Skånskan > Opinion

Tuesday, 21 August, 12:13

Skånskan - 22 apr 18 kl. 15:22

Stannade inte – åtalasEslöv En man i 55-årsåldern åtalas för att ha kört en personbil in i en korsning utan att iaktta stopplikten. Händelsen ska ha skett i slutet av mars på en mindre väg i Eslövs kommun. En polisman blev vittne till händelsen.
Åklagarens påföljdsförslag är att mannen ska betala 2 500 kronor i penningböter. Den åtalade mannen nekar emellertid till brott..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Eslövs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stannadeinte åtalas
Magazin24 - 10 apr 13 kl. 18:51

Stannade inte vid stoppskylt ? fick böter

En man i 30-årsåldern från Köping har dömts till böter för att han inte stannat vid en stoppskylt. I november 2012 kom en polisman körande på Sveavägen i Köping. När han närmade sig fyrvägskorsningen mot Ågärdsgatan hade han två bilar framför sig.

YLE - 16 dec 12 kl. 21:14

Pendolino stannade plötsligt

Ett större tekniskt fel ledde i kväll till att ett Pendolino-tåg på väg från Kouvola till Kajana plötsligt stannade. Felet ledde till att eltillförseln avbröts. Pendolino 79 avgick strax före klockan 21 och stannade strax därefter 15 kilometer söder om Mäntyharju.

Expressen - 02 aug 13 kl. 13:57

Flera Gröna Lund-gäster fast när "Insane" stannade

Idag stannade åkattraktionen Insane på Gröna Lund. Resenärerna satt fast i en kvart innan de kunde tas ner. Tidigare i sommar stannade även åkturen Eclipse.

BT - 21 jul 14 kl. 07:18

Stannade bil ? fann saxofon

När polisen i natt stannade en personbil i Örby fann man stöldgods man kanske inte stöter på varje dag. Vid ettiden i natt stannade polisen en man i 35-årsåldern i en rutinkontroll. – De fann piller och även misstänkt stöldgods.

Nerikes Allehanda - 02 sep 15 kl. 20:21

Rattfyllerist stannade inte för polisen

Örebropolisen fick tidigt på onsdagskvällen in flera samtal från trafikanter på vägen mellan Frövi och Axbergshammarsrondellen. Samtalen handlade om en bilist som vinglade fram längs vägen. Polis ryckte ut och gav tecken till bilisten att stanna.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 20:44

Stannade tåget och släckte brand

När tågföraren fick se att det brann vid banvallen stannade han tåget och gick ut och släckte. Några minuter senare kunde tåget rulla vidare.Det var vid 17.

Skånskan - 03 maj 17 kl. 10:58

Stannade inte för cykelolycka

HJÄRUP ERWP.fif(4)En 15-årig flicka föll av cykeln och skadade sig lindrigt när hon var nära att krocka med en bil.
Bilisten stannade inte för att se hur det gick utan körde därifrån och misstänks nu för vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycka.

Västerbottens Folkblad - 08 mar 11 kl. 15:12

Stannade inte för polisen

VILHELMINA En 50-årig man bötfälls efter att ha missat polismans tecken.VILHELMINA En 50-årig man bötfälls efter att ha missat polismans tecken. I januari försökte polisen stoppa en bilist på E45:an i Vilhelmina.

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 11 kl. 18:20

Pinsamt när OS-klockan stannade

Londons olympiska organisation fick skämmas rejält under tisdagen. Den stora klockan som sattes upp vid Trafalgar Square och som ska räkna ned tiden till OS i London 2012 stannade efter bara några timmar. Klockan som är 6,5 meter hög och fem meter lång frös fast på 500 dagar, 7 timmar, 6 minuter och 56 sekunder..

SvD - 15 mar 11 kl. 19:52

OS-klockan stannade idag

Nedräkning till OS i London 2012. Den stora klockan på Trafalgar Square stannade efter bara några timmar..

Sydsvenskan - 29 mar 11 kl. 21:24

Tåg stannade mellan elnäten

Foto: Anna-Karin Nilsson
Ett tåg som avgick från Köpenhamn 19.13 på tisdagkvällen blev av oklar anledningstående mellan det danska och svenska elnäten. I övergången mellan de båda elnäten kör tågen på en spänningslös sträcka, förklarar Linda Bengtsson på Trafikverkets presstjänst.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Nya valplakatsabotage

ESLÖV Liberalerna har fått sina valaffischer nerrivna på tre orter i Eslövs kommun.
Valplakaten stod på Stora Torg i Marieholm, Karl Axels väg i Harlösa samt på Kvarngatan i Eslöv. Skylt, stativ och ramar är skadade på alla ställena.

Skånskan - 45 minuter sedan

Vandaler på tågstationen

MARIEHOLM Trafikverket har polisanmält att någon vandaliserat vid pågatågsstationen i Marieholm. En informationsskylt som visar tågtider och en stolpe med sångnummer var förstörda.
Skadegörelsen ägde rum torsdag 19 juli..

Skånskan - 45 minuter sedan

Fimpar brann på balkong

ESLÖV Grannen kastar fimpar som landar på kvinnas balkong. Hon har nu polisanmält beteendet.
Det handlar om en fastighet vid Stora Torg i Eslöv.

Skånskan - 45 minuter sedan

Dieselstöld på Preem

ESLÖV Någon har stulit diesel från en fordonstank på Preem vid Kvarngatan i Eslöv.
Stölden har skett tisdag kväll till morgon. Det var en lastbil som parkerat där som drabbades.

Skånskan - 45 minuter sedan

Vittnen söks till misshandel

HÖÖR Enligt ett vittne som ringde till polisen misshandlades en man av sju män på Nya Torggatan i Höör vid 17.50-tiden på tisdagen. Men när polispatrullen kom dit fanns varken den misshandlade eller gärningsmännen kvar – polisen vill gärna ha in uppgifter om någon annan sett något av händelsen.

Skånskan - 45 minuter sedan

Tjörnarps BIF av med traktor

TJÖRNARP Någon stal mellan söndag middag och måndag kväll Tjörnarps boll- och idrottsförenings traktor. Den stod parkerad i en carport på Idrottsvägen i Tjörnarp.
Den som tog traktorn bytte batteri på den innan den kördes iväg.

Skånskan - 1 timme sedan

Cyklist i trafikolycka

Malmö En trafikolycka där en personbil och en cyklist är inblandade inträffade vid tio-tiden på tisdagsförmiddagen i Södra Innerstaden.Polis åkte till Södra Förstadsgatan för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon har skadats i samband med trafikolyckan..

Skånskan - 1 timme sedan

Jas-plan har störtat i Blekinge

Ronneby Ett Jas-plan har kraschat utanför Ronneby efter en fågelkollision, uppger Försvarsmakten för Aftonbladet. – Ja, det kan vi bekräfta. Det är en fågelkollision.

Skånskan - 3 timmar sedan

Inga pengar för vård av spelmissbrukare

ESLÖV Sedan årsskiftet inkluderas spelmissbruk i hälso- och sjukvårdslagen. Men det går inte att ansöka i efterhand för någon närstående även om man tycker att läget var akut, visar ett fall i Eslöv.I slutet av maj skickade en pappa in en ansökan till vård- och omsorgsnämnden i Eslöv om ekonomisk ersättning för en behandling han skickat sin son på, men fick avslag.

Skånskan - 2 timmar sedan

Glädje när pusselbit föll på plats

HÖRBY I hela sitt liv har amerikanen Katrina Feyerherm drömt om att åka till Sverige för att söka sina rötter.
Med lite hjälp på traven stod hon plötsligt öga mot öga med en Hörbyfamilj som hon delar över 100 år gamla släktband med.För 42-åriga Katrina Feyerherm från USA har det alltid funnits en pusselbit som fattats för att förstå sin egen släkthistoria.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.