Skånskan > Opinion

Tuesday, 21 August, 07:59

Skånskan - 22 apr 18 kl. 18:35

Villabrand i Marieholm: ”Fullt utvecklad”ESLÖV. Polis och räddningstjänst har ryckt ut till Marieholm väster om Eslöv.Enligt polisen brinner en villa för fullt på Köpmannagatan i Marieholm väster om Eslöv. Än så länge finns ingen information om att någon skadats men branden ska vara fullt utvecklad..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Marieholm, EslÖv, Eslöv, Köpmannagatan

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villabrandi , Marieholm, Fullt, utvecklad
GöteborgsPosten - 24 sep 17 kl. 16:43

Fullt utvecklad villabrand i Västsverige

Strax efter fyratiden på söndagseftermiddagen larmades Räddningstjänsten om en fullt utbruten villabrand utanför Rävlanda. – Det är en fullt utvecklad villabrand och vi är på plats med tre styrkor, säger en larm- och ledningsoperatör vid Räddningstjänsten i Storgöteborg..

Kristianstadsbladet - 24 okt 11 kl. 10:03

Fullt utvecklad villabrand

Räddningstjänsten fick vid halv tio-tiden på måndagsförmiddagen larm om en villabrand på Hagmarksväg?
Räddningstjänsten kunde på plats konstatera att branden är fullt utvecklad. Det är oklart om det befann sig några personer i huset när branden startade.

Västerbottens Folkblad - 12 jan 14 kl. 02:28

Fullt utvecklad villabrand

Uppddatering: Enligt polisen är branden i Södra Bergbyn en fullt utvecklad villabrand. Samtliga  personer skavarit ute ur villan och ingen är skadad. Släckningsarbetet kommer att fortgå under natten.

GT - 09 apr 15 kl. 20:25

Fullt utvecklad brand i en villa i Frölunda

Räddningstjänst, ambulans och räddningstjänst kallades strax innan 20.00 till en villabrand i Grimmered i Frölunda. – Det ska vara en fullt utvecklad villabrand och vi kallades dit vid 19.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 15 kl. 21:35

Fullt utvecklad villabrand i Kågeröd

Räddningstjänsten bekämpar sedan kvart över nio-tiden en fullt utvecklad villabrand i Kågeröd..

Sydsvenskan - 16 nov 15 kl. 21:35

Fullt utvecklad villabrand i Kågeröd

Räddningstjänsten bekämpar sedan kvart över nio-tiden en fullt utvecklad villabrand i Kågeröd..

Expressen - 03 jun 17 kl. 19:09

Fullt utvecklad villabrand - en person kan vara kvar

Räddningstjänsten bekämpar en fullt utvecklad villabrand i Vara kommun.– En person befaras vara kvar i villan, säger Dennis Brännehed, styrkeledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg.Fler stationer är på väg för att bekämpa den kraftiga branden.

BT - 15 sep 17 kl. 17:36

Just nu: Fullt utvecklad villabrand i Svenljunga

En fullt utvecklad villabrand har brutit ut i Kalv i Svenljunga kommun..

Nerikes Allehanda - 20 nov 17 kl. 09:07

Larm om fullt utvecklad villabrand

En fullt utvecklad villabrand i Kopparberg har larmats in till SOS på måndagsmorgonen..

Nerikes Allehanda - 20 nov 17 kl. 09:23

Fullt utvecklad villabrand – brandkåren fick plocka ner person från balkongen

Räddningstjänsten är just nu på plats vid en fullt utvecklad villabrand i Kopparberg. Rökdykare har precis gått in i villan..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Här är höstens svenska filmpremiärer

På måndagen presenterade Svenska Filminstitutet höstens svenska filmpremiärer. Vi har pratat med filmregissören Göran Hugo Olsson (se artikel nedan) vars film Den sommaren har premiär 31 augusti.Svenska filmer som har premiär hösten 2018: Gudrun – konsten att vara människa
Dokumentär som följer Gudryn Schyman från 2014 till 2018.

Skånskan - 11 timmar sedan

”Stort engagemang för Öresundsmetro”

Öresund På måndagen hölls det första mötet med partnerskapet Öresundsmetro Executive i Köpenhamn.
– Det var ett väldigt postitivt möte, säger Malmös kommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh (S).Hon har precis klivit av tåget vid Triangeln efter en 40 minuter lång tågresa på väg hem från mötet när Skånskan pratar med henne.

Skånskan - 12 timmar sedan

Stor brist på seniorbostäder

Södra Sandby Många äldre i Södra Sandby bor kvar i sina villor eftersom det saknas senior- och trygghetsbostäder i byn, larmar pensionärsorganisationen PRO och S-föreningen.
Björn Abelson (S), byggnadsnämndens ordförande, menar dock att en rad byggprojekt ligger i pipelinen och kommer att påbörjas de närmaste åren.– Bostadsfrågan är den enskilt största som kommer upp gång på gång.

Skånskan - 15 timmar sedan

Arrival Day på universitetet

LUND När augusti går mot sitt slut så innebär det också att årets första studenter anländer till Lund. Under måndagen höll universitetet sin Arrival Day.Det låg en både glad och nervös känsla över AF-borgen när 2000 studenter under hela måndagen anlände.

Skånskan - 15 timmar sedan

Inbrottsvåg mot lägenheter

Lund Inbrotten mot lägenheter i kommunen fortsätter med en oroväckande fart. En trend som enligt polisen är högst ovanlig för säsongen.Det var en minst sagt händelserik helg i kommunen.

Skånskan - 16 timmar sedan

9-åring bestulen

Staffanstorp En 9-årig pojke blev i söndags kväll bestulen på sin sparkcykel när han pantade burkar.Pojken hade parkerat sparkcykeln utanför butiken innan han gick in för att panta burkarna. När han kom ut var den försvunnen.

Skånskan - 16 timmar sedan

Granne hällde ut råttgift mot hundar

Furulund En hundägare upptäckte att någon hällt på en sten i närheten av sin bostad.När hen träffade en granne medgav denne att det var han som hällt ut råttgiftet. Orsaken ska vara att hundar kissat på fastigheten där han bor.

Skånskan - 16 timmar sedan

13 kvinnor ofredade på festivalen

MALMÖ Åtta anmälningar har kommit in till polisen om sexuella ofredanden under Malmöfestivalen.
Och totalt är det 13 kvinnor som har drabbats.Det är en minskning jämfört med ifjol.

Skånskan - 16 timmar sedan

Våg av nerrivna valaffischer

ESLÖV/HÖÖR Vågen av nerrivna eller vandaliserade valaffischer fortsätter i Mellanskåne. I helgen har flera partier i både Eslöv och Höör drabbats.I Flyinge har någon på Albovägen förstört två valaffischer för Centerpartiet och Socialdemokraterna.

Skånskan - 19 timmar sedan

Fick sys efter hundattack

KÅGERÖD En kvinnlig hundägare fick uppsöka lasarett för att sys i både arm och överläpp sedan hon attackerats av en lösspringande hund i Kågeröd.
Det var niotiden på fredagskvällen som hon var ute på promenad med sin egen hund. Plötsligt kom en lösspringande hund ut från en tomt och anföll kvinnans hund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.