Skånskan > Opinion

Saturday, 20 October, 00:46

Skånskan - 22 apr 18 kl. 15:22

Stannade inte – åtalasEslöv En man i 55-årsåldern åtalas för att ha kört en personbil in i en korsning utan att iaktta stopplikten. Händelsen ska ha skett i slutet av mars på en mindre väg i Eslövs kommun. En polisman blev vittne till händelsen.
Åklagarens påföljdsförslag är att mannen ska betala 2 500 kronor i penningböter. Den åtalade mannen nekar emellertid till brott..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Eslövs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stannadeinte åtalas
Magazin24 - 10 apr 13 kl. 18:51

Stannade inte vid stoppskylt ? fick böter

En man i 30-årsåldern från Köping har dömts till böter för att han inte stannat vid en stoppskylt. I november 2012 kom en polisman körande på Sveavägen i Köping. När han närmade sig fyrvägskorsningen mot Ågärdsgatan hade han två bilar framför sig.

YLE - 03 okt 18 kl. 05:30

Ungefär 3000 österbottniska arbetstagare stannade hemma – fabrikernas produktion stannade upp

I Vasa medförde strejken att Wärtsiläs och ABB:s produktion stannade upp helt. Uppskattningsvis 3000 arbetare runt om i Österbotten stannade hemma på grund av en politisk strejk..

YLE - 16 dec 12 kl. 21:14

Pendolino stannade plötsligt

Ett större tekniskt fel ledde i kväll till att ett Pendolino-tåg på väg från Kouvola till Kajana plötsligt stannade. Felet ledde till att eltillförseln avbröts. Pendolino 79 avgick strax före klockan 21 och stannade strax därefter 15 kilometer söder om Mäntyharju.

Expressen - 02 aug 13 kl. 13:57

Flera Gröna Lund-gäster fast när "Insane" stannade

Idag stannade åkattraktionen Insane på Gröna Lund. Resenärerna satt fast i en kvart innan de kunde tas ner. Tidigare i sommar stannade även åkturen Eclipse.

BT - 21 jul 14 kl. 07:18

Stannade bil ? fann saxofon

När polisen i natt stannade en personbil i Örby fann man stöldgods man kanske inte stöter på varje dag. Vid ettiden i natt stannade polisen en man i 35-årsåldern i en rutinkontroll. – De fann piller och även misstänkt stöldgods.

Nerikes Allehanda - 02 sep 15 kl. 20:21

Rattfyllerist stannade inte för polisen

Örebropolisen fick tidigt på onsdagskvällen in flera samtal från trafikanter på vägen mellan Frövi och Axbergshammarsrondellen. Samtalen handlade om en bilist som vinglade fram längs vägen. Polis ryckte ut och gav tecken till bilisten att stanna.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 20:44

Stannade tåget och släckte brand

När tågföraren fick se att det brann vid banvallen stannade han tåget och gick ut och släckte. Några minuter senare kunde tåget rulla vidare.Det var vid 17.

Skånskan - 03 maj 17 kl. 10:58

Stannade inte för cykelolycka

HJÄRUP ERWP.fif(4)En 15-årig flicka föll av cykeln och skadade sig lindrigt när hon var nära att krocka med en bil.
Bilisten stannade inte för att se hur det gick utan körde därifrån och misstänks nu för vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycka.

Västerbottens Folkblad - 08 mar 11 kl. 15:12

Stannade inte för polisen

VILHELMINA En 50-årig man bötfälls efter att ha missat polismans tecken.VILHELMINA En 50-årig man bötfälls efter att ha missat polismans tecken. I januari försökte polisen stoppa en bilist på E45:an i Vilhelmina.

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 11 kl. 18:20

Pinsamt när OS-klockan stannade

Londons olympiska organisation fick skämmas rejält under tisdagen. Den stora klockan som sattes upp vid Trafalgar Square och som ska räkna ned tiden till OS i London 2012 stannade efter bara några timmar. Klockan som är 6,5 meter hög och fem meter lång frös fast på 500 dagar, 7 timmar, 6 minuter och 56 sekunder..

SvD - 15 mar 11 kl. 19:52

OS-klockan stannade idag

Nedräkning till OS i London 2012. Den stora klockan på Trafalgar Square stannade efter bara några timmar..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Alliansstyre på gång – Centern byter sida

Ystad Moderaterna vill ta makten i Ystad och styra i minoritet tillsammans med Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna.
– Vi återupprättar alliansen igen, vilket känns jättepositivt, säger det nuvarande oppositionsrådet Kristina Bendz (M).På fredagseftermiddagen träffades Centerpartiet och Moderaterna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Stortjuven fastnade på film åtta gånger

MALMÖ En välkänd 49-årig stortjuv har åkt fast igen. Mycket tack vare att han alltid fastnar på övervakningsfilmerna.
– Jag har många look alikes, lyder mannens egen förklaring till att han ofta blir utpekad.

Skånskan - 8 timmar sedan

Granne ska ha sexofredat 75-åring

MALMÖ En medelålders man på Rosengård misstänks för att ha trakasserat sin 75-åriga kvinnliga granne. Mannen åtalas för sexuellt ofredande, men det har även funnits misstankar om att han ska ha kissat på grannens dörr.Polisen grep mannen, som är i 60-årsåldern, efter två händelser i februari 2017.

Skånskan - 8 timmar sedan

109 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Försäljningen av huset på Getinggatan 9 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Aya Al-Karkhi, 29, och Athir Saheb Ali, 38, som köper fastigheten av Bo Lennart Östberg. Huset är byggt 1975 och har en boyta på 109 kvadratmeter.

Skånskan - 11 timmar sedan

212 kvadratmeter stor villa i Beddingestrand, Skivarp såld till nya ägare

Skivarp Helga Ingeborg och Erik Gustaf Särner, 70 och 75 år, har köpt huset på Bomvägen 4 i Beddingestrand, Skivarp av säljaren Barbro Karin Dahlander och Nils Pär Olof Dahlander. Köpesumman blev 6 950 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i september 2018. Byggår för huset är 1924 och boarean är 212 kvadratmeter.

Skånskan - 15 timmar sedan

Fastigheten på postadress Tingsvägen 10 i Eslöv har bytt ägare

Eslöv Ulf Othberg, 55 år, ärver fastigheten på adressen Tingsvägen 10 i Eslöv från Hans Richard Othberg. Huset är byggt 1964 och har en boyta på 97 kvadratmeter. Affären blev klar i augusti 2018.

Skånskan - 19 timmar sedan

Dömd för dubbla rånförsök

HÖRBY/HÖÖR En 25-årig man har dömts till ett och ett halvt års fängelse för rånförsöken mot Apoteket Hjärtat i Hörby och Lloyds apotek i Hörby den 12 juli.
Mannen försökte komma över receptbelagd och narkotikaklassad medicin och hotade en av de anställda med en kniv.SOS Alarm fick först in ett larm om att en avliden person hade hittats vid Ringsjöstrands camping.

Skånskan - 19 timmar sedan

Unga mötte vården

SVEDALA Sjuksköterskor och studenter, arbetsterapeuter och undersköterskor.
Vårdyrkets många inriktningar hade snabbdejting med Naverlönnskolans nior – allt i hopp om att fånga elevernas intresse för vårdyrket.– Jag kan inte ha ett bättre jobb.

Skånskan - 19 timmar sedan

Det var unga tjuvar som var i rådhuset

STAFFANSTORP Det var unga tjuvar som bröt sig in i Staffanstorps rådhus i mars i år då fler än 50 bärbara datorer stals.
Minst två misstänkta finns i utredningen som ännu pågår.
Båda är pojkar under 18 år.

Skånskan - 19 timmar sedan

Fortsatt strid om hästarena

BJÄRSJÖLAGÅRD Öveds jakt- och fältridklubb, ÖJFK, ger sig inte utan överklagar än en gång beslutet att de inte får bygga en hästanläggning på gamla idrottsplatsen i Bjärsjölagård.
Ingen häst kommer att bo i anläggningen.Det argumentet för nu klubbens ordförande Christer Lindow fram i överklagan två, nu till mark- och miljödomstolen i Växjö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.