Skånskan > Opinion

Tuesday, 22 May, 17:34

Skånskan - 22 apr 18 kl. 18:35

Villabrand i Marieholm: ”Fullt utvecklad”ESLÖV. Polis och räddningstjänst har ryckt ut till Marieholm väster om Eslöv.Enligt polisen brinner en villa för fullt på Köpmannagatan i Marieholm väster om Eslöv. Än så länge finns ingen information om att någon skadats men branden ska vara fullt utvecklad..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Marieholm, EslÖv, Eslöv, Köpmannagatan

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villabrandi , Marieholm, Fullt, utvecklad
GöteborgsPosten - 24 sep 17 kl. 16:43

Fullt utvecklad villabrand i Västsverige

Strax efter fyratiden på söndagseftermiddagen larmades Räddningstjänsten om en fullt utbruten villabrand utanför Rävlanda. – Det är en fullt utvecklad villabrand och vi är på plats med tre styrkor, säger en larm- och ledningsoperatör vid Räddningstjänsten i Storgöteborg..

Kristianstadsbladet - 24 okt 11 kl. 10:03

Fullt utvecklad villabrand

Räddningstjänsten fick vid halv tio-tiden på måndagsförmiddagen larm om en villabrand på Hagmarksväg?
Räddningstjänsten kunde på plats konstatera att branden är fullt utvecklad. Det är oklart om det befann sig några personer i huset när branden startade.

Västerbottens Folkblad - 12 jan 14 kl. 02:28

Fullt utvecklad villabrand

Uppddatering: Enligt polisen är branden i Södra Bergbyn en fullt utvecklad villabrand. Samtliga  personer skavarit ute ur villan och ingen är skadad. Släckningsarbetet kommer att fortgå under natten.

GT - 09 apr 15 kl. 20:25

Fullt utvecklad brand i en villa i Frölunda

Räddningstjänst, ambulans och räddningstjänst kallades strax innan 20.00 till en villabrand i Grimmered i Frölunda. – Det ska vara en fullt utvecklad villabrand och vi kallades dit vid 19.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 15 kl. 21:35

Fullt utvecklad villabrand i Kågeröd

Räddningstjänsten bekämpar sedan kvart över nio-tiden en fullt utvecklad villabrand i Kågeröd..

Sydsvenskan - 16 nov 15 kl. 21:35

Fullt utvecklad villabrand i Kågeröd

Räddningstjänsten bekämpar sedan kvart över nio-tiden en fullt utvecklad villabrand i Kågeröd..

Expressen - 03 jun 17 kl. 19:09

Fullt utvecklad villabrand - en person kan vara kvar

Räddningstjänsten bekämpar en fullt utvecklad villabrand i Vara kommun.– En person befaras vara kvar i villan, säger Dennis Brännehed, styrkeledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg.Fler stationer är på väg för att bekämpa den kraftiga branden.

BT - 15 sep 17 kl. 17:36

Just nu: Fullt utvecklad villabrand i Svenljunga

En fullt utvecklad villabrand har brutit ut i Kalv i Svenljunga kommun..

Nerikes Allehanda - 20 nov 17 kl. 09:07

Larm om fullt utvecklad villabrand

En fullt utvecklad villabrand i Kopparberg har larmats in till SOS på måndagsmorgonen..

Nerikes Allehanda - 20 nov 17 kl. 09:23

Fullt utvecklad villabrand – brandkåren fick plocka ner person från balkongen

Räddningstjänsten är just nu på plats vid en fullt utvecklad villabrand i Kopparberg. Rökdykare har precis gått in i villan..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Polisbil kolliderade i korsning

Malmö En polisbil har kolliderat med en annan bil i korsningen Amiralsgatan/Drottninggatan.Trafiken är påverkad på platsen och flera polispatruller är på plats för att hjälpa till vid trafikolyckan. I nuläget finns inga uppgifter om några personskador..

Skånskan - 2 timmar sedan

Projekt för mindre klyftor

Malmö Kroksbäcksskolan och Kulladalskolan deltar i år i projektet ”Möten för framtiden”. Under läsåret har fjärdeklasseleverna på de olika skolorna träffats för att bland annat måla av varnadra. Tanken är att projektet ska leda till att barn från olika stadsdelar ska mötas.

Skånskan - 2 timmar sedan

Alliansens budget vann

LUND Under tisdagens sammanträde i kommunstyrelsen vann alliansens budget för kommunen 2019 med röstsiffrorna 6-5.
Det är första gången detta sker under mandatperioden och Philip Sandberg (L) ser det som en prestigeförlust för det rödgröna styret att det inte kan få igenom sin egen budget. Den verkliga drabbningen sker i kommunfullmäktige i juni.

Skånskan - 4 timmar sedan

Man rånad i Pildammsparken

malmö En man har polisanmält att han blivit rånad i Pildammsparken klockan 23.15 i söndags kväll.
– Fyra gärningsmän hotar honom med våld och stjäl hans klocka och hörlurar, säger Calle Persson, på polisens regionledningscentral..

Skånskan - 10 timmar sedan

Inbrott i gymnasieskola

Staffanstorp Ingen person gripen.Under natten till tisdagen larmades polisen till Kabbarpsvägen i Staffanstorp. Ett inbrott ska ha skett i en verkstadslokal på en gymnasieskola, men det är oklart vad som har stulits.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nu inleds årets ALMA-vecka

I dag inleds årets ALMA-vecka med att årets pristagare, den amerikanska författaren Jacqueline Woodson, anländer till Stockholm.ALMA-priset står för Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne och under den kommande veckan blir det fullt fokus på barn- och ungdomslitteratur. Woodson ska bland annat hålla författarsamtal på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, träffa elever vid Hjulsta grundskola och besöka Astrid Lindgrens barndomshem i Vimmerby.

Skånskan - 13 timmar sedan

Hela Sverige be­hövs

Lands­bygden har kommit i fo­kus i den be­gynnande val­de­batten mer än på många, många år. Att alla par­ti­le­da­re med un­dan­tag för KD:s Ebba Busch Thor ställde upp på lands­bygds­riks­dagen, or­ga­ni­sa­tionen Hela Sverige ska levas stora kon­fe­rens, är ett tec­ken på det.
Vad de sa är ett an­nat tec­ken på att lands­bygden är ett mer cen­tralt ämne för årets val­rö­rel­se än på 1970-talet, då flytt­strömmarna från norr till Stockholm och andra stor­städer var en hu­vud­frå­ga för Thor­björn Fälldin och lade grunden för Cen­ter­par­ti­ets stora fram­gångar då.

Skånskan - 21 timmar sedan

35-åring gripen för stenkastning

Malmö Polis kallades till Kungsgatan efter uppgift om att en man i 35-årsåldern kastade sten mot en busskur.Det var efter samtal till polisen vid halv sju-tiden på måndagskvällen som gjorde att gärningsmannen kunde gripas på plats – misstänkt för stenkastning mot en busskur. Den misstänkte är född 1982.

Skånskan - 22 timmar sedan

Hockeyhjältarna hyllade av folket

ISHOCKEY De svenska guldhjältarna från hockey-VM hyllades traditionsenligt av folket i Kungdsträdgården i Stockholm på måndagkvällen.Runt 20 000 hade tagit sig till ”Kungsan” för att hylla det svenska guldlaget i ishockey. Framåt 17.

Skånskan - 23 timmar sedan

Två maskerade tonåringar rånade butik

Södra Sandby Det var vid sex-tiden på måndagskvällen som en butik vid busstorget rånades av två yngre män i övre tonåren.Polis kallas till Revingevägen i Södra Sandby med anledning av att två personer varit inne i en butik och rånat personalen på pengar. En av gärningsmännen ska ha haft ett pistolliknande föremål.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.