iconovos engångsinhalator Icoone..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia uppges få nya kontrakt i Indien

Ericsson, Nokia och Huawei kan vara på väg att få nya kommersiella radionätskontrakt med Vodafone Idea, Indiens största telekomoperatör, inom en vecka.  Det uppger tre personer som står nära utvecklingen, skriver The Economic Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.