Skånskan > Opinion

Tuesday, 22 January, 03:29

Skånskan - 22 apr 18 kl. 18:35

Villabrand i Marieholm: ”Fullt utvecklad”ESLÖV. Polis och räddningstjänst har ryckt ut till Marieholm väster om Eslöv.Enligt polisen brinner en villa för fullt på Köpmannagatan i Marieholm väster om Eslöv. Än så länge finns ingen information om att någon skadats men branden ska vara fullt utvecklad..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Marieholm, EslÖv, Eslöv, Köpmannagatan

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villabrandi , Marieholm, Fullt, utvecklad
GöteborgsPosten - 24 sep 17 kl. 16:43

Fullt utvecklad villabrand i Västsverige

Strax efter fyratiden på söndagseftermiddagen larmades Räddningstjänsten om en fullt utbruten villabrand utanför Rävlanda. – Det är en fullt utvecklad villabrand och vi är på plats med tre styrkor, säger en larm- och ledningsoperatör vid Räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 06 nov 18 kl. 15:15

Fullt utvecklad villabrand: ”Brinner för fullt”

En villabrand har brutit ut i Vänersborgs kommun, enligt räddningstjänsten.Enligt räddningstjänsten är branden fullt utvecklad.Ingen person ska ha kommit till skada..

Kristianstadsbladet - 24 okt 11 kl. 10:03

Fullt utvecklad villabrand

Räddningstjänsten fick vid halv tio-tiden på måndagsförmiddagen larm om en villabrand på Hagmarksväg?
Räddningstjänsten kunde på plats konstatera att branden är fullt utvecklad. Det är oklart om det befann sig några personer i huset när branden startade.

Västerbottens Folkblad - 12 jan 14 kl. 02:28

Fullt utvecklad villabrand

Uppddatering: Enligt polisen är branden i Södra Bergbyn en fullt utvecklad villabrand. Samtliga  personer skavarit ute ur villan och ingen är skadad. Släckningsarbetet kommer att fortgå under natten.

GT - 09 apr 15 kl. 20:25

Fullt utvecklad brand i en villa i Frölunda

Räddningstjänst, ambulans och räddningstjänst kallades strax innan 20.00 till en villabrand i Grimmered i Frölunda. – Det ska vara en fullt utvecklad villabrand och vi kallades dit vid 19.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 15 kl. 21:35

Fullt utvecklad villabrand i Kågeröd

Räddningstjänsten bekämpar sedan kvart över nio-tiden en fullt utvecklad villabrand i Kågeröd..

Sydsvenskan - 16 nov 15 kl. 21:35

Fullt utvecklad villabrand i Kågeröd

Räddningstjänsten bekämpar sedan kvart över nio-tiden en fullt utvecklad villabrand i Kågeröd..

Expressen - 03 jun 17 kl. 19:09

Fullt utvecklad villabrand - en person kan vara kvar

Räddningstjänsten bekämpar en fullt utvecklad villabrand i Vara kommun.– En person befaras vara kvar i villan, säger Dennis Brännehed, styrkeledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg.Fler stationer är på väg för att bekämpa den kraftiga branden.

BT - 15 sep 17 kl. 17:36

Just nu: Fullt utvecklad villabrand i Svenljunga

En fullt utvecklad villabrand har brutit ut i Kalv i Svenljunga kommun..

Nerikes Allehanda - 20 nov 17 kl. 09:07

Larm om fullt utvecklad villabrand

En fullt utvecklad villabrand i Kopparberg har larmats in till SOS på måndagsmorgonen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Man rånad i Folkets park

En man rånades i Folkets park under måndagskvällen. Enligt mannen rånades han av tre personer som slog och sparkade honom och försvann med mannens klocka.
Rånet inträffade vid 19.

Skånskan - 6 timmar sedan

Smugglade tre miljoner cigaretter

Malmö Två tyska långtradarchaufförer smugglade tre miljoner cigaretter som gömts bakom en lönnvägg i lastbilen.Nu har de dömts till två års fängelse för grov smuggling. Det var den 24 maj förra året som ett tyskregistrerat lastbilsekipage kom till Lernacken.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sista chansen att inte hamna sist i skolkön

ESLÖV På tisdag är sista dagen att välja skola för barn som ska börja förskoleklass eller årskurs sju i Eslövs kommun.
Under måndagen var det fortfarande många som inte gjort ett aktivt val, men det är viktigt att göra det, annars placeras barnen i sista hand.Vid lunchtid på måndagen såg de gjorda valen i första hand ut som följer: Förstahandsval till förskoleklasserna:
Flyingeskolan 21
Fridasroskolan 23
Harlösa Skola 7
Marieskolan 16
Norrevångsskolan F-6 39
Nya Östra 17
Sallerupsskolan 33
Stehagsskolan 32
Västra skolan 52
Ölyckeskolan 17
Östra Strö Skola 16
Annan kommun/Fristående skolor 9 Förstahandsval till årskurs sju:
Ekenässkolan 70
Källebergsskolan 40
Norr

Skånskan - 7 timmar sedan

Praktfulla fjäderfän prisades på utställning

Skurup Fjäderfän av alla de slag samlades i en verkstad på Nils Holgersson- gymnasiet i helgen.
Strida strömmar av nyfikna besökare tog sig en titt.Mats och Kristina Pålsson från Skivarp gick andäktigt runt bland burarna och tittade på de vackra djuren.

Skånskan - 8 timmar sedan

Terrormål kan ge svar om Malmö

Köpenhamn/Malmö Var brandattentatet mot en källarmoské i Malmö 2016 ett terrordåd utfört av IS? Den så kallade Vittsjömannen friades i svensk domstol 2017. I dag står han inför rätta i ett annan terrorfall där det redan finns en fällade dom.

Skånskan - 8 timmar sedan

Vittne stoppade dieselstöld

Kävlinge Sent i lördags kväll såg en person hur en man slangade diesel från en bil som stod parkerad på Arvidsborgsvägen i Kävlinge. När vittnet hoppade ur och frågade vad mannen sysslade med hoppade han in i en bil och lämnade platsen. Vittnet hann notera bilens registreringsnummer..

Skånskan - 10 timmar sedan

Inga spår efter mordbrännare

SVEDALA Trots alla rykten som går i Svedala har polisen har ännu inga spår efter den eller de misstänkta mordbrännare som tros ha startat branden på Marbäcks förskola.– Det pratas mycket med mellan ungdomarna och skrivs på sociala medier men vi måste titta närmare på vad som stämmer eller ej, säger kommunpolis Jan-Ingvar Nilsson.
Det ska ha kommit in konkreta tips till polisen om att det kan handla om ett gäng ungdomar och en av kommunens rektorer har också hört av sig till polisen, men inga förhör har ännu hållits.

Skånskan - 10 timmar sedan

Dags för spårvagnsdop

Lund Nu finns möjlighet att lämna namnförslag för Lunds kommande sju spårvagnar.Kommunen och Skånetrafiken har gått ut med en inbjudan och förslagen ska vara inne senast den 15 februari.
Namngivningen sker enligt samma principer som brukar användas för pågatågen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Slipper betala avloppsvite

SVALÖV En fastighetsägare släppte ut avloppsvatten trots att han fått förbud att använda anläggningen.Nu slipper han betala straffavgift, allt beroende på att beslutet dröjde att nå rätt adress.
Det var under 2014 som en man i Svalövs kommun fick förbud att använda sin anläggning för att släppa ut vatten från toalett, bad, disk och tvätt, men trots detta gjorde han så ändå.

Skånskan - 12 timmar sedan

Solceller steker på loppisladans tak

Hörby Lions Club har kunnat installera solceller på deras loppislokal Älvdalen tack vare bidrag.
– Vi återvinner inte bara prylar utan tar också vara på energin, säger Gunnar Lundquist, president för klubben.Före jul installerades de nya solcellerna på loppisladan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.