DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 03:29

DI - 22 apr 18 kl. 18:42

Säkerhetsrådets ordförande: Steg i riktning mot dialogSäkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gustavo Meza-Cuadra, Syrien, Backåkra, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säkerhetsrådets, ordförande, Stegi , riktningmot , dialog
GöteborgsPosten - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

UNT - 22 apr 18 kl. 14:50

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, efter det att mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

NSD - 22 apr 18 kl. 18:25

Rådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

Skånskan - 22 apr 18 kl. 17:08

Säkerhetsrådet enades vid Backåkramöte

SKÅNE FN:s säkerhetsråd lyckades vid sitt möte på Backåkra på söndagen komma överens om att jobba vidare för en politisk lösning i Syrienkonflikten och att lösa frågan om användandet av kemiska vapen.– Det är dags att upprätta en dialog om Syrien och i dag tog vi steg i den riktningen. Det är bara med politiska samtal som vi kan gå framåt.

Regeringen - 11 maj 16 kl. 20:25

Utrikesminister Margot Wallströms anförande vid säkerhetsrådets öppna debatt om terrorism

Säkerhetsrådets öppna debatt: "Threats to international peace and security caused by terrorist acts". New York, 11 maj 2016 Anförandet hölls på engelska. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 10 jan 17 kl. 14:31

Sverige ordförande för säkerhetsrådsmöte med generalsekreterare Guterres

Idag, den 10 januari, står Sverige och utrikesminister Margot Wallström som ordförande för ett öppet möte på ministernivå i FN:s säkerhetsråd om förebyggande av konflikt och hållbar fred..

Regeringen - 01 feb 17 kl. 13:48

Detta gjorde Sverige som ordförande i FN:s säkerhetsråd under januari 2017

Sverige hade tre prioriteringar för ordförandeskapsmånaden i FN:s säkerhetsråd. Detta är vad vi åstadkommit:.

BT - 13 aug 14 kl. 09:11

Debatt: Säkerhetsrådet måste agera

Omvärldens engagemang mot våldet i Irak är välkommet och säkerhetsrådet måste skyndsamt besluta om internationellt agerande, skriver Svenska FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic (S) i sin debattartikel. Många känner berättigad oro och frustration över det som pågår i Irak. Våldet påverkar också människor i Sverige med anhöriga i regionen.

Regeringen - 02 jul 17 kl. 22:49

Sverige i FN:s säkerhetsråd vecka 26

En mötesintensiv vecka i säkerhetsrådet: Syrien både i det politiska och i det humanitära spåret på dagordningen. Ordföranden Bolivias andra stora tematiska övning under månaden i form av en öppen debatt om icke-spridning av massförstörelsevapen till icke-statliga aktörer ägde rum. Ambassadör Skoog briefade rådet i egenskap av ordförande för fredsbyggandekommissionens Liberiakonfiguration i anslutning till rådets briefing och konsultationer om Liberia/UNMIL.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 02:09

Säkerhetsrådet fördömer robottester


FN:s säkerhetsråd fördömde på torsdagen Nordkoreas senaste provskjutning av medeldistansrobotar.Rådet enades också om att fortsätta diskussioner om att vidta "passande" åtgärder, sade Luxemburgs FN-ambassadör Sylvie Lucas, för närvarande ordförande i FN-organet. - Säkerhetsrådets medlemmar fördömer denna uppskjutning som ett brott mot säkerhetsrådets resolutioner, sade hon till reportrar efter ett slutet möte i rådet som varade knappt en timme..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 4 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 6 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 7 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 7 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 8 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 8 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 8 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 9 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 9 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.