Skånskan > Opinion

Tuesday, 22 January, 03:49

Skånskan - 22 apr 18 kl. 15:22

Stannade inte – åtalasEslöv En man i 55-årsåldern åtalas för att ha kört en personbil in i en korsning utan att iaktta stopplikten. Händelsen ska ha skett i slutet av mars på en mindre väg i Eslövs kommun. En polisman blev vittne till händelsen.
Åklagarens påföljdsförslag är att mannen ska betala 2 500 kronor i penningböter. Den åtalade mannen nekar emellertid till brott..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Eslövs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stannadeinte åtalas
Magazin24 - 10 apr 13 kl. 18:51

Stannade inte vid stoppskylt ? fick böter

En man i 30-årsåldern från Köping har dömts till böter för att han inte stannat vid en stoppskylt. I november 2012 kom en polisman körande på Sveavägen i Köping. När han närmade sig fyrvägskorsningen mot Ågärdsgatan hade han två bilar framför sig.

YLE - 03 okt 18 kl. 05:30

Ungefär 3000 österbottniska arbetstagare stannade hemma – fabrikernas produktion stannade upp

I Vasa medförde strejken att Wärtsiläs och ABB:s produktion stannade upp helt. Uppskattningsvis 3000 arbetare runt om i Österbotten stannade hemma på grund av en politisk strejk..

YLE - 16 dec 12 kl. 21:14

Pendolino stannade plötsligt

Ett större tekniskt fel ledde i kväll till att ett Pendolino-tåg på väg från Kouvola till Kajana plötsligt stannade. Felet ledde till att eltillförseln avbröts. Pendolino 79 avgick strax före klockan 21 och stannade strax därefter 15 kilometer söder om Mäntyharju.

Expressen - 02 aug 13 kl. 13:57

Flera Gröna Lund-gäster fast när "Insane" stannade

Idag stannade åkattraktionen Insane på Gröna Lund. Resenärerna satt fast i en kvart innan de kunde tas ner. Tidigare i sommar stannade även åkturen Eclipse.

BT - 21 jul 14 kl. 07:18

Stannade bil ? fann saxofon

När polisen i natt stannade en personbil i Örby fann man stöldgods man kanske inte stöter på varje dag. Vid ettiden i natt stannade polisen en man i 35-årsåldern i en rutinkontroll. – De fann piller och även misstänkt stöldgods.

Nerikes Allehanda - 02 sep 15 kl. 20:21

Rattfyllerist stannade inte för polisen

Örebropolisen fick tidigt på onsdagskvällen in flera samtal från trafikanter på vägen mellan Frövi och Axbergshammarsrondellen. Samtalen handlade om en bilist som vinglade fram längs vägen. Polis ryckte ut och gav tecken till bilisten att stanna.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 20:44

Stannade tåget och släckte brand

När tågföraren fick se att det brann vid banvallen stannade han tåget och gick ut och släckte. Några minuter senare kunde tåget rulla vidare.Det var vid 17.

Skånskan - 03 maj 17 kl. 10:58

Stannade inte för cykelolycka

HJÄRUP ERWP.fif(4)En 15-årig flicka föll av cykeln och skadade sig lindrigt när hon var nära att krocka med en bil.
Bilisten stannade inte för att se hur det gick utan körde därifrån och misstänks nu för vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycka.

Västerbottens Folkblad - 20 nov 18 kl. 10:56

Stannade inte vid stopplikt

En bilist i centrala Storuman stannade inte vid stopplikt och fick böter. Det var vid 08.30 på måndagsmorgonen som en man i 40-årsåldern inte stannade vid stopplikten.

Västerbottens Folkblad - 08 mar 11 kl. 15:12

Stannade inte för polisen

VILHELMINA En 50-årig man bötfälls efter att ha missat polismans tecken.VILHELMINA En 50-årig man bötfälls efter att ha missat polismans tecken. I januari försökte polisen stoppa en bilist på E45:an i Vilhelmina.

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 11 kl. 18:20

Pinsamt när OS-klockan stannade

Londons olympiska organisation fick skämmas rejält under tisdagen. Den stora klockan som sattes upp vid Trafalgar Square och som ska räkna ned tiden till OS i London 2012 stannade efter bara några timmar. Klockan som är 6,5 meter hög och fem meter lång frös fast på 500 dagar, 7 timmar, 6 minuter och 56 sekunder..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Man rånad i Folkets park

En man rånades i Folkets park under måndagskvällen. Enligt mannen rånades han av tre personer som slog och sparkade honom och försvann med mannens klocka.
Rånet inträffade vid 19.

Skånskan - 6 timmar sedan

Smugglade tre miljoner cigaretter

Malmö Två tyska långtradarchaufförer smugglade tre miljoner cigaretter som gömts bakom en lönnvägg i lastbilen.Nu har de dömts till två års fängelse för grov smuggling. Det var den 24 maj förra året som ett tyskregistrerat lastbilsekipage kom till Lernacken.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sista chansen att inte hamna sist i skolkön

ESLÖV På tisdag är sista dagen att välja skola för barn som ska börja förskoleklass eller årskurs sju i Eslövs kommun.
Under måndagen var det fortfarande många som inte gjort ett aktivt val, men det är viktigt att göra det, annars placeras barnen i sista hand.Vid lunchtid på måndagen såg de gjorda valen i första hand ut som följer: Förstahandsval till förskoleklasserna:
Flyingeskolan 21
Fridasroskolan 23
Harlösa Skola 7
Marieskolan 16
Norrevångsskolan F-6 39
Nya Östra 17
Sallerupsskolan 33
Stehagsskolan 32
Västra skolan 52
Ölyckeskolan 17
Östra Strö Skola 16
Annan kommun/Fristående skolor 9 Förstahandsval till årskurs sju:
Ekenässkolan 70
Källebergsskolan 40
Norr

Skånskan - 7 timmar sedan

Praktfulla fjäderfän prisades på utställning

Skurup Fjäderfän av alla de slag samlades i en verkstad på Nils Holgersson- gymnasiet i helgen.
Strida strömmar av nyfikna besökare tog sig en titt.Mats och Kristina Pålsson från Skivarp gick andäktigt runt bland burarna och tittade på de vackra djuren.

Skånskan - 8 timmar sedan

Terrormål kan ge svar om Malmö

Köpenhamn/Malmö Var brandattentatet mot en källarmoské i Malmö 2016 ett terrordåd utfört av IS? Den så kallade Vittsjömannen friades i svensk domstol 2017. I dag står han inför rätta i ett annan terrorfall där det redan finns en fällade dom.

Skånskan - 8 timmar sedan

Vittne stoppade dieselstöld

Kävlinge Sent i lördags kväll såg en person hur en man slangade diesel från en bil som stod parkerad på Arvidsborgsvägen i Kävlinge. När vittnet hoppade ur och frågade vad mannen sysslade med hoppade han in i en bil och lämnade platsen. Vittnet hann notera bilens registreringsnummer..

Skånskan - 10 timmar sedan

Inga spår efter mordbrännare

SVEDALA Trots alla rykten som går i Svedala har polisen har ännu inga spår efter den eller de misstänkta mordbrännare som tros ha startat branden på Marbäcks förskola.– Det pratas mycket med mellan ungdomarna och skrivs på sociala medier men vi måste titta närmare på vad som stämmer eller ej, säger kommunpolis Jan-Ingvar Nilsson.
Det ska ha kommit in konkreta tips till polisen om att det kan handla om ett gäng ungdomar och en av kommunens rektorer har också hört av sig till polisen, men inga förhör har ännu hållits.

Skånskan - 10 timmar sedan

Dags för spårvagnsdop

Lund Nu finns möjlighet att lämna namnförslag för Lunds kommande sju spårvagnar.Kommunen och Skånetrafiken har gått ut med en inbjudan och förslagen ska vara inne senast den 15 februari.
Namngivningen sker enligt samma principer som brukar användas för pågatågen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Slipper betala avloppsvite

SVALÖV En fastighetsägare släppte ut avloppsvatten trots att han fått förbud att använda anläggningen.Nu slipper han betala straffavgift, allt beroende på att beslutet dröjde att nå rätt adress.
Det var under 2014 som en man i Svalövs kommun fick förbud att använda sin anläggning för att släppa ut vatten från toalett, bad, disk och tvätt, men trots detta gjorde han så ändå.

Skånskan - 12 timmar sedan

Solceller steker på loppisladans tak

Hörby Lions Club har kunnat installera solceller på deras loppislokal Älvdalen tack vare bidrag.
– Vi återvinner inte bara prylar utan tar också vara på energin, säger Gunnar Lundquist, president för klubben.Före jul installerades de nya solcellerna på loppisladan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.