UNT > Sport

Wednesday, 23 May, 03:20

UNT - 21 apr 18 kl. 20:53

Ska övertalas att fortsättaPlanens äldste spelare gjorde en kanonmatch i finalen..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska övertalasatt , fortsätta
Expressen - 16 jun 12 kl. 09:57

Olof Mellberg ska övertalas att fortsätta

KIEV. Olof Mellberg var nära att bli den stora blågula hjälten i sitt sista mästerskap. Samtidigt talar allt för att Anders Svensson gjort sitt i landslaget efter EM ?

News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:17

Timo Soini avgår som ordförande i juni men vill fortsätta som utrikesminister

Sannfinländarnas partiordförande Timo Soini ställer inte upp i ordförandekampen. Soini säger att han hoppas att partiet fortsätter i regeringen och att han kan sitta kvar som Finlands utrikesminister valperioden ut. Sannfinländarnas ordförande och Finlands utrikesminister Timo Soini meddelade i dag att han inte ställer upp i partiets ordförandeval i juni.

BT - 22 aug 13 kl. 11:33

Vård av Bergwall bör fortsätta

Den rättspsykiatriska vården av Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, bör fortsätta, enligt ett utlåtande från Socialstyrelsens rättsliga råd, rapporterar TV 4-nyheterna. Det är för tidigt att bedöma om det föreligger en risk för återfall i brottslighet, enligt yttrandet till Förvaltningsrätten i Falun. Det sista åtalet mot Sture Bergwall, det om mordet på 15-årige Charles Zelmanovits lades ned den 31 juli.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:01

?Min plan är att fortsätta kämpa?

Miriam Bengtssons åttondeplats i Idol är rekord för länet. ?Är det någon av oss i Idolgänget som kommer fortsätta så är det jag?.

YLE - 16 nov 16 kl. 17:08

Kritiserad kampanj om likgiltiga mammor vid bildskärmar får fortsätta

Helsingfors stads nya kampanj som jämför likgiltighet med familjevåld väckte debatt också i fullmäktigesalen på onsdag kväll. Socialverkets besked är ändå att kampanjen fortsätter. Kampanjen och uppståndelsen som uppstått kring den blev det enda ämne som behandlades på Helsingfors fullmäktiges frågetimme på onsdag.

Fler nyheter från UNT

UNT - 10 timmar sedan

19.00: Toppmöte för Rospiggarna

Efter två raka segrar får Rospiggarna bekänna färg ordentligt när man åker till Målilla i Småland för att möta Dackarna med bland andra Greg Hancock..

UNT - 17 timmar sedan

Här är Uppsalas nye coach

Här är Uppsala Baskets nye coach..

UNT - 17 timmar sedan

Familjen som skrev judohistoria

För första gången någonsin har fyra familjemedlemmar tagit svart bälte i judo vid samma graderingstillfälle..

UNT - Igår: 22:25

Nye tränaren fick hejda sig själv

Exakt en månad efter SM-guldet presenterade nye Storvretatränaren Andreas Harnesk sig för spelartruppen..

UNT - Igår: 21:44

Här är Almtunas nya matchtröjor

På försäsongen kommer Almtuna i vanlig ordning dra på sig ett klassiskt ställ..

UNT - Igår: 21:49

Sirius värvar igen

Sirius värvar ännu en spelare..

UNT - Igår: 21:17

TV: Här startar mästarna säsongen

Storvretas säsong har dragit igång på allvar..

UNT - Igår: 20:20

Poängkung på väg till Storvreta

Han vräkte in 63 poäng på 20 matcher förra säsongen..

UNT - Igår: 17:01

Guldyra för Excaliburs

Fina framgångar för GF Uppsalaflickornas lag i helgens SM-tävlingar..

UNT - Igår: 16:10

Skadeboost för Sirius

Siriusspelarna Jesper Arvidsson, Abdul Razak och Johan Eiswohld ser ut att vara tillbaka till mötet med Östersund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.