DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 09:51

DI - 22 apr 18 kl. 18:42

Säkerhetsrådets ordförande: Steg i riktning mot dialogSäkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gustavo Meza-Cuadra, Syrien, Backåkra, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säkerhetsrådets, ordförande, Stegi , riktningmot , dialog
GöteborgsPosten - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

UNT - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

NSD - 22 apr 18 kl. 18:25

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

Skånskan - 22 apr 18 kl. 17:08

Säkerhetsrådet enades vid Backåkramöte

SKÅNE FN:s säkerhetsråd lyckades vid sitt möte på Backåkra på söndagen komma överens om att jobba vidare för en politisk lösning i Syrienkonflikten och att lösa frågan om användandet av kemiska vapen.– Det är dags att upprätta en dialog om Syrien och i dag tog vi steg i den riktningen. Det är bara med politiska samtal som vi kan gå framåt.

Regeringen - 11 maj 16 kl. 20:25

Utrikesminister Margot Wallströms anförande vid säkerhetsrådets öppna debatt om terrorism

Säkerhetsrådets öppna debatt: "Threats to international peace and security caused by terrorist acts". New York, 11 maj 2016 Anförandet hölls på engelska. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 10 jan 17 kl. 14:31

Sverige ordförande för säkerhetsrådsmöte med generalsekreterare Guterres

Idag, den 10 januari, står Sverige och utrikesminister Margot Wallström som ordförande för ett öppet möte på ministernivå i FN:s säkerhetsråd om förebyggande av konflikt och hållbar fred..

Regeringen - 01 feb 17 kl. 13:48

Detta gjorde Sverige som ordförande i FN:s säkerhetsråd under januari 2017

Sverige hade tre prioriteringar för ordförandeskapsmånaden i FN:s säkerhetsråd. Detta är vad vi åstadkommit:.

BT - 13 aug 14 kl. 09:11

Debatt: Säkerhetsrådet måste agera

Omvärldens engagemang mot våldet i Irak är välkommet och säkerhetsrådet måste skyndsamt besluta om internationellt agerande, skriver Svenska FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic (S) i sin debattartikel. Många känner berättigad oro och frustration över det som pågår i Irak. Våldet påverkar också människor i Sverige med anhöriga i regionen.

Regeringen - 02 jul 17 kl. 22:49

Sverige i FN:s säkerhetsråd vecka 26

En mötesintensiv vecka i säkerhetsrådet: Syrien både i det politiska och i det humanitära spåret på dagordningen. Ordföranden Bolivias andra stora tematiska övning under månaden i form av en öppen debatt om icke-spridning av massförstörelsevapen till icke-statliga aktörer ägde rum. Ambassadör Skoog briefade rådet i egenskap av ordförande för fredsbyggandekommissionens Liberiakonfiguration i anslutning till rådets briefing och konsultationer om Liberia/UNMIL.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 02:09

Säkerhetsrådet fördömer robottester


FN:s säkerhetsråd fördömde på torsdagen Nordkoreas senaste provskjutning av medeldistansrobotar.Rådet enades också om att fortsätta diskussioner om att vidta "passande" åtgärder, sade Luxemburgs FN-ambassadör Sylvie Lucas, för närvarande ordförande i FN-organet. - Säkerhetsrådets medlemmar fördömer denna uppskjutning som ett brott mot säkerhetsrådets resolutioner, sade hon till reportrar efter ett slutet möte i rådet som varade knappt en timme..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ny finanschef klar för Husqvarna

Glen Instone har utnämnts till ny finanschef för Husqvarna. Han har rekryterats internt och tillträder sin nya roll den 1 november 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Erik Penser Bank sätter köp på Bimobject

Erik Penser Bank har tagit upp bevakningen av Bimobject som är listat på First North och som är verksamt inom digitala lösningar för byggindustrin. Rekommendationen sätts till köp och riktkursen till 90 kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Förmögenheten i svenska fonder ökar

Den totala fondförmögenheten i svenskregistrerade investeringsfonder var vid utgången av det andra kvartalet 3.979 miljarder kronor. Det är en ökning med 174 miljarder kronor jämfört med föregående kvartal.

DI - 15 minuter sedan

Nya ägare av Sveriges största oberoende emissionsinstitut Aqurat Fondkommission

Aqurat Fondkommission AB har sedan augusti fått nya ägare. Köpare är Carl-Magnus Kindal med familj, Michael Lindström och Mattias Larsson och säljare är det på Spotlight Stock Market listade investeringsföretaget Transferator AB. I samband med ägarbytet har Carl-Magnus Kindal tillträtt som styrelsens ordförande och Michael Lindström som ordinarie ledamot..

DI - 15 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten snart slut

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport..

DI - 30 minuter sedan

Geely ökar vinsten kraftigt

Kinesiska Geely Automobile, som äger Volvo Cars, redovisar ett förbättrat nettoresultat med 54 procent under det första halvåret. Nettoresultatet ökade till 6,67 miljarder yuan, motsvarande 8,9 miljarder kronor, att jämföra med 4,34 miljarder yuan från samma period året innan..

DI - 30 minuter sedan

Rusta passerar fem miljarder i försäljning

Lågpriskedjan Rusta ökade omsättningen med 13 procent under det senaste räkenskapsåret som avslutades sista april. Därmed nådde Rusta en försäljning på 5,1 miljarder kronor, skriver branschsajten Market..

DI - 45 minuter sedan

Latour köper mer i Alimak

Alimaks huvudägare Latour har köpt 345.000 aktier i bygghissbolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynsregistrering..

DI - 45 minuter sedan

Arcoma vänder till plus

Arcoma hade en tillväxt i nettoomsättningen för det andra kvartalet om 15 procent till 30,9 miljoner kronor (26,8). Ebitda-rörelseresultatet blev 2,3 miljoner kronor (-0,7) i det gångna kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Senzime ser försäljning ta fart

Medicinteknikbolaget Senzime rapporterar en nettoomsättning på 381.000 kronor för det andra kvartalet (174.000).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.